Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προσπαθω να ετοιμασω αλλά χλωμο το βλέπω,μονο της μπεμπας ετοιμασα.

Ειχαμε βαλει τις βαλιτσες+σακβουαγιαζ στην αποθηκη απο το Μάρτιο και τωρα βρωμοκοπάνε σα μουχλαεμ με τοση υγρασία επρεπε να το σκεφτω,ποπο αηδία,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω ρουχα εκει μέσα.Τα περασα με ενα πανακι και σαπουνι και τα αφησα ανοιχτα εξω στην αυλή αλλά δε νομιζω να γινει τιποτα αφου δεν εχει ήλιο.

Καμια ιδεα ρε κοριτσια?

και με αερόθερμο θα στεγνώσουν γρήγορα

σε μικρό και κλειστό χώρο.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαρσιτω βρε Τζινάκι, αλλά δεν ειναι βρεγμένες,βρωμάνε πολυ ασχημα σα σαπίλα-μουχλα..γαμωτι μου και ηθελα να τα φτιαξω σημερα να τελειωνω.

Και τη δικη μου βαλιτσα την ειχα βαλει μεσα στη ντουλάπα αλλά η προκομένη η πεθερα μου την πηγε στην αποθηκη οταν γεννουσα.

Molis efyge i giatros:).

Mas brike poli kales 6180 i kyria einai kai 63 pontous(psiloula mas eipe).

Genika einai poli eyxaristimeni apo tin anaptiksi tis.

ton epomeno mina ksekiname to fagito kai malista epidi emeis exoume prodiathesi paxous kai fobomaste poli gia tin mikri min kai mpouloukepsi poli den tha tis dosoume kremes alla froutakia kai laxanika anti gia kremes tou emporiou. Na kthete epitrepete apiroelaxista ekso kai an stirizete poli kala apo oles tis pleures. i apostirosi sta mpoukalia tha stamatisi peripou ston 6 mina basika to problima me tin apostirosi einai oti to gala dimiourgi polla mikrobia kai gia ayto tin kratame tin apostirosi toso. ouf ayta :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Molis efyge i giatros:).

Mas brike poli kales 6180 i kyria einai kai 63 pontous(psiloula mas eipe).

Genika einai poli eyxaristimeni apo tin anaptiksi tis.

ton epomeno mina ksekiname to fagito kai malista epidi emeis exoume prodiathesi paxous kai fobomaste poli gia tin mikri min kai mpouloukepsi poli den tha tis dosoume kremes alla froutakia kai laxanika anti gia kremes tou emporiou. Na kthete epitrepete apiroelaxista ekso kai an stirizete poli kala apo oles tis pleures. i apostirosi sta mpoukalia tha stamatisi peripou ston 6 mina basika to problima me tin apostirosi einai oti to gala dimiourgi polla mikrobia kai gia ayto tin kratame tin apostirosi toso. ouf ayta :)

αντριαννα μου σουπερ η αναπτυξη σας!!κ εμας ο παιδιατρος ειπε να σταματησουμε την αποστειρωση απο τωρα αλλα εγω θα τη συνεχισω για το λογο που ειπες-μονο στις πιπιλες θα τη σταματησω.εμεις εχουμε 1 βδομαδαπου ξεκινησαμε φρουτα κ η μικρη τα τρωει μια χαρα.δινουμε μπανανα μηλο κ αχλαδι.μας ειπε κ ρυζαλευρο τ απογευμα μπας κ παρει κανα γραμμαριο-ειναι 5000-αλλα δε της δινω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπραβο Αντριάνα στη μπλουμπλου!!!!!!!!!

Ουτε και γω θελω να δωσω τις παλιοκρέμες, καλυτερα φρουτάκια μωρε, πιο υγιεινά ειναι.Να δω βεβαια τι θα πει και η ντοκτορισσα.Εμας μάς είπε στέρεες 1 εβδομάδα πριν κλεισει τον 6ο!

Αυριο θα ερθει να μας κάνει εμβόλιο και μετρησεις.

Εχω αγχος να δω το βάρος της βασικά.Λογω της διαιτας που έκανα..εχω μεγαλη περιέργεια..

Διαφημίσεις

αντριαννα μου σουπερ η αναπτυξη σας!!κ εμας ο παιδιατρος ειπε να σταματησουμε την αποστειρωση απο τωρα αλλα εγω θα τη συνεχισω για το λογο που ειπες-μονο στις πιπιλες θα τη σταματησω.εμεις εχουμε 1 βδομαδαπου ξεκινησαμε φρουτα κ η μικρη τα τρωει μια χαρα.δινουμε μπανανα μηλο κ αχλαδι.μας ειπε κ ρυζαλευρο τ απογευμα μπας κ παρει κανα γραμμαριο-ειναι 5000-αλλα δε της δινω.

wow exete ksekinisi froutakia eee ? axxx anipomono gia tin proti fora pou tha tin taiso :).

mia xaroula einai den xriazete na mpoulouksepsi kai poli.

emena mou eipe pali oti mpiskotakia psomakia kai lixoudies diafores pou dinoun sta paidia komenes an thelo na petixo ton skopo mou.

Den thelo na tin steriso apo tipota more alla kserontas ti exo perasi kai tin pernao me ta kila ego den thelo na ta zisei kai i mikri mou.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

wow exete ksekinisi froutakia eee ? axxx anipomono gia tin proti fora pou tha tin taiso :).

mia xaroula einai den xriazete na mpoulouksepsi kai poli.

emena mou eipe pali oti mpiskotakia psomakia kai lixoudies diafores pou dinoun sta paidia komenes an thelo na petixo ton skopo mou.

Den thelo na tin steriso apo tipota more alla kserontas ti exo perasi kai tin pernao me ta kila ego den thelo na ta zisei kai i mikri mou.

to idio niotho k ego panta eixa provlima me ta kila.entaksei kana mpiskotaki tha tis dino mi niothei oti stereitai kati alla me metro ta glika sigoura.

aggeliki oi perissoteroi paidiatroi etsi lene apo ton 5-6o mina oi sterees trofes.emas mas eipe tora mpas k valei varos.poso einai i dikia sou?o kouniados mou eixe arxisei na troei kremes apo ton 3omina!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τα χω παιξει ρε κοριτσια!!! ξενυχτι χτες το βραδυ και σημερα ο αντρας ηρθε ισα ισα μιση ωρα στο σπιτι κι εφυγε!! Και το μωρο εχει ολο το απογευμα τρομερη γκρινια!!!!!!!δεν ξερω τι να κανω!!!!εχει καμφθει το ηθικο μου

Αντριάννα μεγάλωσε η μπουμπούκα σου ε?

Μπράβο της!

Μαράκι τι έπαθε η μικρή? τη νανούρισες μήπως κοιμηθεί λίγο?

Τα πιάνει κι αυτά μωρέ κάπου κάπου η γκρίνια και δεν ξέρεις τι θένε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

επιτέλους να μαι!!!!

με πολλά νεύρα και κούραση! έχω σκοτωθεί με το νίκο, έχω περίοδο, δούλευα όλη μέρα, είμαι πτώμα και δεν είχα και δίκτυο. ευτυχώς αύριο ο δημήτρης έχει κανονικά σχολείο και θα πάω όλη μέρα για ψώνια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Annoula san to sifouna emfanistikes... kanoun mpam ta neyra sou :) .

Kale ksexasa na sa po to pio simantiko.... exoun fouskosi ta oula mas para poli :).

gia ayto gkrinizoume kale :).

Re koritsia mazeyteme den ftanei pou grafo greekenglish ta grafo kai xalia :)

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ελα μολις εκλεισε τα ματακια της λιγο...βασικα τα ανοιγει που και που μαλλον να δει αν ειμαι κοντα!!!! Αυτα ειναι αμα εισαι μονος το κανεις μαμοθρεφτο το παιδι...αμα ειχα κοντα τους δικους μου ενα σωρο συγγενεις και φιλους!

Αννούλα κούραση ε?? Τι να κάνουμε...υπομονη...εμενα ο αντρας μου έχει γλιτώσει μόνο και μονο επειδη ειμαστε σε ισογειο..αν ειχα μπαλκονι...φσσσσστ! Μην τον είδατε!!!! Τον κιτσο το λεβεντη τον καραμπουζουκλη!! Προσπαθω να διαβασω κι ενα βιβλιο λεει στα αγγλικα του ορχαν παμουκ...ειμαι στη σελιδα νουμερο 12 απο το πρωι...

Φάγαμε το εμβόλιό μας κ ήρθαμε....η κουτσομπολάρα όλο γύρω γύρω κοίταζε, χαμπάρι δε πήρε.

Το κάτι άλλο σήμερα η μπέμπα...τρελή γκρίνια, φαγητό μηδέν....απαπαπα

Ο γάτος ξανά χάλια, τελικά δεν είναι εφτάψυχος, θα πάω αύριο να μιλήσουμε, με το μωρό μαζί, τι ωραία, δεν έχω που να το αφήσω, τουλάχιστον έτσι πιστεύω θα κρατηθώ μη κλατάρω, θα χω να φροντίσω το μωρό.

Αλλαγή. Πολλή κουβέντα κάναμε σήμερα με το γιατρό, έχουμε κ λέμε!

Παχουλούλα η μαντάμ....μια χαράαα, αναρωτιέμαι πως παχαίνει αφού δε πολυτρώει...μαλλον σηκώνεται κρυφά το βράδυ κ γω νομίζω ότι κοιμάται!!

Κρέμες από Δευτέρα κάθε απόγευμα για να μάθει το κουτάλι σιγά σιγά. Για βανίλια ρυζάλευρο μου είπε, αλλά δε τρελλαίνομαι με την ιδέα κ ψάχνω για εναλλακτική....αν κ μάλλον εκεί θα καταλήξω, οκ εντέλει ότι τρώμε σκ@τ@ είναι, δε θέλω να τη κάνω κ πολύ μη μου άπτου....θα δω.

Ούλα λίγο πρησμένα, όχι σε φάση για δόντι ακόμα λέει...

Αυτά!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (χιχιχι)

φαίνοντια τα νεύρα ε

όσες έχουν περίοδο και θηλάζουν θα με καταλάβουν. τα χω και με τη διευθύντρια του σταθμού ξ΄χασα να το πω αυτό μα ποιες νομίζουν ότι είναι?????

καλά έχω να πλακωθώ με πολύ κόσμο!!!! ακούν εκπαιδευτικό γονιό και τους βγαίνει κάθε κόμπλεξ! αυτά τραβούσα κι εγώ σα μαθήτρια!

αχχχχ νάνι νωρίς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...