Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραιότατο το τσαγάκι...φράουλα...πολλές αστείες ιστορίες με το τσάι μου, που επειδή το πίνω σκέτο πολλοί που θέλησαν να δοκιμάσουν χιχιχιχι....δεν μπορώ να βάλω ζάχαρη...νιώθω ότι χάνει τη γεύση του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω οτι μονιμα εχω τις μαυρες μου εκτος απο τισ στιγμες που γελαει η ΑνναΜαρια.

το μωρο, το σπιτι, ο περιγυρος που δεν εχω ανθρωπο για καφε, το οτι δεν μπορω να παω στην δουλεια μου, και αλλα ψιλολογια, πως να σηκωθουμε???

καλημέρα σε όλες, είχα μείνει λίγο πίσω και διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες και βρήκα αυτό και είναι ακριβώς αυτό που νιώθω σήμερα, μα καλά γιατί όλοι έχουν εξαφανιστεί, πήρα την καλύτερη μου φίλη, έχει πάει για σεμινάριο στην Περούτσια και τώρα που της τηλ. ήταν για βόλτα στη χιονισμένη Φλωρεντία!

ξέρω ότι τα μωράκια μας είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί, αλλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο, αν δεν τηλ. εγώ δε με θυμάται κανείς, εντάξει παιδί έκανα δεν πήγα μετανάστης, λέμε να πάμε για καφέ και μένουμε στα λόγια, λες και έκανα ποτέ τη δύσκολη, δεν καταλαβαίνω, μα καλά ψώρα έχω?

Γεια σας κοριτσάκια, ήρθα και γω για λίγο να σς πω τα δυσσάρεστα....

Ο γατούλης μου δε τα καταφέρνει, έχει ραγδαία επιδείνωση σήμερα, παίρνει φαρμακα πέντε φορές πάνω από τη συνιστώμενη δόση και δεν ανταποκρίνεται καθόλου....και το χειρότερο έχει αρχίσει να νιώθει άσχημα και να κλαίει. Πήγα και τον είδα και μου ράγισε τη ψυχή, το παιδάκι μου. Εχουμε ραντεβού στις 7 να τον αποχαιρετήσουμε και θα τον πάρουμε να τον θάψουμε...

Είμαι να πεθάνω, καλά που έχω τη μπεμπού....

θα πάει στον παράδεισο των γατιών, να είσαι σίγουρη, εγώ στο σπίτι δεν είχα ποτέ γατούλη αλλά από αδέσποτα ένα σωρό, και πόσα έχω αποχαιρετήσει και κάθε φορά που έχανα ένα μόνο αυτό σκεφτόμουνα,

μην στεναχωριέσαι έχεις τη μπεμπούλα σου και να σκέφτεσαι ότι όσο έζησε ο γατούλης έζησε όμορφα χάρη σε σένα, ας το καλό συγκινήθηκα και κλαίω μόνη μου γιατί θυμήθηκα και τα δικά μου γατάκια, το έχει η μέρα σήμερα

έτσι είναι ... εμένα εδώ ειδικά τώρα με τη γρίπη...που είναι απλοί γνωστοί και δεν έχω φίλους δεν έρχεται κανείς να με δει γιατί λέει φοβούνται που έχω το μωρό. Τι να πω...επίσης κι εμένα με πιάνει το παράπονο επειδη δεν εχω κανει ταξιδια πολλα ακομα και ταξιδι του μελιτος να φανταστειτε δεν πηγαμε με τον αντρα μου. Ομως οταν μεγαλωσει η κορη μου το πρωτο δωρο ενηλικιωσης της το εχω αποφασισει απο τωρα...ενα ταξιδι οι 2 μας στη Γαλλια για πολλες μερες....δε θα ναι ομορφο? ετσι παρηγοριεμαι...κι εμενα με παιρνει ωρες ωρες το παραπονο...δεν ειναι αφυσικο...ειναι οι ορμονες μας ειναι η κλεισουρα ειναι που ελαχιστοι ανθρωποι ειναι στην ιδια φαση με σενα η ακομα και κανεις αλλος...συγχωρα τους...και σκεψου οτι μετα που θα μεγαλωσει το παιδι σου θα κανεις τα παντα και θα χεις ενα ανθρωπο που θα σ αγαπαει ανευ ορων...η με τους πιο ωραιους ορους...

μπαίνω για μια γρήγορη καλημέρα.

έχω του κόσμου τις δουλειές! η μεγάλη μέρα σήμερα γαρ, θα πάμε στα συμπεθέρια το βράδυ. πήρα κοστούμια και για τους 2 γιους, ε ρε γλέντια θα βγάλω φωτο.

χαμός τρέχω και δε φτάνω λέμε...

δε σας διάβασα ελπίζω να στε όλες καλά, θα μου τα πουν όσες δω αύριο...

φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

σιδέρωνα και με είχε πάρει από κάτω, σκεφτόμουνα όλα αυτά που με στεναχωρούν, είμαι χοντρή, τα ρούχα μου δε μου κάνουν, βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και παθαίνω σοκ, και δεν έχω κουράγιο και θέληση να κάνω δίαιτα, χωρίς δουλειά, λεφτά, και κυρίως προοπτική λόγω της κωλοκρίσης, έχω στείλει ένα σωρό βιογραφικά και δεν με έχει πάρει για συνέντευξη κανένας, συνέχεια μέσα στο σπίτι που εμένα το σπίτι δε με έβλεπε, συνέχεια δουλειές και οι φίλοι με έχουν γραμμένη και ξαφνικά ο μπεμπούλης που κοιμάται στο ριλάξ χαμογελά και τεντώνεται και χουρχουρίζει ευχαρίστημένος γιατί με αισθάνεται κοντά και όλα τα ξεχνάω, δεν είναι μαγικό? και είναι και χριστούγεννα και έχουμε και το καλύτερο δώρο! όλα θα πάνε καλά! υγεία κορίτσια και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας γιατί είναι καλύτερη μας δημιουργία

Επεξεργάστηκαν by eleanax

μπαίνω για μια γρήγορη καλημέρα.

έχω του κόσμου τις δουλειές! η μεγάλη μέρα σήμερα γαρ, θα πάμε στα συμπεθέρια το βράδυ. πήρα κοστούμια και για τους 2 γιους, ε ρε γλέντια θα βγάλω φωτο.

χαμός τρέχω και δε φτάνω λέμε...

δε σας διάβασα ελπίζω να στε όλες καλά, θα μου τα πουν όσες δω αύριο...

φιλάκια!!!!

θέλουμε φωτό με τα κουστουμάκια, άντε και γαμπροί!!!!!!!!!!!

ελεανα ετσι ακριβως...καλο θα σου εκανε να κανεις πραγματα που οσυ αρεσουν οταν ειστε οι 2 σας με το μωρο και κοιμαται εκεινο...τι εκανες παλια οταν ησουν μονη στο σπιτι...εγω οταν ελειπε ο νικος περπαταγα ξυπολητη, επινα σκετο τσαι και χουρχουλιζα στον καναπε με ενα βιβλιο...αυτο κανω τωρα...και παραλληλα κοιταω να δω με ποια απο σας θα μιλησω...

πρεπει να πω παντως πως οποτε πιανω κι εγω το σιδερο με πιανει μια τετοιου τυπου κατασταση..

Διαφημίσεις

άντε βρε Αννα με το καλό και... στις χαρές των γιών σου. μικροί ειναι ακόμη αλλά δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν.

Κloemak άντε πιες και ένα για μένα. εγώ είμαι του καφέ. μην στεναχωριέσαι βρε! θα κάνεις ταξίδια πολλά πολλά. μην σε νοιάζει γεροί να είστε και θα κάνετε. τα ταξίδια ειναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. θέληση κυρίως θέλουν, επιθυμία για εξερεύνηση και κάποια λεφτά, όχι πάρα πολλά. και λιγότερα φτάνουν αρκεί να εισαι βολικός άνθρωπος. και εγώ τα λατρεύω τα ταξίδια. έχω πάει σε αρκετά μέρη άλλα πόοοοοοοοοοοοσα θέλω να πάω ακόμη δεν λέγεται.

με την δουλειά... ζόρικα και μάλιστα πολύ. το παλεύω ακόμη αλλά είναι δύσκολο. θα δω ως τις αρχές τις νέας χρονιάς θα πάρω αποφάσεις.

Ελεάνα δεν εισαι η μόνη που νοιώθεις λίγο περίεργα. οι γιορτές το έχουν αυτό. αλλά όπως και εσύ λες, βλέπεις το μπεμπάκο και τα ξεχνάς ολα.

και όσο για τους φίλους που χάθηκαν; καλά έκαναν γιατί για μένα κάτι τέτοιοι δεν ειναι φίλοι.

fYFap3.pngIV83p3.png

σιδέρωνα και με είχε πάρει από κάτω, σκεφτόμουνα όλα αυτά που με στεναχωρούν, είμαι χοντρή, τα ρούχα μου δε μου κάνουν, βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και παθαίνω σοκ, και δεν έχω κουράγιο και θέληση να κάνω δίαιτα, χωρίς δουλειά, λεφτά, και κυρίως προοπτική λόγω της κωλοκρίσης, έχω στείλει ένα σωρό βιογραφικά και δεν με έχει πάρει για συνέντευξη κανένας, συνέχεια μέσα στο σπίτι που εμένα το σπίτι δε με έβλεπε, συνέχεια δουλειές και οι φίλοι με έχουν γραμμένη και ξαφνικά ο μπεμπούλης που κοιμάται στο ριλάξ χαμογελά και τεντώνεται και χουρχουρίζει ευχαρίστημένος γιατί με αισθάνεται κοντά και όλα τα ξεχνάω, δεν είναι μαγικό? και είναι και χριστούγεννα και έχουμε και το καλύτερο δώρο! όλα θα πάνε καλά! υγεία κορίτσια και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας γιατί είναι καλύτερη μας δημιουργία

Nα ο λόγος που δεν σιδερώνω εγώ ΠΟΤΕ!!!

Ελεάνα δεν είσαι μόνη όλες λίγο πολύ τις τρώμε τις φρίκες μας αλλά εγώ όταν βλέπω τα ματάκια του γιού μου και χάνομαι.Τα ξεχνάω όλα και περνω δύναμη και κουράγιο για ακόμα περισσότερα!!:lol::lol::lol::lol:!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κλεό και εμεις έχουμε χάσει ένα γατάκι 14 χρονών τον"Μητσούλη" πολύ χουχουλιάρικο ήταν διασταυρωση Αγκύρας με Περσίας 8,5 κιλά!!!Το λάτρευε ο άντρας μου!!!Το γατί δεν είχε βγεί ποτέ εκτός σπιτιού(μόνο για κτηνίατρο)!!!Όταν "έφυγε" ξαφνικά πάθαμε μεγάλο σοκ αλλά το ξεπέρασε σιγά σιγά και τώρα θυμόμαστε μόνο τις καλές στιγμές!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...