Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ελεανα, πως πατε εσεις με το παιδι? Ειστε καλυτερα?

Για τον εργοδοτη σου, και βεβαια να διεκδικησεις ό,τι σου ανηκει. Εκει βασιζονται αυτοι, οτι δεν θα κανεις τιποτα. Τι σου ετυχε τωρα βρε παιδι μου...

το κακό είναι ότι μετά είσαι δακτυλοδεικτούμενος στην πιάτσα και αν έχω κάποια ελπίδα από τον καινούργιο χρόνο να με πάρουν σίγουρα θα τη χάσω, το θέμα είναι αν αξίζει να ξαναγυρίσω

έχετε κι εσείς παλινδρόμηση?, εγώ δεν έχω παρατηρήσει μία συγκεκριμένη αντίδραση σε φαγητά παρά μόνο σε όσπρια άντε και σε αυτά με πολλά μπαχαρικά, τώρα θέλω να δοκιμάσω με τα γαλακτοκομικά, το αγελαδινό γάλα κυρίως που θέλω να αντικαταστήσω με κατσικίσιο, εσείς έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα και έχεις κόψει όλα τα φαγητά?

πάντως το καλό είναι ότι έχασες τα κιλά, εγώ τίποτα, και κυρίως πρήξιμο στην περιφέρεια, τρώω βέβαια, αλλά τις πρώτες μέρες που από την κούραση ξέχναγα να φάω δεν είχα γάλα και γι'αυτό ξεκίνησα το συμπλήρωμα, τώρα προσπαθώ να τρώω καλύτερα και από όλα χωρίς να με νοιάζει για τα κιλά και πραγματικά κατάφερα να μειώσω το συμπλήρωμα που δίνω, αλλά τα κιλά παραμένουν, τώρα που δε θα ξεκινήσω και σύντομα δουλειά όπως πίστευα είναι ευκαιρεία να θηλάσω το μπέμπη περισσότερο αλλά πρέπει να ακολουθήσω μία πιο ισορροπημένη διατροφή

Ναι ειχες γραψει στο θεμα για τη ΓΟΠ στο parents γι αυτο το θυμομουν. Αν μπορεις να πιεις κατσικισιο, βεβαιως και να το κανεις. Εγω δεν μπορω, αλλα τρωω φετα απο προβειο, ουτε αυτο δεν πειραζει μαλλον.

Ελπιζω να μην χρειαστει να κοψω ολα τα γαλακτοκομικα, δεν μπορω και να μην τρωω! Ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορω να κοψω τα γαλακτοκομικα.

Sunny και μενα περιεργο μου φαινεται το καινουργιο μου ονομα, προτιμουσα το mitsi. Αννα ειναι και το ονομα μου... Εχω τη μαμα μου εδω και προσπαθει να μαθει στην μπεμπα το "αλαλι". Της λεω: "μανα χαλαρωσε, ειναι και προωρο το μωρο και 3 μηνων, αν κανει αλαλι απο τωρα θα παρω τηλ στο γκινες". Τωρα με φωναζει οτι το εκανε το αλαλι, εχει τρελαθει η γιαγια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Εγώ Μαράκι δε φοράω σουτιέν θηλασμού!

Βολεύομαι με απλά ελαστικά! ένα τσακ και κατεβαίνει και κάνει μαμ η μπεμπα!

Εννοείται όταν βγαίνουμε ε?

Γιατί στο σπίτι δε φοράω!

είναι καλό να μη φοράμε? και όταν τρέχει τι κάνεις?

Διαφημίσεις

Ναι ειχες γραψει στο θεμα για τη ΓΟΠ στο parents γι αυτο το θυμομουν. Αν μπορεις να πιεις κατσικισιο, βεβαιως και να το κανεις. Εγω δεν μπορω, αλλα τρωω φετα απο προβειο, ουτε αυτο δεν πειραζει μαλλον.

Ελπιζω να μην χρειαστει να κοψω ολα τα γαλακτοκομικα, δεν μπορω και να μην τρωω! Ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορω να κοψω τα γαλακτοκομικα.

κι εμένα με σκοτώνει η ιδέα να κόψω τα γαλακτοκομικά και ιδιαίτερα το γάλα, είμαι γαλατού, προκειμένου να μπορώ να πίνω θα καταφύγω στο κατσικίσιο κι ας βρωμάει λίγο

Ωραιος τροπος!!!!!!!!Πρεπει μαλλον να βρω και εγω υπομονη να αρχισω....

Εγω την κραταω κανενα μισαωρο να την πιπιλαει αλλα μετα δεν αντεχω αλλο τον παιρνω αγκαλια και τον κουναω....Αφου δεν λεει να κοιμηθειο με τιποτα με αυτη την πιπιλα

εμάς την πιπίλα τη θέλει σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις, όταν πάμε στο γιατρό και γενικά όταν για κάποιο λόγο είναι απαρηγόρητος και είναι δύσκολο ή δεν ησυχάζει με την αγκαλιά, ναι ξέρω τον έχουμε κάνει αγκαλίτσα αλλά τον λυπάμαι, για να κοιμηθεί δε τη θέλει, επίσης μπορεί λίγο τώρα που φουσκώνουν τα ούλα του, αλλά γενικά προτιμά τα χεράκια του που τα βάζει ολόκληρα στο στόμα, τώρα κάνει και κάτι άλλο που έκανα εγώ μικρή, είναι φοβερά τα γονίδια, βάζει το μεγάλο δάκτυλο μέσα από το μανίκι και μασουλάει το σύνολο, και γενικά ότι σε ύφασμα βρει, σεντόνι, μανίκι θέλει να το βάλει στο στόμα, σαν κι εμένα ο άτιμος, απλά προσέχω να μη του γίνει συνήθεια γιατί ξέρω ότι δεν είναι καλό για τη γνάθο, αλλά και πιπίλα δεν τρελλαίνομαι να του μάθω, γενικά πάντως μαθαίνει εύκολα και ξεκολλάει και εύκολα

Μου ειπαν αν το βρασεις πρωτα και βαλεις αλατι ή ζαχαρη, δεν εχει εντονη γευση.

ωραία ιδέα, εμένα μ'αρέσει και λίγος ελληνικός στη μύτη του κουταλιού, ελπίζω να τα καταφέρω, μα καλά τόσο κακό κάνει το αγελαδινό άραγε? εμείς έχουμε μια μικρή βελτίωση τελευταία, μπορεί να είναι και το σιρόπι, αν και το φοβόμαστε κι αυτό, κι εσύ λίζα νομίζω έλεγες για τα paraben που αναφέρει

Διαφημίσεις

madalena ποσο ειναι η μικρη σου?κ εμεις 5-6 γευματα κανουμε απο 80-120ml.καναμε κ εξετασεις για ουρολοιμωξη η γενικη ηταν καθαρη αυριο περιμενω και την καλλιεργεια.μαλλον το οτι δε τρωει σημερα στο εμβολιο οφειλεται τωρα για το βαρος της θα περιμενω 10 μερες ακομα και μετα θα ξαναπαρω το παιδιατρο...

anna27 ποιο σαμπουαν πηρες για τη νινιδα?εχουμε κ εμεις λιγη αλλα προς το παρων δε βαζω τπτ αν χειροτερεψει βλεπουμε...αλλα ανησυχησα μ αυτα που σου ειπε η φαρμακοποιος!

καλο σας απογευμα κοριτσια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με πηρε η παλια μου προισταμενη με την κορη της (καναμε παρεα με την κορη αφου εφυγε η πρωτη απο τη δουλεια), και θελει να δει το παιδι! Πώς της λενε οτι δεν βλεπω κανεναν αυτην την περιοδο γιατι δεν εχω χρονο με τη ΓΟΠ χωρις να νομισει οτι ειναι δικαιολογια???

Αμαν πια αυτα τα ελληνικα εθιμα....

καλησπέρα ,

ήρθε ο παιδίατρος κάναμε το εμβόλιο (το ένα μόνο του πνευμονιόκοκκου το άλλο σε 2 μήνες μιάς και τον επόμενο μήνα θα κάνουμε τον 2ο κύκλο απο το rotarix και το infanrix).Είναι μιά χαρα ο κούκλος μου και πολύ ζωηρός είπε ο γιατρός πήραμε 1 κιλάκι και 6 πόντους αυτό το μήνα.Μας παίνεψε ο γιατρός οτι έχουμε ωραίο σωματάκι και ο Λιο μου θα γίνει παλίκαρος!!!(τι λέω η μάνα)Τον ρωτήσαμε για το εμβόλιο της νέας γρίπης και είπε να μήν το κάνουμε εγώ και ο Δημήτρης.Θα κάνουμε το απλό της γρίπης.Έκλαψε πάλι η καρδούλα μου αλλά λιγότερο απο την προηγούμενη φορά!!!Τώρα θέλει λίγο προσοχή γιατί μπορεί να γκρινιάζει λίγο παραπάνω ή να κάνει πυρετό.Την προηγούμενη φορά δεν είχαμε καμία παρενέργεια.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και απο σήμερα ξεκινάμε το εξής το τελευταίο γεύμα των 12 θα είναι frizolac!!!Μήπως και κοιμηθεί πάνω απο 2 ώρες το βράδυ!!!Όλα τα ύπόλοιπα γεύματα θα θηλάζει και στις 6 το πρωί επειδή το στήθος μου θα είναι τούμπανο θα αντλώ γάλα για να έχει όταν θα είμαι στην δουλείά.(απο Τρίτη ξεκινάω).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

madalena ποσο ειναι η μικρη σου?κ εμεις 5-6 γευματα κανουμε απο 80-120ml.καναμε κ εξετασεις για ουρολοιμωξη η γενικη ηταν καθαρη αυριο περιμενω και την καλλιεργεια.μαλλον το οτι δε τρωει σημερα στο εμβολιο οφειλεται τωρα για το βαρος της θα περιμενω 10 μερες ακομα και μετα θα ξαναπαρω το παιδιατρο...

anna27 ποιο σαμπουαν πηρες για τη νινιδα?εχουμε κ εμεις λιγη αλλα προς το παρων δε βαζω τπτ αν χειροτερεψει βλεπουμε...αλλα ανησυχησα μ αυτα που σου ειπε η φαρμακοποιος!

καλο σας απογευμα κοριτσια!!

Ninolin λέγεται της Froika

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...