Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ετσι ομως λεω κι εγω οτι αμα παντρευτει η κορη μου κι εχει καμια μαλακισμενη πεθερα..καλη ωρα....που της κανει τη ζωή πατινάδα...θα την ξεμαλλιάσω και θα της τα δώσω να τα φάει τρίχα τρίχα σαν τα ρουφηχτα μακαρόνια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα! Είδες!! Γινεσαι πεθερα...εχεις ηδη βαλει την πρωτη προυποθεση!!!χιχιχι!!!!Και ειναι ακομα μωλο το αντλακι μας!!!! Αχ, μάνα....

Θα γίνω πεθερά???????????Δηλαδή, δηλαδή θα έχω μια νύφη να μου σούρει όσα σούρω εγώ στην δικιά μου και να λέει όσα ακούω για τις πεθερές???? Μάνα μου δουλειά!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μόνο μελομακάρονα..μπαίνει εκεί ή δεν ταιριάζει η γεύση??

ταιριαζει ταιριαζει...θα πανε για τσιρλιπιπι..μετα θα φανε γεμιστα την αλλη μερα με βιμ...αντε παλι το τσιρλιπιπι και συνεχεια ωσπου η πεθερα θα την ψιλιαστει και θα φυγει μεχρι τελος εβδομαδας!! Πώς σου φαίνεται? Πολλές δεν είναι 5 μέρες...καλα τους ειναι νομιζω.

μονο οι κρητικες μειναμε...λοιπον ρεθυμνιωτάκι...τρελα ειστε στη φωτογραφία...καλε συ, πότε τα χασες τα κιλα της εγκυμοσυνης??ολες σιλφιδες μου ειστε!!!εκανες δίαιτα?εμεις απο ποδια καλα τα παμε αλλα απο κ@λ@ και κοιλια αστα βραστα!

16 είχα πάρει κι έχω ακόμα 4 να χάσω, τι δίαιτα, ότι να' ναι τρώω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι έχεις βρει γαμπρό για την κόρη σου? Αν όχι, εμείς πάντως δεν σε θέλουμε για πεθερά. Αχαχαχαχαχαχα

Καλά μιλάμε έχω σκάσει στα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω βρει γαμπρο απο τα Χανια ένα ηρεμο κ ησυχο κουκλι γαλανοματικο! Γιατι εμενα η δικια μου ειναι απαιτητικια και τσαουσο!! Θελει καποιο ηρεμο παλικαρι αν και θα μου κανες κι εσυ να την απειλεις που και που με την καραμπινα...αλλα αφου δε θες θα τη δωσω σε μια χανιωτισα!ΘΑ μπορουσες βεβαια να με προτιμησεις αλλα ... αφου θες να δωσω το βλασταρι μου στον εχθρο...τι να καμνω η ερμη...

ταιριαζει ταιριαζει...θα πανε για τσιρλιπιπι..μετα θα φανε γεμιστα την αλλη μερα με βιμ...αντε παλι το τσιρλιπιπι και συνεχεια ωσπου η πεθερα θα την ψιλιαστει και θα φυγει μεχρι τελος εβδομαδας!! Πώς σου φαίνεται? Πολλές δεν είναι 5 μέρες...καλα τους ειναι νομιζω.

Πωπω σατανικά σχέδια!!! τέτοια ετοιμάζεις στη δικιά σου αύριο??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μαράκι αν στην πεθερά σου βάζεις βιμ στην πεθερά της κόρης σου θα βάλεις γυαλάκια στα μελομακάρουνα αντί για καρύδια. Αχαχαχαχα!

Δως την στον εχθρό, εμείς δεν θα πάρουμε!αχαχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι αν στην πεθερά σου βάζεις βιμ στην πεθερά της κόρης σου θα βάλεις γυαλάκια στα μελομακάρουνα αντί για καρύδια. Αχαχαχαχα!

Δως την στον εχθρό, εμείς δεν θα πάρουμε!αχαχαχαχα

οχι οχι αμα κανω τη χανιωτισσα θα ναι σουπερ πεθερα...η κορη μου βεβαια δεν ξερω τι θα του κανει του γαμπρου...θα του ψησει το ψαρι στα χειλη...τη ζωή πατίνι...αλλα τι να κανουμε...καποιο θηλυκο απο την οικογενεια πρεπει να παρει εκδικηση !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...