Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευτυχώς που σε υποστηρίζει και δε θα έχεις πρόβλημα να του πεις οτιδήποτε σε στενοχωρεί, δεν ξέρω γιατί κάνουν έτσι αυτές οι γυναίκες, αυτές κιόλας παιδιά δε μεγαλώσανε?

Απαπα!! μη γίνουμε έτσι ποτέ!!

Ναι ήταν λίγο κάπως η αλήθεια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα , και πάχυνα, και πήρα μισό κιλό, και τι θα κάνω, και μια χαρά ήταν η στα κιλά και ωραίο σώμα είχε, και όλο με τα μινάκια και έξω πλάτη ερχόταν σπίτι μου, συγνώμη κοπέλα μου που πας έτσι?

Και λέμε μια φορά να πάμε για ποτό στα Χανιά, α λέει εγώ δεν μπορώ έτσι, με παντελόνι θα βγω??!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς που σε υποστηρίζει και δε θα έχεις πρόβλημα να του πεις οτιδήποτε σε στενοχωρεί, δεν ξέρω γιατί κάνουν έτσι αυτές οι γυναίκες, αυτές κιόλας παιδιά δε μεγαλώσανε?

Απαπα!! μη γίνουμε έτσι ποτέ!!

Ναι ήταν λίγο κάπως η αλήθεια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα , και πάχυνα, και πήρα μισό κιλό, και τι θα κάνω, και μια χαρά ήταν η στα κιλά και ωραίο σώμα είχε, και όλο με τα μινάκια και έξω πλάτη ερχόταν σπίτι μου, συγνώμη κοπέλα μου που πας έτσι?

Και λέμε μια φορά να πάμε για ποτό στα Χανιά, α λέει εγώ δεν μπορώ έτσι, με παντελόνι θα βγω??!!

Αααα καλααααα! Καλυτερα που χωρισανε!Ειναι για σπιτι τωρα αυτη?? Χανιωλα θα ητανε... Κριμα για το παληκαρι...θα εχει ξεμυαλιστει φανταζομαι. Με το καλο να βρει καμια καλη κοπελα και να ξεχασει την ψωναρα!

Έχετε κανένα καλό κορίτσι ελεύθερο να μας γνωρίσετε?

Αχ έφυγα να μαγειρέψω Σοφάκι και δεν είδα το μήνυμα! Προ γέννας είχα μερικά καλά κορίτσια,τώρα έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου για το πόσο καλά είναι! Για φίλες δεν κάνουν και πολύ μου φαίνεται, οπότε δε θα σας τις πρότεινα και για φιλενάδες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τι κάνουμε? Τώρα μαζευτήκαμε σπίτι μας. Το πρωί πήγαμε λιμάνι για καφεδάκι και μετά στο χωριό, στα πεθερικά. Ο μικρός πέρασε περίφημα.

Εσείς κοριτσάκι και αγοράκια όλα καλά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

E ρε νέκρα απόψε!!! Μώρε μήπως μετακομίσατε σε άλλο καφέ και ξεχάσατε να το πείτε στις Κρητικοπούλες? :lol: Aν δεν έχω πεθάνει μέχρι αύριο από αφαίμαξη θα μπω να σας χαιρετίσω γιατί θα έχει πολλές ετοιμασίες (πώς χωράνε όλα τα πράματα του μπέμπη και τα δικά μας σε ένα corsaκι οέο??) και Τρίτη φεύγουμε και γυρίζουμε Κυριακή! Πώς θα αντέξω τόσες μέρες μακριά σας?????????

καλά να περάσετε!!!!

σήμερα είχαμε θέατρο το πρωί το ριμάξαμε κι αυτό εντάξει θα μας έχουν απαγορευτικό κι εκεί τώρα! αχ για τίποτα δεν είναι. 200 2χρονα και 3χρονα και 4χρονα και μόνο το δικό μου λυσσούσε!!!έλεος!

τώρα το απόγευμα τον πήγα σ ένα γειτονάκι να παίξει και ηρέμησα λίγο.

το μωρό μου γκρινιάζει λίγο. θέλει απελπισμένα να κοιμηθεί και τον κρατάω για να μου κοιμάται το βράδυ αλλά μάλλον ζορίζεται περισσότερο έτσι.

αύριο θέλω να πάω για ψώνια αλλά τι να πρωτο προλάβω σε λίγες ώρες που θα χω στη διάθεση μου!!!

πείτε μου καμιά ιδέα τι να πάρω στη μέλλουσα νύφη μου για το σάββατο στο λογοδόσιμο? οι δικοί μου της πήραν μονόπετρο, να κοιτάξω για σκουλαρίκια? ή κάτι πιο χαλαρό?

Διαφημίσεις

Τώρα κοίμισα το Ταλιμπανιώ αφού πρώτα ξεζούμισα και τα δυο τζιτζιά!

Αννούλα σε χρυσαφικό προσανατολίζεσαι ε? Λοιπόν μπορείς να της πάρεις ένα σταυρό, κατά προσωπική προτίμηση, σε λευκόχρυσο ή κάποιο όμορφο κρεμαστό. Τα σκουλαρίκια είναι πιο ακριβά επειδή είναι δυο κομμάτια. Πόσο περίπου διαθέτεις αν επιτρέπεται?

Νεκταρίτσα θα μας λείψειςςςςςςςςςςς!!! Κλαψ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ήρθατε καλέ, λέω κι εγώ που χάθηκαν όλες? πείτε ότι ήσασταν στη γύρα όλη μέρα!!

Τώρα μόνο έκανα μπάνιο κι εγώ, αφού κοιμήθηκε ο μικρός, πάω να φάω τίποτα και ύπνο!

Νεκταρία έχεις να πάρεις πράγματα κιόλας πολλά, έστω και για 5-6 μέρες θα μαζευτούνε κάμποσα! τόσο πολύ αίμα έχεις ρε συ στην πρώτη περίοδο?

Άννα ωραία θα ήταν τα σκουλαρίκια, και το κρεμαστό όμως που λέει η Ελευθερία καλύτερο, θα το βάλει και πιο πολύ λογικά! το μονόπετρο δεν το παίρνει ο γαμπρός?

Κάνατε πάλι αισθητή την παρουσία σας με το Μητσάκι ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα κοπελιές μου όμορφες!

μπήκα λίγο γρήγορα να σας πω τον πόνο μου και θα φύγω. θα τα κρεμάσω! δύο νύχτες έχουμε να κοιμηθούμε. μέρα - νύχτα γκρινιάζουν και θέλουν μόνο αγκαλιές και να είσαι και ορθιος. δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. ζόμπι έχουμε γίνει.΄ούτε νεογέννητα έτσι. δεν την παλεύουμε και τρίτη μέρα αν πάει έτσι. ας ελπίσουμε να αλλάξει σήμερα γιατί... θέλω να κοιμηθώωωωωωωωωωωω.

Άννα και εγώ υπέρ της άποψης να πάρεις κάτι για το λαιμό είμαι. φοριέται πιο πολύ από τα σκουλαρίκια. προσωπική απόψη, ισως επηρεασμένη και από το ότι τα σκουλαρίκια τα έχω κόψει εδώ και χρόνια. εκτός από λευκόχρυσο που φοριέται πολύ μου αρέσουν και τα αντικέ κομμάτια ή συνδυασμός. ό,τι και να διαλέξεις με το καλό!!!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...