Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι η φωτό που σε ξεγελάει!!

Ο μπέμπης καλέ όπου να' ναι θα με περάσει!!

Αχαχαχα. Και τον δικό μου βλέπω να ανεβαίνω σε σκαμνί να τον ταίζω. Αχαχα! Πωπω τι ρέντα έχουμε απόψε? Πάωωωωω, θα κάψω το πιτσικό!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι οχι αμα κανω τη χανιωτισσα θα ναι σουπερ πεθερα...η κορη μου βεβαια δεν ξερω τι θα του κανει του γαμπρου...θα του ψησει το ψαρι στα χειλη...τη ζωή πατίνι...αλλα τι να κανουμε...καποιο θηλυκο απο την οικογενεια πρεπει να παρει εκδικηση !!!

Αχαχα. Μαράκι μου, στο πα??? Δεν σε θέλουμε για πεθερά αλλά ούτε και την κόρη σου για νύφη! Αχαχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχα. Και τον δικό μου βλέπω να ανεβαίνω σε σκαμνί να τον ταίζω. Αχαχα! Πωπω τι ρέντα έχουμε απόψε? Πάωωωωω, θα κάψω το πιτσικό!!!!

Πήγαινε καλέ να δεις την πίτσα!!

Στείλε λίγη κι από δω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Πάλι εδώ για λίγο...λοιπόν, σε ότι αφορά στην κτητικότητα, και εμένα με πιάνει και είναι παράξενο γιατί τώρα που ήμουν κάτω στη Μονεμβάσια, και όσο κραοτύσα το μπέμπη μόνη μου έλεγα αμάν, να είχα κάποιον να με αλαφρώσει, και μετά , που έσκαγε μύτη η μάνα μου, έστω και για λίγο, εγώ να μην μπορώ ένα πράγμα, και όσο τον κρατούσε, ακόμα και αν μου έλεγε να πάρω έναν υπνάκολ εγώ τίποτα , εκεί, να επιστρέφω, να φιλάω το μωρό , και ξανά, ύστερα απο μερικά λεπτά, λες και θα έκανα έναν αιώνα να τον δω..

Kloemak, το βιβλίο του Παμούκ, λέγεται Istanbul-Memories and the city, είναι στα Αγγλικά επίσης, το είχα βρει στην Πόλη όταν είχα πάει για επίσκεψη, πολύ καλό, μακάρι να συναντιόμαστε και να στο έδινα..θα ήθελα και εγώ να κοιτάξω λίγο τα e books, αν κατάλαβα καλά, είναι πρακτικά στην ανάγνωση?

Καλά αρραβωνιάσματα Αννούλα, και στων παιδιών μας, χαχαχα, ευτυχώς αργεί, δεν θα μπόραγα......δε σε δίνω πουθενά Λεόντη, δεν σε έχω χορτάσει πως το λένε....ωπ, Μαριλού, αυτό δεν ισχύει για εσένα κοριτσάκι μου, εμείς με τη μαμά σου θα βρούμε τη λύση , θα κάνουμε κάτι σαν τους αρραβώνες στην Ινδία, υπόσχεση σε νηπιακή ηλικία, και μετά βλέπουμε...........

ge6sp2.png

bZcvp2.png

εγω βαζω φαρινα κοκκινη που λες λαδακι αλατακι λιγο γαλα και αυτο ειναι ολο...καμια φορα ριχνω και λιγη ριγανη αμα ειμαστε μονοι μας.

Αυτά βάζω κι εγώ, μόνο αντί για λάδι βάζω βούτυρο, το ίδιο κάνει.

Τη ρίγανη στο ζυμάρι τη βάζεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αυτά βάζω κι εγώ, μόνο αντί για λάδι βάζω βούτυρο, το ίδιο κάνει.

Τη ρίγανη στο ζυμάρι τη βάζεις?[/QUO

ναι τη ριγανη στο ζυμαρι....την τελευταια φορα ηταν μιαμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντι λαδι βουτυρο ε???????χΜΧμ! Γινεται πιο νοστιμο με βουτυρο ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...