Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πάλι είμαι της παράδοσης καταπως φαίνεται, ψοφάω για κάτι τέτοια ε είναι και δικό μας τ όνομα και δε γίνεται να μην έρθει όλο το σόι απ τη νάξο, πρώτο όνομα (αν και από κόρη) δισέγγονου! τι λέω τώρα ε!

μ αρέσει ν ανοίγω και τα πολλά δώρα η αλήθεια είναι! α και να επιδεικνύω τα όμορφα παιδιά μου....ναι ναι τέτοια μάνα είμαι!!! από την εγκυμοσύνη για τη βάφτιση έψαχνα, μιλάμε ΤΟ ψώνιο!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

Ποτε ειναι η βάφτιση ειπαμε???

Να ξερω να κλεισω εισιτήρια ντε!!!!!!!

α ξέχασα να πω και το σπουδαιότερο! θέλω να τη σπάσω και στα πεθερίδια μου που αυτοί δεν θέλουν κανέναν! που στο γάμο επέβαλαν να μην έχω κόσμο και ήρθε μόνο το βασικό σόι μου και οι φίλοι, απ τη μεριά τους κανένας! ε στις βαφτίσεις κουβέντα δε τους επέτρεψα. και για να καταλάβετε αυτοί ειναι τόσο του αφαιρετικού σε εκδηλώσεις κι όχι μόνο που δεν έρχονται ούτε οι ίδιοι!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

ω ναι δε πρόκειται να έρθουν ούτε στη βάφτιση!

Διαφημίσεις

ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

Πακέτο εφαγες ε??? Μωρέ σε νιώθω, κ γω η χαρά της τενοντίτιδας σόλο από πρωί ως τις καλές 6.30 κάθε μέρα, τώρα πια το φχαριστιέμαι όμως που γνωριστήκαμε καλά με τη μικρή κ μπήκαμε σε μια σειρά.

Είδες τι ωραίες που είναι οι στριγγλιές??? Σας τα λεγα εγώ!

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Αντριανα σε συγχωρω για το 2ο μπεμπέ, πάντως το εκκλησάκι είναι ούρλια, η χαρά της φωτογράφισης!!

Συμπεθέρα φαν του φολί εεε?? Πήγα σήμερα κ πήρα κάτι δωράκια, ξεφραγκιάστηκα, τεσπά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ τις φοβάμαι λίγο τις μαζώξεις...η μικρή παθαίνει κάτι σαν overload μετά από ένα σημείο, και υστεριάζει, στην αρχή είναι μέσα στη χαρά κ το μπλα μπλα, μετά μάνα μου, σκούζει! Μάλλον κουράζεται κ τα παίρνει. Και γι'αυτό φοβάμαι τη βάφτιση μη γίνει εκεί μέσα της κακομοίρας!!!!

Εγώ για τη βάφτιση θα σκοτωθώ ως γνωστόν με τη μάνα μου που γουστάρει τζέρτζελο και χαμό, αλλά να πληρώσουμε εμείς, ναι καλά, θα πάρει, κάναμε δεξιωσάρα στο γάμο, τέλος τώρα, τραπέζια κ τέτοια δε παίζουνδε μας παίρνει.

Μπομπονιέρες κ προσκλητήρια από το Χαμόγελο, απλά οικονομικά κ για καλό σκοπό. Γλυκάκι επίσης απλό, έχω και "βύσμα" (ή βίσμα??) σε καλό ζαχαροπλαστείο, θα τα πάρω οικονομικά, ε επίσης ένα από στόλισμα κ τέρμα. Βάλε ρούχα για μας, δώρο νονού (Ελευθερία αυτό ακόμα στον αέρα είναι με τις νονές), φωτογράφο, ένα τριχίλιαρο στο νερό. Τέλος! Δεν έχουμε άλλα!!!!!

Επίσης να σας πω ότι είμαι στα όρια του κολάπσους από άγχος, γιατί η κυρία που είχα σίγουρη για νταντά από του χρόνου, που τη ξέρω χρόνια και εμπιστεύομαι, μου ανακοίνωσε ότι δε μπορεί τόσες ώρες!! Αρα εγω κρεμασμένη τώρα. Εχω φρικάρει, ευτυχώς έχω καιρό ακόμα να σκεφτώ τι θα κάνω...Με βλέπω να παρατάω τη δουλειά, αλλά φοβάμαι πολύ...δε ξέρω. :confused:

Διαφημίσεις

Για να διαφημίσω και τη δουλειά μου λίγο, υπάρχει ένα εξαιρετικό χαλάκι δραστηριοτήτων στο ΙΚΕΑ για δωράκι,35 ευρά, ναι πιο ακριβά απέξω, don't ask why, η δικιά μου το λατρεύει, στριφογυρνάει σα κάμπια πάνω του και πιάνει τα παιχνίδια, είναι θαύμα. Δείτε!

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90132732

Αννα μου φαινεται η πεθερα θα τον δει το Μάνο γαμπρό στην εκκλησία σε καμια

30αρια χρόνια.

Κλεοπατρα εαν ειναι να δινεις τα 2/3 του μισθου σου στις ντανταδες καλυτερα κατσε να το μεγαλώσεις εσυ το παιδί σου. Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και το θέμα του "να ξεφυγω απτο σπιτι" πραγμα πολυ σημαντικο για μενα ακομη και εαν ειναι 4ωρο,να ξελαμπικάρει και λίγο η δόλια η μάνα..και φυσικά το οικονομικό..

Ειναι πως το βλέπει ο καθενας.

Οσο για τη βαφτιση και γω θελω κάτι λιτο και απεριττο.

Η πεθερα εχει προετοιμαστει για γλέντια,ορχηστρες κτλ αλλά της τον εκοψα τον αερα.Παρολο που ειμαι σιγουρη οτι θα προσφερθεί να συμβάλει οικονομικά προκειμένου να γινει το δικο της,ειμαι αποφασισμένη ομως, θα φάει Χ.

Εμενα παντως μαρεσε πολυ η βαφτιση του Ρουβα, 50 ατομα λιγα και καλά,τραπεζι στο σπιτι και τελος.

Κλεοπατρα εαν ειναι να δινεις τα 2/3 του μισθου σου στις ντανταδες καλυτερα κατσε να το μεγαλώσεις εσυ το παιδί σου. Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και το θέμα του "να ξεφυγω απτο σπιτι" πραγμα πολυ σημαντικο για μενα ακομη και εαν ειναι 4ωρο,να ξελαμπικάρει και λίγο η δόλια η μάνα..και φυσικά το οικονομικό..

Ειναι πως το βλέπει ο καθενας.

Το βλέπω ακριβώς έτσι, και θα δίνω για νταντά + δουλειές σπιτιου μάλλον ΟΛΟ το μισθό μου. Πιστεύω θα μπορέσω να βρω μια part time δουλίτσα να ξεφεύγω όπως λες, εξάλλου είμαι συνηθισμένη αλλιώς, όλη μέρα κάθε μέρα σπίτι δε μπορώ. Και να βγάζω κ κανα φραγκο βέβαια. Γιατί με 1 μισθό, δεν....και ποτέ δε ξέρεις, με 1 δουλειά αν κάτι συμβεί...καήκαμε!

ΑΛΛΑ τα παιδιά μεγαλώνουν και εγώ τι θα κάνω μετά?? Θα μαι part timer για πόσο? Και θα χω αφήσει μια εξαιρετική σε όλα δουλειά. Που στην εγκυμοσύνη πήγαινα τουριστας, άδεις, μισθοί, επιδόματα, όλα σούπερ. :?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...