Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι μην απελπίζεσαι και μενα μου τα εκανε αυτα για 1 εβδομάδα και τωρα αρχιζει κάπως να ξαναστρώνει.

Αυτο που εχω καταλαβει απο τη μικρή μου πειρα, ειναι οτι περνάνε φάσεις τα καημενούλια,κατι τους φταιει, μπορεί και τίποτα ομως..

Κανε κουράγιο και ολα θα φτιάξουν με σε παιρνει απο κάτω,εγω απο τα νευρα μου εκλαιγα φαντάσου.

Το ξέρω βρέ Αγγελική μου αλλά όσο τον βλέπω να κλαίει και εγώ να μην ξέρω τι να κάνω και να μήν καταλαβαίνω και τι έχει ,γίνομαι χώμα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Αχ ευχαριστώ πολύ που με θυμηθήκατε!!! Ντινάκι ευχαριστώ για το λουλουδικό, είναι φανταστικό.

Λοιπόν, τα ίδια είχαμ εκαι εμείς όλη μέρα χθες. Όλη μέρα κρεμόταν στο βυζί, όληηηη μέρα έξω το είχα, γκρίνια, κακό και το βράδυ κοιμήθηκε πρώτη φορά στις 10 και κάθε 3 και λίγο ξυπνούσε. Όλη μέρα είχε κοιμηθεί 1,5 ώρα μόνο και το βράδυ τελικά ηρέμησε στις 12.. Θέλετε να σας πω τον λόγο????ΔΟΝΤΙΑ!!!! Ντινάκι το ίδιο έκανε και ο δικός μου. Τον έβαζα στην κούνια και ξυπνούσε με κλάμα!!! Παρατήρησα ό,τι ένα δοντάκι έχει σκίσει λίγο το ούλο του και έχει ξεπροβάλει. Τα λυπάμε μωρέ τα καημένα...Εμείς νομίζουμε ό,τι κάνουν γκρίνιες και νάζια και αυτά ζορίζονται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι,μηπως εφαγες κάτι και τον πειραξε στο γάλα?

Θυμασαι τι τραβηξα εγω με το κωλολάχανο?βαρυγκομουσε η καημένη απο το στομαχάκι της και οι πορδές πηγαινανε συννεφο.

Αλλα μπορει να ειναι και δόντια οπως λέει και η εορτάζουσα!!!!!!

Κοπελιά θα κεράσεις καμιά ρακι??

Καλημέρα κορίτσια.Αχ ευχαριστώ πολύ που με θυμηθήκατε!!! Ντινάκι ευχαριστώ για το λουλουδικό, είναι φανταστικό.

Λοιπόν, τα ίδια είχαμ εκαι εμείς όλη μέρα χθες. Όλη μέρα κρεμόταν στο βυζί, όληηηη μέρα έξω το είχα, γκρίνια, κακό και το βράδυ κοιμήθηκε πρώτη φορά στις 10 και κάθε 3 και λίγο ξυπνούσε. Όλη μέρα είχε κοιμηθεί 1,5 ώρα μόνο και το βράδυ τελικά ηρέμησε στις 12.. Θέλετε να σας πω τον λόγο????ΔΟΝΤΙΑ!!!! Ντινάκι το ίδιο έκανε και ο δικός μου. Τον έβαζα στην κούνια και ξυπνούσε με κλάμα!!! Παρατήρησα ό,τι ένα δοντάκι έχει σκίσει λίγο το ούλο του και έχει ξεπροβάλει. Τα λυπάμε μωρέ τα καημένα...Εμείς νομίζουμε ό,τι κάνουν γκρίνιες και νάζια και αυτά ζορίζονται.

Τον είδε το Σάββατο ο γιατρός και μου είπε πως φουσκώνουν τα ούλα αλλά δεν ξέρουμε πότε θα σκάσει το δοντάκι!!!Λες???Θα τον δώ το μεσημέρι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κλεάκι περαστικά στον γατούλη σου. Έχεις και μια έξτρα στεναχώρια εσύ από εκεί.

Λοιπόν ακούστε τι έπαθα χθες και πόνεσε η ψυχούλα μου. Του φορούσα μια φορμίτσα και από μέσα ένα μακρομάνικο ζιπουνάκι. Είχε κατουρηθεί λοιπόν (pambers σου λέει μετά) και τον έβαλα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξω. Πάω να κατεβάσω το φερμουάρ από το πάνω μέρος της φόρμας και δεν κατέβαινε. Ωστόσο βλέπω τον μικρό να γίνεται κόκκινος από το κλάμα. Και ναι...του πιασα δερματάκι και ξεράθηκε στο κλάμα. Ένα σας λέω...ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το σοκ!!! Όλη μέρα χθες δεν είχα όρεξη ούτε να φάω από την στεναχώρια μου. Αυτό έκλαψε 1 λεπτό και σταμάτησε αλλά όσο σκέφοτμαι τι του έκανα με παίρνει από κάτω...Έχουν και τέτοιες στεναχώριες οι μάνες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστούμε Κλεοπάτρα. Και εσείς να παίρνετε σειρά. Βέβαια δεν είναι ακριβώς δόντι, αλλά μια ακρούλα έχει προβάλει και τσιμπάει.

Αγγελική έλα εσύ και θα σε πάω στο κελάρι του πατέρα μου να πίνεις ρακί και κρασί μέχρι να χορτάσεις!!!!

Πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα που κοιμάται το μούτρο. Σας φιλώ προς το παρόν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Eleftharia XRONIA POLLA :).

Ntinaki kouragio, kai i dikia mou tis telftaies meres einai mesa stin gkrinia mallon dontakia enai den eksigite diaforetika.Emena ksafnika edo kai dio meres apo eki pou etroke 150 ml sto geyma tis tora thelei na faei 210 ... ti einai toutou pali? Alma anaptiksis i epidi tin xalaroni to zesto galataki sta dontia thelei na troei oloi tin ora.

Kleo perastika ston gatouli sou.

Filia feygo giati ego na pao se pelati grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Κλεάκι περαστικά στον γατούλη σου. Έχεις και μια έξτρα στεναχώρια εσύ από εκεί.

Λοιπόν ακούστε τι έπαθα χθες και πόνεσε η ψυχούλα μου. Του φορούσα μια φορμίτσα και από μέσα ένα μακρομάνικο ζιπουνάκι. Είχε κατουρηθεί λοιπόν (pambers σου λέει μετά) και τον έβαλα στην αλλαξιέρα να τον αλλάξω. Πάω να κατεβάσω το φερμουάρ από το πάνω μέρος της φόρμας και δεν κατέβαινε. Ωστόσο βλέπω τον μικρό να γίνεται κόκκινος από το κλάμα. Και ναι...του πιασα δερματάκι και ξεράθηκε στο κλάμα. Ένα σας λέω...ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το σοκ!!! Όλη μέρα χθες δεν είχα όρεξη ούτε να φάω από την στεναχώρια μου. Αυτό έκλαψε 1 λεπτό και σταμάτησε αλλά όσο σκέφοτμαι τι του έκανα με παίρνει από κάτω...Έχουν και τέτοιες στεναχώριες οι μάνες...

Μόνο που το είπες ανατρίχιασα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...