Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τη συμπαράσταση....πραγματικά είμαστε οικογενειακώς σαν από κηδεία....δεν είναι και λίγα 15 χρόνια....

Θα ξαναμπώ όταν συνέλθω, δε θέλω να σας μαυρίζω.

Φιλάκια πολλά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεοπατράκι όταν χάνεις κάποιον που τόσο αγαπάς να σκέφτεσαι πόσο τυχερή ήσουν που υπήρξε στην ζωή σου...Είναι η πιο αισιόδοξη πλευρά να αντιμετωπίσεις μια τέτοια απώλεια κοριτσάκι μου.

Ρε Νεκταρίτσα πώς τα κατάφερες βρε θηρίο να μπεις από το αντίπαλο στρατόπεδο με λες???

Ανδριάνα μπορεί να την ενοχλούν τα δοντάκια και όχι το εμβόλιο. Όσο για τον θηλασμό, προς το παρόν και καλά να είμαστε και δεν έχω βάλει ακόμη διορία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα δε μπήκα καθόλου, έκανα φασίνα στο σπίτι γιατί έρχονται τα πεθερικά την Κυριακή!!

Τι χαρά, τι χαρά!!

Αγγελική και Μανταλένα χρόνια πολλά στις μπεμπούλες σας!!

Μεγάλωσε η μπουμπού Αγγελική, μπράβο!!

Κλεοπάτρα λυπάμαι για το γατούλι σου!! να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη!!

Νεκταρία υπομονή με την πεθερά!! αμάν κι αυτή μια φορά στο τόσο σας βλέπει και πάλι ανάβει φιτιλιές!! δεν παίζεται!

Αντριάννα περαστικά στη μαμά της φίλης σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

λίγη κίνηση έχει το καφέ μας μάλλον μπήκαμε σε διακοποδιάθεση και διάθεση βόλτας.

εμείς σπίτι χθες μας έφερε η θεία μας, η αδελφή του άντρα μου τα δώρα μας, δύο τέλεια καθισματάκια αγκαλίτσα από mothercare της Αθήνας. τα πλήρωσε ακριβότερα αλλά αυτά ούτως ή άλλως δεν τα στέλνανε. σήμερα θα μας πάρει και η γιαγιά παιχνίδια! πρέπει και εμείς να πάμε για ψώνια γιατί καλά είναι να μας παίρνουν αλλά να πάρουμε και εμείς κανένα δωράκι γιατί θα έρθουν χριστούγεννα και δεν θα προλάβουμε τίποτα.

Ανδριάννα πολλά γλυκά βρε παιδί μου. πολύ χρυσοχέρα είσαι είσαι βρε. εγώ ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. ειδικά οι κουραμπιέδες μου φαίνονται βουνό. ας είναι καλά η πεθερά μου θα φτιάξει και θα βολευτούμε και εμείς. αλλιώς το ζαχαροπλαστείο να ειναι καλά. τι θα κάνουν και αυτοί κλέφτες θα γίνουν;

fYFap3.pngIV83p3.png

Maritaki kalimera,

san na mou fenete oti tis ypolipes tis plakose to paploma :).

Emas den mas fenroun dora mas dosan lefta gia na tis psonisoume :).

Maxepsa tin lista me ta dora pou exo na paro kai einai sto sinolo 10 paixnidia gia tin dikia mou kai gia ta gyro paidakia (paei to doro ton christougennon tha to fame sta paixnidia).

Maritaki exo loksa me to na ftianxo diafora kai glyka kai fagita i kaliteri mou einai na kano trapezia. Tora pou to leme otan tha mino monaxoula mou tha sas kaleso gia finger food :). By the way oi kourampiedes einai poli eykoli ta melomakarona einai poio mpelalidika

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ανδριάνα μου καληλέρα...

Αχ μην το συζητάς αυτό με τα δώρα. πολλά λεφτά νομίζω ότι δεν φτάνει το δώρο με τίποτα! δεν ειναι μονον ότι πρέπει αλλά θέλω να τα πάρουμε κιόλας, όχι τόσο για παιδάκια που εκτός από μια μικρή ανιψούλα δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις αλλά τους για μεγάλους. μάλιστα αυτό μου φαίνεται πιο δύσκολο γιατί με τα παιδιά πας ένα παιχνιδάδικο και καθάρισες ενώ με τους μεγάλους ψάξε - ψάξε... αλλά δεν πειράζει θέλω να το κάνω.

έμένα μου αρέσει η παρέα αλλά τα τραπέζια τα ψιλοβαριέμαι. δεν το χω και με την μαγειρική - ζαχαροπλαστική...

σήμερα το πρωί σκεφτόμασταν με τον άνδρα μου μήπως πεταχτούμε 2-3 μέρες Λονδίνο στο ενδιάμεσο Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς. θα ανέβει ο αδερφός μου με την οικογένειά του από το νησί για να κάνουμε μαζί γιορτές και λέμε μήπως τους αφήσουμε με τους μπέμπηδες να θυμηθούν τότε που παιδιά τους ήταν μικρά.

η αλήθεια ειναι ότι εγώ ψήνομαι πιο εύκολα, τον άνδρα μου βλέπω πιο δύσκολο... αλλά θέλω...

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Ανδριάνα μου καληλέρα...

Αχ μην το συζητάς αυτό με τα δώρα. πολλά λεφτά νομίζω ότι δεν φτάνει το δώρο με τίποτα! δεν ειναι μονον ότι πρέπει αλλά θέλω να τα πάρουμε κιόλας, όχι τόσο για παιδάκια που εκτός από μια μικρή ανιψούλα δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις αλλά τους για μεγάλους. μάλιστα αυτό μου φαίνεται πιο δύσκολο γιατί με τα παιδιά πας ένα παιχνιδάδικο και καθάρισες ενώ με τους μεγάλους ψάξε - ψάξε... αλλά δεν πειράζει θέλω να το κάνω.

έμένα μου αρέσει η παρέα αλλά τα τραπέζια τα ψιλοβαριέμαι. δεν το χω και με την μαγειρική - ζαχαροπλαστική...

σήμερα το πρωί σκεφτόμασταν με τον άνδρα μου μήπως πεταχτούμε 2-3 μέρες Λονδίνο στο ενδιάμεσο Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς. θα ανέβει ο αδερφός μου με την οικογένειά του από το νησί για να κάνουμε μαζί γιορτές και λέμε μήπως τους αφήσουμε με τους μπέμπηδες να θυμηθούν τότε που παιδιά τους ήταν μικρά.

η αλήθεια ειναι ότι εγώ ψήνομαι πιο εύκολα, τον άνδρα μου βλέπω πιο δύσκολο... αλλά θέλω...

Kali i idea sou na ksefigete ligaki... akomi kai na min ton piseis gia toso makria skepsou kati pio kontino etsi gia na xalarosete...

pao jumbo 9 ta dora gia ta pitsirikia... tous megalous tous bolepsa olous mazi me xazodorakia apo ena magazi... ton antra moou episeis ton bolepsa.

anarotieme ego tha paro fetos kanena dora i tha me ksexasoun hehehe

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα κορίτσια...τι καλημέρα δηλαδή καλό μεσημέρι...που είστε όλες? τσάρκα? εμεις ε δώ έχουμε ενα απαίσιο καιρο..μουντό και χάλι μαύρο..τι να πεις...δεν μπορώ να βγάλω βόλτα τη μπουμπού...μονο μεχρι την πισω αυλη παμε και ξανα μέσα....το λυπάμαι το καημένο...ατυχία...μια ο καιρός μια η παλιογρίπη...

tsa! και εγώ εδώ. τι κάνεις κοριτσάκι μου; είμαστε ψιλονέκρα. οι κοπελιές έχουν πάει για ψώνια μάλλον. και εγώ μόνη μου με τα μικρά είμαι έχει πάει ο άντρας μου για μία δουλειά.

θέλω να τους πάω βόλτα. νομίζω ότι έχουν πήξει μέσα. αλλά που να τους πάω; εδώ θα τη βγάλουμε...

fYFap3.pngIV83p3.png

κι εγώ μια από τα ίδια...και πάντα έλεγα ότι θα ειμαι κουλ μάμα αλλά τελικά είμαι χεστρούλα...να τη βγάλω έξω με τη συννεφιά και ξαφνικά να αρχίσει να βρέχει...

παω να κάνω ένα τσαγάκι πριν ξυπνήσει η μπουμπου...εσύ τι κάνεις?πώς τα πας με τη δουλειά??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...