Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι πάντα χαρούμενοι και αγαπημένοι να είστε!!!

Τώρα με πήρε η μαμά μου η ξαδέρφη μου γέννησε ένα κούκλο 3,500 κιλά πρίν λίγη ώρα στο Μητέρα!!!

Καλώς ήρθες μωράκι στην οικογένεια!!!

Ευχαριστούμε!

Να σας ζήσει το ξαδερφάκι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Σοφάκι αεροπορικώς θα κατεβουμε, για αυτο πρεπει να κανω πολλές περικοπές στα ρουχα! Θα πέσει πολυ κράξιμο!!!!

Περυσι που ειχαμε ερθει με αμαξι,ενα θα σου πω, ειχα παρει μαζί όοοολα τα μπουφάν+παλτό + ολα τα παπουτσια-μποτες-γοβες,ασε εχω προβλημα με αυτα!

Σκεφτομαι και εαν παμε εκει τι θα βάλω? και εαν παμε..και εαν πάμε...

και τελικά συνηθως δε πάμε πουθενα!!!!!!!

Τωρα 2 ζευγαρια μποτες θα φέρω και 1 μπουφάν και τελος!

Sisi κουκλι ειναι! Να σας ζησει! Και χρονια πολλα...

Nove κι εμεις τη larissa εχουμε για κουνια, ειναι κα τα πλη κτι κη αλλά για συρταριερα πηραμε την como οποτε λεμε να παρουμε και τη ντουλαπα....σετ.

Anstef οσο λιγοτερα ρουχα παρεις, τοσο καλυτερα...ακου κι εμενα που πριν γεννησω ημουν με μια βαλιτσα μονιμως στο χωλ.

Honey τι φοβερη που ειναι ετσι ντυμενη! Οσον αφορα στη αλλη φωτο κι εμενα καθε πρωι ετσι ειναι, οριζοντια. Γιατι αραγε????????

Ο γατουλης σας τι κανει?

Δηλαδή μια απ' τα ίδια είναι και τα δυο του αδέρφια με λίγα λόγια!

Όταν τους συμφέρει θέλουνε να κάνετε παρέα να πηγαίνετε και

κανένα δωράκι στα παιδιά, κι όταν πάλι δεν τους συμφέρει δεν προλαβαίνουν

μάλλον!! ωραίοι είναι αυτοί!!

Ίσως ο δικός σου που είναι πιο ανεπτυγμένος να θέλει πράγματι πιο νωρίς κρέμα

από τα άλλα παιδιά! έχουν πρηστεί και τα ούλα ή βλέπεις και ασπρίζουν σιγά σιγά?

Nove ευχαριστούμε!

Ακριβώς όπως τα λες με τα αδέρφια του. 'Ο,τι τους βολεύει!

Θα δούμε τι θα πει ο γιατρός την Κυριακή για την κρέμα.

'Εχουν πρηστεί τα ούλα του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έτσι είναι Αγγελική, ειδικά τα παλτό πιάνουν και τόσο χώρο!!

Πάρε μόνο ότι λες πως θα βάλεις σίγουρα!

Ευχαριστούμε Λίζα!

Τι κάνετε εσείς?

Κοιμάσαι πιο πολύ τώρα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι Αγγελική, ειδικά τα παλτό πιάνουν και τόσο χώρο!!

Πάρε μόνο ότι λες πως θα βάλεις σίγουρα!

Ευχαριστούμε Λίζα!

Τι κάνετε εσείς?

Κοιμάσαι πιο πολύ τώρα?

Προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω. Βασικα εχω αρχισει να βλεπω φιλους και να κανω βολτες τα πρωινα, οταν δεν εχει πολυ ασχημο καιρο. Αυτο με εχει βοηθησει πολυ στο να μπουμε πια σε φυσιολογικους ρυθμους. Εδω και 3 μερες παντως εχει μια επιδεινωση, δεν ξερω αν ειναι κατι που εφαγα (εφτιαξα χορτοπιτα με πρασα, σπανακι κλπ....) ή αν ειναι αυτη η εξαρση που μας ειχαν πει στον 4ο μηνα.

Ασχετο, η τουρτα στη φωτο απο ποιο ζαχαροπλαστειο ηταν, γιατι μου φαινεται οτι το ξερω!! Χι χι. (ειμαι κοσμογυρισμενη, αμε)

Προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω. Βασικα εχω αρχισει να βλεπω φιλους και να κανω βολτες τα πρωινα, οταν δεν εχει πολυ ασχημο καιρο. Αυτο με εχει βοηθησει πολυ στο να μπουμε πια σε φυσιολογικους ρυθμους. Εδω και 3 μερες παντως εχει μια επιδεινωση, δεν ξερω αν ειναι κατι που εφαγα (εφτιαξα χορτοπιτα με πρασα, σπανακι κλπ....) ή αν ειναι αυτη η εξαρση που μας ειχαν πει στον 4ο μηνα.

Ασχετο, η τουρτα στη φωτο απο ποιο ζαχαροπλαστειο ηταν, γιατι μου φαινεται οτι το ξερω!! Χι χι. (ειμαι κοσμογυρισμενη, αμε)

Καλά κάνεις που βγαίνετε βολτίτσα, να φτιάχνει και η διάθεση λίγο!!

Ίσως να φταίει το σπανάκι για την επιδείνωση που λες!

Ωχ έχει και εξάρσεις δηλαδή σε κάποιους μήνες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

μας ειχαν πει οτι στον 4ο εχει επιδεινωση γιατι αυξανεται η ορεξη τους και στον 6ο βελτιωση γιατι αρχιζει η εισαγωγη στερεων τροφων.

Απ ό,τι φαινεται η female θα κανει ποδαρικο στις κρεμες, να μας πει κι εμας! δεν εχω ιδεα φυσικα.

Sisi na eiste panta etsi omorfi kai eytixismenoi, me to kalo kai ena deytero mpempaki stin oikogeneia.

Koritsia pizo stin douleia... anarotime ti tha ginei otan tha stamatiso na eimai se adeia ti tha ginei :(. Tin mpoumpou tin estila pali stin mama mou mpas kai katafero kai telioso tipota simera.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Λιζάκι όταν λες επιδείνωση τι ακριβώς? Αυξάνεται η όρεξή τους ε? Αμ έλα που το χουμε καταλάβει. 3η μέρα σήμερα και τρώει κάθε 3 και λίγο και δεν θέλει πια καρότσι για να κοιμηθεί αλλά βυζί. Όμως το περίεργο είναι ό,τι κάθε φορά τρώει, δεν πιπιλάει παρά ελάχιστα.

Να σου πω αν μου δώσει το οκ θα ξεκινήσω αμέσως κρέμες. Νομίζω πως είναι έτοιμος αλλά φοβάμαι για το πεπτικό του σύστημα. Πάντως έχει δοκιμάσει τα παρακάτω:

μπισκοτόκρεμα

κρέμα βανίλια

μπανάνα

μανταρίνι

μήλο

κρασί!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά μου έστειλαν την παραγγελία από το mothercare αλλά μου έμεινε η στολη της Αγιοβασιλίτσας αμανάτι. Η φίλη μου που είχαμε κάνει μαζί της παραγγελία και την ήθελε για την κόρη της πήρε άλλη στολή. Λέτε το επόμενο να είναι κορίτσι? Είχα και στον μικρό ένα σετάκι γαλάζιο που μας είχε μείνει από ένα μωράκι που δεν επισκεφθήκαμε ποτέ και να που το έβαλε ο δικός μας!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανδριάννα μου να' σαι καλά!

Καλέ πάτα πόδι στη δουλειά!

Λίζα το ζαχαροπλαστείο το λένε Μελίτο, αλλά δεν είναι αλυσίδα, το έχει στο Ρέθυμνο μία θεία του άντρα μου!

Ελευθερία ακόμα σου τρώει έτσι ο μικρός? βρε αμάν όρεξη!

Όλα αυτά έχει δοκιμάσει καλέ?

Και κρασί??Βάλε του μια κούπα από μένα τότε!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...