Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μέχρι να γράψω τα πρώτα εσείς αλλάξατε και σελίδα!!! Χθες πού ήσασταν μου λέτε????????????!!!!

Εμείς βόλτα! Χιχιχι.

Χρόνια πολλά! Αλίμονο να μη γιορτάζουμε, είναι φρέσκα τα νινιά ακόμα καλε!

Δίκιο έχεις, σεληνιάζονται, τα τρελομωρά, και μένα μια στο τόσο το παθαίνει. Ευτυχώς ολονυχτία δε κάνουμε δόξα το θεό!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά κορόιδευε κιάλλο και άμα σου πω που θα βρεθούμε σφύρα μου!

Για το αραβικό δε το δέσαμε κιόλας, είπαμε μήπως πάμε και κάπου πιο κεντρικά να βολεύει όλους!

Ααα ετσι ε?

Με απειλεις και απο πάνω ε??!!!!!!!

Καλα καλα.......!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δε θα συναντηθουμε..θα δεις...:lol::lol::lol::lol::lol:

Κλεο μου , το θεμα δεν ειναι το αραβικό αλλά η έξοδος εκεινη την ημερα γενικα..θα ερθουμε για 6 μερες και ο άντρας μου γκρινιαξε οτι ποιους θα πρωτοδούμε κτλ..καταλαβαινεις..

αυτο που δεν ειπα για τα σετ αρραβωνα και γαμου ειναι οτι τα διαλεξαμε πρωτα με τον αντρα μου και μετα πηγαν και τα πηραν!!!

σιγα μην τους αφηνα στο γουστο τους.

ετσι και του γαμου. πηγα διαλεξα και μετα πηγε ο καθενας και πηρε κατι απο το σετ. λευκοχρυσο του αραβωνα και πετρα σομον με ασημι δεσιμο για τον γαμο!!

διοτι σε μια φιλη μου της πηραν ενα απαισιο σετ που δεν το φορεσε ποτε!!!!

και οντως τα φολι φολι και τα σβαροσκι εχουν υπεροχα κομσηματα!!!!!!!!

καλε καντε κατι με τους αντρες σας....

εμεις προσπαθουμε ποτε ποτε. Οταν περναει καιρος αισθανομαι σαν γρια...

ολα γινονται σιωπηλα και σε συντομο χρονοα διοτι η μικρη κοιμαται στο δωματιο μας.

συντομα ομως θα μεταφερθει και θα ειναι λιγο πιο ανετα τα πραγματα!!!!

πηγαμε και ειδαμε το τι θελει για την βαφτιση.

ακουσαμε τιμες για μπουμπουνιερες και λιγο τρομαξαμε.

θα εχουμε παλι κοσμο στην βαφτιση και θα μας βγει ο κουκος αηδονι.

Διαφημίσεις

Εγώ λέω πιο κεντρικά μωρέ αν και ο μπέμπης θα πάει στην μαμά μου!!!Α και μετά τις 1 αν είναι για μεσημέρι γιατί δουλεύω!!!:lol::lol::lol::lol:

Ναι μάλλον έτσι καλύτερα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχ ευχαριστώ!!! Τι όμορφο!! Μου αρέσει κι ο Γκάρφιλντ!

Ελσάκι παιδί μου δε με κατάλαβες :lol: ρωτάω αν ξυπνάει το μωρό για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ούσα έγκυος στη νυχτερινή φροντίδα... Εγώ νύσταζα στο 1ο τρίμηνο τρελά κι αν ξυπνάω και με τον μικρό θα πεθάνω από τη νύστα είμαι σίγουρη! Γιατί το να το "κάνεις" το μωρό είναι εύκολο, χρόνο βρίσκεις όπως λες... αλλά αυτό το μετά... Σήμερα ο μικρός ξύπνησε 2:40, 4 και στις 6:30 όπου μέχρι τις 8 δεν ξανακοιμήθηκε κι έκλαιγε από την κούραση αλλά ύπνος με την καμία! Εκτός κι αν τον παραδώσω στη μάνα μου το 1ο τρίμηνο!!! χαχαχα!!!

Δεν του έχω ξαναδώσει χαμομήλι βασικά, θα δω αν δεν τα κάνει μέχρι το βράδυ ίσως του φτιάξω λίγο! μαλακά τα κάνει πάντως!

Έχει γενέθλια κι ο άντρας μου σήμερα!

Με πήρε η κουμπάρα μου και μου είπε θα φέρουν τούρτα με κάτι ξαδέρφια μας το βράδυ κι εγώ τίποτα δεν έχω πάρει να φτιάξω! δεν του καλομιλώ κιόλας γιατί χτες γύριζε όλη μέρα!

Θα δω πως θα τα βολέψω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δεν του έχω ξαναδώσει χαμομήλι βασικά, θα δω αν δεν τα κάνει μέχρι το βράδυ ίσως του φτιάξω λίγο! μαλακά τα κάνει πάντως!

Έχει γενέθλια κι ο άντρας μου σήμερα!

Με πήρε η κουμπάρα μου και μου είπε θα φέρουν τούρτα με κάτι ξαδέρφια μας το βράδυ κι εγώ τίποτα δεν έχω πάρει να φτιάξω! δεν του καλομιλώ κιόλας γιατί χτες γύριζε όλη μέρα!

Θα δω πως θα τα βολέψω!

Να σου ζήσει!!! Να τον χαίρεσαι και καλά να περάσετε απόψε! Τα πόσα κλείνει? Να τα χιλιάσει εύχομαι!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!! Τα 32 κλείνει!!

Μικρούλης κι ο δικός σου! Και πάλι να τον χαίρεσαι και του χρόνου να τα γιορτάσετε με τον μπέμπη σας να χώνει τα χεράκια του στην τούρτα!!! ;)

Μικρούλης κι ο δικός σου! Και πάλι να τον χαίρεσαι και του χρόνου να τα γιορτάσετε με τον μπέμπη σας να χώνει τα χεράκια του στην τούρτα!!! ;)

Να' σαι καλά!! Άμα μοιάσει στη μαμά του να είναι λιχούδης ολόκληρος θα μπαίνει!!

Μικρούλης ο Άρης, όπως το πάρει κανείς! αν δεν του είχε αραιώσει το μαλλί θα τον έκανες πιο μικρό, με έχει φάει βέβαια πως εγώ του τα έριξα!! καλά καλά..!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ ευχαριστώ!!! Τι όμορφο!! Μου αρέσει κι ο Γκάρφιλντ!

Ελσάκι παιδί μου δε με κατάλαβες :lol: ρωτάω αν ξυπνάει το μωρό για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ούσα έγκυος στη νυχτερινή φροντίδα... Εγώ νύσταζα στο 1ο τρίμηνο τρελά κι αν ξυπνάω και με τον μικρό θα πεθάνω από τη νύστα είμαι σίγουρη! Γιατί το να το "κάνεις" το μωρό είναι εύκολο, χρόνο βρίσκεις όπως λες... αλλά αυτό το μετά... Σήμερα ο μικρός ξύπνησε 2:40, 4 και στις 6:30 όπου μέχρι τις 8 δεν ξανακοιμήθηκε κι έκλαιγε από την κούραση αλλά ύπνος με την καμία! Εκτός κι αν τον παραδώσω στη μάνα μου το 1ο τρίμηνο!!! χαχαχα!!!

Αν ξυπνουσε ετσι, οχι τρελλιτσες, ουτε βλεμμα δεν θα σηκωνα.

ξυπναει μονο μια φορα την νυχτα.

αν ξυπνουσε παραπανω ή με κρατουσε ξυπνια, θα περιμενενα κανα χρονο, μη σου πω 2 για να σκεφτω για δευτερο!!!

λογω οτι ειναι ησυχη το σκεφτομαι. Α, και λογω οτι υπαρχει γιαγια κοντα μας.

Καλά καλά καλάαααααααααααα!

Εγώ φεύγω τώρα. Πάω για Xmas shopping.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Πες μου τωρα οτι παρεξηγηθηκες...οχι πες μου!!!

Πλάκα εκανα βρε κλαψιάρα!!!

Ποποποοπ!!!!!!!!!!!:cry:

Αμα ειναι για μεσημερι μάλλον ειμαι μεσα! εγω καταλαβα οτι βραδυ θα βγειτε! υπαρχει πάντα και το La pasteria!!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...