Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι Σοφάκι. Το πιπίλισμα το έχιε κόψει τώρα και καιρό, πιπιλίζει μόνο σε τσακίρ κέφι. Αλλά τώρα 2 μέρες τρώει τις περισσότερες φορές ανά 1-1,5 ώρα. Αν δεν είναι φάση ταχείας ανάπτυξης αυτό, δεν ξέρω και εγώ τι είναι!! Α και εκεί που έτρωγε 15 λεπτά στο γεύμα και ανά 3 ώρες, τώρα τρώει 20 λεπτά και ανά 1-1,5 ώρα!

Πωπω δε θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα στο σπίτι!! Καλά έπρεπε να μπορούσες να μετρήσεις πόσο γάλα πίνει τη μέρα, πρέπει να πίνει πολύ τώρα ειδικά! Θα του περάσει πιστεύω μωρέ, υπομονή! Φτάσατε τα 9 κιλά καλέ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

http://www.herb.gr/product_info.php/products_id/1298

Λεει οτι ο γλυκάνισος αυξάνει το γάλα στις θηλάζουσες μητέρες.

Λεω να το δοκιμάσω απο αυριο, με εχουνε πιάσει πάλι οι ανασφάλειες μου

:(:(:(

Διαφημίσεις

http://www.herb.gr/product_info.php/products_id/1298

Λεει οτι ο γλυκάνισος αυξάνει το γάλα στις θηλάζουσες μητέρες.

Λεω να το δοκιμάσω απο αυριο, με εχουνε πιάσει πάλι οι ανασφάλειες μου

:(:(:(

Τι έγινε Αγγελικούλα, σου κάνει κόλπα η μικρή? πάρε το μα καλό κάνει μόνο, παίρνεις και μαγιά μπύρας?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Eλευθερούλα χρόνια πολλά - πολλά. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι γερή και δυνατή να χαίρεσαι την ομορφη οικογένεια σου.

Κλεοπάτρα περαστικά στον γατούλη σου. τα ζώα μωρέ είναι σαν τους ανθρώπους δένεσαι πολύ μαζί τους. και υποφέρεις όταν δεν ειναι καλά.

κορίτσια εγώ σήμερα πρώτη μέρα έκανα πλήρες πρόγραμμα δουλειάς, δηλαδή έφυγα 8 το πρωί και ήρθα 8 το βράδυ. άσχημο πράμα. μου έλειψαν τα ζουζούνακια πολύ και τώρα είμαι λιώμα και δεν μπορώ να τα χαρώ. σας φιλώ κια σας καλυνυχτώ. πάω να τα κοιμήσουμε και να την πέσουμε και εμείς.

fYFap3.pngIV83p3.png

μια απ τα ίδια πτώμα κι εγώ, μπήκα για μια καληνύχτα

τρώει τα χέρια του ο μπουμπούκος όλη την ώρα, θα τα καταπιεί σε λίγο...

ο μεγάλος όλο ζαβολιές και γκρίνια, ο άντρας μου βρήκε νέο κόλπο και καλά το παίζει θυμωμένος μαζί του, δε του μιλάει και τέτοια και τα κάνω όλα εγώ πάλι. πλάκα έχουμε.

αύριο μόνη και με τα 2 όλη μέρα...

ευτυχώς σήμερα ήρθε ο πατέρας μου από δω και μου λεγε κουτσομπολιά και πέθανα στο γέλιο, πέρασε κι η ώρα.

εις αύριον τα νεότερα.....πολλές καληνύχτες!!!!

Kαλημέρααααααααα

Σήμερα θα είμαι εκτός όλη μέρα και είπα να πω ένα καλημέρα!

Ορκίζεται μια φίλη στο πανεπιστήμιο και θα πάω κ μετά φαγητό και το βράδυ Μέγαρο, Τζέρεμι σου ρχομαι!!!!

Είναι η μέρα της βόλτας σήμερα, η μάνα μου αξιώθηκε κ θα κρατήσει τη μπεμπού, ο μπαμπάς το βράδυ μαζί με το καλό μας φίλο, μια χαρά. Απλά ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια τα χτεσινά, απαπα τι ήταν αυτό μέχρι και που κοιμήθηκε τσιρίδα.

Ο γάτος χάλια, πήγαμε κτηνίατρο, πήρε 2 μπουκάλια ορο, μεγάλη αφυδάτωση, έκανε εξετάσεις αίματος, μπόλικες ενέσεις διάφορα φάρμακα, υπέρυχο. Το νεφρό είναι χάλια, θα μάθουμε μάλλον σήμερα τη κρεατινίνη του και θα δούμε....Εξακολουθεί να μη τρώει κ να μη πίνει μόνος του. Ειλικρινά δε μπορώ να το σκέφτομαι, κάνω σα να μη τρέχει τίποτα.

Ειλικρινά αν δεν είχα το μωρό θα χα ξεφύγει.

Ετσι για γέλιο τώρα, δείτε σε τη κατάσταση βρ'ισκω το παιδί μου ΚΑΘΕ πρωί! Και τη "πρόβα" αγιοβασιλίτσας!

http://img40.imageshack.us/i/dscn0643g.jpg/

http://img44.imageshack.us/i/dscn0637c.jpg/

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααααααα

Σήμερα θα είμαι εκτός όλη μέρα και είπα να πω ένα καλημέρα!

Ορκίζεται μια φίλη στο πανεπιστήμιο και θα πάω κ μετά φαγητό και το βράδυ Μέγαρο, Τζέρεμι σου ρχομαι!!!!

Είναι η μέρα της βόλτας σήμερα, η μάνα μου αξιώθηκε κ θα κρατήσει τη μπεμπού, ο μπαμπάς το βράδυ μαζί με το καλό μας φίλο, μια χαρά. Απλά ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια τα χτεσινά, απαπα τι ήταν αυτό μέχρι και που κοιμήθηκε τσιρίδα.

Ο γάτος χάλια, πήγαμε κτηνίατρο, πήρε 2 μπουκάλια ορο, μεγάλη αφυδάτωση, έκανε εξετάσεις αίματος, μπόλικες ενέσεις διάφορα φάρμακα, υπέρυχο. Το νεφρό είναι χάλια, θα μάθουμε μάλλον σήμερα τη κρεατινίνη του και θα δούμε....Εξακολουθεί να μη τρώει κ να μη πίνει μόνος του. Ειλικρινά δε μπορώ να το σκέφτομαι, κάνω σα να μη τρέχει τίποτα.

Ειλικρινά αν δεν είχα το μωρό θα χα ξεφύγει.

Ετσι για γέλιο τώρα, δείτε σε τη κατάσταση βρ'ισκω το παιδί μου ΚΑΘΕ πρωί! Και τη "πρόβα" αγιοβασιλίτσας!

http://img40.imageshack.us/i/dscn0643g.jpg/

http://img44.imageshack.us/i/dscn0637c.jpg/

Kλεό πες του μπαμπά σας να προετοιμάζεται ψυχολογικά γιατί αυτό το κορίτσι θα κάψει πολλές πολλές καρδιες!!!Στο υπογράφω!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!

Απο χθες δεν εχει σταματησει να ριχνει,μιλάμε οχι για βροχή μονο, βροντες,αστραπες ολο το βραδυ πανικος.Ουτε για ψωμί δε μπορουμε να παμε!

Κλεο,τι ζουζουνι ρε τρελό απιστευτο φατσουλίνι!!!!

Καλα η Αγιοβασιλίτσα ειναι όλα τα λεφτά....ηθελα να την παρω και γω τη στολή αυτη αλλά με το κωλοmothercare αντε τωρα....

Μαρίτα,επειδη μαλλον εχω χάσει επεισόδια, 8-8 ησουνα στον παιδικο σταθμο ή στην αλλη σου δουλειά? Επέλεξες τελικά που θα παραμείνεις?

Πολλή κουραση φανταζομαι και που χρονος για να ασχοληθεις με τα μωρα..υπομονη!

Εμας ο μπαμπας μας εχει άδεια σημερα μεχρι το μεσημέρι μετά θα πάει μέσα κρίμα γιατι με τον καιρό που κάνει προβλέπω να γινεται διακοπη (τι πρωτοτυπο) και να καθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Καλε γιατι εξαφανίζεστε???

Παω να βρασω το γλυκάνισο να δω τι θα γίνει!!

Πωπω δε θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα στο σπίτι!! Καλά έπρεπε να μπορούσες να μετρήσεις πόσο γάλα πίνει τη μέρα, πρέπει να πίνει πολύ τώρα ειδικά! Θα του περάσει πιστεύω μωρέ, υπομονή! Φτάσατε τα 9 κιλά καλέ?

Μόνο τα πολύ βασικά κάνω! Τι να κάνω? Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν έχω ιδέα πόσο πίνει. Δεν νομίζω να έχει φτάσιε τα 9 κιλά, γενικά αυτό τον μήνα πρέπει να έχει πάρει λίγο. Θα σας πω την Κυριακή που θα έρθει ο γιατρός για τα εμβόλια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kalimera koritsia.

TI kanete? Emeis simera kala. xthes elipa mexei arga logo douleias apo to spiti kai i mikri pou elipse trela isa isa prolaba na tin kano mpanio kai na tis taiso to bradi kai ayto itan olo :(.

Exoun apothrasinthi sto grafeio kai eno tous eipa oti tha boithiso apla ayti mou anthetoun douleis megales pou theloun polles ores gia na ginoun. exo kataliksi na douleuo full time apo to spiti :(.

Etsi mou erxete na tous stilo sto ekso apo edo.

Anyway honey pou tin brikes tin stoli????????????

Kala na peraste simera stin bolta sas kyria mou

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα και από εμάς. Μαριτάκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου!

Κλεό όλα τα λεφτά η μικρή. Σαν τον Γιαπωνέζο είσαι και εσύ ε? Όλη μέρα με την κάμερα κρεμασμένη στο κεφάλι. εγώ λέω στον μικρό 'φωτό' και χαμογελάει, παίρνει πόζες!

Αν με δείτε τώρα βγάζω καπνούς. Η γαιδάρα η κουνιάδα δεν πήρε ένα τηλ μόνο πήρε η πεθερ΄αμου και μου λέει 'χρόνια πολλά και από την κουνιάδα σου'. Ου να μου χαθεί! Αλλά το δήλωσα στον σύζυξ, φέτος ούτε στην γιορτή της πάω ούτε τηλ την παίρνω. Αί σιχτίρι! Το ίδιο και ο κουνιάδος ο μεγάλος. Μόνο για δανεικά ξέρει πώς παίρνουν τηλ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...