Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γλυκανάλατο μεν, αλλά εγώ όταν το ακούω και έχω αγκαλιά το Λεόντη κλαίω, και ,

ναι, είμαι αυτή, που όταν της έφεραν το παιδί στο μαιευτήριο, ε, δεν αισθάνθηκα και τίποτα τρομερο..Τρομάρα μου...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελαινομαι για σιζαρ στο Lapasteria!!!!!!!

Αχ συμπεθερα μας βλεπω εκει πολυ συχνά!!!!!!!

Ω ναι! Ειμαστε Αθηνα!!!

Τα παππούγιαγια μας εχουνε μουρλάνει απο το πρωι λεμε....!!!!!!!!!

Καλά ειναι,ηρεμησα και γω λιγο..οχι για πολυ, εχω πολυ κτητικοτητα απεναντι της..καλο ή καλο δε ξερω,εσεις το παθαινετε?

Δε θελω να την κρατάνε αλλοι πολλη ωρα..κατι με πιάνει!!!!!!!

Εχω και κατι θεματα..χμ...θα σας τα πω αυριο!!!

Τεσπα,πηρα την Αννα να επιβεβαιωσω για αυριο κ μετά θυμηθηκα για τους αρραβώνες του αδελφου της!!! Αντε και γαμπρο να τον καμαρωσετε!!

Και εννοεται αυριο να ντυσεις με τα κοστουμάκια τα αγοράκια σου να τα καμαρώσουμε και μεις!!!!!!!!!!!

Ανυπομονω τοσο πολύ να σας δω!!!!!!!!!

Φιλάκιαααααααααααα

Βελουδίτσα θα σου τηλ να συννενοηθουμε κάτι που θελω για αυριο!!

Καλώς το Βελουδάκι. Χρόνια και Ζαμάνια βρε αδερφάκι μου! Καλέ τι ωραίο νανουρισματάκι....συγκινήθηκα! Και αυτό το Γαλλικό μπορεί να μην το πιάνω γρι αλλά είναι πολύ ερωτική γλώσσα και εγώ είμαι ερωτευμένη με το Πριγκηπάκι μου!!!!

Αγγελική καλώς σας βρήκαν στας Αθήνας και χαλαρααααά με το πεθερικό! Όχι εγώ κτητικότητα δεν έχω, γενικά δεν έχω κάτι τέτοιο, δεν είναι του χαρακτήρα μου και γενικώς είμαι άτομο που θέλω το παιδί μου να κάνει με όλους και δεν με νοιάζει να το πιάνουν όλοι αρκεί να τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Εσύ παιδάκι μου δεν το χωνεύεις το πεθερικό, πάει και τελείωσε!

Αννούλα να σας ζήσει το αντρόγυνο και με το καλό να δεις και τα αντράκια σου γαμπράκια!!Τι είπα τώρα?????...Όταν δω τον Πριγκηπάκο μου γαμπρό θα με μαζεύει το ΕΚΑΒ. Κορίτσια θα είστε εκεί για συμπαράσταση?????Από την χαρά μου θα παίξω και με την καραμπίνα όπως έκανα στον αρραβώνα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μητερούλα μεγάλωσε ο μπέμπης σου, μπράβο!!

Αγγελική το παθαίνω κι εγώ καμιά φορά αυτό, ειδικά όταν δεν το αφήνουν το παιδί να κοιμηθεί στο κρεβάτι του αλλά το κρατάνε και κοιμάται! και όταν αρχίζουν τα φιλιά επίσης...

Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!!

Και στη συνάντηση αύριο!!

Ελευθερία δε μας τα΄λεγες αυτά!

Καραμπίνα?!! Αμάν! Από ψηλό χωριό είσαι τελικά!!

Και βέβαια θα είμαστε εκεί, χάνουμε τέτοια γεγονότα εμείς??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ την ιδια κτητικοτητα εχω..να την κρατανε αλλα για λιγο. Το παιδι ειναι δικο μου!!!! Το φαγητο ειναι δικο μου! Ο άντρας δικος μου! Και η κολλητουλα μου και ο κολλητουλης μου δικοι μου!! Και οι συμφορουμιτισσες δικες μου κι εσείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι..!

Μητερούλα μεγάλωσε ο μπέμπης σου, μπράβο!!

Αγγελική το παθαίνω κι εγώ καμιά φορά αυτό, ειδικά όταν δεν το αφήνουν το παιδί να κοιμηθεί στο κρεβάτι του αλλά το κρατάνε και κοιμάται! και όταν αρχίζουν τα φιλιά επίσης...

Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!!

Και στη συνάντηση αύριο!!

Βρε κοπελια...εχεις κανει κανενα γλυκο για αυριο?? Λέω να κάνω κάτι κουλουράκια...μου χει περισσέψει λίγο vim στο μπάνιο....

Γεια σας κοριτσόπουλα μου........σας αγαπώ και σας διαβάζω και ςυχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...τρέχω ρε γαμώτο με το μωρό και με το σπίτι και με οικογενειακά θεματάκια..και τώρα που σας γράφω, έχω το μικρό αγκαλιά και δεν είναι πολύ εύκολο..ρεύτηκε πολύ μόλις τώρα, ουπς Λεόντη, αυτο δεν ήταν και πολύ γοητευτικό, τα ίδια θα κάνεις και στη Μαριλού αύριο?το νου σου...

Ξεκινάω με τις σημειώσεις μου...Ανδριανούλα φοβερό το νησί στη photo,θέλω και εγώ κάτι τέτοιο ή κάτι ,ακόμα καλύτερα , όπως της Ντίνας(τι καλό ΑγιοΒασιλάκι ήταν αυτο!!), αλλά με βλέπω κάτω στο χωριό, στην εκκλησία του Οσίου Λεοντίου, όπως και το όνομά μας,και μετά , κάτι σε reception κάπου( τη γλίτωσα με το γάμο , αλλά με τα βαφτίσια δεν με βλέπω..)και απο την άλλη σκέφτομαι, γιατί να μην έκανα και το γάμο μαζί, εδώ που τα λέμε, για ρίξτε καμιά ιδέα και εσείς..

Κλεοπάτρα μου, λυπάμαι πολύ για το γατόνι σου..ελπίζω να αισθανθείς γρήγορα καλύτερα,δεν ξέρω απο ζώα πολλά, μπορώ όμως να φανταστώ οτι είσαι πάρα πολύ στενοχωρημένη τώρα, τουλάχιστον, αν αυτό σε παρηγορεί, έφυγε πλήρης ημερών, είχε όλη τη φροντίδα απο εσάς και, το σημαντικότερο, δεν θα υποφέρει πια..

Αννούλα, πολύ μου αρέσει η φωτό του μικρούλη σου, στο είπα..με το καλό να βρεθούμε αύριο( Κλεοπάτρα, τελικά τι θα κάνεις? να σου πω, καμιά pasteria θα ψήφιζα και εγώ..μου αρέσει η caesar's εκεί, αν είναι το κανονίζουμε και αργότερα..)

Μου αρ΄σει πολύ η ευχή της Andrianas και συμφωνώ οτι " ..τo 2010 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ"(μας περιμένουν πολλές συγκινήσεις κορίτσια, το έχετε καταλάβει? εγώ αρχίζω και το "πιάνω" σιγά σιγά..)

Κλοεμάκ, ποιο βιβλίο του Ορχάν Παμούκ διαβάζεις? μου έπεσε πάλι στα χέρια τώρα τελευταία ένα για την Κωνσταντινούπολη που έχει γράψει , ψιλοαυτοβιογραφικό ,μου αρέσει πολύ..

Ελεάνα , και εγώ μια απο τα ιδια , με δίαιτες και απογοήτευση και ξανά μανά, κουράγιο θέλει μωρέ και να μην μας παίρνει πολύ απο κάτω..δεν γράφω πολλά περισσότερα κορίτσια, γιατί τον έχω εδώ και τσιρίζει και μου την έχει δώσει στα νεύρα μιλάμε..

Α, εχτές κάναμε εμβόλια, είμαστε 7350 και 65 πόντους νομίζω..

Τ λέμε, πάω για τάισμα

Σας φιλώ...

το διαβαζω στα αγγλικα...other colours...έτσι λέγεται δεν ξερω πως ειναι ελληνικα ή αν εχει καν μεταφραστει...δεν ειναι ενιαιο μυθιστορημα ειναι κατι σαν κομματια απο τη ζωή του που τα έχει βάλει σε ένα βιβλίο, αλλά είναι πολύ όμορφο και ειλικρινες και δεν μπορω να το σταματησω με τιποτα. μολις κοιμαται η μικρη εχω το νου μου σε σας και στο βιβλιο...εσυ ποιο διαβαζες? αν εχετε καλες προτασεις για βιβλία λετε...εχω βρει κι εχω κατεβασει και απο ιντερνετ οποια ενδιαφερεται να της στειλω..

μονο οι κρητικες μειναμε...λοιπον ρεθυμνιωτάκι...τρελα ειστε στη φωτογραφία...καλε συ, πότε τα χασες τα κιλα της εγκυμοσυνης??ολες σιλφιδες μου ειστε!!!εκανες δίαιτα?εμεις απο ποδια καλα τα παμε αλλα απο κ@λ@ και κοιλια αστα βραστα!

Διαφημίσεις

Ναι τι να σου πω από πολύ ψηλό. Από το χωριό Ηράκλειο. Αλλά πρώτη φορά έπαιξα με καραμπίνα στα 7 μου. Και να φανταστείς ό,τι ο πατέρας μου και οι συγγενείς μου δεν οπλοφορούν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία να κρατάς καραμπίνα αρκεί να μη στοχεύεις στη νύφη!!! :)

Αχαχαχα! Αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Την νύφη μου θέλω να την αγαπώ σαν παιδί μου!!!Αρκεί να μην είναι καμιά παρδάλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περιμένω να ψηθεί η πίτσα να πάω για μπανάκι. Σαββατόβραδο και οι περισσότερες έχουν έξοδο ε? Αχ μακάρι να κάνει αύριο καλό καιρό να πάμε το μωρό βόλτα αλλά μετά τις 10 γιατί περιμένουμε τον γιατρό για μπίμπι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κοπελια...εχεις κανει κανενα γλυκο για αυριο?? Λέω να κάνω κάτι κουλουράκια...μου χει περισσέψει λίγο vim στο μπάνιο....

Μόνο μελομακάρονα..μπαίνει εκεί ή δεν ταιριάζει η γεύση??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...