Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!

Και σεις του χρόνου με δίδυμα!!!!!!!!!! (τα θελει ο ....σου!!!!) :lol::lol::lol:

Ναι ναι δίδυμα κορίτσια!

Ο άντρας μου θα σαλπάρει για Λιβύη και θα κρυφτεί στην έρημο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εσεις παιδι μου αυτοματιάζεστε!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Aυτό λέω και εγώ!!!Είμαι τόσο πολύ κουκουβαγιομάνα:lol::lol::lol::lol::lol: που ματιάζω το αστέρι μου μόνη μου!!!

Άντε Αγγελική και την Κυριακή θα πίνουμε το καφεδάκι μας όλες παρέα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στα μπεμπονια!

Ηοney περαστικα στον γατουλη, ειναι οντως πολυ αγωνιστης, τον παω!

Andriana πολυ χρησιμα οσα μας ειπες, εγω την αφηνω και καθεται γμτ. Οταν λετε οτι τρωμε 1 εβδομαδα πριν τον 6ο, εννοειτε σε 7 εβδομαδες, ετσι? Γιατι η μαμα μου με εχει πρηξει, λεει πχ οτι τωρα πια λεμε οτι "μπηκαμε στον 5ο" οποτε ειμαστε στον 5ο!! Αμαν πια στην Ελλαδα με τον υπολογισμο της ηλικιας, να λενε πχ "μπηκες στα 30" στα γενεθλια σου στα 29 κλπ....

Α!! ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΓΙΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Τι να πεί η Καγιά μπροστά της μωρε???Για Ζιζέλ και πάνω είναι το κοριτσι μας!!!(είμαι και κουκουβαγιοφιλενάδα!!!:lol::lol::lol::lol:)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστώ....αλλά μάλλον όχι. Ο γατούλης είναι σήμερα πολύ ζωηρός, ανέκαμψε το κέφι του, αλλά εξακολουθεί και δε τρώει δε πίνει δε κάνει τσίσα. Ο γιατρός λέει πως αν παρόλη την υποστήριξη που έχει νοσηλευόμενος δε κάνει αυτά τα 3 βασικά, αν τον πάρω σπίτι είναι ζήτημα ημερών να πεθάνει από ασιτία και από τη κύστη που είναι γεμάτη και δεν αδειάζει. Και χωρίς τον ορό με τα φάρμακα θα αρχίσει να υποφέρει. Μάλλον θα του βγάλουν τα ούρα με καθετήρα σήμερα. Το θέμα είναι πως δε μπορεί να συνεχιστεί επ άπειρον να νοσηλεύεται...δεν έχει νόημα...και σε αυτή τη κατάσταση αδύνατο να έρθει σπίτι.

Αλλο ένα τελευταίο 24ωρό διορία έχει να μας εκπλήξει....

Μου ειναι αδύνατο να τον βλέπω ζωρούλη ως συνήθως και να ξέρω ότι τέλειωσε ο χρόνος του....φρικτό παργματικά.

ειναι καλο που εχει κεφι, ελπιζω να φαει συντομα και να πανε ολα καλα positive thinking

Ναι ναι δίδυμα κορίτσια!

Εμενα μπορεί και να αλλαζε γαλαξία!!!!

Aυτό λέω και εγώ!!!Είμαι τόσο πολύ κουκουβαγιομάνα:lol::lol::lol::lol::lol: που ματιάζω το αστέρι μου μόνη μου!!!

Άντε Αγγελική και την Κυριακή θα πίνουμε το καφεδάκι μας όλες παρέα!!!

Αχ ναι ναι ναι!!!

Αντε ρε παιδι μου και με εχει φάει η Μαριλίζα...ποτε θα γνωρισει το γκομενάκι της!!!

Βελουδένια με λαμβάνεις?οβερ!!!!!!

Ευχαριστουμε και για τις ευχες!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι ναι δίδυμα κορίτσια!

Καλά ο δικός μου αν συμβεί κάτι τέτοιο βλέπω να πηγαίνει στο περίπτερο και να τον ψάχνω στην Νικολούλη!!!Αν και έχει αρρώστεια με τον Λίο με άλλα 2 καπάκι θα του έρθει κάπως!!!!;)χαχαχαχχα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διδυμα εγω μονο με παρένθετη!!!!! :lol: :lol: :lol:

Με πηρε μια φιλη μου πριν λιγο και μου είπε οτι ο γυναικολογος μου,που πηγαινα για τους υπερηχους και η γυναικα του η οποια είναι μαία (απιστευτη κοπέλα,την ειχα στο νοσοκομειο που γέννησα και ηταν αυτη που με βοηθησε πολυ με το θηλασμο)

εκαναν εξωσωματική γιατι δε μπορουσαν να κάνουν μωράκι αλλιως..

Ευτυχως επιασε με την 1η προσπάθεια!!! Να ναι καλα τα παιδια..

Καμια φορά σκεφτομαι και λέω κοιτα να δεις..ειρωνία της τύχης..

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Koritsia paredosa tin mploumplou stin giagia tis gia na tin paei bolta kai ego pefto me ta moutra stin douleia mpas kai telioso simera.

Ayrio pao jumbo kai lito na paro dora stin mikri gia rikste kamia idea re koritsia ti na tis paro? to skylaki tis fisher price to pirame alla pros to paron den to poli paizei ti na tis paro pou tha tis aresi.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...