Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και απο σήμερα ξεκινάμε το εξής το τελευταίο γεύμα των 12 θα είναι frizolac!!!Μήπως και κοιμηθεί πάνω απο 2 ώρες το βράδυ!!!Όλα τα ύπόλοιπα γεύματα θα θηλάζει και στις 6 το πρωί επειδή το στήθος μου θα είναι τούμπανο θα αντλώ γάλα για να έχει όταν θα είμαι στην δουλείά.(απο Τρίτη ξεκινάω).

αυτό είπα κι εγώ ότι το τελευταίο γεύμα θα ναι σκόνη αλλά δε μου κάνει τη χάρη. και με τη σκόνη στο 3ωρο ξύπνησε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλεανα σου ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις, αμαν πια αυτος ο ρατσισμος με τις γυναικες κ τη δουλεια!!!

Ντινακι καλησπερα! Μπραβο στο Λεο σου...! Να ναι παντα καλα το μπεμπακι!! μπηκες στο σαιτ που σου εστειλα? Σημερα μπες να δεις λιακαδα! Απιστευτη...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

jimdim μια χαρα παει ο κουκλος σου!να τον χαιρεσαι!καλη επανοδο στην εργασια σου?να κανω μια ερωτηση?ποιος θα τον κραταει οταν θα λειπεις?

anna27 ευχαριστω!το δοκιμασες?εχει αποτελεσματα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Eλεανα σου ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις, αμαν πια αυτος ο ρατσισμος με τις γυναικες κ τη δουλεια!!!

Ντινακι καλησπερα! Μπραβο στο Λεο σου...! Να ναι παντα καλα το μπεμπακι!! μπηκες στο σαιτ που σου εστειλα? Σημερα μπες να δεις λιακαδα! Απιστευτη...![/quote

To είδα και μου έρχετε να πάρω το Λεω να μπώ στο πρώτο καράβι για Πάρο και να έρθω(μένω και Πειραιά)!!!Αχ Bαρέθηκα την Αθήνα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

jimdim μια χαρα παει ο κουκλος σου!να τον χαιρεσαι!καλη επανοδο στην εργασια σου?να κανω μια ερωτηση?ποιος θα τον κραταει οταν θα λειπεις?

Ευχαριστούμε πολύ!!!Θα δουλευω Δευτέρα - Παρασκευή 9-1 οπότε θα το κρατάει η πεθερά μου.Δουλεύει και αυτή αλλά απόγευμα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπερα!

καλε δεν σας προλαβαινω!!!

διαβασα 6 σελιδες για να φτασω στο τωρα!!!

και πολλα ξεχασα απο αυτα που ηθελα να γραψω.....

για το θεμα υπνου, μετεφερα πριν 2 βδομαδες το κρεββατι στην κρεββατοκαμαρα, διπλα μου, εκει που εβαζα το πορτ μπεμπε. πηγα να την κοιμησω απευθειας στο κρεββατι αλλα ξυπνουσε.

ετσι για 1 και κατι βδομαδα την κοιμηζα στο πορτ μπεμπε και το εβαζα μεσα στο κρεββατι.

εδω και 2 μερες κοιμαται μονο στο κρεββατι. μεχρι να ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καλα (6μηνων) δεν νομιζω να φυγει απο την κρεββατοκαμαρα. πχ σημερα που ξυπνησε στις 5 το ξημερωμα για να φαει, ετσι οπως πηγαινε περα δωθε με κλειστα τα ματια απο την πεινα, γυρισε σχεδον καθετα στο κρεββατι με το κεφαλι να ακουμπαει στα καγκελα!!!! και επειδη ειχα βγαλει το παντα σε εκεινο το σημειο για να την βλεπω, ενοχληθηκε και πατησε μια τσιριδα!! μεχρι το ταβανι τιναχτηκαμε....

εμεις αυριο εχουμε το τριπλο εμβολιο. αντε να δουμε τι θα γινει με πυρετο...

το καλο ειναι οτι θα ειναι και ο μπαμπας μας μαζι!

ανακαλυψαμε λοιπον το δαχτυλακι μας!!!και οτι μπορουμε να τραβαμε πραγματα με τα χερια μας οπως κουβερτα, σαλιαρες κλπ!!!

βρε κοριτσια, εχθες καθε φορα μετα το φαγητο μας, εκανε λιγο εμετο. ολη μερα.

σημερα οχι ακομη. και νιωθω το στομαχι της γεματο. α, ουτε καναμε κακα απο εχθες το βραδυ....τι επαθε δεν ξερω...

τι λεγατε, αλλο?

τα ξεχασα.....

Σανυ, εσυ εστειλες μια ιστοσελιδα με μια υπεροχη κουνια? αυτη εχετε? ειναι πανεμορφη!!!

σουτιεν και εγω ψαχνω αλλα δεν υπαρχει ποικιλια. θα προσπαθησω να κατεβω Θεσσαλονικη (ευμορφια και οποια αλλη, θα σας πω για να βρεθουμε!) να κανω μια μικρη βολτα στην αγορα!

Λεγατε πριν για το κοψιμο των νυχιων.

Εγω δεν του τα εχω κοψει ακομα.Τον εχω συνεχεια με γαντακια.

Φοβαμαι να μην τον ματωσω.

Μηπως ομως επειδη τον εχω με τα γαντακια δεν εχει την αισθηση των χεριων του?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Αννούλαααααααααααααα ουουουουουου!

Σου χω στείλει sms!

σου στειλα πμ δε το πήρες?στο parents ως honey γιατί εδώ δε μπορώ να στείλω μην και ως honey2 δεν υπάρχεις εκεί. μπερδεμα! αν δε το πάρεις σου ξαναστέλνω.

Κ ο Θοδωρης αυτο μου ελεγε, να του δινουμε το τελευταιο γευμα σκονη για να ξερενετε.. Το δοκιμασα χτες με αντλημενο αλλα ειχε αλλα σχεδια κ τελικα μας επρηξε!!! Θα δω μηπως σημερα πιασει το κολπο...

Αυριο κλεινουμε 2 μηνες!!!! Πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε να παω στο νοσοκομειο ρε γμτ για το εμβολιο... Κ δεν θελω να παω εκει μεσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Λεγατε πριν για το κοψιμο των νυχιων.

Εγω δεν του τα εχω κοψει ακομα.Τον εχω συνεχεια με γαντακια.

Φοβαμαι να μην τον ματωσω.

Μηπως ομως επειδη τον εχω με τα γαντακια δεν εχει την αισθηση των χεριων του?

μη φοβάσαι καθόλου, όσο θα κόβεις ένα δαχτυλάκι να κρατάς στη χούφτα σου γερά τα υπόλοιπα. εγώ κάθε 5 μέρες του τα κόβω

σήμερα πρώτη φορά του το βαλα. θα δείξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...