Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακριβώς έτσι είναι αλλά δε το μετανιώνω και αν ξαναβρεθεί μπροστά μου ζωάκι θα το πάρω όπως πήρα και αυτόν τότε από τα σκουπίδια όταν ήμουν 13.

Η αγάπη που νιώθεις για το ζωάκι είναι διαφορετική από κάθε άλλη.

Εγώ μεγάλωσα μαζί του..

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου αγοράκι μου....

dscn0005u.th.jpg

Ας στο καλό ρε κοριτσάκι με συγκίνησες. Μη στεναχωριεσαι. σημασία έχει ότι έκανες ό,τι μπορούσες να τον βοηθήσεις και του έδωσες πολύ αγάπη. είναι πάντα δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί, αναξάρτητα από το ποιον αποχαιρετάς...

Επεξεργάστηκαν by marita

fYFap3.pngIV83p3.png

Kοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε? Μπηκα απο τον υπολογιστη του γαμπρου του αντρα μου να σας πω ενα γεια κι οτι μου εχετε λειψει κιολας! Δεν μπορω να διαβασω τα νεα σας γιατι αργει το ιντερνετ και δυσκολευομαι να γραψω, ειναι παλιο το πληκτρολογιο.

Μονο μια σελιδα διαβασα ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας ακομα καλυτερα!

Κλεοπατρα μου λυπαμαι πολυ για το γατουλακι σου, εχω κι εγω χασει ζωακια και ξερω οτι ειναι σαν να εχασες μελος της οικογενειας! Να θυμασαι τις ωραιες στιγμες που περασατε μαζι και να σκεφτεσαι οτι τοσο καιρο του εδωσες αγαπη και ζεστο σπιτι.

Εμεις την Κυριακη θα γυρισουμε, ο Αρης εχει αδεια και δε θα μπορεσω να σας γραψω το τι περασα με την πεθερα μου! Ενα θα σας πω με εκανε παλι κι εκλαιγα και κοντεψα να τσακωθω με τον αντρα μου. Εχω φτασει σε σημειο να μη θελω να της ξαναφερω το παιδι! Η καργια το τι μου κανει! Ευτυχως σημερα ηρθαμε στο χωριο και δε θα ξαναδω τα μουτρα της! Ειπαν οτι θα ερθουν να μας δουν αυριο αλλα χλωμο το κοβω! Η τιμωρια της ηταν η αντιδραση του μικρου με την παρτη της! Θα σας τα πω να γελασετε! Σας αφηνω εδω γιατι ειναι παραπερα ο Αρης μη δει τπτ απο οσα γραφω, θα τα πουμε συντομα! Σας φιλω γλυκα κοριτσακια μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Κλεοπάτρα μου..με συγκίνησες πάρα πολύ....τι να πω..να το θυμάστε και να το σκέφτεστε πάντα με αγάπη είμαι σίγουρη ότι σας έδωσε αλλά και πήρε πολλή αγάπη...τα φιλια μου...λυπάμαι πολύ...

Klopotritsa mou kouragio kopela mou. skepsou pos omorfa perasate tosa xronia.

to thranio female eee?????? mmm kali idea sou tha to kitakso ayrio pou tha pame gia psonia... eftiaksa kourampiedes mia dosi dokimastika na do pos tha bgoun(sxetika kali) ayrio oi ypolipoi.

pao na etimasto kai na kano tin mikri mpanio exoume eksodo simeris :) tha pame gia fagito (paei i diaita) by the way olo diaita kano kai sta idia kila eimai.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

δεν εχω κανει ποτε μελομακαρονα κ κουραμπιεδες γιατι δεν αρεσουν ουτε σε μενα ουτε στον κιτσο το λεβεντη τον καραμπουζουκλη.κανω ομως χριστουγεννιατικα μπισκοτακια...του χρονου θα κανω απ ολα που θα φαει και η μπουμπουκα μ.Andriana αμα σου πετυχουν στειλε τη συνταγη κι απο δω..

Κλεοπατράκι λυπάμαι για το γατουλη σου...

Ταλαιπωριέται τοσες μερες ομως ο καημένος..ισως ήρθε η ωρα του να ξεκουραστει.

Ηρθε η γιατρος στις 5 τελικα,ειχε ξεχασει το ραντεβου και την πηρα τηλ, τεσπα, ολα καλα.Μου ειπε οτι γενικά ειναι κατά των κρεμών διοτι για εκεινη ειναι κενες θερμίδες χωρις τιποτα θρεπτικό,το συζητάει με τους γονεις και αναλογα τι θελουν και εκεινοι.

Εγω της ειπα οτι συμφωνω μαζί της και για αυτο θα ξεκινησουμε μόνο με φρουτάκια οταν ερθει η ωρα μας.

Τη ρωτησα εαν ομως καποιο μωρο χρειαστει λογω βαρους να παρει κρέμα τι γινεται? Τότε δίνει μια βιολογική.

Για το θηλασμό μου είπε οτι 6 μηνες ειναι αρκετοί-και εκεινη τοσο θα θηλασει το μωρο της ,ειναι 1,5 μηνα-,ετσι και αλλιως και γω τοσο είχα σκοπό.

Ααα για τη διαιτα που έκανα δεν υπαρχει προβλημα! Ουφ ειχα αναγκη να το ακουσω αυτο,βασικα και η μπεμπα μια χαρα βαρος πηρε οποτε οντως δεν υπήρξε θέμα.Εξαλλου μου ειπε οτι κανει και εκεινη διαιτα (ισορροπημενη πάντα) και θηλαζει , τόνισε να τρωω πολλά γαλακτομικά και κρέας.

Μαρία για το αεροπλάνο που με ρωτησες μου ειπε μονο να βαλω πιπιλα στη μπεμπα κατα την απογείωση-προσγείωση για τα αυτάκια της.

Και φυσικά να βαλουμε μάσκα.

Ουφ αυτα τα ολίγα,κλεινω τωρα να παω για μπανιο και κατι τελευταια να ετοιμασω.

Καληνυχτα & Πολλά φιλιά σε όλες!:lol:

Θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Λεόντη ετοιμάσου αγορι μου!!!!!!!!!!Θα ζησεις ανεπανάληπτες στιγμές!!!:lol:

Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου...να σαι καλα που μας θυμηθηκες....ευχαριστώ πολύ...αντε τυχερούλα...εσυ φευγεις τώρα...εγώ στις 30..αλλα παλι καλα! καλες ετοιμασιες....ετσι παντα καλα νεα για τη μπουμπου σου!! Ωστε ειπε κανενα προβλημα για διαιτα ε??χμ! προσπαθω κι εγω να περιορισω τη μπουκα μου τις τελευταιες μερες..ενω ειχα ξαναπαρει καποια κιλα τωρα παλι φευγουν σιγα σιγα.

Διαφημίσεις

Δηλαδή πότε πρέπει να αρχίσουμε τις κρέμες? Μπερδεύτηκα τώρα. Ο δικός μου είπε μόλις κλείσει τον 5ο, αρχές 6ου δηλαδή.

Αγγελική γιατί είναι αρκετοί 6 μήνες θηλασμού? Εμένα πάλι μου φαίνονται λίγοι, έχω υψηλές προσδοκίες φαίνεται. Πόσο έιναι τώρα η μικρή σου? Και τι βάρος πήρε? Να δω δηλαδή πόσο είναι το αναμενόμενο για να μην απογοητευτώ με τον δικό μου την Κυριακή αν και τις τελευταίες μέρες έχει φορτσάρει απίστευτα. Τρώει ανά 1-1,5 ώρα ξανά τώρα 5 μέρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κλεοπατρα λυπαμαι για το γατουλη σου να σκεφτεσαι ποσα περασατε μαζι τοσα χρονια...καιρος να ανακουφιστει κ αυτος:(

αγγελικη ποια βιολογικη κρεμα σου ειπε η γιατρος?

αντριαννα καλα να περασετε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Koritsia akiri i bolta mas,

I mama tis filis mas epese kai tin trexoun sto nosokomeio. (elpizo na einai ola perastika).

Aggeliki mia xaroula i mikri sou :). Pantos exoun dikio ti mporei na prosferi mia krema tetiou idous sto paidi more? Emena aplos mou akougete eykoli lysi, na sas po ti alitheia kalitera pou kai i dikia mou zouzouna den tha troei teties kremoules giati oti perisebe tha to masoulaga ego eimai sigouri xixixixix.

Female prosopiki mou apopsi einai na thilaseis oso antexeis kai mporeis esi :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...