Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννα πως σε καταλαβαινω...από την προηγουμενη δευτέρα σήμερα τελείωσε η περίοδος....χάλια τα νέυρα όντως....αααααααααααα....4 ρουχαλακια που παρηγγειλα απο το yoox μου ήρθαν και είναι τέλεια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα έχω κ γω νεύρα....ναι πολλά.....ωραία.....γεια σας πάω να τσακωθώ....αν δεν εμφανιστώ αύριο να ανησυχήσετε.

Και μια τελευταία ερώτηση θέλω πολύ να τη κάνω, μη το ξεχάσω από τα νεύρα μου...

Επειδή η μπεμπού το βιολάκι "δε τρώω πρωινό τίποτες παρά μόνο από τις 12-13 κ μετά" το τραβάει καιρό, μας είπε ο ντοκτορ να της κόψουμε δοκιμαστικά το βραδινό τελευταίο γεύμα των 00.00 το οποίο δε το ζητάει, της το δίνουμε κοιμισμένη. Μήπως έτσι πεινάει πιο πολύ το πρωί, γιατί λεει καλύτερα να τρώει τη μέρα παρά τη νύχτα.

Τι λέτε, πρέπει?? Μηπως κινδυνεύω να αρχίσει να ξυπνάει χάραμα για φαί ενώ το χει κόψει από 50 ημερών?? Αυτό το τάισμα το κόβουν κοντά στο έτος νόμιζα....Μου είπε πως προφανώς δε το χει αναγκη πια...Τι λέτε??

Τωρα πάω να τσακωθώ...Κάτι είπε για ισόγειο η Μαρία, χιχιχι εγώ μένω στον 5ο....ψηλά είναι:mad:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αννα πως σε καταλαβαινω...από την προηγουμενη δευτέρα σήμερα τελείωσε η περίοδος....χάλια τα νέυρα όντως....αααααααααααα....4 ρουχαλακια που παρηγγειλα απο το yoox μου ήρθαν και είναι τέλεια!!

ναι ρε κι εμένα πολύ μου κράτησε τη τελευταία φορά και είναι και βαρβάτη αει στο καλό! τι είναι το yoox? πάω να το ψάξω

Τώρα έχω κ γω νεύρα....ναι πολλά.....ωραία.....γεια σας πάω να τσακωθώ....αν δεν εμφανιστώ αύριο να ανησυχήσετε.

Και μια τελευταία ερώτηση θέλω πολύ να τη κάνω, μη το ξεχάσω από τα νεύρα μου...

Επειδή η μπεμπού το βιολάκι "δε τρώω πρωινό τίποτες παρά μόνο από τις 12-13 κ μετά" το τραβάει καιρό, μας είπε ο ντοκτορ να της κόψουμε δοκιμαστικά το βραδινό τελευταίο γεύμα των 00.00 το οποίο δε το ζητάει, της το δίνουμε κοιμισμένη. Μήπως έτσι πεινάει πιο πολύ το πρωί, γιατί λεει καλύτερα να τρώει τη μέρα παρά τη νύχτα.

Τι λέτε, πρέπει?? Μηπως κινδυνεύω να αρχίσει να ξυπνάει χάραμα για φαί ενώ το χει κόψει από 50 ημερών?? Αυτό το τάισμα το κόβουν κοντά στο έτος νόμιζα....Μου είπε πως προφανώς δε το χει αναγκη πια...Τι λέτε??

Τωρα πάω να τσακωθώ...Κάτι είπε για ισόγειο η Μαρία, χιχιχι εγώ μένω στον 5ο....ψηλά είναι:mad:

ναι εσενα δε νομιζω να τη γλιτωσει ο κιτσος ο λεβεντης ο καραμπουζουκλης σου!!! Από τον 5ο ...βλεπω οταν διαλεγες σπιτι ηξερες τι εκανες!!! Τυχερουλα!!!Εμενα ακομα να γυρισει!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αμα δεν εμφανιστω κι εγω αυριο....

Διαφημίσεις

παιδικα ρουχαλακια πηρα στο βαφτιστηρι και απο το yoox και απο το childrensalon...αυριο θα παραλαβω και το δευτερο δεμα!!! ελπιζω να ναι και τα αλλα τοσο καλα!! αυτοι οι ξενοι οτι ημερομηνια ειπαν πιο νωρις ηρθαν τα πραγματα...καμια σχεση με εμας!!!!

εγώ τον ταίζω γύρω στις 11 από μένα και τη τελευταία βδομάδα του δίνω και μπουκάλι εκείνη την ώρα και μου ξυπνάει στις 5. μετά στις 8 που προσπαθώ να του δώσω να φάει πριν φύγω για το μάθημα δε θέλει και τρώει κανονικά στη 1. καλά σου πε η παιδίατρος για μένα. 5 γεύματα είναι μια χαρά κι όχι το βράδυ. θα δεις όμως γιατί η Ζωή θα αποφασίσει. ό,τι και να κάνεις να ξέρεις ότι θα θέλει κάποιο χρόνο να συνηθίσει το νέο της πρόγραμμα.

Koritsia xalaroste kale me tous antes sas min malonete, ta neyta kai oi kaygades den bgazoun pouthena.

Kleopatritsa ego tin taizo stis 9 to telefteo geyma kai ksipnaei 7 ksana.. gia dokimase na deis ti tha ginei.

Elisabet kai ego den exo skopo na tis steriso tipota aplos me metro kai tha frontiso na pernei kai kala paradigmata apo emas px oxi emeis na trome sokolates kai na min dinoume se ekini :).

Pao na do tenia monaxoula mou o antroulis mou exei paei gia na dei mpala se enan filo tou popo ti tha kano tora pou tha figei tha psixoplakotho telios. sintithisa na xouzoureuo to bradi stin aggalia tou. kalo bradi kyries mou

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Ξαναρθα....ουφ....παίζει να μην έρθω στη συνάντηση, που μάλλον δε θαρθω δηλαδή....ανωτέρα βία....τεσπα.

Για το θέμα του βραδινού στις 00.00 θα το δοκιμάσω να κοπεί.

Αλλά και εισαγωγή κρέμας κ κόψιμο βραδινού μαζί....μπαααα....θα κάνω το ένα πρώτα κ μετά το άλλο. Πρώτα κόψιμο βραδινού, μετά κρέμες.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κορίτσια ηρεμία!!!

Εμένα γύρισε στις 9 απο το μαγαζί και είναι δίπλα στον κουμπάρο μου (σε μαγαζί με αυτοκίνητα πάλι )οπότε ούτε να τσακωθώ δεν έχω κάποιον!!!χαχαχχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμάς ο παιδίατρος μας είπε πως στερεά τροφή 1 εβδομάδα πριν κλείσει τον 6ο αν έχουμε αποκλειστικό θηλασμό και αρχές του 5ο διαφορετικά!Τώρα εμείς που πίνουμε και ένα γευμα ξένο δεν ξέρω τι θα κάνουμε!

Νερό,χαμομήλι κτλ όχι ακόμα ότι χρειάζεται το παίρνει απο το μητρικό γάλα μου είπε.Εγώ του έχω δωσει 2-3 φορές κιντερτε για το στομαχάκι!Μαμαδίστικο το τελευταιο!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μια γρηγορη καλησπέρα και απο μας!!!!!!

Διαβαζα τωρα ενα μπεμποπεριοδικο και ειχε διαφημιση ενα γαλα το Almiron Goodnight που συνιστάται για τελευταιο γευμα προ ύπνου και κραταει το μωρο πιο χορτάτο με αποτελεσμα πιο ησυχο ύπνο...

Ντινα μηπως να ρωταγες τον παιδιατρο να πάρεις αυτο αντι το φριζολάκ?

Θα ρωτήσω Αγγελικούλα τον παιδίατρο!Αν και τώρα τελευταία κάνουμε πάρτυ...απο τις 9 ξυπνάει μόνο στις 2.5 ή στις 4 και μετά στις 7.30!!!Φτού φτού μην τον ματιάσω γιατί άμα λέω κάτι αλλάζει!!!χαχαχχαα!Πάω να την πέσω!!!Καλό βράδυ σε εσάς και τα μωράκια σας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kalimera koritsia,

Pos itan to bradi sas? Emas oxi kai toso kalo, eklege mesa ston ypno tis.

Den ksipnage aplos eklege mallon parenergia apo to embolio i kako oneiraki.

Tin pira kai kimithike sto domatio mas, an eblepe oneiro anarotieme ti itan pou tin ekena kai eklege toso poli :(.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...