Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα Αντριάνα μου,

και εμείς εκεί που ξυπνάγαμε μόνο μία φορά το βράδυ εχθές αλλάξαμε.Ξύπνησε στις 3(εδώ τον έπιασε και λίγο λογοδιάρροια και κοιμήθηκε 4 ) ,5.30 και στις 7.30 και δεν με πείραξε αυτό αλλά ήταν γενικά πολύ ανήσυχος και όλο γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο του και δεν ήθελε καθόλου την πιπίλα.Ολό σχεδόν το βραδυ ξύπνια.Για μένα δεν με νοιάζει αντέχω για τον μπέμπη στεναχωριέμαι.Το πρωι ήταν όμως μέσα στα γελάκια και τις φωνούλες.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia,

Pos itan to bradi sas? Emas oxi kai toso kalo, eklege mesa ston ypno tis.

Den ksipnage aplos eklege mallon parenergia apo to embolio i kako oneiraki.

Tin pira kai kimithike sto domatio mas, an eblepe oneiro anarotieme ti itan pou tin ekena kai eklege toso poli :(.

Τι κακό όνειρονα είδε η ομορφιά μου μωρέ μάλλον κάτι την ενοχλούσε.Τα δοντάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα μαμάδες!

Ευτυχώς εμείς μετά το εμβόλιο κοιμηθήκαμε καλά...

Ελπίζω να μη μου συνεχίσει και σήμερα εκείνες τις τρέλες με το φαγητό...

Τώρα έχει τρελαθεί στο ριλάξ, της κρέμασα κάτι ψάρια απο πάνω και έχει πάθει μανία να τα φάει.

Πρέπει να πάρω και το κτηνίατρο αλλά φοβάμαι....έβαλα τον άντρα μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα μαμάδες!

Ευτυχώς εμείς μετά το εμβόλιο κοιμηθήκαμε καλά...

Ελπίζω να μη μου συνεχίσει και σήμερα εκείνες τις τρέλες με το φαγητό...

Τώρα έχει τρελαθεί στο ριλάξ, της κρέμασα κάτι ψάρια απο πάνω και έχει πάθει μανία να τα φάει.

Πρέπει να πάρω και το κτηνίατρο αλλά φοβάμαι....έβαλα τον άντρα μου.

Bravo sas pou den eixate themataki me to ebdolio sas :).

Perimenoume na mas peiis nea apo ton mikro sou maxiti.

Re koristia ego den tis exo kai polla paixnidia, thelo na pao na tis paro alla apo tin alli skeftome oti logika tha mas gemisoun me paixnidia logo ton christougennon.

To relax pou exoume emeis einai pliri apotyxia mia kai den pernei paixnidakia pano :(.

Mono sto gymanstirio kai stin kounia tis mporo na tin apasxoliso ligo.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πω....χιχιχι παραγγείλαμε και χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μπέμπα. Καρέκλα φαγητού στη μαμά μου και καρεκλάκι αυτοκινήτου για μετά στη πεθερά μου. Να μας ξαλαφρώνουν από αυτά τα χοντρά...αμέ, τι! Χιχιχιχι.

Και εννοείται να βάλουν και κανα φράγκο στο λογαριασμό της μπεμπούς!

Kαλημέρα κορίτσια :)

Αντριάνα μάλλον το εμβόλιο ήταν, σήμερα θα είναι μια χαρά.

Κλεοπάτρα ελπίζω να ακούσετε καλά νέα για τον όμορφο.

αρχίσαμε να τρώμε και να προετοιμαζόμαστε ε?

εμάς μας είπε 5,5 μηνών να φάμε και εκεί θα κόψουμε το βραστό νερό για το γάλα (15 λεπτά σε κλειστή κατσαρόλα) μπουκάλια όμως θα τα αποστειρώνουμε μέχρι τον 10ο!!!

για τα μικρόβια από το γάλα.

κι εγώ ρυζάλευρο δεν θέλω να της δώσω ή θα τη ρωτήσω μήπως να το φτιάχνω μόνη μου γιατί βάζουν μέσα γλυκαντικά...

εμείς ανυπομονούμε να φάνε τροφές και όσες μαμάδες ξέρω με μεγαλύτερα μωράκια αναπολούν το γάλα, χαχαχαχα....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Αντριάνα και μεις τη περισσότερη ώρα στο σκέτο ριλάξ τη περνάμε. Στο άλλο με τα παιχνίδια απασχολείται μεν, για λίγο δε. Κάποια στιγμή βαριέται κ κουράζεται. Ενώ στο άλλο κάθεται στην πιο σηκωμένη θέση και παρατηρει εμάς και γουστάρει πολύ περισσότερο. Μπορεί να κάτσει και μία και μιάμιση ώρα ακόμα η κουτσομπολάρα!

Χτες που μίλησα με το γιατρό δεν ήταν και πολύ αισιόδοξος γιατί παρά τους ορούς και τα φάρμακα ο γάτος δε τρώει, δε πίνει και δε κάνει τσίσα του. Οχι καλά....

Διαφημίσεις

Αντριάνα και μεις τη περισσότερη ώρα στο σκέτο ριλάξ τη περνάμε. Στο άλλο με τα παιχνίδια απασχολείται μεν, για λίγο δε. Κάποια στιγμή βαριέται κ κουράζεται. Ενώ στο άλλο κάθεται στην πιο σηκωμένη θέση και παρατηρει εμάς και γουστάρει πολύ περισσότερο. Μπορεί να κάτσει και μία και μιάμιση ώρα ακόμα η κουτσομπολάρα!

Χτες που μίλησα με το γιατρό δεν ήταν και πολύ αισιόδοξος γιατί παρά τους ορούς και τα φάρμακα ο γάτος δε τρώει, δε πίνει και δε κάνει τσίσα του. Οχι καλά....

Emas antitheta ti aresi na kathete me tis ores sto gimanstirio tis kai stin kounia pou kouniete sto relax to aplo den kathete sxedon katholou bariete pou den exei me kati na sxolithi. Skeftome na tis paro gia doro xristougennon ena relax me paixnidia epano lete na kano blakia???

Ntinaki einai fysiologiko na tou elipse i kopelia tou :) exei na tin dei poli kairo ante na sinantihoume giati mou lipsate koritsia.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Λινακι να χαιρομαστε τα κοριτσάκια μας!!!!:lol:

4 εμεις...5 εσεις!!!!!!!!!!!!

Ουφ επιτελους ξεβρωμισανε οι βαλιτσες και αρχισα να μαζευω!!

Α,ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σας ερχομαι λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντριάννα να παρεις και αλλο ριλαξ μωρε για 1 μηνα? κριμα δεν ειναι?

Μεχρι 9 κιλα δεν ειναι αυτα?

Και εμεις το ιδιο με εσας εχουμε αλλά το ειχαμε απο την αρχη και τωρα νομιζω το εχει βαρεθει,δε μου πολυκάθεται εκει,εκτος και εαν καθομαι και γω διπλα και της μιλάω..μονο ετσι!

Αυτο για το καρεκλάκι αυτοκινητου εχει αρχισε να μας απασχολεί και μας! Ποτε πρέπει να το αλλάξουμε??

Κλεοπατρα,περαστικα στο γατουλη μωρε,ελπιζω να αποδειχθει 7ψυχος!

Και σεις ξεκινατε κρεμουλες απο τωρα?Αντε μπράβο!(ζηλευω βεβαια ειναι η αληθεια..xixixixi) Ποσο ειναι η Ζωιτσα και τη λες παχουλη μωρε?

Εμεις σημερα θα δουμε τα χαϊρια μας κατα τις 16,00 ειπε θα ερθει!

Καλα εχει εναν αερα εδω,ξεριζωνει δέντρα,παλι καλα που μας εκοψε και ερχομαστε με αεροπλάνο τα καραβια δεμενα θα ειναι στανταρ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...