Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

sunny φάσκιωσέ την και θα δεις μεγάλη διαφορά.

θα σου πω πως το κάνω εγώ... πάρε ένα σεντονάκι, άνοιξέ το και ξάπλωσέ την πάνω. το σεντονάκι να είναι στο ύψος των ώμων της. πιάσε το δεξί χεράκι της και βάλτο κατά μήκος του κορμού της. τύλιξε εκείνη την μεριά του σεντονιού ώστε να "δεθεί" το χεράκι σε αυτή τη θέση και σφήνωσέ το σεντόνι κάτω από το σώμα της. κάνε το ίδιο και για το άλλο χεράκι. φρόντισε να είναι σχετικά σφιχτό το σεντόνι. όχι πολύ όμως! ίσα ίσα να μην μπορεί να βγάζει τα χεράκια της.

uE9Mp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

elizabeth καναμε την 1η δοση απο το infanrix hexa και την 1η δοση απο το rotarix που ειναι για την γαστρεντεριτιδα....

βρε κοριτσια καμια λυση για να μην κοπαναει τα χερια της υπαρχει?να την φασκιωσω?ουτε που ξερω πως γινεται...

δεν νομιζω οτ υπαρχει.Εμενα συνηθως κλαιει οταν με βλεπει και κοπανιεται αν ειναι μονος του κοπανιεται θυμωνει λιγο αλλα δεν κλαιει

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Frogy μου το χουν στειλει κ εμενα το μεηλ με τις πιπιλες αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω... Γ@ματο ε???

Τατι βαλ'της γαντια... Κ δεν θα γρατζουνιεται κ θα κραταει κ τα χερακια της ζεστα!

Εγω κοριτσια εχω προβλημα με το σουτιεν. Εδω στην Παρο... δεν εχουνε στο νουμερο μου!!! Πρεπει να το παραγγειλω, κ αν ερθει κ μενα δεν μου κανει??? Αυτα της Μοthercare τα εχω κ γω αλλα ειναι υπνου, δεν εχουν στηρηξη... κ τωρα περιμενω ν ανεβω Αθηνα για να ψαξω να βρω.. Σκεψου οτι κ πριν δυσκολα εβρισκα, ποσο μαλλον τωρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Και μενα το κανει αυτο το παλιοκοριτσο!

Αφου εχθες το βραδυ της τα κραταγα με το χερι μου και με το αλλο την κουναγα ταυτοχρονα προσεχα να μην της φυγει και η πιπιλα απο το στομα και κοιμηθηκε...ελεος!!!!!!!!

Δηλαδη το 150μλ/κιλό δεν παίζει μάλλον ε?

αυτο με το να της κραταω τα χερια το κανω και εγω!τελικα ολες τις ιδιες λυσεις σκεφτομαστε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μαύρο της mothercare έχω. έτσι κι έτσι, ψιλοσκληρά είναι. τα καλύτερα που έχω είναι αυτά που δεν είναι θηλασμού, πχ marks & spencer.

ωραίο φαί έφτιαξα χοιρινό με πράσα. έκανα και cheese cake μόνη μου!!!! ναι ναι κοσμοιστορικό γεγονός δε πιάνουν τα χέρια μου.

πήγα στη φαρμακοποιό και ρώτησα για τη νινίδα, μου πε ότι είναι επικίνδυνο μη πάθει μόλυνση, κάποιο βακτήριο που μπορεί να περάσει στο κεφάλι! έλα παναγία μου με τρόμαξε! πήρα ένα ειδικό σαμπουάν και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

sunny φάσκιωσέ την και θα δεις μεγάλη διαφορά.

θα σου πω πως το κάνω εγώ... πάρε ένα σεντονάκι, άνοιξέ το και ξάπλωσέ την πάνω. το σεντονάκι να είναι στο ύψος των ώμων της. πιάσε το δεξί χεράκι της και βάλτο κατά μήκος του κορμού της. τύλιξε εκείνη την μεριά του σεντονιού ώστε να "δεθεί" το χεράκι σε αυτή τη θέση και σφήνωσέ το σεντόνι κάτω από το σώμα της. κάνε το ίδιο και για το άλλο χεράκι. φρόντισε να είναι σχετικά σφιχτό το σεντόνι. όχι πολύ όμως! ίσα ίσα να μην μπορεί να βγάζει τα χεράκια της.

και τα ποδαρακια?ααα και το σεντονι πως να το δεσω?αντε θα το επιχειρησω και αυτο να περασουμε την ωρα μας!αφου καθεται και χαζογελαει ας κανουμε κ καμια δουλεια!

Ο γιατρός μας είπε μετά τον 6ο μήνα να πάει στο δικό του δωμάτιο. Υπομονή λοιπόν.

Έλενα πολύ στεναχωρήθηκα βρε κοριτσάκι μου. Να γιατί εγώ είμαι Χίτλερ με τους εργοδότες. Διεκδικώ ό,τι μου ανήκει και δεν χαρίζομαι!

το θέμα είναι τι να διεκδικήσω, αφού έληξε η σύμβασή μου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω δικαστικά και να προσπαθήσω να αποδείξω ότι ουσιαστικά ήμουνα μισθωτή αφου πληρωνόμουνα με το μήνα αλλά κι αυτό δύσκολο είναι καθώς πλέον έχουν πονηρέψει οι εργοδότες και μας κόβουν 1-2 δελτία το χρόνο, όταν δεν είσαι υπάλληλος αλλά συνεργάτης τότε όποια στιγμή θέλει ο άλλος σου λέει δεν έχω δουλειά για σένα, ανήθικο μεν νόμιμο δε

μαύρο της mothercare έχω. έτσι κι έτσι, ψιλοσκληρά είναι. τα καλύτερα που έχω είναι αυτά που δεν είναι θηλασμού, πχ marks & spencer.

ωραίο φαί έφτιαξα χοιρινό με πράσα. έκανα και cheese cake μόνη μου!!!! ναι ναι κοσμοιστορικό γεγονός δε πιάνουν τα χέρια μου.

πήγα στη φαρμακοποιό και ρώτησα για τη νινίδα, μου πε ότι είναι επικίνδυνο μη πάθει μόλυνση, κάποιο βακτήριο που μπορεί να περάσει στο κεφάλι! έλα παναγία μου με τρόμαξε! πήρα ένα ειδικό σαμπουάν και βλέπουμε.

τώρα τρόμαξες και μας, η παιδίατρος μας είπε να βάλουμε λίγο ελαιόλαδο, ή και αμυγδαλέλαιο της weleda για να ξεραθεί και να πέσει, μάλλον για να πουλήσει στο είπε

το θέμα είναι τι να διεκδικήσω, αφού έληξε η σύμβασή μου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάω δικαστικά και να προσπαθήσω να αποδείξω ότι ουσιαστικά ήμουνα μισθωτή αφου πληρωνόμουνα με το μήνα αλλά κι αυτό δύσκολο είναι καθώς πλέον έχουν πονηρέψει οι εργοδότες και μας κόβουν 1-2 δελτία το χρόνο, όταν δεν είσαι υπάλληλος αλλά συνεργάτης τότε όποια στιγμή θέλει ο άλλος σου λέει δεν έχω δουλειά για σένα, ανήθικο μεν νόμιμο δε

Γεια σου Ελεανα, πως πατε εσεις με το παιδι? Ειστε καλυτερα?

Για τον εργοδοτη σου, και βεβαια να διεκδικησεις ό,τι σου ανηκει. Εκει βασιζονται αυτοι, οτι δεν θα κανεις τιποτα. Τι σου ετυχε τωρα βρε παιδι μου...

και τα ποδαρακια?ααα και το σεντονι πως να το δεσω?αντε θα το επιχειρησω και αυτο να περασουμε την ωρα μας!αφου καθεται και χαζογελαει ας κανουμε κ καμια δουλεια!

να! σου βρήκα ένα βιντεάκι για να πάρεις μία ιδέα. αγνόησε την τύπισσα στην αρχή. από την μέση και μετά αρχίζουν τα καλά! ;)

uE9Mp2.png

Διαφημίσεις

αχ cheesecake το αγαπημενο μου!πηγατε στο γιατρο η πιο μετα?

Κοριτσια ελπιζω να εχετε μπει σε φυσιολογικους ρυθμους, διοτι εγω εξακολουθω να κοιμαμαι 21.00-01.00 και να ειμαι σαν ζομπι, δεν βγαινω εξω, δεν τρωω κιολας καλα αφου δεν ξερουμε τι την πειραζει. Εχω να δω ανθρωπο απο τον Ιουλιο!

Δεν παραπονιεμαι ομως, ειναι πολυ καλο μωρακι, δεν φταιει εκεινη...αυτη η βρωμοΓΟΠ φταιει...

Παντως, με αυτους τους ρυθμους, οχι μονο εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα και αλλα δυο!!!!!!! Ειμαι 52 κιλα...

Καφεδακι δεν την πειραζει τη δικια μου κοριτσια, περιεργως. Ουτε η σοκολατα. Μεχρι στιγμης εχω εντοπισει επιδεινωση ή αλλα συμπτωματα με κρεμμυδια, πορτοκαλι, ισως και με γαλακτοκομικα, ακομα δεν ειμαι 100% σιγουρη για το τελευταιο....

Honey μου ελπιζω να ειστε 100% καλα πλεον!

έχετε κι εσείς παλινδρόμηση?, εγώ δεν έχω παρατηρήσει μία συγκεκριμένη αντίδραση σε φαγητά παρά μόνο σε όσπρια άντε και σε αυτά με πολλά μπαχαρικά, τώρα θέλω να δοκιμάσω με τα γαλακτοκομικά, το αγελαδινό γάλα κυρίως που θέλω να αντικαταστήσω με κατσικίσιο, εσείς έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα και έχεις κόψει όλα τα φαγητά?

πάντως το καλό είναι ότι έχασες τα κιλά, εγώ τίποτα, και κυρίως πρήξιμο στην περιφέρεια, τρώω βέβαια, αλλά τις πρώτες μέρες που από την κούραση ξέχναγα να φάω δεν είχα γάλα και γι'αυτό ξεκίνησα το συμπλήρωμα, τώρα προσπαθώ να τρώω καλύτερα και από όλα χωρίς να με νοιάζει για τα κιλά και πραγματικά κατάφερα να μειώσω το συμπλήρωμα που δίνω, αλλά τα κιλά παραμένουν, τώρα που δε θα ξεκινήσω και σύντομα δουλειά όπως πίστευα είναι ευκαιρεία να θηλάσω το μπέμπη περισσότερο αλλά πρέπει να ακολουθήσω μία πιο ισορροπημένη διατροφή

Σοβαρα??? για ρωτα κ τον γιατρο καλου κακου.. Η αδερφη μου οταν ειχε νινιδα, της βαζαμε καποιο λαδακι κ μετα την χτενιζαμε κοντρα πολυ πολυ απαλα κ προσεκτικα κ καποια στιγμη εφυγε, δυσκολα, αλλα εφυγε..

Τωρα ο μπεμπης μου δεν εχει κανει, καποια στιγμη ειχε λιγη ξηροδερμια αλλα του χει φυγει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εμεις δεν κανουμε τιποτα για τη νινιδα...εχει μονο στην κορυφη του κεφαλιου της. Απλα δεν της βαζω απευθειας σαμπουαν, το κανω σαπουναδα πρωτα στο χερι μου.

Δεν θα φυγει μονο του καποια στιγμη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...