Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι για τραπέζια και χλιδάτα δεν έχουμε ούτε εμείς η αλήθεια είναι. κι ούτε με ενδιαφέρουν κι εμένα. στη βάφτιση του δημήτρη είχαμε καμιά 150 άτομα και μετά κλείσαμε μόνο οι φίλοι και πολύ στενοί συγγενείς σε ένα ταβερνάκι στη γειτονιά με κιθάρες και μπουζούκια σε αυλή. κάτι τέτοιο αν βρω φώτο θα σας βάλω να με δείτε και μελαχροινη!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μη την αφήσεις τη δουλειά σου λέω εγώ. μια θεία μου μικρή το κανε και κοπανιέται τώρα που στα 40 δε την παίρνουν πουθενά, και δύσκολα τα βγαζουν πέρα και τι δεν έχει ακούσει απ όλο το σόι!!! και στη τελική τσακώνεται και με τον άντρα της τόσα χρόνια έτσι. μακριά!!!

εγώ το γιο μου από 20 μηνών τον έχω στο παιδικό, όχι ό,τι είναι εύκολο ειδικά στην αρχή μαρτυράς! αν δεν έχεις την επιλογή των γιαγιάδων άστα.

Εγω και που εχω την επιλογη των γιαγιαδων δε θελω (ετσι λεω και ελπιζω να μην χρειαστει να αλλαξω γνωμη..)

Αλλιως ειναι να το ζεις βεβαια στην πραξη, αλλα προτιμω να τη στειλω παιδικό παρα να μου την κανουν σα τα μούτρα τους (μιλαω και για τη μανα μου δε τη βγαζω αποξω),βλεπω κατι κακομαθημενα απο γιαγιαδες και μου γυρνάει το μάτι αναποδα..α παπα.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Δικιο εχεις..μεγαλωνουν τα παιδιά=μεγαλωνουν και τα εξοδα.

το να την πας σε παιδικο το εχεις σκεφτει??

1 έτους....μπαααααα όχι!

Γιαγιάδες δεν υπάρχουν available.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

th_a.jpg

εγώ στα 25 μου και το μητσάκι ακριβώς στην ηλικία του μανού σήμερα μια μέρα πριν τη βάφτιση! δε μοιάζουνε αν βγάλεις τα μαλλιά?

Πολύ!!

και συ μπεμπίτσα!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Δικιο εχεις..μεγαλωνουν τα παιδιά=μεγαλωνουν και τα εξοδα.

το να την πας σε παιδικο το εχεις σκεφτει??

αχ μη νομίζεις κι αυτό δίκοπο είναι ειδικά τη πρώτη χρονιά, αν δεν εχεις γιαγιάδες πρέπει να πληρώνεις και γυναίκα. τουλάχιστον βδομάδα παρά βδομάδα το παιδί είναι άρρωστο χωρίς υπερβολή. και τώρα σε δημόσιο που πάμε εμείς κάθε βδομάδα κάποια απεργία θα χουν, στάση, συνέλευση....αν δούλευα κανονικά θα χα απολυθεί!!!

αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που μετακομίσαμε Αθηνα για να χουμε χέρια. δε γίνεται αλλιώς, α δεν είπα και το άλλο, έμαθα προχτες ότι της κουνιάδας μου το παιδί μια χαρά μπορούν και το κρατάνε οι σαύρες πάνω!!!! μόνο το δικό μου δε μπορούσαν! οπότε όχι στο γαμό τους πουθενά να μη τα δούνε!!!

Διαφημίσεις

Πωπω Αννα! Τι όμορφα παιδάκια που κάνεις!!! Θέλουμε άλλο ένα! Αλλο ένα!!!

Κόψαμε τα νυχάκια μας πριν από λίγο!! Τι σαματάς δε σας λέω!! της λεω ηρεμησε αγαπη μου δε σου κανω και εμβόλιο! Αμαν αυτο το παιδι οταν την κοβω τα νυψια και της βάζω τα ρούχα μετά το μπάνιο!!!!Πολύ στριγγλια! Ψηφιζω κι εγω φολί!!!

Αχ βρε Αννα ειμαι κι εγω αλλα εισαι κι εσυ!!! Και τι θα γινω τωρα που τα χριστουγεννα θα ναι εδω και οι κουνιαδες!!!ΑΣτΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως θα σκεφτομαι οτι μετα θα παω στη μανουλα μου

Aννα μου ματζουράνα μου!!!!!!!

Καλε φτυστα ειναι!!! ποπο!!! τωρα φαινεται η ομοιοτητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!

Δεν ειναι ασχημο το μελαχροινό αλλά σε προτιμώ στο ξανθο!!!!

Εισαι πιο .....πιο....

Φτιάχνω κέικ σοκολατα και εχει μοσχοβολίσει το σπίτι,το ζητησε ο αντρας προχθες αλλά δε του κανα το χατιρι και ειπα να το φτιάξω σημερα που λείπει..χαχαχα!!!!!!!

γειά σας κοριτσάκια,

ο μπέμπης ψιλογκρινιάζει απο τα δοντάκια του μάλλον!

Αντριάνα και να μην ήθελες οι τρελές θα είμαστε στην βάφτιση της μπουμπούς με το ζόρι χαχαχα!!!

Βελουδάκι μας έλειψες βρε τι κάνει ο γαλανομάτης σου?

Κορίτσια μας ήρθε το σήμα 580 ευρώ για το αυτοκίνητο(αχ αυτά τα κυβικά!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αννούλα κούκλος ο Μητσάκος και ναί μοιάζουν πάρα πολύ τα παιδάκια σου!!!

Μου αρέσει το μελαχρινό αλλά ψηφίζω το ξανθό!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...