Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω, νομιζα οτι ειναι στανταρ αυτα, αλλα τελικα ο καθε παιδιατρος εχει το δικο του συστημα. Παντως το 2 μαζι δεν βλεπω να το κανει κανενας.

Θα της ελεγα να κανουμε μονο της μηνιγγιτιδας α δοση και τον Γεναρη το πολυδυναμο αλλα δεν ξερω αν πρεπει να γινει η β δοση του πολυδυναμου 2 κι οχι 3 μηνες μετα την πρωτη και μας χαλασει ετσι η σειρα. Μπερδεμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις δικιο honey καλυτερα να χαλαρωσω, μαλλον θα της πω να κανει ενα απο τα δυο και το αλλο...next year! Λεω να παω στο γιατρο που μου εχει συστησει αλλη συμφορουμιτισσα, μηπως ειναι και καλυτερος γιατι αυτη ειναι μικρη και απειρη και δεν εχουμε μεινει πολυ ευχαριστημενοι ετσι κι αλλιως. Τεσπα.

Λοιπον την πηρα και μου ειπε οτι θα κανουμε μονο το 5πλο την β' δοση.

Ρωτησα για μηνιγγίτιδα και μου ειπε οτι γινεται αρκετά πιο μετα,το ποτε δε το διευκρίνησε.

ΑΣΧΕΤΟ! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!

Παω να μπω να δω για ντουλαπιτσες για το δωματιο της, δεν ειχαμε παρει γιατι μας φαινοταν περιττη αλλά τελικα τη θελουμε!!! Εχω τη συρταριερα Como απο τα bebe jou οποτε μαλλον επιβαλλεται να παρω ή την ιδια ή μια παρομοια.

Διαφημίσεις

Λοιπον την πηρα και μου ειπε οτι θα κανουμε μονο το 5πλο την β' δοση.

Ρωτησα για μηνιγγίτιδα και μου ειπε οτι γινεται αρκετά πιο μετα,το ποτε δε το διευκρίνησε.

Thanks! Αν ειναι θα κανουμε το ιδιο, εξαλλου δεν πανε ακομα παιδικους σταθμους κλπ

Eλευθερουλα μου χρονια πολλα κ καλα! οτι επιθυμεις ευχομαι, να χαιρεσαι την οικογενεια σου! τρεχω κοριτσια φευγουμε!!! πολλα φιλακια! θα μου λειψετε!!

Στο καλό!!!

Καλά να περασετε :confused: χιχιχιχιχι

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ΑΣΧΕΤΟ! ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!

Παω να μπω να δω για ντουλαπιτσες για το δωματιο της, δεν ειχαμε παρει γιατι μας φαινοταν περιττη αλλά τελικα τη θελουμε!!! Εχω τη συρταριερα Como απο τα bebe jou οποτε μαλλον επιβαλλεται να παρω ή την ιδια ή μια παρομοια.

χρόνια σας πολλά!!!!

τα como είναι πολύ ωραία εμείς έχουμε τα larissa.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές αλλά και που υπάρχετε στην ζωή μου...Έστω και με αυτόν τον τρόπο!

Νεκταριάκι καλά να περάσεις και μην μασάς με τους Λασιθιώτες!!!

Για τα εμβόλια που λέτε, εμείς κάνουμε κάθε μήνα 2 μαζί. Τον 2ο μήνα κάναμε το πενταπλό και του πνευμονιόκοκου, τον 3ο μήνα μηνιγγίτιδας και τετάνου νομίζω??? και τώρα θα κάνουμε την δεύτερη δόση πενταβάκ και πνευμονιόκοκκου. Γιατί δεν κάνουν 2 μαζί??? Για να μην τους πέσουν 'βαριά' ή υπάρχει άλλος λόγος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

allo! νεύρα έχω δε ξέρω γιατί, δε προλαβαίνω τίποτα να κάνω και είμαι εγκλωβισμένη και με τα 2 μωρά στο σπίτι, αυτός ο σταθμός θα με πεθάνει! αν είναι δυνατόν, τι αναστάτωση φέρνει στους γονείς έλεος. ας κάνουν απεργίες 1 μέρα 2 μέρες ολόκληρες τι είναι αυτές οι στάσεις 10 μέρες τώρα! χάνω μαθήματα και τρέχω σα το βέγγο! με τη ψυχή στο στόμα να πάω κομμωτήριο ακόμα με πονάει το στομάχι απ το άγχος έτοιμη ήμουν να φύγω με τ αλουμινόχαρτα στο κεφάλι! έλεος πια!

δε με βλέπω να πηγαίνω για ψώνια, ντροπή τίποτα δε θα μπορέσω να της πάρω της νύφης, έχει κι ένα κωλόκαιρο άλλο πράμα! ξέρω γκρινιάζω αλλά είμαι να σκάσω!

οι σταθμοί τα παίρνουν τα παιδιά από 40 ημερών! ω ναι υπάρχουν πολλές καψερές μάνες. αναλόγως το δήμο και το τι είναι κοντά σου. εμείς έχουμε ένα σταθμό από 18 μηνών και αυτό που πάει ο δημήτρης που είναι από 2,5.

κι εμάς αχνοφαίνεται το σκίσιμο από τα 2 μπροστινά κάτω δόντια!

Επεξεργάστηκαν by ANNA27!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...