Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ego oti kai na kanonisete eimai mesa :).

Na sas po kati pou tha sas stenaxoristo???? Stamatne i prospathies gia mpempe :).

Meta apo mia sizitisei pou eixa xthes me ton antrouli mou eipame na to afisoume gia tou xronou mia kai theloume na baftisoume tin mpoumpou kai na kanoume kai ton thriskeytiko gamo ton epomeno septembri. blepete emeis exoume ena thema me tous xronoun ama den baftisoume tin mpoumpou tou xronou meta tha paei 2 xronon kai.. ypologiste oti exoume 7 mines to xrono pou den mporoume na kanoume tipota mia kai apousiazei i agapi mou. oso anafora tis mpoumpounieres kai ta eksoda tou gamou kai tis baftiseis den ta poliskeftome poli mia kai tha to kanoume stin sikino se klisto oikogeneiako-filiko kyklo.

aaaaaaaaaa oso gia to allo pou lete emeis tou dinoume kai katalabenei :) xexexe

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο που δεν ειπα για τα σετ αρραβωνα και γαμου ειναι οτι τα διαλεξαμε πρωτα με τον αντρα μου και μετα πηγαν και τα πηραν!!!

σιγα μην τους αφηνα στο γουστο τους.

ετσι και του γαμου. πηγα διαλεξα και μετα πηγε ο καθενας και πηρε κατι απο το σετ. λευκοχρυσο του αραβωνα και πετρα σομον με ασημι δεσιμο για τον γαμο!!

διοτι σε μια φιλη μου της πηραν ενα απαισιο σετ που δεν το φορεσε ποτε!!!!

και οντως τα φολι φολι και τα σβαροσκι εχουν υπεροχα κομσηματα!!!!!!!!

καλε καντε κατι με τους αντρες σας....

εμεις προσπαθουμε ποτε ποτε. Οταν περναει καιρος αισθανομαι σαν γρια...

ολα γινονται σιωπηλα και σε συντομο χρονοα διοτι η μικρη κοιμαται στο δωματιο μας.

συντομα ομως θα μεταφερθει και θα ειναι λιγο πιο ανετα τα πραγματα!!!!

πηγαμε και ειδαμε το τι θελει για την βαφτιση.

ακουσαμε τιμες για μπουμπουνιερες και λιγο τρομαξαμε.

θα εχουμε παλι κοσμο στην βαφτιση και θα μας βγει ο κουκος αηδονι.

ελισαβετ να ψαξεις μεσω ιντερνετ για προσκλητηρια κ μπομπονιερες εγω ετσι βρηκα τα δικα μας-εχει φοβερα πραγματα κ οικονομικα.

για πειτε τι δωρο να παρω στη νονα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σισυ(σοφια ε?) να σου ζησει ο αντρασ σου!κ εμνα ο δικος μου τεταρτη εχει γενεθλια-γινεται 33.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σισυ(σοφια ε?) να σου ζησει ο αντρασ σου!κ εμνα ο δικος μου τεταρτη εχει γενεθλια-γινεται 33.

Σοφάκι να τον χαίρεσαι!!!!!

Ελισαβετ και μενα Τετάρτη εχει γενέθλια ο αντρας μου!!

Καλησπερα....Χρονια πολλα στις Αννουλες, δεν ειχα μπει εκεινη τη μερα!! Και σε οσους αντρες σας γιορταζουν, χε χε....

Διαλεγω δωρακια σημερα (απο καταλογους), να δουμε τι θα παρουμε στα ζουζουνια μας φετος!

Για ταξιδακι δεν μας βλεπω λογω γριππης, κριμα και ειχα ακομα και τα κουπονια κοινωνικου τουρισμου δεν τα δεχοντουσαν εκει που πηγαμε το καλοκαιρι και μου εμειναν. Μου ελεγε η αδελφη μου οτι τα ηθελε αλλα μαλλον πανε εξωτερικο τελικα. Τα θελει καμμια??? Η' επειδη εχουν το ονομα επανω (μεχρι προπερσι δεν το ελεγαν) δεν γινεται πια και βρουμε κανενα μπελα?

Καλως το Λιζάκι, τι κάνεις βρε ψυχη, που εξαφανιστηκες??!!!

Τι κάνει η μπουμπου σου??

Ολα καλα με το στηθος??

Τι καταλογους? με παιδικά ?

Εγω της fisher price εχω, ρε κοριτσια δε νομιζω οτι υπαρχει και τιποτα αλλο να κοιταξουμε, προχθες πηγα στα ELC και ηταν πανακριβα..μια κουδουνιστρα χταποδι πηρα απο τα τζαμπο 12 ευρο και εκει παρομοια την ειχε 25! ημαρτον!

Καλως το Λιζάκι, τι κάνεις βρε ψυχη, που εξαφανιστηκες??!!!

Τι κάνει η μπουμπου σου??

Ολα καλα με το στηθος??

Τι καταλογους? με παιδικά ?

Εγω της fisher price εχω, ρε κοριτσια δε νομιζω οτι υπαρχει και τιποτα αλλο να κοιταξουμε, προχθες πηγα στα ELC και ηταν πανακριβα..μια κουδουνιστρα χταποδι πηρα απο τα τζαμπο 12 ευρο και εκει παρομοια την ειχε 25! ημαρτον!

Μπαινω σπανια στο ιντερνετ γενικα πια, για να ξεκουραζομαι, εχουμε μπει σε μια ρεγουλα ευτυχως αλλα ακομα εχω τρελα ξενυχτια! Ομως παρακολουθω τα νεα σας!

Κι εγω της fisher price κοιτουσα, μια του....Μουστακα που μου εδωσε μια κολλητη μου, λεει να παμε μαζι για ψωνια. Ο δικος της ειναι βεβαια 2 ετων κιολας....πω πω τη θυμαμαι εγκυος και ειναι σαν να ηταν χτες!

Αυτον τον Γουινι που τραγουδαει, μπουσουλαει κλπ τον εχει καμμια???

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Εμεις πηραμε στην αρχη 7-8 κουδουνίστρες fp και μιλάμε ουτε να τις κοιταξει δε θελει,τις εχω βαλει σε ενα κουτί στα αζητητα.

Πιο πολυ τωρα παρατηρω οτι θελει να πιάνει,μαλακα αρκουδάκια που να βγαζουν ηχους,τετοιο στυλ παιχνιδιου θελω,αυτα τη συγκινουν προς το παρόν δηλαδη!!!!!

Διαφημίσεις

Κι εμας το ιδιο! Επισης πιανει ό,τι υφασμα βρεθει μπροστα της και το βαζει στο στομα! Εχουμε πολλα τετοια μαλακα παιχνιδακια, οταν ειπαμε σε φιλους κλπ οτι της αρεσουν, μας γεμισαν! Τον μεγαλο αρκουδο τον σκεφτηκα γιατι ψαχνω κατι διαφορετικο μηπως και της κανει εντυπωση και για να αρχισει να παιζει και καθιστη σιγα σιγα. Μηπως ειναι νωρις?

Ευχαριστώ Ανδριάννα, Αγγελική και Σοφία, και σε εσάς που γιορτάζουν την Τετάρτη να τους χαίρεστε!!

Ευτυχώς ήρθε λίγο η μαμά μου και πήγα σούπερ μάρκετ και πήρα φαγώσιμα για το βράδυ, θα φτιάξω μια πίτσα και μια τυρόπιτα ή ζαμπονόπιτα, και μετά ψιλολοίδια και είμαστε ο.κ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας σε όλες...'Αντε να 'μαι πάλι πίσω...ουφφφφφ, δεκαπέντε μέρες ήταν αυτές, με σχετική δυσκολία περάσανε..ελπίζω να είστε καλά κοριτσάκια όλες σας , και τα μπεμπόνια μαζί..ομολογώ οτι δεν θα μπορέσω να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες, είναι πολλές...θα πάρω και κανα τηλέφωνα καμιά "ανταποκρίτρια" να μάθω συμπυκνωμένα τις εξελίξεις..

χαίρομαι πολύ πολύ που είμαι πίσω..είμαστε καλά και οι τρεις μας, κάτω στο χωριό που ήμουν κατάλαβα και προσκυνώ πλέον τις κοπέλες που τα καταφέρνουν μόνες τους με τα μωρά τους, χωρίς βοήθεια απο άντρα και γονείς..πρώτη φορά τα είδα όλα, ή , τελοσπάντων, μου φάνηκαν τόσο δύσκολα..ο μπαμπάς μας ήταν μακριά μας για κανά δεκαήμερο σύνολο, εγώ δεν έμεινα στο πατρικό μου, αλλά σε μιας φίλης που μου διέθεσε το σπίτι της, ενώ έλειπε, μέρα νύχτα ήμουν με το μικρό, άλλαγμα, τάισμα, τι σας λέω, τα ξέρετε, ήρθα και τα δυο μου χέρια δεν μπορούσαν να τα κουνήσω, μάλλον τενοντίτιδα..τώρα είμαι λίγο καλύτερα..κάτω ήταν καλά γενικά, πολύ καθαρός αέρας, συνολικά μάλλον καλός καιρός, κάναμε τις βολτίτσες μας..εγώ έφαγα πολύ, ότι είχα χάσει το ξαναπήρα γαμώτο, μου έφερναν γλυκά , κουλουράκια,, τα είχα εκεί τα τσάκιζα,, βαρυστομάχιαζα μετά, φούσκωνα και είχα και τύψεις ταυτόχρονα,..καμμία απόλαυση δηλαδή..άστα να πάνε..να δούμε , μπας και απο εδώ και πέρα ξανάρθω στα ίσα μου..

Κορίτσια, αυτά περίπου και στα γρήγορα ήταν τα νέα μας, α, έχουμε αρχίσει και τους λαρυγγισμούς, στριγγλίζει το παιδάκι μου, και δεν μπορώ να αποφασίσω αν αυτό τώρα είναι πιο ενοχλητικό απο το γκρίνια-κλάμα..

θέλω να ξέρετε οτι μου λέιψατε(όχι οτι δεν το φαντάζεστε,όλες παρόμοια αισθανόμαστε νομίζω..)και πάω σιγά -σιγά προς τα πίσω για να σας διαβάσω και να δω τι κάνετε...

Φιλιά

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...