Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχ Ελευθερία τα ιδια τραβαω και γω με τα πρωτοξάδελφα του άντρα μου.

Η πεθερα μου θελει να ειμαι πολυ τυπικη να παιρνω τηλ σε γιορτες θειους/ξαδελφια/ολο το σόι τελος παντων κτλ....τυπικουρες του κερατα που εγω δε γουστάρω καθολου!!!

Το προβλημα το εχω με μια συγκεκριμένη,παιρνει στη γιορτη μου και μιλάει ΜΟΝΟ στον αντρα μου!! Σε μενα οχι!!! Δηλαδη κατσε ρε φιλε ,εγω γιορτάζω και δε μου μιλάς καν? ε τοτε μην ξαναπάρεις, δε καταλαβα άι σιχτίρι.

Εχθες λοιπον που γιορταζε η συγκεκριμένη,του λεω του άντρα μου μην τολμησεις και μου τη δωσεις στο τηλ και εαν με ζητησει πες οτι κοιμάμαι.

Γιορταζε και ο άντρςα μου εχθες και φυσικά δε με ζητησε! Η καραγαϊδάρα.

Και τωρα που θα κατεβουμε ετσι και ερθει να πιάσει ,οχι να πιάσει,εστω να αγγιξει το μωρο θα γινει το έλα να δεις (μενουν απο πάνω απο την πεθερα μου).

Ουφ φουντωσα πρωινιάτικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!

Κεοπάτρα μοντέλο είναι καλέ η κόρη σου!! θεά!! έχουν μάθει τα σκατούλια και παίρνουν και πόζες, ψώνια θα τα κάνουμε όλες μου φαίνεται με τόσες φωτογραφίες όλη μέρα!!

Κάματε μελομακάρονα κουραμπιέδες? λέω να κάνω το απόγευμα αν έρθει ο άντρας μου να προσέχει λίγο το μικρό!

Να σας βάλω κι εγώ φωτό, να μας δείτε οικογενειακώς προχτές που είχε γενέθλια ο Άρης!

pb290011.jpg

pb290003b.jpg

RJbwp3.png

bAW5p3.png

kalimera!

sisi eisai mia koukla kai to asteraki sou episis ftou-ftou!!

koritsia eimai sta xalia mou simera. pigame giatro ex8es kai i mikri den eixe balei gramario. logoko mou leei afou pinei mono 300ml gala.upomoni ena mina pou ksekiname trwfes mpas kai ta paei kalutera. ti na pw 8a parw tin alli paidiatro sto nosokomeio mpas kai mou pei tipotallo

Επεξεργάστηκαν by madalena

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Λευτέρη λένε τον άντρα σου Αγγελική? Άντε μωρέ τα γαιδούρια. Μιλάω για τα κουνιάδα όχι για τα ξαδέρφια του που δεν ήρθαν ούτε το μωρό να δουν!! Αλλά όπως λες, εμείς πρέπει να είμαστε τυπικοί. Εεε όχι!! Επαναστατώ. Πρωτοχρονιά γιορτάζει ο κουνιάδος και τα φώτα η καρακαηδόνα, αν πάω να με φτύσετε!!!

Σοφάκι φτου στου κοπέλα μου! Και το αντρά σου μια γλύκα είναι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια!

Μη στενοχωριέσαι Μανταλένα μου, θα τα πάρει τον άλλο μήνα μαζεμένα η μικρή!

Να πας και στον άλλο παιδίατρο μήπως σου δώσει άλλες συμβουλές!

Ελευθερία ο αδερφός του άντρα σου με την κουνιάδα σου είναι αυτοί που λες, που τους έχει βαφτίσει ο άντρας σου το παιδί? Καλά δεν έχουν έρθει να δουν το ανηψάκι ακόμα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

kalimera!

sisi eisai mia koukla kai to asteraki sou episis ftou-ftou!!

koritsia eimai sta xalia mou simera. pigame giatro ex8es kai i mikri den eixe balei gramario. logoko mou leei afou pinei mono 300ml gala.upomoni ena mina pou ksekiname trwfes mpas kai ta paei kalutera. ti na pw 8a parw tin alli paidiatro sto nosokomeio mpas kai mou pei tipotallo

madalena δεν ρωτάς μήπως ξεκινήσετε κρέμες λίγο νωρίτερα ή να της βάζεις μισή κουταλιά ριζάλευρο μέσα στο γάλα?

αν της βάζεις λίγο χαμομήλι στο γάλα να γλυκίζει?

Επεξεργάστηκαν by nove

pvGHp2.png9TDjp2.png

Σοφάκι αυτοί που λέω είναι ο άλλος αδερφός του άντρα μου, ο μεγάλος, και η αδερφή του. Αυτοί δεν πήραν τηλ για τα Χρόνια Πολλά όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο.Ο αδερφός του δεν παίρνει ούτε τον ίδιο να του πει χρόνια πολλά και έτσι και δεν πάμε στην γιορτή του κατεβάζει τα μούτρα ίσαμε το πάτωμα. Βέβαια εμείς κάθε χρόνο πάμε, δεν γίνεται λόγος να μην πάμε αλλά μια φορά που η άλλη νύφη είπε πως δεν μπορεί να πάει με δυο μικρά παιδιά κρυωμένα μες τον χιονιά, κατέβασε μούτρα και τσαντίστηκε. Καιρός να τσαντιστεί και μαζί μου λοιπόν!!! Ούτε στην κουνιάδα πάω. Θα της στείλω το δώρο είτε με τον άντρα μου είτε με περιστέρι!!!Αχαχα

Ο άλλος του αδερφός είναι ο σύντεκνος ο οποίος ήρθε μια φορά στο πσίτι με τον ανιψιό-βαφτιστήρα όταν ο μικρός μας ήταν 20 ημερών και δεν τον ξανάδαμε. Και σημείωσε ό,τι όταν αυτοί δεν είχαν το μαγαζί μας έπαιρνε η νύφη κάθε βδομάδα τηλ να πάμε γιατί λείψαμε στα παιδιά!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μανταλενάκι δεν μπορείς να της ξεκινήσεις κρέμα ρυζάλευρο? Εγώ θα ρωτήσω τον γιατρό μου την Κυριακή γιατί ο μικρός ό,τι δει και τρώμε το ζηλεύει και επειδή έκαναν την εμφάνισή τους 3 δόντια ίσως να είναι έτοιμος για τροφές.

Αν μου πει οκ θα τους φτιάχνω την κρέμα με μητρικό γάλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δηλαδή μια απ' τα ίδια είναι και τα δυο του αδέρφια με λίγα λόγια!

Όταν τους συμφέρει θέλουνε να κάνετε παρέα να πηγαίνετε και

κανένα δωράκι στα παιδιά, κι όταν πάλι δεν τους συμφέρει δεν προλαβαίνουν

μάλλον!! ωραίοι είναι αυτοί!!

Ίσως ο δικός σου που είναι πιο ανεπτυγμένος να θέλει πράγματι πιο νωρίς κρέμα

από τα άλλα παιδιά! έχουν πρηστεί και τα ούλα ή βλέπεις και ασπρίζουν σιγά σιγά?

Nove ευχαριστούμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλε πως εγινε ετσι η σελιδα,δε μπορω να διαβασω τιποτα..!!!!!

Σοφακι να τον χαιρεστε!!!

κουκλιά και οι 3!!!

Εχει τρομερό βλέμμα ο μπέμπης!!!!!!

Εγω εχω ξεκινησει να μαζευω πραματα...αυτα της μπεμπας ειναι ατελειωτα, ασε που με εχει πιάσει μανία, ξερετε,θελω να παρω μαζι ολη τη ντουλαπα,να δω ποτε θα τα βάλει αλλά παντα ετσι κάνω.κουβαλάω τα πάντα και φοράμε τα μισά καθε φορα και ο άντρας μου φωνάζει!!!!!

Καλε πως εγινε ετσι η σελιδα,δε μπορω να διαβασω τιποτα..!!!!!

Σοφακι να τον χαιρεστε!!!

κουκλιά και οι 3!!!

Εχει τρομερό βλέμμα ο μπέμπης!!!!!!

Εγω εχω ξεκινησει να μαζευω πραματα...αυτα της μπεμπας ειναι ατελειωτα, ασε που με εχει πιάσει μανία, ξερετε,θελω να παρω μαζι ολη τη ντουλαπα,να δω ποτε θα τα βάλει αλλά παντα ετσι κάνω.κουβαλάω τα πάντα και φοράμε τα μισά καθε φορα και ο άντρας μου φωνάζει!!!!!

Εγώ την ξεχείλωσα, I am sorry!!

Μα πείτε δε μοιάζει του μπαμπά του?

Θα πάρετε αμάξι ή θα πάτε αεροπορικώς?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι πάντα χαρούμενοι και αγαπημένοι να είστε!!!

Τώρα με πήρε η μαμά μου η ξαδέρφη μου γέννησε ένα κούκλο 3,500 κιλά πρίν λίγη ώρα στο Μητέρα!!!

Καλώς ήρθες μωράκι στην οικογένεια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...