Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

αγγελικη να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!!γερη κ δυνατη να ναι παντα!!

κλεοπατρα μακαρι να πανε ολα καλα με το γατο σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες το βράδυ ο καλός μου ήθελε να μου κουβαλήσει σημερα το πρωι τους δικους του! Δε σφαξανε που έχω τα πράγματα 3 μερες στο ταχυδρομειο και δεν ειπε να παει να μου τα παρει!!! Εγω οταν με χρειαζοταν ετρεχα στο μαγαζι να τον βοηθησω....λες και προσεχω ξενο παιδι εδω κι ειμαι ολη μερα μονη μου και καμια βοηθεια κιολας. Και ολα αυτα επειδη δεν εχω τη μανα του σα μανα μου! Ε οχι κυρια μου , που λεει και ο Λαζοπουλος!! Αχ, αυτο το μπαλκονι να μην το ειχα, απο χτες μεχρι σημερα θα τον ειχα στειλει τουλαχιστον 4 φορες να συναντησει την ασφαλτο. Τον κiτσο το λεβεντη τον καραμπουζουκλη!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by kloemak

καλημερα κοριτσια!

αγγελικη να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!!γερη κ δυνατη να ναι παντα!!

κλεοπατρα μακαρι να πανε ολα καλα με το γατο σου!

Ευχαριστώ....αλλά μάλλον όχι. Ο γατούλης είναι σήμερα πολύ ζωηρός, ανέκαμψε το κέφι του, αλλά εξακολουθεί και δε τρώει δε πίνει δε κάνει τσίσα. Ο γιατρός λέει πως αν παρόλη την υποστήριξη που έχει νοσηλευόμενος δε κάνει αυτά τα 3 βασικά, αν τον πάρω σπίτι είναι ζήτημα ημερών να πεθάνει από ασιτία και από τη κύστη που είναι γεμάτη και δεν αδειάζει. Και χωρίς τον ορό με τα φάρμακα θα αρχίσει να υποφέρει. Μάλλον θα του βγάλουν τα ούρα με καθετήρα σήμερα. Το θέμα είναι πως δε μπορεί να συνεχιστεί επ άπειρον να νοσηλεύεται...δεν έχει νόημα...και σε αυτή τη κατάσταση αδύνατο να έρθει σπίτι.

Αλλο ένα τελευταίο 24ωρό διορία έχει να μας εκπλήξει....

Μου ειναι αδύνατο να τον βλέπω ζωρούλη ως συνήθως και να ξέρω ότι τέλειωσε ο χρόνος του....φρικτό παργματικά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αυτο για το καρεκλάκι αυτοκινητου εχει αρχισε να μας απασχολεί και μας! Ποτε πρέπει να το αλλάξουμε??

Κλεοπατρα,περαστικα στο γατουλη μωρε,ελπιζω να αποδειχθει 7ψυχος!

Και σεις ξεκινατε κρεμουλες απο τωρα?Αντε μπράβο!(ζηλευω βεβαια ειναι η αληθεια..xixixixi) Ποσο ειναι η Ζωιτσα και τη λες παχουλη μωρε?

Καρεκλάκι δεν αλλάζουμε ακόμα, ως 9 κιλά είναι αυτά που έχουμε, απλά εμείς είπαμε να το παρουμε με την ευκαιρία των γιορτών ως δώρο να γλιτώσουμε το έξοδο!

Κρέμες λέω από Δευτέρα, χαλαρά σα παιχνίδι μωρέ....δε θα τρελαθώ κιόλας από τωρα....σιγά.

Πήρα μια υποαλλεργική της Humana. Να δούμε!

Ε όσο για το γάτο, είναι μωρέ σε ανθρώπινα χρόνια 103 ετών κοντά!

Φαντάσου έναν παππού 100 χρονών με νεφρική ανεπάρκεια....

Διαφημίσεις

Kalimere Eleytheria.

Nove giati tha kratisete toso poli tin apostirosi????

Lete kai emeis na anapoloume tin epoxi pou tous diname gala?

Ego exo agonia na tin taiso kremoula na ginoume xalia kai bgaloume polles polles fotografies pasalimenes me tis kremes :)

μας είπε για να είμαστε σίγουροι οτι πλένονται καλά γιατί το γάλα δημιουργεί μικρόβια.

μην πάρεις κι άλλο ριλάξ, κρίμα είναι, εκτός του οτι είναι μέχρι 9 κιλά θα αρχίσουν τώρα να μην κάθονται πουθενά.

εμένα δεμένη και σηκώνεται σε καθιστή θέση και μετά γέρνει και κρέμεται προς το πάτωμα.

συνέχεια θέλει κάπου να πάει, κάτι να πιάσει ....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Μαρία έλα εδώ για καφέ και πέτα τον από το δικό μου μπαλκόνι όποτε θες....

Θα βγούμε και στα κανάλια!:D

Βρε σοβαρά τώρα, πότε θα μονιάσετε εσεις??

Για παλέψτε το λίγοοοοοοοοοοοοο:!:

Θα ρωτήσω Αγγελικούλα τον παιδίατρο!Αν και τώρα τελευταία κάνουμε πάρτυ...απο τις 9 ξυπνάει μόνο στις 2.5 ή στις 4 και μετά στις 7.30!!!Φτού φτού μην τον ματιάσω γιατί άμα λέω κάτι αλλάζει!!!χαχαχχαα!Πάω να την πέσω!!!Καλό βράδυ σε εσάς και τα μωράκια σας!!!
Kαλημέρα Αντριάνα μου,

και εμείς εκεί που ξυπνάγαμε μόνο μία φορά το βράδυ εχθές αλλάξαμε.Ξύπνησε στις 3(εδώ τον έπιασε και λίγο λογοδιάρροια και κοιμήθηκε 4 ) ,5.30 και στις 7.30 και δεν με πείραξε αυτό αλλά ήταν γενικά πολύ ανήσυχος και όλο γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο του και δεν ήθελε καθόλου την πιπίλα.Ολό σχεδόν το βραδυ ξύπνια.Για μένα δεν με νοιάζει αντέχω για τον μπέμπη στεναχωριέμαι.Το πρωι ήταν όμως μέσα στα γελάκια και τις φωνούλες.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εσεις παιδι μου αυτοματιάζεστε!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Α!

Για την Αγγελική που ρώτησε, η Ζωή είναι 62 πόντους και 6500. (το ίδιο ήταν κ πριν 10 μέρες στην άλλη παιδίατρο....οι ζυγαριές τους τα χουν μπλέξει...τεσπά!)

Στις καμπύλες είναι λίγο πάνω από την 75η στο βάρος και λίγο κάτω από την 75η το ύψος. Αλλά φαίνεται μαγουλού και στρουμπούλω!

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εσεις παιδι μου αυτοματιάζεστε!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Και γω αυτό παθαίνω!

Πχ εδώ και μέρες πολλές κοιμάται 21.00-8.00 αντί 21.00-7.00.

Και τώρα που το πα, αύριο θα ξυπνήσει 6!!

Και γω αυτό παθαίνω!

Πχ εδώ και μέρες πολλές κοιμάται 21.00-8.00 αντί 21.00-7.00.

Και τώρα που το πα, αύριο θα ξυπνήσει 6!!

Πραγματικά μεγαλο σπασιμο ρε παιδι μου!!!!! :lol::lol:

Ακου κει!!!!!! :lol::lol:

Αντι να κοιμάται 10 ωρες σερί να κοιμάται 11,το παλιοκοριτσο!!!!!!!

Μαρή αντι να κάνεις το σταυρό σου μιλάς και απο πάνω!!!!!!!!:lol::lol:

Α,,,μια χαρα ειναι το κοριτσι καλε,τι το λες παχουλο!

Αυτα με τις καμπυλες ποτε δε τα καταλαβα..

Πραγματικά μεγαλο σπασιμο ρε παιδι μου!!!!! :lol::lol:

Ακου κει!!!!!! :lol::lol:

Αντι να κοιμάται 10 ωρες σερί να κοιμάται 11,το παλιοκοριτσο!!!!!!!

Μαρή αντι να κάνεις το σταυρό σου μιλάς και απο πάνω!!!!!!!!:lol::lol:

Α,,,μια χαρα ειναι το κοριτσι καλε,τι το λες παχουλο!

Αυτα με τις καμπυλες ποτε δε τα καταλαβα..

Χιχιχι έχεις δίκιο, και ετοιμάζομαι να της κόψω και το τάισμα των 00.00, μη μου χαλάει ο ύπνος....χιχιχι..

Καλάαααα το βλέπω εγώ, όταν τα δικά σας θα στρώσουν και θα κοιμούνται σα παιδάκια, η δικιά μου θα σεληνιαστεί και θα αρχίσει τις ανωμαλίες....αποκλείεται να την έχω γλιτώσει έτσι εύκολα, δε μπορεί!!

Και παχουλό δε το λέω εγώ, οι γιατροί το λένε! Επειδή είναι αφράτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...