Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλεοπάτρα γράψε κι εμένα στο club 'ψάχνω για νταντά'...

όσο περνάει ο καιρός αγχώνομαι με αυτό το θέμα.

Δουλεύεις και συ έτσι ωραία όπως και εγώ??

Πότε γυρνάς??

Εγώ νιώθω φρικτά, θέλω να τα παρατήσω όλα, να φυτέψω ένα δέντρο να βγάζει λεφτά και να κάνω άλλα 2-3 παιδάκια.

Αν με άκουγε κάποιος να τα λέω αυτά πριν κάποια χρόνια θα έλεγε ότι έπαθα κανα εγκεφαλικό και τα χασα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πότε γυρνάς??

Εγώ νιώθω φρικτά, θέλω να τα παρατήσω όλα, να φυτέψω ένα δέντρο να βγάζει λεφτά και να κάνω άλλα 2-3 παιδάκια.

Αν με άκουγε κάποιος να τα λέω αυτά πριν κάποια χρόνια θα έλεγε ότι έπαθα κανα εγκεφαλικό και τα χασα....

se katalabeno apolita kai ego to idio thelo, to mono pou me anxoni einai ti tha kanoume otan ta paidakia megalosoun... emena me blepo na akoloutho ton antra mou sta taksidia tou eee re mparka pou exo na kano hehehehh

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Πότε γυρνάς??

έτσι ακριβώς....

γυρνάω αρχές σεπτεμβρίου.

αν βρεις το δέντρο πες μου...ενδιαφέρομαι !!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια Χρονια Πολλάααααααα!!!!!!!!!!! Να είσαι πάντα τυχερή κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου να σαι δυνατή και γερή!!!

Κορίτσια κι εγώ το χρειάζομαι αυτό το δέντρο....δεν έχω κανέναν εδώ και το παιδι δε θελω με τίποτα να κατσει με την πεθερα ετσι θα την παω σε ιδιωτικο βρεφονηπιακο. τι να κανω δνε εχω αλλη επιλογη αμα σκεφτειτε οτι ηδη λεει στο μωρο κρυφα απο μενα. Την πετυχα την προηγουμενη φορα δε με ειχε παρει χαμπαρι οτι στεκομουν στην πορτα κι ελεγε του μωρου ψιθυριστα θα σε παρει παλι η μαμα σου απο μενα και θα φυγεις..κατσε εδω μαζι μου. Πως δεν της εδωσα καμια στα μουτρα ενας θεος το ξερει!!! Αρα απο του χρονου βρεφονηπιακο κι ο θεος βοηθος...Και δεν ξερω τι παιζει εκει καθολου ειναι ενας και μοναδικος εδω στο νησι οποτε ....ειμαι ψιλοχαλια μ αυτο το θεμα...τι να κανω.....θα σκασω του χρονου....ευτυχως το ωραριο του σχολειου σε συνδυασμο με τη δουλεια του συζυγου θα μας επιτρεπει να την αφηνουμε λιγες ωρες 3-4...αλλα...ουφ!!!!!!!!!!!!!! Ποναει αυτο το θεματακι....

Καλημέρα σας!!

Εχτές εκεί που νόμιζα πως θα έρθουνε 2-3 φίλοι το βράδυ ήρθαν και πολλοί που δεν τους περιμέναμε να μας πούνε τα χρόνια πολλά, καλά ήταν αλλά ο μπέμπης έπαθε κάτι, φωνάζανε κιόλας όλοι οι μαντράχαλοι και έκλαιγε το παιδί, πανικός!!

Ελευθερίτσα χρόνια πολλά!! να χαίρεσαι το όνομά σου!!

Κλεοπάτρα περαστικά στο γατούλι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ξέρει καμιά σας από ποια ηλικία τα παίρνουν στο δημόσιο παιδικό σταθμό???

Α!!!! Σα σήμερα εκανα το τεστ και εμαθα οτι ειμαι εγκυος. Αλλα το μωρο αργησε σημερα να ξυπνησει και δεν πηγα εκκλησια.... :(

Αααααααααααχ κατάλαβα....πολλές έχουμε ένα θέμα ε?

Καλή σκέψη το δεντρο....άντε να δουμε.

Μαρία 3-4 ώρες εμένα μου φαίνονται σούπερ ουάου, εδώ σου μιλάω για 11 ώρες!

Διαφημίσεις

Δεν εισαι μονη kleomak, ξεκλεψα λιγο χρονο να σας διαβασω :-)

Ελευθερια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

Γραψτε με κι εμενα στη λιστα για το δεντρο, θα εχετε καταλαβει εως τωρα ποσο υστερικη μανα ειμαι, εγω που ημουν τοσο cool με ολα, εκδικηση της φυσης... Ουτε ενα λεπτο δεν μπορω να την αφησω, οποτε στη δουλεια μου φαινεται αδυνατο να επιστρεψω, και να φανταστει κανεις ποσο σκληρα εργαστηκα για να παω εκει που ειμαι τωρα....

Τι κάνει ο γατούλης σου?

Αστα βραστα...δε πίνει, δε τρώει, κάθεται σε μια γωνιά κόκκαλο.

Είναι παππούς, με νεφρική ανεπάρκεια, τα τελευταία 2 χρόνια με παράταση ζωής....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...