Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λεγατε πριν για το κοψιμο των νυχιων.

Εγω δεν του τα εχω κοψει ακομα.Τον εχω συνεχεια με γαντακια.

Φοβαμαι να μην τον ματωσω.

Μηπως ομως επειδη τον εχω με τα γαντακια δεν εχει την αισθηση των χεριων του?

δεν παθαίνει τίποτα, μην φοβάσαι, δεν είναι ανάγκη να τα κόψεις και σύριζα΄.....

εγώ της τα κόβω συχνά και από την αρχή ...με το που ήρθαμε σπίτι μας.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σε καμιά ώρα θα πάμε κι εμείς στο γιατρό οπότε δε τα κοιμίζω.

ο Δημήτρης βλέπει dvd το νόντυ, θα τα μάθαιτε κι εσείς αν είναι ακόμα στη μόδα σε καμια 2ετία. το μικρό στο ριλαξ παρακολουθεί επίσης.

ενώ ο μεγάλος είναι δύσκολος και ζωηρός με το μωρό μεταμορφώνεται ρε παιδιά. και να μου το λέγανε δε θα το πίστευα πόσο καλός είναι μαζί του προς το παρόν τουλάχιστον. μου φέρνει πράγματα του μωρού που του ζητάω, τον κουνάει, ανοίγει τη μουσική απ το ριλάξ, φτου φτου.

σίδερο έχω. αυτός ο καιρός τα χει παίξει τελείως? μια ανάβω τα φώτα στα δωμάτια μια βγαίνει ο ήλιος και τα κλείνω

Θα ρίξει καρεκλοπόδαραααααααααααααααααα

Αννούλα θα σε βάλω να τα πεις στον άντρα μου αυτά! Μπας κ πειστεί για το 2ο σύντομα!

Ρε κορίτσια προχτες που χα πάει σε κάτι φίλους με παιδάκια (4) μιλάμε για πολύ ζήλια, πωπω αγχώθηκα, ακόμα κ το 13μηνών ζήλευε το βρεφάκι, πωπω! Καλά για τη μεγάλη -4ετών- δε το συζητώ, θα τα τηγανίσει καμιά ώρα!

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Διαφημίσεις

εμείς πρόσφατα πήγαμε στο σπίτι της κολλητής μου που έχει ένα μωράκι 10 μηνών. μόλις η φίλη μου πήρε αγκαλιά τον δικό μου, άρχισε ο γιος της να κλαίει και να οδύρεται! ζήλευε! κι εγώ που πίστευα ότι είναι πολύ μικρό για να καταλαβαίνει! το σκατούλι ήθελε αποκλειστικότητα!

πωπω

uE9Mp2.png

Καλησπερα!

βρε κοριτσια, εχθες καθε φορα μετα το φαγητο μας, εκανε λιγο εμετο. ολη μερα.

σημερα οχι ακομη. και νιωθω το στομαχι της γεματο. α, ουτε καναμε κακα απο εχθες το βραδυ....τι επαθε δεν ξερω...

Μαλλον θα την πειραξε κατι που θα εφαγες

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλά απ ότι μου χουν πει κορίτσια από δω μέσα όταν μεγαλώνει λίγο και το δεύτερο και διεκδικεί παιχνίδια, χάδια κτλ ζηλεύει το πρώτο. τώρα τον είδες το Μανού σα βαλίτσα με πόδια είναι, τον βλέπει σα παιχνιδάκι! τουλάχιστον με ακούει όμως!

είπαμε προς το παρόν.

καλά δε βλέπει ο άντρας σου ότι του πέτυχε η συνταγή και πρέπει να την επαναλάβει???

Αννουλα του τα κοβεις μετα το μπανιο?

κοίτα βασικά τον δικό μου είναι λίγο δύσκολο να τον πετύχω ξύπνιο, οπότε όταν γίνεται αυτό τον βάζω κάτω και του κάνω όλα μαζί, μπάνιο, άλλαγμα, νύχια, ορό, μετά ξαναξεραίνεται!

είπα αυτός ο άντρας θα ναι ευτυχισμένος στη ζωή του!!! είναι στη κοσμάρα του!!! :))))

είναι καλό να μη φοράμε? και όταν τρέχει τι κάνεις?

Πλέον σπάνια τρέχει γάλα κ αν τρέξει αλλάζω μπλούζα. Μιλάω πάντα για όταν είμαι σπίτι ε??? όταν βγαίνω φοράω ελαστικά με επιθέματα απο μέσα.

Τώρα για το αν είναι καλό να μη φοράμε....δεν ξέρω...

Βέβαια εγώ έχω πολύ μικρό στήθος και δεν τίθεται θέμα στήριξης...ίσως αν είχα μεγαλύτερο να χρειαζόταν να φορέσω...

εμένα τα νυχάκια της μπέμπας μου τα έκοψε η παιδίατρος πρώτη φορά στο μαιευτήριο γιατί η μπουμπού γεννήθηκε με νύχια για μανικιούρ!!!

Πλέον της τα κόβω κάθε εβδομάδα και φροντλιζω να τα κόβω αμέσως μετά το μπάνιο της, που εχουν μαλακώσει και κυρίως που τότε κάθεται ήσυχη!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχα καλόοοο

Ο άντρας μου τα χει παίξει με τη μπέμπα και το χαρακτήρα της!

Τη φωναζει "απαίτηση" κ "μικρη κλο" (αυτο το 2ο εννοει εμενα κ τη γκρινια μου...). Της λέει "θα μας βαλεις τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι" κ άαλλα τετοια....

Τρεμει τη σκέψη αλλης μιας τετοιας!

Αλλά του τρεχουν τα σαλια με τη πάρτη της....

Ιδωμεν!

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Πλέον της τα κόβω κάθε εβδομάδα και φροντλιζω να τα κόβω αμέσως μετά το μπάνιο της, που εχουν μαλακώσει και κυρίως που τότε κάθεται ήσυχη!

:o:o:o:o:o:o

θες να μου πεις ότι μετά το μπάνιο κάθεται ήσυχη;;;

ο δικός μου μετά το μπάνιο πατάει κάτι τσιρίδες και είναι τόσο ζοχάδας που όχι νύχι δεν μπορείς να του πειράξεις αλλά ούτε τρίχα από το μαλλί του!

uE9Mp2.png

:o:o:o:o:o:o

θες να μου πεις ότι μετά το μπάνιο κάθεται ήσυχη;;;

ο δικός μου μετά το μπάνιο πατάει κάτι τσιρίδες και είναι τόσο ζοχάδας που όχι νύχι δεν μπορείς να του πειράξεις αλλά ούτε τρίχα από το μαλλί του!

Της αρέσει πάρα πολύ το μπάνιο και χαλαρώνει...

συν οτι την κάνω μπάνιο λίγο πριν να είναι η ώρα να φάει και να κοιμηθεί, οπότε είναι κουρασμένη κ δεν έχει περιθώρια για πολλές αντιστάσεις!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κι εγώ fairytale τότε τον κάνω μπάνιο. ξεκινάμε κανά μισάωρο πριν την ώρα του να φάει και μόλις τελειώσουμε το μπάνιο ακουγόμαστε στην Αττικοβοιωτία ολόκληρη!

Μάλλον του αρέσει πάρα πολύ το μπάνιο κ στεναχωριέται που τελειώνει, γιαυτο κλαίει το παλικάρι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...