Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι εδώ για λίγο...λοιπόν, σε ότι αφορά στην κτητικότητα, και εμένα με πιάνει και είναι παράξενο γιατί τώρα που ήμουν κάτω στη Μονεμβάσια, και όσο κραοτύσα το μπέμπη μόνη μου έλεγα αμάν, να είχα κάποιον να με αλαφρώσει, και μετά , που έσκαγε μύτη η μάνα μου, έστω και για λίγο, εγώ να μην μπορώ ένα πράγμα, και όσο τον κρατούσε, ακόμα και αν μου έλεγε να πάρω έναν υπνάκολ εγώ τίποτα , εκεί, να επιστρέφω, να φιλάω το μωρό , και ξανά, ύστερα απο μερικά λεπτά, λες και θα έκανα έναν αιώνα να τον δω..

Kloemak, το βιβλίο του Παμούκ, λέγεται Istanbul-Memories and the city, είναι στα Αγγλικά επίσης, το είχα βρει στην Πόλη όταν είχα πάει για επίσκεψη, πολύ καλό, μακάρι να συναντιόμαστε και να στο έδινα..θα ήθελα και εγώ να κοιτάξω λίγο τα e books, αν κατάλαβα καλά, είναι πρακτικά στην ανάγνωση?

Καλά αρραβωνιάσματα Αννούλα, και στων παιδιών μας, χαχαχα, ευτυχώς αργεί, δεν θα μπόραγα......δε σε δίνω πουθενά Λεόντη, δεν σε έχω χορτάσει πως το λένε....ωπ, Μαριλού, αυτό δεν ισχύει για εσένα κοριτσάκι μου, εμείς με τη μαμά σου θα βρούμε τη λύση , θα κάνουμε κάτι σαν τους αρραβώνες στην Ινδία, υπόσχεση σε νηπιακή ηλικία, και μετά βλέπουμε...........

θα ψαξω να το βρω..μου αρεσει ο τυπος....εχεις παει πολη?το ονειρό μου...πρεπει να ναι μαγευτικα ε?Τα e books ειναι ωραια γιατι το βραδυ που κοιμαται η μικρη η ο αντρας διαβαζω στο πι σι που δε χρειαζεται να χω αναμμενο φως να ενοχλω...ενω πριν ηθελα να διαβαζω βραδυ αλλα δεν μπορουσα :)

Τον θηλάζω, ελπίζω για τελευταια φορά απόψε, ελπίζω να κοιμηθεί, πολύ γκρίνια , μήπως είναι απο τα εμβόλια τελικά, αν και τα κάναμε εχθές και εώς πριν απο λίγο δεν μας χαρκτήριζε τόση γκρίνια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

θα ψαξω να το βρω..μου αρεσει ο τυπος....εχεις παει πολη?το ονειρό μου...πρεπει να ναι μαγευτικα ε?Τα e books ειναι ωραια γιατι το βραδυ που κοιμαται η μικρη η ο αντρας διαβαζω στο πι σι που δε χρειαζεται να χω αναμμενο φως να ενοχλω...ενω πριν ηθελα να διαβαζω βραδυ αλλα δεν μπορουσα :)

Πολύ ωραία ήταν ,πολύ Έλληνες, τα αξιοθέατα σχετικά συγκεντρωμένα, πολύ τοπικό χρώμα, μαντίλες, ανακούρκουδα καθισμένοι οι άνθρωποι, είχαν και ραμαζάνι... ο άντρας μου πηγαίνει πολύ συχνά εκεί για επαγγελματικούς λόγους..δεν έχω ξαναπάει, μια φορά μου αρκεί..ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για να διαβάζω το βράδυ, έχω πάρει ένα μικρό φακό που τον φοράω στο κεφάλι, σαν ανθρακωρύχος είμαι, έχει δυο είδη φωτός, κόκκινο, πιο γλυκό, και άσπρο , πιο λαμπρό , με έχουν βολέψει πολύ, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά (απο Media Market, νομίζω..)-δεν ενοχλούν καθόλου το διπλανό, στοχεύεις όπου θέλεις, μια χαρά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες

Βλέπω έχει ανάψει η κουβέντα....

Εμείς καλά, ε όσο ναναι με χάλι διάθεση, φτιάχναμε το πρωί το τελευταίο σπιτάκι του γάτου, βάλαμε πετρούλες, λουλουδάκια, τον έχω στο βουνό ακριβώς απέναντι από το παράθυρο της κουζίνας μου, τον βλέπω, τον νιώθω κοντά μου έτσι. Μπορεί να σας φαίνονται παρανοϊκά όλα αυτά που λέω αλλά πραγματικά τον νιώθω σα παιδάκι μου.

Τεσπά πάμε παρακάτω.

Σήμερα έγινε η περίφημη κουβέντα με τη νονά Νο1, αυτή που δε μας φταίει σε τίποτα αλλά την παίρνει η μπάλα εξαιτίας της νονάς Νο2, που δυστυχώς οι δυο τους πάνε "πακέτο". Η κοπελα εξαιρετική για άλλη μια φορά, με σκλαβώνει με τη συμπεριφορά της.

Αύριο έχουμε τη κουβέντα με την άλλη νονά, ε εκεί δε νομίζω να κυλήσουν τόσο ομαλά τα πράγματα, έχω μεγάλη αγωνία και στεναχώρια γιατί δε μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνω, αλλά.....

Και εξαιτίας αυτού, δε θα έρθω στη συνάντηση. Εχω τσακωθεί και με τον άντρα μου που τα κανόνισε μόνος του.

Ας μη συζητήσουμε καλύτερα πόσο χάλια νιώθω που θα τη χάσω, και περίμενω πως κ πως να σας ξαναδώ όλες, και την Αγγελική και τη Βελουδένια που μου έλειψε πολύ. Τι να πω, χίλια συγνώμη, ελπίζω να το ξανακανονίσουμε σύντομα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Πολύ ωραία ήταν ,πολύ Έλληνες, τα αξιοθέατα σχετικά συγκεντρωμένα, πολύ τοπικό χρώμα, μαντίλες, ανακούρκουδα καθισμένοι οι άνθρωποι, είχαν και ραμαζάνι... ο άντρας μου πηγαίνει πολύ συχνά εκεί για επαγγελματικούς λόγους..δεν έχω ξαναπάει, μια φορά μου αρκεί..ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για να διαβάζω το βράδυ, έχω πάρει ένα μικρό φακό που τον φοράω στο κεφάλι, σαν ανθρακωρύχος είμαι, έχει δυο είδη φωτός, κόκκινο, πιο γλυκό, και άσπρο , πιο λαμπρό , με έχουν βολέψει πολύ, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά (απο Media Market, νομίζω..)-δεν ενοχλούν καθόλου το διπλανό, στοχεύεις όπου θέλεις, μια χαρά..

σε βρισκω πολυ οργανωμενη κυρια μου!!!

Διαφημίσεις

Εμάς ευτυχώς (τοκ τοκ χτυπαω ξύλο) δε μας έχει πειράξει εμβόλιο μέχρι στιγμής, τελικά της έκανα και τη 3η και τελευταία δόση του ροτατέκ που μας είχε ταράξει, θυμάστε, είπα αφού κάναμε τις 2 ας κάνουμε κ την 3η να τελειώνουμε...Αυτή τη φορά δε μας πείραξε, βέβαια της δίνω και ένα ομοιοπαθητικό μετά από κάθε εμβόλιο, μάλλον δουλεύει, ίσως.

Βελ αυτό για σένα.

Με την ομοιοπαθητική αγωγή εγω προσωπικά δε νιώθω κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι πλέον κοιμάμαι καλά το βράδυ. Αλλά τις πρώτες 7 μέρες που έκανα με τάραξε, ήμουν ένα κινούμενο κουρέλι, ότι είχα και δεν είχα πάθει ως τώρα βγήκε στη φόρα. Αυτά.........

Καλησπέρα κοπέλες

Βλέπω έχει ανάψει η κουβέντα....

Εμείς καλά, ε όσο ναναι με χάλι διάθεση, φτιάχναμε το πρωί το τελευταίο σπιτάκι του γάτου, βάλαμε πετρούλες, λουλουδάκια, τον έχω στο βουνό ακριβώς απέναντι από το παράθυρο της κουζίνας μου, τον βλέπω, τον νιώθω κοντά μου έτσι. Μπορεί να σας φαίνονται παρανοϊκά όλα αυτά που λέω αλλά πραγματικά τον νιώθω σα παιδάκι μου.

Τεσπά πάμε παρακάτω.

Σήμερα έγινε η περίφημη κουβέντα με τη νονά Νο1, αυτή που δε μας φταίει σε τίποτα αλλά την παίρνει η μπάλα εξαιτίας της νονάς Νο2, που δυστυχώς οι δυο τους πάνε "πακέτο". Η κοπελα εξαιρετική για άλλη μια φορά, με σκλαβώνει με τη συμπεριφορά της.

Αύριο έχουμε τη κουβέντα με την άλλη νονά, ε εκεί δε νομίζω να κυλήσουν τόσο ομαλά τα πράγματα, έχω μεγάλη αγωνία και στεναχώρια γιατί δε μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνω, αλλά.....

Και εξαιτίας αυτού, δε θα έρθω στη συνάντηση. Εχω τσακωθεί και με τον άντρα μου που τα κανόνισε μόνος του.

Ας μη συζητήσουμε καλύτερα πόσο χάλια νιώθω που θα τη χάσω, και περίμενω πως κ πως να σας ξαναδώ όλες, και την Αγγελική και τη Βελουδένια που μου έλειψε πολύ. Τι να πω, χίλια συγνώμη, ελπίζω να το ξανακανονίσουμε σύντομα....

κλεό μου...να το θυμαστε το ζουζουνογατίνι σας με ευχαριστο τροπο...πρεπει να πηρε πολλη αγαπη ετσι που σε ακουω...

επειδη δεν εχω καταλαβει...ειναι φιλες σου η του αντρα σου?

Επίσης να πω ότι το παιδί μου απέχει συστηματικα από το φαγητό, τρώει με τρομερή πίεση ελάχιστα, 60-100 μλ με το ζόρι. Κατά τ'άλλα καλοδιάθετη και το μόνο που τη νοιάζει είναι να πηγαίνει βόλτες και να κουτσομπολεύει κόσμο, μεσα στη τρελή χαρά, να πιάνει και να μασουλάει το οτιδήποτε, και τελευταίως να πιάνει και τα πόδια της και να τα τραβάει με μανία. Αυτά κάνει όλη μέρα, φαγητό μηδέν. Αμα πάω να της δώσω μπουκάλι κάνει σα να τη σφάζω μιλάμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...