Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalimera sas, kali ebomada na exoume me mpempakia irema kai xoris ksenixtia :).

Maritaki mipos ta pitsirikia exoun ta donatkia tous?

Kai i dikia mou xthes itan mesa stin gkrinia idika tis ores pou elipa stin baftisi itan poli gkriniara pou eipe i mitera mou , to apogeyma pou girisa kai tin ida etsi tis edosa misi dosi depon kai iremise.

einai i proti fora pou tis dino deponaki, genika eimai kata ton farmakon alla afou fenonotan oti kapou ponage.

Daskalitsa tha mas lipseis :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Νεκταρια καλα να περασετε!!!

σκεφτομαστε να παμε και εμεις κανα σαβατοκυριακο διακοπες... τωρα που μπρουμε!!!

Αννα, στον αρραβωνα μου πηραν τα πεθερικα μου ρολοι και κρεμαστο, η γιαγια σκουλαρικια και ο κουνιαδος μου βραχιολι. Το δαχτυλιδι εννοειται ο γαμπρος!!!

τα ειχαν παρει ολα σετ απο το ιδιο κοσμηματοπωλειο. ετσι και στο γαμο.

να σου πω, το βραχιολι μου αρεσε πιο πολυ και το φορεσα αρκετα αλλα τωρα με την μικρη, ουτε ρολοι δεν φορω. (φοβαμαι μην την γρατσουνισω).

Βρε Μαρια, ποτε θα βρεθουμε online?????

Μαριτα, το ιδιο σκεφτηκα με την Ανδριανα, μηπως ειναι τα δοντια?

εμεις καποιες φορες τρωμε το χερι μας ή γκρινιαζει σφιγκοντας τα χειλια της και καταλαβαινω οτι ποναει απο τα δοντια της.

εμεις μια χαρα, κοιμηθηκε στις 12 και ξυπνησε στις 4 και στις 7!!!!!!!!!

οπως λεει και μια κουμπαρα μας, με τα μωρα καθε μερα ειναι διαφορετικη!!!

ο μπαμπας μου ειναι καλυτερα, αλλα θα μεινει μεσα μεχρι την τεταρτη.

σας αφηνω, παω να κανω καμια δουλεια στο σπιτι...

Καλη μερα να εχετε και πολλα φιλια στα αυγουστιατικα μωρα μας!!!

Καλημερα!!!

Νεκταρια καλα να περασετε!!!

σκεφτομαστε να παμε και εμεις κανα σαβατοκυριακο διακοπες... τωρα που μπρουμε!!!

Αννα, στον αρραβωνα μου πηραν τα πεθερικα μου ρολοι και κρεμαστο, η γιαγια σκουλαρικια και ο κουνιαδος μου βραχιολι. Το δαχτυλιδι εννοειται ο γαμπρος!!!

τα ειχαν παρει ολα σετ απο το ιδιο κοσμηματοπωλειο. ετσι και στο γαμο.

να σου πω, το βραχιολι μου αρεσε πιο πολυ και το φορεσα αρκετα αλλα τωρα με την μικρη, ουτε ρολοι δεν φορω. (φοβαμαι μην την γρατσουνισω).

Βρε Μαρια, ποτε θα βρεθουμε online?????

Μαριτα, το ιδιο σκεφτηκα με την Ανδριανα, μηπως ειναι τα δοντια?

εμεις καποιες φορες τρωμε το χερι μας ή γκρινιαζει σφιγκοντας τα χειλια της και καταλαβαινω οτι ποναει απο τα δοντια της.

εμεις μια χαρα, κοιμηθηκε στις 12 και ξυπνησε στις 4 και στις 7!!!!!!!!!

οπως λεει και μια κουμπαρα μας, με τα μωρα καθε μερα ειναι διαφορετικη!!!

ο μπαμπας μου ειναι καλυτερα, αλλα θα μεινει μεσα μεχρι την τεταρτη.

σας αφηνω, παω να κανω καμια δουλεια στο σπιτι...

Καλη μερα να εχετε και πολλα φιλια στα αυγουστιατικα μωρα μας!!!

Elisabeth perastika ston patera sou :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Νεκταριάκι Χρόνια σας Πολλά!!!! Πολύχρονος και ευτυχισμένος ο Γιώργης, να τον καμαρώσετε και γαμπρό!!!

Ελισάβετ γρήγηρα περαστικούλια στον μπαμπάκα σου και να βγει σιδερένιος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια!

ελισαβετ περαστικα στο μπαμπα σου!για που λετε ν απατε σκ?εμεις θα παμε ναυπλιο αλλα δε ξερω ακομα αν θα παρω τη μικρη μαζι η αν θα την αφησω στη μανα μου-4 μερες θα λειψω.

ελευθερια να σε ρωτησω κατι?χθες παρειγγειλα παρκοκρεβατο απ το bimbomarket ξερεις ποσες μερες κανει να ερθει?

ανριαννα σου εστειλα πμ!

φιλια σε σας κ τα μωρακια σας!

νεκταρια να χαιρεσαι το μωρακι σου, χρονια σας πολλα!παντα γερο κ δυνατο να ειναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

Ελευθερία και Νεκταρία να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Ελισάβετ περιστικά σας γρήγορα για τον μπαμπά σου.

κι εμείς έχουμε γκρίνια, κλάματα και νεύρα όλη μέρα...

και άσπρα μικρά βουναλάκια στα κάτω ούλα!!!!

υπομονή, θα βγούν ....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας!

για που λετε ν απατε σκ?εμεις θα παμε ναυπλιο αλλα δε ξερω ακομα αν θα παρω τη μικρη μαζι η αν θα την αφησω στη μανα μου-4 μερες θα λειψω.

καπου μαλλον κοντα, Βορεια Ελλαδα, αν και εχουμε παει σχεδον σε ολη!

λεγαμε ισως για Αθηνα, αλλα ακομη το συζηταμε.

με την μικρη μαζι!

που να την αφησω? λογω οτι θηλαζω αντε να την αφησω ενα πρωι, αλλιως δυσκολα.

βεβαια, θα παρουμε μαζι μας πορτ μπεμπε για να κοιμαται, το μπανακι της, ρουχα πολλα, το καροτσι, τον μαρσιπο, γενικα θα γεμισουμε το αμαξι με πραγματα της μικρης και θα βαλουμε και κανα 2 ρουχα για εμας.

το προβλημα ειναι που θα μεινουμε. θελουμε να παμε σε περιβαλλον οικογενειακο και το μονο που ξερω ειναι ενος φιλου στα ορια καστοριας, κοζανης, πελλας.

στην αθηνα, σε μια φιλη μας που μενει στο κεντρο. η αδερφη μου ελεγε κερατσινι αλλα νομιζω οτι ειναι μακρια....

θα παμε ομως σιγουρα καπου!!!!!!!!!!

τρελαινομαστε για χειμερινες διακοπες, χιονια, κρυο, τζακι, κρασακι, κλπ

εκτος αν το αφησουμε για φλεβαρη που λεμε για το αδερφακι της μικρης!

Επεξεργάστηκαν by elisabeth_th

Καλημέρα!!!

Αννουλα,επειδη ειναι νέα κοπέλα η νύφη..θα σου πω οτι εμενα η πεθερα μου ειχε λυσαξει να μου πάρει αυτα τα σετάκια (κολιε-δαχτυλιδι-σκουλαρικια-βραχιολι) τα οποια τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αλλά αφου εκανε σαν παλαβη της ειπα παρτο και εαν με δεις ποτέ να το φοράω..γράψε μου και εδωσε και ενα σωρο λεφτα τεσπα.

Νομιζω, προσωπικη μου γνωμη, να της πάρεις κάτι να το φοράει και να το ευχαριστηθει το κοριτσάκι,ενα μοντέρνο ρολόι π.χ. εμενα ο κουνιάδος μου αυτο μου πηρε και το φοράω συνεχεια,το εχω λιωσει..το σετάκι και ολα τα χρυσαφικά που μου φέρανε απο το άλλο σόι,ειναι ακομη στο σπιτι της μάνας μου,στα κουτάκια τους, απο την ημερα του αρραβώνα, προ 3ετίας..

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!

Αχ πέρασε και το Σ/Κ.Κάναμε το εμβόλιο μας το Σάββατο ,πήγαμε στην μαμά μου το απόγευμα και απο το Σαββάτο το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί είμαστε μαζί με τον μπαμπά μας παρεούλα στο σπίτι μας!!!Το τι παιχνίδια κάναμε!!!

Λοιπόν Νεκταρία καλά να περάσετε και ναι θα μας λείψεις πολύ!!!

Ελισάβετ περάστικα στον μπαμπάκα σου!!!

Αννούλα κουράγιο με το "Μυκινιάτικο κορμί"ξέρω οτι ξεχνας τις σκανταλιές του γιατί είναι μια γλύκα!!!

Μαριτάκι μάλλον τα δοντάκια τους είναι τώρα φουσκώνουν τα ούλα και μπορεί να βγουνουν ακόμα και στον 8ο οπότε κουράγιο!!!

Ελευθερία να τα χιλιάσετε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέραααααααα!

Δοντάκια στον ορίζοντα? Εμείς όχι ακόμα, δε βλέπω κάτι!

Για το θέμα των κοσμημάτων κ γω με την Αγγελική συμφωνώ. Και μένα τα "σετ" που μου φεραν τα απεχθάνομαι, και κάτι χρυσαφικά απτη λιβύη καραμπλιαχ, εκεί είναι και παραδοσιακή, απαπα.

Εμένα μου αρέσουν πολύ τα Follie Follie. Πολύ μοδάτα και όχι εξωφρενικά ακριβά, ρολόγια τέλεια, και κοσμήματα όχι κλασικούρες, και ωραία χρώματα, πολύ ωραία!

Τι άλλο???

Αδερφάκι ακούω Ελισάβετ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????:lol:

Μαρίτα σου χω στείλει πμ!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Για τις 23 και εγώ μέσα είμαι αλλά θα πρέπει να βρώ τρόπο να τον αφήσω τον μικρό γιατί η πεθερά μου δουλεύει!!!Για μπεμποσυνάντηση εγώ έκανα την προσφορά μου!!!Δεν έχουμε τεράστιο σπίτι αλλά όλοι οι καλοί χωράνε αν σας βολεύει ο Πειραιάς...(θα έχουμε και σαγκριά)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα κοριτσια!

ελισαβετ περαστικα στο μπαμπα σου!για που λετε ν απατε σκ?εμεις θα παμε ναυπλιο αλλα δε ξερω ακομα αν θα παρω τη μικρη μαζι η αν θα την αφησω στη μανα μου-4 μερες θα λειψω.

ελευθερια να σε ρωτησω κατι?χθες παρειγγειλα παρκοκρεβατο απ το bimbomarket ξερεις ποσες μερες κανει να ερθει?

ανριαννα σου εστειλα πμ!

φιλια σε σας κ τα μωρακια σας!

νεκταρια να χαιρεσαι το μωρακι σου, χρονια σας πολλα!παντα γερο κ δυνατο να ειναι!

Μπρρρρρρ Ναύπλιο είχα πάει στον 8ο και παραλίγο να γεννήσω, είχα συσπάσεις ανά 8 λεπτά. Και το λατρεύωωωωωωωω, παγωτό στον ιταλό!

Το μπιμπομάρκετ σταθερά 5 εργάσιμες, έχω παραγγείλει πολλές φορές, μου τα χουν φέρει και σε 4 μέρες, και σε 6 μέρες.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...