Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλεάκι μπράβο στον αγωνιστή γάτο!! Του εύχομαι πολλά 24ωρα ζωής ακόμη γιατί του αξίζουν.

Ρε κορίτσια τα νινιά σας βλέπουν τιβί?? Εγώ δεν την ανοίγω στο σπίτι αλλά άμα την πετύχει αλλού δεν κάνει κιχ. Κάνει να βλέπουν??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεοπάτρα εύχομαι να ξεκινήσει να τρώει ο γάτος σου για να πάρει πάλι τα πάνω του!

Η μικρή του κάνει συμπαράσταση μήπως και δεν τρώει κι αυτή?

Κι εμένα δεν πολυτρώει το πρωί τελευταία και το βράδυ τον πιάνει πείνα κ τρώει πιο πολύ ώρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλεάκι μπράβο στον αγωνιστή γάτο!! Του εύχομαι πολλά 24ωρα ζωής ακόμη γιατί του αξίζουν.

Ρε κορίτσια τα νινιά σας βλέπουν τιβί?? Εγώ δεν την ανοίγω στο σπίτι αλλά άμα την πετύχει αλλού δεν κάνει κιχ. Κάνει να βλέπουν??

Καλά ο δικός μου καμιά φορά τον κρατάω και κάτι έχει και κλαίει, ε μόλις περάσω μπροστά από την τηλεόραση και πέσει το μάτι του σταματάει, τόση εντύπωση του κάνει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα...

ηρθα και γωωωωωωω

Τελικά ο γάτος μου είναι πολύ αγωνιστής, δε θέλει με τίποτα να πεθάνει. Είναι τόσο δυνατός οργανισμός, σε όλα άψογος, αυτό το παλιονεφρό μόνο, μας έδωσαμ διορία 2-3 24ωρα να δούμε αν θα φάει μόνος του αλλιώς δεν τον βλέπω...

Τεσπά, ας πω και για το παιδί μου, κάνει κάτι κουλά σήμερα. Ως γνωστόν το πρωί δε τρωει, με το ζόρι πολύ λίγο, μετά όμως παίρνει μπρος. Ε σήμερα στις 8.30 80μλ, στις 11.30 70μλ, στις 14.30 90μλ. Τι είναι τώρα αυτό???

Κλεοπάτρα περαστικά του εύχομαι...

το πρωί κι εμένα δεν τρώει πολύ, στα επόμενα γεύματα αυξάνει την ποσότητα.

αλλά πλέον κάνει 4 γεύματα γερά.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω δεν νομίζω να τους κάνει καλό να βλέπουν. Χθες έβλεπε Παναθηναικό με τον μπαμπά μου, και χαρά ο παπούς!!!

με την τηλεόραση έχουμε κι εμείς πρόβλημα,

δεν την αφήνουμε και όταν την κλείνουμε τσαντίζεται και κλαίει και περιμένει να ανοίξει.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Τηλεόραση εννοείται ψοφάει να βλέπει, εντυπωσιάζεται, παίρνει ένα τελείως αποβλακωμένο ύφος. Δε την αφήνω επίτηδες να δει, ε καλά αν τύχει δε θα πεθάνω κιόλας. ΠΧ σήμερα ήταν εδώ η μάνα μου το πρωί κ η μικρή δεν ήθελε άλλο γάλα κ λέει Α! κάτσε να σου ανοίξω την τιβι να δεις! Πωπωπω έγινα έξαλληηηηηηηη με άκουσε όλο το τετράγωνο σιγά να μη μάθει να τρώει με το χαζοκούτι, ε όχι από τώρα!

Τζίνα 4 γεύματα ε?? Πωπω καλά...άνεση. Εμένα το χει γυρίσει λες κ θηλάζει κ είναι 1 μήνα. Κάθε δυο κ λίγο δυο τζούρες. Θα τη πνίξω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τηλεόραση εννοείται ψοφάει να βλέπει, εντυπωσιάζεται, παίρνει ένα τελείως αποβλακωμένο ύφος. Δε την αφήνω επίτηδες να δει, ε καλά αν τύχει δε θα πεθάνω κιόλας. ΠΧ σήμερα ήταν εδώ η μάνα μου το πρωί κ η μικρή δεν ήθελε άλλο γάλα κ λέει Α! κάτσε να σου ανοίξω την τιβι να δεις! Πωπωπω έγινα έξαλληηηηηηηη με άκουσε όλο το τετράγωνο σιγά να μη μάθει να τρώει με το χαζοκούτι, ε όχι από τώρα!

Τζίνα 4 γεύματα ε?? Πωπω καλά...άνεση. Εμένα το χει γυρίσει λες κ θηλάζει κ είναι 1 μήνα. Κάθε δυο κ λίγο δυο τζούρες. Θα τη πνίξω.

μωράκια μωρέ είναι ακόμα, τι να τα κάνουμε?

καλά κι εγώ είμαι έτοιμη για οποιοδήποτε πισωγύρισμα...

αφού κάθε φορά που λέμε κάτι, οτιδήποτε 'μπράβο που....'

δεν προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε την πρόταση, αντιστρέφεται όλη η κατάσταση!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Το γεγονός ότι είναι μωράκι πολλές μα πολλές φορες το ξεχνάω.

Εχω την αίσθηση ότι επικοινωνούμε κανονικά και τη θεωρώ παιδάκι μεγάλο.

Οταν κάνω το "κλικ" και συνειδητοποιώ ότι είναι μωράκι τρελλαίνομαι....το μανάρι μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλησπέρα και απο μας!!!!!!

Διαβαζα τωρα ενα μπεμποπεριοδικο και ειχε διαφημιση ενα γαλα το Almiron Goodnight που συνιστάται για τελευταιο γευμα προ ύπνου και κραταει το μωρο πιο χορτάτο με αποτελεσμα πιο ησυχο ύπνο...

Ντινα μηπως να ρωταγες τον παιδιατρο να πάρεις αυτο αντι το φριζολάκ?

Μια γρηγορη καλησπέρα και απο μας!!!!!!

Διαβαζα τωρα ενα μπεμποπεριοδικο και ειχε διαφημιση ενα γαλα το Almiron Goodnight που συνιστάται για τελευταιο γευμα προ ύπνου και κραταει το μωρο πιο χορτάτο με αποτελεσμα πιο ησυχο ύπνο...

Ντινα μηπως να ρωταγες τον παιδιατρο να πάρεις αυτο αντι το φριζολάκ?

Me tin anoula milisa kai den exei internet gia kapoio logo opote kai gia ayto den exei dosi paroudia...

to Almiron Goodnight exei mesa rizaleyro gia na xortenoun pio poli(enimoerotika).

emena se antithesi me tin dikia sou Kleo troei edo kai meres 200ml sto geyma.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Πωπω 2,5 ώρες κοιμάται το παιδί μου, σπάνια το κάνει αυτό, κι έχει και 4 ώρες να φάει!

Αγγελική ετοίμασες βαλίτσες? πότε φεύγετε?

Αντριάννα πήγατε γιατρό για το εμβόλιο?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Προσπαθω να ετοιμασω αλλά χλωμο το βλέπω,μονο της μπεμπας ετοιμασα.

Ειχαμε βαλει τις βαλιτσες+σακβουαγιαζ στην αποθηκη απο το Μάρτιο και τωρα βρωμοκοπάνε σα μουχλαεμ με τοση υγρασία επρεπε να το σκεφτω,ποπο αηδία,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω ρουχα εκει μέσα.Τα περασα με ενα πανακι και σαπουνι και τα αφησα ανοιχτα εξω στην αυλή αλλά δε νομιζω να γινει τιποτα αφου δεν εχει ήλιο.

Καμια ιδεα ρε κοριτσια?

Προσπαθω να ετοιμασω αλλά χλωμο το βλέπω,μονο της μπεμπας ετοιμασα.

Ειχαμε βαλει τις βαλιτσες+σακβουαγιαζ στην αποθηκη απο το Μάρτιο και τωρα βρωμοκοπάνε σα μουχλαεμ με τοση υγρασία επρεπε να το σκεφτω,ποπο αηδία,δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω ρουχα εκει μέσα.Τα περασα με ενα πανακι και σαπουνι και τα αφησα ανοιχτα εξω στην αυλή αλλά δε νομιζω να γινει τιποτα αφου δεν εχει ήλιο.

Καμια ιδεα ρε κοριτσια?

Καλοριφέρ έχετε να τις βάλεις μπροστά μήπως στεγνώσουν?

Τόση υγρασία έχει καλέ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...