Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.mothercare.com/dp/B002HIQ0TI/ref=ord_cart_saved/279-2294969-2701750?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core

Μιλαμε για αυτην ετσι?

Ρε γμτ,ρουχα απο mothercare δεν εχω καθολου.

Μονο φορμάκια και ειναι εντελως τσιτα το 0-3.

Κλεοπατράκι,εσενα 0-3 ειναι?

Ναι για αυτήν μιλάμε μόνο που εγώ την έχω πάρει με την παλιά τιμή καθώς την είχα παραγγείλει 29 Νοέμβρη.

Κοίτα επειδή δεν είναι φορμάκι αλλά 2 κομμάτια θα την πάρει το 0-3 εφόσον της είναι τσίτα τα 0-3.

Εσύ αποφασίζεις. Εγώ την κρατάω για το δεύτερο (αν είναι κορίτσι) ή θα την κάνω δώρο σε καμιά γκαστρούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι νόμιζα και εγώ Κλεό αλλά μου είπαν παλιές μαμάδες ό,τι δεν έχει να κάνει. Όποια να είναι βγαίνουν πρώτα και μάλιστα οι κυνόδοντες είναι πολύ ζόρικα δόντια να βγουν, σαν τους τραπεζίτες. Αχ σαν λυκανθωπάκι θα είναι το Πριγκηπάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έτσι νόμιζα και εγώ Κλεό αλλά μου είπαν παλιές μαμάδες ό,τι δεν έχει να κάνει. Όποια να είναι βγαίνουν πρώτα και μάλιστα οι κυνόδοντες είναι πολύ ζόρικα δόντια να βγουν, σαν τους τραπεζίτες. Αχ σαν λυκανθωπάκι θα είναι το Πριγκηπάκι μου.

Θα χει τρελή πλάκα!:lol:

Θέλω φωτό όταν βγουν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αμέ, αμέ και εγώ την Γιαπωνέζα κάνω όλη μέρα, με μια κάμερα αγκαλιά είμαι!

Καλά ρε συ, η κόρη σου πως τα καταφέρνει και γυρνάει διαγώνια? Ο δικός μου δεν κουνάει από εκεί που θα τον βάλω. Στήλη άλατος μένει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αμέ, αμέ και εγώ την Γιαπωνέζα κάνω όλη μέρα, με μια κάμερα αγκαλιά είμαι!

Καλά ρε συ, η κόρη σου πως τα καταφέρνει και γυρνάει διαγώνια? Ο δικός μου δεν κουνάει από εκεί που θα τον βάλω. Στήλη άλατος μένει!

Το παλαβό φέρνει σβούρες, αλλού κουβέρτες αλλού υπνόσακος, και στάνταρ ξεκαλτσώνεται, τις ψάχνω τις κάλτσες κάθε μέρα μέσα στο κορμάκι.

Αμα αυτή βολεύεται, παω πάσο!

Λες γι' αυτό να έχει ασπρίσει κι εμάς ένας κυνόδοντας, τα άλλα ακόμα ροζ είναι όλα! δεν ξέρω, θα πω στην αδερφή μου να το κοιτάξει που ξέρει από τις κόρες της γιατί εμένα θα βγάλει και δεν θα το καταλάβω!

Ούτε εμένα κουνάει ακόμα το φρούτο, όπου τον βάζω εκεί τον βρίσκω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Α και ο δικός μου ξεκαλτσώνεται και έχει πολύ γέλιο το πρωί που είναι είτε με μία κάλτσα είτε με μισή!

Δεν μου λες, στην αποφοίτηση πέταξαν και καπελάκια ή δεν το κάνουν στην Ελλάδα???Εμείς πάντως πετάξαμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α και ο δικός μου ξεκαλτσώνεται και έχει πολύ γέλιο το πρωί που είναι είτε με μία κάλτσα είτε με μισή!

Δεν μου λες, στην αποφοίτηση πέταξαν και καπελάκια ή δεν το κάνουν στην Ελλάδα???Εμείς πάντως πετάξαμε!

Πέταξαν, πέταξαν, χαβαλέ είχε.

Σοφάκι παρατήρα τα ούλα του και αν βγαίνει δοντάκι σε κάποιο σημείο θα δεις μια κουκιδίτσα άσπρο. Αυτό σημαίνει πως σκίζει το ούλο και εμφανίζεται το δοντάκι. Στην αρχή εγώ νόμιζα πως ήταν γάλα αλλά όταν έβαλα το δάχτυλό μου είδα πως αγκιλώνει και είναι σκληρό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μπουζουξού? Αχαχαχα! Είσαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα βλέπω, όχι ό,τι έχουν κάτι τα μπουζούκια δηλαδή.

Μπορεί κ η επόμενη Μαρία Κάλλας, σε πιο ποιοτικό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...