Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς τη συμπεθέρα!!

Θα τη καρυδώσω τη νύφη σου σήμερα, πολύ μα πολύ γκρίνια!! Και πολυλογίααααααααα και τσιρίδα! Και κλάμα απερίγραπτο. Απαπα σεληνιάστηκε όντως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Λίζα χρόνια σας πολλά!!

Κι εμείς δύο εμβόλια κάνουμε κάθε μήνα, το δεύτερο μήνα κάναμε ηπατίτιδας και το πενταπλό, τον τρίτο μηνιγγίτιδας και πνευμονιόκοκκου και τον τέταρτο έχουμε πάλι ηπατίτιδας και πενταπλό δεύτερη δόση, δεν του έχουν κάνει παρενέργεια προς το παρόν.

Άννα υπομονή με το τρέξιμο!

Έφτιαξες το μαλλί? μεγειά!!

Πεινάω! Έκανα τον κιμά και τώρα βράζω τα μακαρόνια..υπομονή δεν έχω όμως!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=obWx5KXB3v4

Να κάτι τέτοια ακούω κ μουλιάζω στο κλάμα!

Οχι να το ακούσει με προσοχή στο στίχο παρακαλώ, κ μια κυρία που με αποκαλεί Μάρθα!

http://www.youtube.com/watch?v=obWx5KXB3v4

Να κάτι τέτοια ακούω κ μουλιάζω στο κλάμα!

Οχι να το ακούσει με προσοχή στο στίχο παρακαλώ, κ μια κυρία που με αποκαλεί Μάρθα!

πήρα κι εγώ τη δόση μου και το γύρισα στο babyradio για να στρώσω :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Γειά σας κοριτσάκια,

εμείς το

2ο μήνα κάναμε infanrix και rotarix(ενέσιμο και πόσιμο)

3o του πνευμονιόκκοκου

4ο επαναλλειπτικό του infanrix και rotarix

5o θα κάνουμε το neis-vac της μηνιγγίτιδας.

Κλεό περάστικά στο γατούλη!!!

Χρόνια σας πολλά Λιζάκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμένα πάλι, με ξενέρωσε η μικρή από τη σελίν ντιόν.

πηγα να τη βαλω για υπνο επειδη είχε ξεκινήσει τη γκρινίλα κ ούρλιαζε ανευ προηγουμένου, μιλάμε σα να τη καίνε με λάδι. ΤΑ ΠΑΙΞΑ. Μου ρθε να τη βάλω στη κούνια κ να κλείσω τη πόρτα. Ουτε πιπίλα ούτε κούνημα ούτε αγκαλιά ούτε τίποτα. Μέχρι ντους την έκανα. Ουρλιαχτά να πνίγεται κ να βήχει κ να στριγγλίζει. Εντέλει τη τάισα κ ηρέμησε. Στη 1,5 ώρα. Πρώτη φορά. Και είχε φάει καλά. Δε καταλαβαίνω. Είναι η 3η φορά που κάνει έτσι. Σαν υστερική πραγματικά. Τη 1η φορά προχτές που ειχαμε κόσμο. Χτες 2η φορά με τη μάνα μου. Και τώρα. Τι είναι αυτό.....Τις άλλες 2 φορές κοιμήθηκε από εξάντληση μετά από μισή ώρα σπαραγμού.

Αννούλα τεν κιου!!! Ωραίες οι γοβίτσες αν και ψηλές και θα κουτρουβαλήσω αγκαλιά με τον Πριγκηπάκο! Αχαχαχα!

Μανταλενάκη μου τρέχεις ε?Σε ευχαριστώ που με θυμήθηκες!!!

Κλεό και εμένα με έχει πρήξει τώρα 2 μέρες. Τρώει κάθε 1-1,5 ώρα και καθώς εγώ δίνω βυζί, ε στερεύει το καημένο κάποια στιγμή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε ρε κορίτσια?

Τι πάθανε τα νινάκια σήμερα? τα ματιάσανε μήπως? βάλτε κάποιον να σας τα ξεματιάσει!

Ελευθερία πιπίλα δε θέλει τελικά ο μπέμπης σου?

Εμένα κάθε βράδυ γκρινιάζει, δεν ξέρω τι παθαίνει, 7-10 κάτι τον πιάνει και δεν κοιμάται πολύ, θέλει αγκαλιά και βόλτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία, Χρόνια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα μονο για ευχες και για να μοιραστω το παραπονο μου.

απο εχθες το βραδυ λεω τον αντρα μου, σημερα το απογευμα να αφησουμε το μωρο στην πεθερα μου για 2 ωρες και να παμε βολτα στην πολη οι 2 μας.

μου λεει θα δουμε.

το πρωι παλι τον ρωταω και του εξηγω οτι αν παμε μεχρι το μεσημερι να μου το πει για να βγαλω γαλα με το θηλαστρο.

ε, θυμηθηκε να μου το πει πριν 20 λεπτα!

λογω οτι ηδη η μικρη θηλαζει απο το πρωι ειναι λογικο να μην εχει τοση παραγωγη με το θηλαστρο οση το πρωι.

του λεω οτι τωρα δεν μπορουμε να παμε διοτι τελευταια στιγμη δεν μπορω να βγαλω γαλα.

και η απαντηση?

"που να ξερω οτι δεν βγαινει το γαλα ετσι? ε, τι πειραζει αλλη μερα"

τωρα τι να του πω? οτι του το εξηγω απο το πρωι, και του το εχω πει αλλες τοσες φορες? οτι καλα ειναι που βγαινει εξω και συνανταει κοσμο καθε μερα και εγω δεν βλεπω ψυχη? μεχρι και στην πεθερα μου πηγαινω προκειμενου να δω εναν αλλον ανθρωπο. να πω μια κουβεντα, να δω λιγο κοσμο.

παλι μεσα θα μεινουμε. ουτε σε φιλους, σε σπιτι θα παμε, ουτε πουθενα.

απο τωρα μεχρι να παει 1 το βραδυ θα βλεπει τηλεοραση ή θα ειναι στον υπολογιστη, σαν να μην υπαρχω στο σπιτι.

το μονο καλο ειναι οτι του βαζω μπροστα στην πολυθρονα το παιδι και αναγκαστηκα οταν κλαιει ή γκρινιαζει ή ξεσκεπαζεται ασχολειται μαζι του.

Ελευθερία, Χρόνια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα μονο για ευχες και για να μοιραστω το παραπονο μου.

απο εχθες το βραδυ λεω τον αντρα μου, σημερα το απογευμα να αφησουμε το μωρο στην πεθερα μου για 2 ωρες και να παμε βολτα στην πολη οι 2 μας.

μου λεει θα δουμε.

το πρωι παλι τον ρωταω και του εξηγω οτι αν παμε μεχρι το μεσημερι να μου το πει για να βγαλω γαλα με το θηλαστρο.

ε, θυμηθηκε να μου το πει πριν 20 λεπτα!

λογω οτι ηδη η μικρη θηλαζει απο το πρωι ειναι λογικο να μην εχει τοση παραγωγη με το θηλαστρο οση το πρωι.

του λεω οτι τωρα δεν μπορουμε να παμε διοτι τελευταια στιγμη δεν μπορω να βγαλω γαλα.

και η απαντηση?

"που να ξερω οτι δεν βγαινει το γαλα ετσι? ε, τι πειραζει αλλη μερα"

τωρα τι να του πω? οτι του το εξηγω απο το πρωι, και του το εχω πει αλλες τοσες φορες? οτι καλα ειναι που βγαινει εξω και συνανταει κοσμο καθε μερα και εγω δεν βλεπω ψυχη? μεχρι και στην πεθερα μου πηγαινω προκειμενου να δω εναν αλλον ανθρωπο. να πω μια κουβεντα, να δω λιγο κοσμο.

παλι μεσα θα μεινουμε. ουτε σε φιλους, σε σπιτι θα παμε, ουτε πουθενα.

απο τωρα μεχρι να παει 1 το βραδυ θα βλεπει τηλεοραση ή θα ειναι στον υπολογιστη, σαν να μην υπαρχω στο σπιτι.

το μονο καλο ειναι οτι του βαζω μπροστα στην πολυθρονα το παιδι και αναγκαστηκα οταν κλαιει ή γκρινιαζει ή ξεσκεπαζεται ασχολειται μαζι του.

Δεν καταλαβαίνουν βρε Ελισάβετ μου ότι και να τους πεις, εμένα πολλές φορές μου λέει σπίτι είσαι, γιατί κουράζεσαι? αν δε θήλαζα θα του τον άφηνα μία μέρα ολόκληρη να δω τι θα έκανε! που αν δε βγει μια μέρα από το σπίτι παθαίνει στέρηση!

Κι εγώ του τον δίνω όταν βλέπει τηλεόραση αλλά αναγκαστικά ασχολείται και τον παίζει γιατί ο μικρός κλαίει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ολοι ιδιοι ειναι κι εγώ χτες τον σταυρωσα να παμε βολτα που ειχε λιγο ηλιο το μεσημερι να βγαλω εξω το μωρο...και γυρισε σπιτι απογευμα...και καλα ειχε δουλεια!!! Απλα του λεει η μαμα του να μη βγουμε κι ετσι ... περναει το δικο της της καριας!!!!!!! Που να μη σώσει!!!!!!!

Τσακωθήκαμε χτες κι εμείς γι αυτό το λόγο . Ας μη θήλαζα και θα σου λεγα εγω τι θα παθαινε ο καλος σου. Θα του αφηνα το μωρο οχι μια μερα ενα πρωι μεχρι το μεσημερι να δει τι εστι βερυκοκο.

Τι έγινε ρε κορίτσια?

Τι πάθανε τα νινάκια σήμερα? τα ματιάσανε μήπως? βάλτε κάποιον να σας τα ξεματιάσει!

Ελευθερία πιπίλα δε θέλει τελικά ο μπέμπης σου?

Εμένα κάθε βράδυ γκρινιάζει, δεν ξέρω τι παθαίνει, 7-10 κάτι τον πιάνει και δεν κοιμάται πολύ, θέλει αγκαλιά και βόλτα!

Όχι Σοφάκι. Το πιπίλισμα το έχιε κόψει τώρα και καιρό, πιπιλίζει μόνο σε τσακίρ κέφι. Αλλά τώρα 2 μέρες τρώει τις περισσότερες φορές ανά 1-1,5 ώρα. Αν δεν είναι φάση ταχείας ανάπτυξης αυτό, δεν ξέρω και εγώ τι είναι!! Α και εκεί που έτρωγε 15 λεπτά στο γεύμα και ανά 3 ώρες, τώρα τρώει 20 λεπτά και ανά 1-1,5 ώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...