Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανδριάννα μου να' σαι καλά!

Καλέ πάτα πόδι στη δουλειά!

Λίζα το ζαχαροπλαστείο το λένε Μελίτο, αλλά δεν είναι αλυσίδα, το έχει στο Ρέθυμνο μία θεία του άντρα μου!

Ελευθερία ακόμα σου τρώει έτσι ο μικρός? βρε αμάν όρεξη!

Όλα αυτά έχει δοκιμάσει καλέ?

Και κρασί??Βάλε του μια κούπα από μένα τότε!!

Το ξερω οτι ειναι στο Ρεθυμνο, γι αυτο ειπα οτι ειμαι...κοσμογυρισμενη. Πρεπει να με εχει παει μια κολλητη μου που ειναι απο τα μερη σας, ολα τα ξεχναω τα ζαχαροπλαστεια ποτε!!!

Κρασι κανει παιδια???Κι εγω η παλαβη δεν πινω επειδη θηλαζω. Λιγη μπυριτσα και αν....ομως τωρα στις γιορτες δεν λεει να μην το τσουξεις λιγο, ετσι δεν ειναι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

An katalaba kai ta dika sas mpemponia exoun ksekinisei na pinane para pano.

emena ksafnika i dikia mou edo kai dio meres eki pou etroge 150-180 ml ksafnika troei 210ml kai otan telionei kai ayto gkriniazei gia parapano... tora ayto esas sas akougete fysiologiko...

Ayrio exoume paidiatro gia embolio opote kai tha tin rotiso pote stamatame apostirosi ,ksekiname kremes ,kathomaste , ti kanoume gia ta dontakia pou tis enoxloun mmmm kati allo den mou erxete. tis apantiseis tha sas tis po.

An kai opos eipate kai eseis kathe giatros leei ta dika tou.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Anstef κι εμεις με αεροπλανο θα ταξιδεψουμε το πρωτο μας ταξιδι. Εχεις καμια ιδιαιτερη ιδεα για το αν θα πρεπει κατι να προσεξουμε για τα μωρα? Εγω ρωτησα την παιδιατρο αλλα δεν ειπε τιποτα...

Καλά Χριστούγεννα σε όλες μας!!!Απο μένα και το ΑγιοΒασιλάκι μου!!!

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1470.jpg

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1455.jpg

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kοριτσάκια μου καλησπέρα σας. τι ωραίες φωτό που βάλατε! Κλεοπάτρα τέλεια η αγιοβασιλίτσα!

εγώ έχω πάρει για τους μπέμπηδες τη στολή ταρανδάκι. ευτυχώς μου είχε κόψει και την είχα παραγγείλει. χθες τα έβαλα να πληθούν. μόλις τους τα φορέσουμε θα σας βάλω φωτό. ειμαι πολύ ωραία με κερατάκια, άσπρη κοιλίτσα, κωλαράκι και πατουσάκια.

δηλαδή αυτό: http://www.mothercare.com/dp/B002HITN8S/ref=pd_cpl_look/275-2708504-5916544?_encoding=UTF8&mcb=core

Sisi πολύ όρμοφη οικογένεια είστε. να είστε όλοι γεροί και ευτυχυσμένοι.

τώρα κάτά λοιπά ο ένας μπεμπίκος μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν θέλει να φάει μπουκάλι αλλά στήθος, δεν με ρωτάει που θα του το βρω! αφού εφαγε νωρίτερα ο άλλος. εγώ πάντως έχω το μπουκάλι εδώ όταν πεινάσει θα φάει.

Αγγελική. η χθεσινή μέρα ήταν μια προσομοίωση του πως θα δουλεύω από τον επόμενο μήνα, οπότε γυρνάω στην δουλειά. πηγαίνω στο νηπιαγωγείο ακομη. ήθελα να δώσω χρόνο για να μην πάρω μια βιαστική απόφαση που θα μετανοιώσω. και για να πω την αλήθεια εν μέσω αυτής της κρίσης είναι μια εναλλακτική που δεν την παρατάς εύκολα. μπλεξιμο

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Στην δεύτερη φώτο Ντινάκι είναι όλα τα λεφτά. Τόσο ναζιάρη Αγιοβασιλάκο πρώτη φορά βλέπω!!!!!Καλά Χριστούγεννα μικρό Αγιοβασιλάκι!

Πωπω είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα....πολύ συγκινητικό...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Anstef κι εμεις με αεροπλανο θα ταξιδεψουμε το πρωτο μας ταξιδι. Εχεις καμια ιδιαιτερη ιδεα για το αν θα πρεπει κατι να προσεξουμε για τα μωρα? Εγω ρωτησα την παιδιατρο αλλα δεν ειπε τιποτα...

θα την ρωτησω την Παρασκευη που θα έρθει για εμβολιο.

Βασικα αυτο που θελω ειναι να της φορεσω μάσκα, αλλά δε ξερω εαν θα την παλεψει...

Καλά Χριστούγεννα σε όλες μας!!!Απο μένα και το ΑγιοΒασιλάκι μου!!!

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1470.jpg

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1455.jpg

αχ δεν το είδα πριν γιατί είχα ξεκινήσει να γράφω καμία ώρα πριν. Ντινάκι τι φοβερός ο Λιο!

τι βλέμα ανεπανάληπτο!

Καλα Χριστούγεννα κοριτσάκι. σίγουρα θα είναι τα καλύτερα με τέτοιον κούκλο στο σπίτι σας. νμα τον χαίρεστε!

fYFap3.pngIV83p3.png

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Το 2008 πιάσαμε τα φασολάκια μας!

Το 2009 ήρθε στην ζωή μας η απόλυτη ευτυχία!!!

Το 2010 εύχομαι να είναι για όλες μας ακόμα καλύτερο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Το 2008 πιάσαμε τα φασολάκια μας!

Το 2009 ήρθε στην ζωή μας η απόλυτη ευτυχία!!!

Το 2010 εύχομαι να είναι για όλες μας ακόμα καλύτερο!!!

Sympethera o gamproulis mou ola ta lefta :).

ti ora eyxi einai ayti pou mas dineis :)

Pistebo oti gia oles mas ayti i xronia tha einai poli ksexoristi :)

ax me sigginises pali.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Έκανα τα μελομακάρονα κορίτσια, ωραία γίνανε αλλά σαν να θέλανε λίγο ακόμα να τα αφήσω στο σιρόπι..αλλά νομίζω πως μέχρι αύριο θα έχουν μαλακώσει κι άλλο ε?

Ντίνα δεν παίζεται ο μικρός Άγιος Βασίλης!!

Και του χρόνου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνουμε? Σοφάκι θα τραβήξουν τα μελό, τώρα πόσο δεν ξέρω. Εμείς δεν τα τρώμε και δεν κάνω.΄Πέρυσι είχα κάνει κάποια παραδοσιακά Αυστριακά μπισκοτάκια με μαρμελάδα αλλά δεν μπορώ πω ό,τι τρελάθηκα σε γεύση. Σε εμφάνιση ήταν σούπερ!

Κάνω άντληση τώρα γιατί το απόγευμα θα κατεβω για ψώνια και ο μικρός θα μείνει με τον μπαμπά του.

Α μάλλον φάση ταχείας ανάπτυξης περνούσε γιατί από χθες το απόγευμα τρώει πάλι ανά 3ωρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα κορίτσια,

sisi και του χρόνου να είστε κάλα!!!

Κορίτσια εχθές αποφασίσα με με τον Δημήτρη την βάφτιση να την κάνουμε Απρίλιο και όχι Αύγουστο!Συμφωνήσαμε λοιπόν την μπουμπουνιέρες και τα προσκλητήρια να τα κάνουμε στο"χαμόγελο του παιδιού" μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα σχέδια έιναι όμως για ιδιαίτερο σκοπό!!!Πείτε μου την γνώμη σας...

Και τελικά γλέντια και πανηγύρια δεν θα κάνουμε.Στο σπίτι μας λίγοι καλοί φίλοι και ένα καλό catering!!!(Σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει στους γονείς μας αλλά θα τους περάσει!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...