Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γατούλης μου έχει τρελαθεί να κάνει εμετό από χτες.....:(:(

Και δε τρώει τίποτα, τι να βγάλει....πωπω πολύ στεναχωριέμαι....αύριο έκλεισα ραντεβού στο κτηνίατρο....:(:(...το αγοράκι μου....:-(:-(:-(:-(

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kορίτσια καλησπέρες πολλές. τώρα βρήκα την ευκαιρία να κάτσω να γράψω μια κουβέντα και το γκρινιαρούδι μου το ένα επαστατεί. κάναμε εμβόλιο το μεσημέρι. ο ένας από την ώρα εκείνη κοιμάται συνεχώς ο άλλος πάλι καθόλου. γιατί;;;;;;;;;;;; Μάλλον έχει δίκιο η Νεκταρία σεληνιάστηκε...

έβαλα μια μηλόπιττα να ψήνεται (κερνάω εεε) και σχολιάζω ότι θυμάμαι...

Ανδριάνα πολύ όμορφο το εκλησάκι, όπως όλα στις κυκλάδες δηλαδή. και εγώ θα ήθελα να βαφτίσουμε τους μπέμπηδες στην Ιο, που μένει ο αδερφός μου και την λατρεύω αλλά δεν παίζει με τίποτα όμως. σίγουρα η οικογένεια του άντρα μου, μάλλον και ο ίδιος, θέλει εδώ για να καλέσουν τους γνωστούς και τους φίλους τους. άντε το δέχομαι γιατί όπως λέει και άντρας μου δεν καλέσαμε κανέναν όταν παντρευτήκαμε (πολιτικός γάμος, έφυγα από τη δουλειά μια ώρα πριν το γάμο και ήμουν και 7 μηνών έγκυος) ε ας καλέσουμε στη βάφτιση. εγώ δεν είμαι καθόλου των εκδηλώσεων αλλά άντε δε βαριέσαι.

Άννα και εγώ συμφωνώ ότι το ξανθό μαλλί σου πάει περισσότερο. και ο Μήτσος κούκλος!!! όσο για τα πεθερικά; αυτοί χάνουν όταν το μετανοιώσουν θα είναι αργά, γιατί ειναι σίγουρα ότι θα το μετανοιώσουν.

Κλεοπάτρα νομίζω ότι αν αφήσεις τη δουλειά θα το μετανοιώσεις, ειδικά μάλιστα απο την στιγμή που λες ότι είναι μα καλή δουλειά. δεν είναι μόνον ότι μεγαλώνουν τα παιδιά και αυξάνουν τα έξοδα, είναι και ότι μεγαλώνουν τα παιδιά, ανεξαρτητοποιούνται και άν ασχολείσαι μόνο μαζί τους κάποια στιγμή όταν αυτά φεύγουν πλέον γίνεται δύσκολη η κατάσταση. έγώ είμαι υπέρ της ισορροπίας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια. η δουλειά μου, πέραν του οικονομικού που ειναι το βασικότερο, ειναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωή μου και αν πηγαίνει καλά με κάνει να αισθάνομαι καλά.

να δω τη μηλόπιττα και επανέρχομαι.

fYFap3.pngIV83p3.png

Μαρίτα σου στειλα πμ!

Κατά τ'άλλα, δεν εννοώ να αφήσω τη δουλειά τελείως, αλλά να βρω κάτι άλλο πιο κοντά μωρέ....και ίσως λιγότερο απαιτητικό...

Στο ΙΚΕΑ δουλεύω 9 ωρες (λόγω θέσης), και 1 ώρα να πάω κ 1 ώρα να έρθω σύνολο 11 ώρες ημερησίως, και Σάββατο, τη μια βδομάδα 8-17 την άλλη βδομάδα 12-21.00....Πίκρα.

Το παιδί και το σπίτι μου το βλέπω τη μια βδομάδα 3 ώρες το βράδυ και την άλλη βδομάδα 3 ωρες το πρωί.

Γυρνάω δέκα το βράδυ, το παιδί θα κοιμάται, εγώ πτώμα, βάλε και όλες τις δουλειές, σούπερ μάρκετ, καμιά υποχρέωση...το παιδί θα με νομίζει καλεσμένη....

Από το μισθό μου ζήτημα να μένουν 100 ευρώ λόγω νταντάς και γυναίκα για καθάρισμα που κ που...

Και δεν έχω κάποια γνωστή αξιόπιστη πλέον.

Ασε σου λέω...

Τα ξερα, δεν είναι ότι δε τα ξερα, έλεγα μήπως η μαμά μου βοηθήσει τελικά πιο πολύ αλλά δεν...

Οκ, λύση θα βρεθει, απλά τώρα πελαγωνω.

έχεις δίκαιο βρε Κλεοπάτρα. όπως τα περιγράφεις ειναι ζόρικα. αυτό της μεγάλης μετακίνησης και της απώλειας χρόνου το έχω και εγώ αλλά το ευτύχημα για μένα είναι ότι έχω αρκετά ευέλικτο ωράριο. Κακά τα ψέματα θα ειναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα την παλέψουμε μωρέ. θα προσαρμοστούμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ, απλά δε θέλω να προσαρμοστώ εις βάρος της οικογένειάς μου, είναι 1η προτεραιότητα. Θα δούμε, προς το παρόν προσπαθώ να απολαύσω τον 1 χρόνο άδεια!!

Πάω νάνι!!

Νύχτα!

καλησπερα!

οπως καταλαβατε ο αντρας μου μενει σπιτι αυτες τις μερες κανοντας καταληψη στον υπολογιστη!!!!

διαβασα τα νεα σας, αλλα δεν αντεχω (απο την κουραση) να απαντησω.

εχθες ξυπνησε (απο τις 21,30 που κοιμοταν) 22,30-12,00-4,00-7,00

οποτε σημερα σερνομαι ολη μερα.

τωρα κοιμαται απο τις 9,20. αντε να δουμε πως θα παει η νυχτα...

καλε τα μωρα σας νανουριζονται μονα τους?

καθεται η μικρη, οταν ειναι να κοιμηθει, γυριζει στο πλαι (αν ειναι στο ριλαξ) και αρχισει να τριβει τα χερια της, την μουρη της, την κουβερτα της.

το βραδυ δε σκεπαζεται με την κουβερτα τοσο που δεν φαινεται.

τωρα που πηγα να την δω, εχει γραπωσει το παντα και το εχει βαλει στην μουρη της απανω σαν να ειναι σκεπασμενη με χαρτοκουτο!

πως το καταφερε,ακομη αναρωτιεμαι....

αληθεια, πως τα κοιμηζεται? εννοω, στο κρεββατι επανω ή κατω?

οταν την εβαζα κατω δεν της αρεσε και δεν κοιμοταν ευκολα.

τωρα την εχω επανω (το κεφαλι της κοντα στο κεφαλαρι) με δυο μαξιλαρια πισω της να κοβουν λιγο τον χωρο. μεχρι τον 6ο ετσι θα παμε. μετα θα βγαλω τα μαξιλαρια, και αναλογως θα την βαλω προς το κεντρο.

αντε πολλα ειπα,

καληνυχτα σε ολες!!!!

Kalimera,

Ti na proto sxoliaso me ta themata pou aniksate den ksero,

Prota apo ola Anoula eisa mia koukla kai o mitsakis ena aggeliki.

Kai ego omos se protimo sto ksantho to melxrino se agriebi ligo :).

Giati anoiksate to kouti tis pandora mou lete??? enoo to thema gia tin douleia.

axx bre Kleopatritsa poso se katalabeno, ego pros to paron den exo to problima pou na afiso tin zouzouna mou mia kai i manoula mou me boithaei para poli se ayto ton tomea.

Ego ena mikro fobo oti tha mou tin kanei ligo kakomathime opos oles i giagiades ta eggonia tous :) alla ksero oti einai se kala xeria ota lipo kai pernaei kala me tin giagia tis.

Parola ayta emena i douleia exei mia imerominia likseis, diladi otan tha kano me to kalo to deyro nini kai metakomisoume pro Kiato meria ypologizo loipon oti se 2 xronia apo tora tha prepei na stamatiso. Apo tora psaxno na do ti mporo na kano apo to spiti, kati etsi gia na apasxoloume xoris omos na troo politimo xrono apo ta paidia mou. Anyway tha tin broume tin akri mas sas leo :). ouf sas epriksa eee ?

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

Που είστε κυρίες μου??

Ακομη πρωινό στο κρεβάτι παίρνετε???

1041743f7ymtghsuv.gif

Αχ βρε Αγγελική με τον πόνο μου παίζεις????:D

Ο μπέμπης κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου απο τις 10 παρά στις 12 τον έβαλα στο κρεβάτι του και στις 2,30 ξύπνησε του έδωσε την πιπίλα αλλά τίποτα οπότε τον τάισα μέχρι τις 4 παρά μίλαγε ,γέλαγε και έκλαιγε ΨΕΥΤΙΚΑ!!!Κάποια στιγμή τον πήρε ο ύπνος αλλά στις 5,30 ξύπνησε με γκρίνια και κλάματα!!!Ό,τι δεν μου έχει κάνει εδώ και 4 μήνες το έκανε τα ξημερώματα!Πολύ γκρίνια το μανάρι!!!Δεν ήθελε το στήθος ,κοιμόταν για λίγο και ξύπναγε με κλάματα ,δεν ήθελε την πιπίλα και το σεντονάκι του μεσα στα σάλια ήταν!!!Με πήρε απο κάτω γιατί πρώτη φορά τον είδα έτσι και δεν μπορούσα να καταλάβω καν τι είχε πάθει!!!:-(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινάκι μην απελπίζεσαι και μενα μου τα εκανε αυτα για 1 εβδομάδα και τωρα αρχιζει κάπως να ξαναστρώνει.

Αυτο που εχω καταλαβει απο τη μικρή μου πειρα, ειναι οτι περνάνε φάσεις τα καημενούλια,κατι τους φταιει, μπορεί και τίποτα ομως..

Κανε κουράγιο και ολα θα φτιάξουν με σε παιρνει απο κάτω,εγω απο τα νευρα μου εκλαιγα φαντάσου.

Καλημέρα.....

Μόλις τελείωσα με το κρουασάν Αγγελική και ήρθα....!!

Χάλια νύχτα, κάθε δυο κ λίγο σηκωνόμουν να δω το γατούλη μου, βόγγαγε σε κάποια φάση, ξανακανε εμετό, φαγητό και νερό μηδέν...το απόγευμα θα τον πάω. Εχω πολύ αγωνία και στεναχώρια, το αγοράκι μου το χω από 12 χρονών που το μάζεψα από το δρόμο σα ποντικάκι ήταν. Ελίζω να συνέλθει...

Με αυτά και αυτά σέρνομαι τώρα, η μπεμπού ξύπνησε καλά βέβαια, αλλά...

Ριχνει και καρέκλες, βόλτα γιοκ.

Κάνουν κάτι επιδιορθώσεις και στη πολυκατοικία και κοπανάνε ανελέητα.

Ολα Καλάααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...