Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστα βραστα...δε πίνει, δε τρώει, κάθεται σε μια γωνιά κόκκαλο.

Είναι παππούς, με νεφρική ανεπάρκεια, τα τελευταία 2 χρόνια με παράταση ζωής....

Θα τον φροντιζετε πολυ για να τα εχει καταφερει εως τωρα! Ειχα κι εγω γατουλα (θηλυκια) παλια, πολυ δενεσαι μαζι τους, ειναι πολυ χαδιαρικα ζωα.

Λιζάκι join the club.

Οντως εκδίκηση της φύσης.

Και γω η work freak και no baby οπαδός, τώρα.....αλλαγή!!

Με κοροιδευουν φιλοι, συναδελφοι...μου ηρθε η αλλη να δει το μωρο με ταγερ! Μου φανηκε τοσο μακρια η περιοδος που εργαζομουν, πώς θα ξαναπαω?

Ναι μωρέ το λατρεύουμε. Τον έχω 15 χρόνια.

Πριν 2 χρόνια που έχασα το πατέρα μου έπαθε σοκ (τον λάτρευε κ ήταν μαζί του όταν έφυγε...) κ παραλίγο να πεθάνει, νοσηλεύτηκε 5 μέρες σε γατονοσοκομείο. Από τότε έχει προβλήματα....:(

1000682v.th.jpg

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Με κοροιδευουν φιλοι, συναδελφοι...μου ηρθε η αλλη να δει το μωρο με ταγερ! Μου φανηκε τοσο μακρια η περιοδος που εργαζομουν, πώς θα ξαναπαω?

Πότε γυρνάς?

Εχεις ποιος θα κρατήσει το μωρό?

Γιατί εγώ πέραν του συναισθηματικού μέρους όπου απλά δε μπορώ να το διανοηθώ, έχω και πρακτικό πρόβλημα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ναι μωρέ το λατρεύουμε. Τον έχω 15 χρόνια.

Πριν 2 χρόνια που έχασα το πατέρα μου έπαθε σοκ (τον λάτρευε κ ήταν μαζί του όταν έφυγε...) κ παραλίγο να πεθάνει, νοσηλεύτηκε 5 μέρες σε γατονοσοκομείο. Από τότε έχει προβλήματα....:(

1000682v.th.jpg

ουάου ένας κούκλος!!!

περαστικά του!

pvGHp2.png9TDjp2.png

ΕΛπίζω να είναι περαστικά και σύντομα να γουργουρίζει χαρούμενο!! Να τον πας στο γιατρο το πουλάκι μ! Είχα κι εγώ ένα γάτο πολλά χρόνια κι όταν τον έχασα είχα πάθει σοκ...Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το δέσιμο με τα άλλα ζώα αν δεν έχει..Μέσα από την καρδιά μου να γίνει καλά.

Διαφημίσεις

Πότε γυρνάς?

Εχεις ποιος θα κρατήσει το μωρό?

Γιατί εγώ πέραν του συναισθηματικού μέρους όπου απλά δε μπορώ να το διανοηθώ, έχω και πρακτικό πρόβλημα.

Δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο :-(

Συγγενεις δεν εχω, φιλοι ολοι εργαζονται, η μαμα μου μενει μακρια και δεν ειναι και στα καλα της.

Νταντα δεν θελω, γιατι δεν ξερω κανεναν που να ειχε, ωστε να μου ερθει συστημενη. Οποτε μια αγνωστη δεν παιρνω, οσες περγαμηνες και να εχει.

Οποτε, ζητησα αδεια μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2010 (ειναι το μεγιστο που μπορω να παρω) και μετα θα στειλω τη μικρη σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο. Θα την πηγαινω εγω το πρωι και θα την παιρνει ο μπαμπας της το απογευμα, μια και σχολαει νωριτερα.

Απο τωρα τρεμω! Πολυ μικρη δεν θα ειναι? Πως θα μας λεει τι εγινε? Τεσπα, ας το αφησουμε για τοτε.

Να κι ο σκυλακος μας, τον χασαμε περισυ, πολυ ειχα στεναχωρηθει...λεμε οταν μεγαλωσει η μπουμπου να παρουμε παλι ενα σκυλακι ή γατακι, η παρεα τους, τους κανει πολυ καλο!

post-17319-14825439954251_thumb.jpg

Κι εγώ αυτο σκεφτομαι πως θα μας λεει τι εγινε....το μονο να τα μαθουμε να μιλανε απο νωρις...

Καλη ιδεα...αλλά ποσα να λενε τοσο μικρα. Παντως απο το να την αφησω μονη σπιτι με μια αγνωστη, καλυτερα στον παιδικο, δεν ξερω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...