Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διδυμα εγω μονο με παρένθετη!!!!! :lol: :lol: :lol:

Με πηρε μια φιλη μου πριν λιγο και μου είπε οτι ο γυναικολογος μου,που πηγαινα για τους υπερηχους και η γυναικα του η οποια είναι μαία (απιστευτη κοπέλα,την ειχα στο νοσοκομειο που γέννησα και ηταν αυτη που με βοηθησε πολυ με το θηλασμο)

εκαναν εξωσωματική γιατι δε μπορουσαν να κάνουν μωράκι αλλιως..

Ευτυχως επιασε με την 1η προσπάθεια!!! Να ναι καλα τα παιδια..

Καμια φορά σκεφτομαι και λέω κοιτα να δεις..ειρωνία της τύχης..

Ontos ironia einai ayto. Eyxome na pane ola kala kai na kanoune ena i dio i tria ygeiestasta mpemponia :).

Kai anarotieme gia mia akomi fora giati o kalos theoulis den dinei morakia se aytous pou aksizoun kai ta dinei merikes fores se anthropous pou den ta ektimane?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Και γω λεω στον άντρα μου, τι θα παρουμε στο παιδι για πρωτοχρονια?

Και μου λεει,μα αφου σχεδόν καθε μερα της παιρνεις και απο κάτι!!!!

Ε καλα λεω,δεν εχει σημασία,αυτο θα το φέρει ο Αι-Βασίλης!

Ποιο σκυλάκι λες βρε Αντριάνα μου?

Εγω σκεφτομαι να της παρω κανα στρωμα δραστηριοτητων και τι αλλο,πολλα πολλα μπιχλιμπίδοπαιχνίδια.Επισης το καρεκλάκι φαγητου-προβλέπω να το χρεωνω στα παππούγιαγια!Εχω δει ενα καινουριο στης κικο κανει 160 έουρα.χιχι

Ο αδελφος μου ειπε θα της πάρει το πάρκο.

Χρονια πολλα στα μπεμπονια!

Οταν λετε οτι τρωμε 1 εβδομαδα πριν τον 6ο, εννοειτε σε 7 εβδομαδες, ετσι? Γιατι η μαμα μου με εχει πρηξει, λεει πχ οτι τωρα πια λεμε οτι "μπηκαμε στον 5ο" οποτε ειμαστε στον 5ο!! Αμαν πια στην Ελλαδα με τον υπολογισμο της ηλικιας, να λενε πχ "μπηκες στα 30" στα γενεθλια σου στα 29 κλπ....

Ευχαριστουμε Λιζακι!

Ναι,σε 7 εβδομάδες...

Οχι καλε δε γίνανε 5 μηνων ακομη!

Βιαζονται οι γιαγιαδες να τα μεγαλώσουνε τα μωρά μου φαινεται!!!!!!!

ageliki xronia polla sta koritsia mas!!!

kai ena megalo euxaristw gia ta wraia logia sas!!!sas filw kai epistrefw se ligo

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

tsoukou tsoukou...pali thn kanate oles kai me afhsate monh...loipon molis evala ton araka me tis patatoules...an kai den exw faei tipota apo to prwi den peinaw katholou....einai twra fusiologiko auto to pragma? ti na mou pw pia....mia katavroxthizw ta panta kai mia de vazw mpoukia sto stoma mou....mono nero pinw ap to prwi...alla den prolavainw kiolas me to mwro na ftiaksw ki ena tostaki na faw.

και ξαφνικα αντιλαμβάνομαι οτι γραφω με λατινικους χαρακτηρες...συγνωμη κοριτσια...

Koπελιές μου όρορφες καλησπέρα! επιτέλους Παρασκευή και ξεκλέβω λίγο χρόνο για να πω ένα γεια.

Αγγελική και Μανταλένα να χαίρεστε τις τσούπρες σας. να τις δείτε να μεγαλώνουν και να προκόβουν, δε λέω να ομορφαίνουν, γιατί από τις φωτός που έχω δει αυτό ειναι σίγουρο.

Γιατί ρε Αγγελική και Κλεοπάτρα δεν θέλετε διδυμάκια;;; μήπως θέλετε να έρθετε για πρακτική καμία βδομαδούλα; μπορεί να σας αρέσει και να αλλάξετε γνώμη. πέρα από την πλάκα τώρα τα δίδυμα τα έχουν όλα εις διπλούν και κούραση και χαρά και εμεις νοιώθουμε τυχεροί που μας έτυχε.

εγώ πάντως σας το ευχομαι...

εμείς την πρωτοχρονιά, που συμπληρώνουν τους πέντε μήνες, θα τους δώσουμε φρούτο. δηλαδή 2-3 κουταλιές μήλο.

σας αφήνω τώρα να γράψω λίγο. θα μπω μετά να ρωτήσω και λεπτομέριες για την συνάντηση. φιλιά πολλά

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική και Λίνα να χαίρεσαι τα κορίτσια σας.

Ανδριάνα εγώ του πήρα σήμερα το 'Πρώτο μου θρανίου' από την fisher price.Έκανε 70 Ευρώ και το πήρα με -20% έκπτωση από το Carrefour. Είναι από 6 μηνών και μετά αλλά έχει 50 ήχους και τραγουδάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστουμε Ελευθεριτσα!!!

Ωραιο αυτο το θρανίο,το εχω μπανισει και γω...μονο που δυστυχως στη Χιο δεν εχει Καρφουρι κριμας..δε θα γλιτωσουμε το 20%!

Μηπως να πάω Jumbo τωρα που θα κατέβω να παρω οτι θελω και να τα δωσω στη μεταφορικη να μου τα φερει Χιο??? Δεν ειν΄κακο...καθολου κακο....

Περιμενω τωρα τη γιατρινα και ο άντρας μου θα αργησει να σχολάσει σημερα,γκρρρρρ,θελω να ειναι δω οταν κανουμε εμβολιο (ψυχολογικοι λογοι).

Μαρεσει που θελω να κατεβω και στην πολη να ψωνισω κάτι πραματάκια,,,α καλα δε με βλέπω να προλαβαινω.τα νευρα μου σημερα βρηκανε να τον κρατησουνε.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Αγγελική Μαρινόπουλο δεν έχετε? Ισχύει και εκεί το -20% αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις αυτό το παιχνίδι γιατί εδώ τουλάχιστον οι Μαρινόπουλοι δεν το έχουν. Στο Τζάμπο το έχει 69 νομίζω.

Ευχαρίστως να στο πάρω να στο στείλω αν θέλεις αλλά τα 14 Ευρώ που θα γλιτώσεις θα είναι τα μεταφορικά.

Πάντως του έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ο κύριος θέλει συνέχεια να κάθεται πια και μια χαρά του ήρθε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, ήρθα και γω για λίγο να σς πω τα δυσσάρεστα....

Ο γατούλης μου δε τα καταφέρνει, έχει ραγδαία επιδείνωση σήμερα, παίρνει φαρμακα πέντε φορές πάνω από τη συνιστώμενη δόση και δεν ανταποκρίνεται καθόλου....και το χειρότερο έχει αρχίσει να νιώθει άσχημα και να κλαίει. Πήγα και τον είδα και μου ράγισε τη ψυχή, το παιδάκι μου. Εχουμε ραντεβού στις 7 να τον αποχαιρετήσουμε και θα τον πάρουμε να τον θάψουμε...

Είμαι να πεθάνω, καλά που έχω τη μπεμπού....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΩΩΩ ρε Κλεοπατράκι, υπομονή. Στεναχωρήθηκα και εγώ μωρέ. Κλαίει ο καημενούλης? Να γιατί δεν τα θέλω τα ζώα. Δένεσαι μαζί τους και μετά είσαι να σκάσεις. Η θεία μου είχε έναν σκύλο 18 χρόνια και όταν πέθανε τον πένθησε σαν να έχανε τον άντρα της και μου έλεγε 'είναι σαν να έχεις ένα παιδί να το μεγαλώνεις και να σου φεύγει στα 18'.

Ουφ, κουράγιο κοριτσάκι μου...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...