Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς δεν κάναμε αρραβώνα στο λόγο διάλεξα εγώ το δαχτυλίδι μου(21 χρονών ήμουν οπότε κάτι σε λευκόχρυσο πήρα).Είμαι υπέρ του σταυρό ή ρολόι(ρολόι μου έκανε πέρυσι ο άντρας μου δώρο Χριστούγεννα και εγκυμοσύνης ,με swarovski ,πολύ μοντέρνο και το λάτρεψα!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ επανερχομαι γιατι πριν με εκοψε στη μέση η μικρη κυρία του σπιτιου!!!

Νεκταρία καλα να περασετε και ειπαμε...υπομονη!!!!!! Ελπιζω να εχεις μαθει στο Γιωργη ποτε τα μπηγει ετσι???

Εγω τωρα της δειχνω φωτογραφίες και της λεω "εδω γιαγια Τασία ,τωρα κλαιμε" κτλ...χαχαχα

Κορίτσια,εγω για το αραβικό τελικά δε θα μπορέσω..:-(

Οποτε μονο στην μπεμποσυναντηση θα ερθω που την περιμένω πως και πως!!

Δε θελω να σας αγχωσω(οχι οχι δεν ειναι του χαρακτήρος μου) αλλά πρεπει να την κανονισουμε !!!!!

Ντινάκι που χαθηκες ολο το Σ/Κ καλέ, δε πιστευω να βάλατε μπρος για το 2ο???!!!!

Δηλαδη το κλεινουμε για το σπιτικό σου? Αντε γιατι στο τέλος θα ερθω και δε θα σας δω και δε θα σας ξαναμιλήσω να το ξέρετε!!!!!!!!!!:lol::lol:

Ελισαβετ και σεις για το 2ο?? Αντε μπραβο!!!! Τωρα εχουμε 3 υποψηφιες! Όλε!!!!!!

Κλεοπάτρα αυτο το θεμα με τα παγωτα στο Ναυπλιο οταν ειχατε παει..ακομη το θυμαμαι!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Νεκταρία γίνατε 4 μηνών?!!! χρόνια σας πολλά!!

Μαρίτα υπομονή με τα μπεμπόνια!! χαμός θα γίνεται όταν γκρινιάζουν και οι δύο, ποιόν να πάρεις και ποιόν ν΄αφήσεις!!

Ελισάβετ να πάτε ταξιδάκι, ωραία θα είναι τώρα στις γιορτές!!

Δε μου έκανε κακά δύο μέρες ο μικρός! μία εβδομάδα μου έκανε μέρα παρά μέρα και τώρα τα αραιώνει πιο πολύ? γίνεται βέβαια χαμός όταν τα κάνει, αλλά τα παίζει τώρα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ουφ επανερχομαι γιατι πριν με εκοψε στη μέση η μικρη κυρία του σπιτιου!!!

Νεκταρία καλα να περασετε και ειπαμε...υπομονη!!!!!! Ελπιζω να εχεις μαθει στο Γιωργη ποτε τα μπηγει ετσι???

Εγω τωρα της δειχνω φωτογραφίες και της λεω "εδω γιαγια Τασία ,τωρα κλαιμε" κτλ...χαχαχα

Κορίτσια,εγω για το αραβικό τελικά δε θα μπορέσω..:-(

Οποτε μονο στην μπεμποσυναντηση θα ερθω που την περιμένω πως και πως!!

Δε θελω να σας αγχωσω(οχι οχι δεν ειναι του χαρακτήρος μου) αλλά πρεπει να την κανονισουμε !!!!!

Ντινάκι που χαθηκες ολο το Σ/Κ καλέ, δε πιστευω να βάλατε μπρος για το 2ο???!!!!

Δηλαδη το κλεινουμε για το σπιτικό σου? Αντε γιατι στο τέλος θα ερθω και δε θα σας δω και δε θα σας ξαναμιλήσω να το ξέρετε!!!!!!!!!!:lol::lol:

Ελισαβετ και σεις για το 2ο?? Αντε μπραβο!!!! Τωρα εχουμε 3 υποψηφιες! Όλε!!!!!!

Που τέτοια τύχη!!!Στο τέλος βλέπω ή να με βιάζει ή να τον βιάζω γιατί όταν θέλει ο ένας δεν μπορεί ο άλλός και το αντίθετο!!!χαχαχχα!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Α ναι και τα σβαρόφσκι τέλεια έιναι! Και μένα ο αντρούλης το χει μάθει και από κει μου παίρνει και τα φολι φολί που αγαπάω! Μου χε πάρει στην εγκυμοσύνη ένα μωράκι κοριτσάκι κρεμαστό ροζ, σκέτη γλύκα, και στο μαιευτήριο ρολόι κ δαχτυλίδι ροζ χρυσό φολί φολί (πως τα γράφω έτσι...). Και κλάμααααααααα η κυρία (πρωτότυπο!).

Καλέ στις 23 τι θα γίνει????????????????? ΟΕΟ!!!!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Που τέτοια τύχη!!!Στο τέλος βλέπω ή να με βιάζει ή να τον βιάζω γιατί όταν θέλει ο ένας δεν μπορεί ο άλλός και το αντίθετο!!!χαχαχχα!:P

Και μεις το παθαινουμε αυτο!

Κλειστε ενα ραντεβου βρε παιδια!!!!

Εμεις προχθες παθαμε πατατρακ,εβαλε η μπέμπα κάτι τσιρίδες και εφυγε δεξιά ο ένας και αριστερά ο άλλος πανικοβλητοι τρεχαμε!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ε μα ακόμα???

Ντροπήηηηη!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Α ναι και τα σβαρόφσκι τέλεια έιναι! Και μένα ο αντρούλης το χει μάθει και από κει μου παίρνει και τα φολι φολί που αγαπάω! Μου χε πάρει στην εγκυμοσύνη ένα μωράκι κοριτσάκι κρεμαστό ροζ, σκέτη γλύκα, και στο μαιευτήριο ρολόι κ δαχτυλίδι ροζ χρυσό φολί φολί (πως τα γράφω έτσι...). Και κλάμααααααααα η κυρία (πρωτότυπο!).

Καλέ στις 23 τι θα γίνει????????????????? ΟΕΟ!!!!!!!!

Αντε καλέ που εκλαψες...αποκλείεται....εσυ????????

23 ειχατε πει για το αραβικό αλλά οπως προανεφερα εγκω ντεν τα μπορεσει

Καλημέρα! Λείπει ο Άρης οπότε μπορώ να εκφραστώ: "Καλά να περάσουμε??? Διακοπές????" Καλέ στο σπίτι των πεθερικών θα πάω να μείνωωωω!!!!!! Πώς να περάσω καλάααα????? Αχ όσο το σκέφτομαι ότι θα παίζω στην έδρα τους τρελαίνομαι! Πάω έτοιμη για πόλεμο! Τεσπά... λίγες μέρες είναι οπότε παρηγοριέμαι...

Μαρίτα δεν είναι δόντια σεληνιάστηκαν! Άκου με κι εμένα! Το έχει πάθει κι ο δικός μου 2 μέρες τώρα να κάνει κουλά με τον ύπνο! Και τώρα που έχω περίοδο βρήκε και μου έρχεται να τον πετάξω από το μπαλκόνι!

Αννούλα το μήνυμα της Αγγελικής με εκφράζει απόλυτα, θα μπορούσα να το γράψω σχεδόν αυτούσιο! Μόνο το προ 3ετίας θα άλλαζα και θα το έκανα προ 4ετίας.

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας για τα γενέθλια μας! Ο μπαμπάς μας κοροϊδεύει γιατί λέει γενέθλια έχουμε 14 Αυγούστου! Έλα μωρέ του λέω είναι σαν την πρώτη σχέση που γιορτάζεις κάθε μήνα! Στο 2ο θα έχουμε βαρεθεί!!! :lol:

Ελσάκι που το ετοιμάζεις το 2ο εσένα σου ξυπνάει τη νύχτα το 1ο???? :lol: Γιατί κι εγώ για 2ο στο εξάμηνο έλεγα αλλά αν θυμηθώ ότι το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κοιμόμουν πριν από τις ειδήσεις των 8 από την κούραση...τότε αλλάζω γνώμη!

Διαφημίσεις

Δε μου έκανε κακά δύο μέρες ο μικρός! μία εβδομάδα μου έκανε μέρα παρά μέρα και τώρα τα αραιώνει πιο πολύ? γίνεται βέβαια χαμός όταν τα κάνει, αλλά τα παίζει τώρα?

Και μένα περνάει τέτοιες φάσεις, και τώρα εδώ και 2 βδομάδες, που τα κάνει κάθε τρίτη μέρα. Η γιατρός λέει εφόσον βγαίνουν μαλακά και όχι ξερά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αντε καλέ που εκλαψες...αποκλείεται....εσυ????????

23 ειχατε πει για το αραβικό αλλά οπως προανεφερα εγκω ντεν τα μπορεσει

Καλά κορόιδευε κιάλλο και άμα σου πω που θα βρεθούμε σφύρα μου!

Για το αραβικό δε το δέσαμε κιόλας, είπαμε μήπως πάμε και κάπου πιο κεντρικά να βολεύει όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...