Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Expand  

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia,

Simera to kamari mou thimithike na mou kanei nera me ton ypno tis 6 kai kati arxise na gkrinizei 7 para trogame ... exo na pao kai se mia baftisi pos tha pao me to mati koumpotripa mou lete ????

Sto club tis sagkrias balte kai emena parakalo :)

Honey akomi den exoume kanonisei kati sigkekrimeno gia to Alexandra alla kai ego kati tha agoraso mallon mia kai den paizoun kai polla pragmata pou den xriazomaste akomi.

Ouff pao na kano ena mpanaki kai na proetimasto gia tin proini ekso...

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα λείπει ο μπαμπάς μας σε αγώνες με τα αυτοκίνητα και θα είμαστε σπίτι με το μπεμπάκι μου!

Εχθές δε μπήκα γιατί ήμουνα στο χωριό, κάναμε πίτες με τη μαμά μου!

Τι να πρωτοσχολιάσω?

Ελευθερία χρόνια πολλά για τον άντρακλά σου!!

Ούτε εμένα ενθουσιάστηκε με τα στολίδια, σημασία δεν έδωσε!

Ελισάβετ πολλά περαστικά στο μπαμπά!! γρήγορα να αναρρώσει!!

Άννα υπομονή με τον ταλιμπάν το Μητσάκο, θα στρώσει κι αυτός! θα μεγαλώσει ο Μάνος και θα τον βάλει στο σωστό δρόμο!!

Διαβάζω το τσούζετε κοριτσάκια ε? εμένα δε με τρελαίνει το κρασί, μία ursus ή να baileys θα τα χτύπαγα όμως!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα! Σοφάκι τι πίτες φτιάξατε με τη μαμά? Αν είναι μαραθόπιτες μη μου το πεις γιατί πολύ θα ζηλέψω!

Αχ κορίτσια θα πεθάνω! Τι ωραία που ήταν 13 μήνες χωρίς περίοδο! Και αυτή η φορά είναι χειρότερα κι από τα πρώτα λόχεια! Έλεος δλδ αφού πίνω 2 σιδήρους την ημέρα γιατί νιώθω ότι θα πέσω κάτω! Και σε λίγο θα βάζω τα πάμπερς του μικρού! :lol: Ελπίζω οι επόμενες φορές να είναι νορμάλ γιατί αλήθεια σας το λέω αν συνεχίσει έτσι εγώ θα ξαναγκαστρωθώ για να απέχω και πάλι ένα χρόνο από την ακατανόμαστη που λένε και στο πάρεντς!!! :lol:

Διαφημίσεις

Νεκταρία μυζηθρόπιτες κάναμε και χορτόπιτες με διάφορα χόρτα που μαζεύει η μαμά μου!

Θα τηγανίσω το βράδυ να δω αν γίνανε καλές!

Τι κάνει το αντράκι σου? έχει ηρεμήσει κάπως?

Εμένα εχτές μου είπανε πως το έχω μάθει στα χέρια, μάλλον όμως ήταν ανήσυχος γιατί δε γνωρίζει όταν πάμε σε άλλο σπίτι, εγώ όταν είμαστε σπίτι δεν τον κρατάω, απλά τον έχω κοντά και του μιλάω ή με το καρότσι ή με το ριλάξ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Έχει ψιλοηρεμήσει και έχει φτιάξει ένα προγραμματάκι. Με το φαγητό επιτέλους τρώει γιατί το είχα μεγάλο άγχος. Κάθεται και λίγο στο καρότσι και στο γυμναστήριο. Βασικά πλέον δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για τα παιχνιδάκια του. Μόνο ο καιρός δεν ευνοεί να τον πηγαίνουμε έξω ρε γμτ και σαλτάρει ώρες-ώρες μες στο σπίτι.

Καλιτσούνια κάνατε δλδ!!! :D Τρελαίνομαι! Εμείς κάνουμε ως επί το πλείστον καλιτσούνια που ψήνονται στον φούρνο αλλά και τα τηγανιτά μου αρέσουν πολύ! Ειδικά με γλυκιά μυζήθρα που τα τρως με το μέλι!! Όπως τις σφακιανές πίτες που κάνουμε εδώ! Ποπο μου μύρισαν! Αν δεν είχα περίοδο θα έλεγα... ότι ήμουν έγκυος! :lol:

Ναι, δεν τα λέμε καλιτσούνια όμως, με γλυκιά μυζήθρα κάναμε, με το μέλι είναι φοβερά.

Κι εμένα ασχολείται λίγο μα τα παιχνιδάκια αλλά βαριέται γρήγορα!

Πότε πάτε στα πεθερικά?

Εμένα το άλλο Σαβ/κο έρχονται πάλι! θα μείνουν μία βδομάδα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Mεθαύριο!!! Άσε Σοφάκι είμαι στην τσίτα! Το καλό που τους θέλω να δείξουν καλή διαγωγή!

Κι εσένα χαρά στο κουράγιο σου! Γιατί κι εμείς ως την Κυρικακή λέμε να κάτσουμε αλλά αν κάτι δε μας αρέσει φύγαμε. Αν έρχονταν να μου κατσικωθούν πώς θα τους έδιωχνα αν με εκνεύριζαν??? Χαρά στο κουράγιο σου!

Διαφημίσεις

Τι να κάνω ρε συ, μάθανε τώρα και το έχουνε δεύτερο σπίτι εδώ!

Καλά θα αρχίσει κι εμένα πάλι τα γνωστά, έχεις γάλα και μήπως δε χορταίνει το παιδί, αλλά ευτυχώς ο Άρης σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον της τη λέει, τι να κάνω που γκρινιάζει το παιδί! τώρα ειδικά που τρώει και τα χέρια του θα το έχουνε σίγουρο πως πεινάει!

Άμα δεν την παλεύεις να φύγετε, αρκεί να μη σε βγάλει υπερβολική ο σύζυγος, το κάνουν καμιά φορά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Και θα έρθει και ο κουνιάδος μου που είναι στα Χανιά να μείνει μάλλον, χώρισε με την κοπελιά και είναι κάπως, τι κάνετε εσείς οι Χανιώτισσες στα παιδιά μας!! σκληρές γυναίκες! όχι όλες εντάξει! και στενοχωρέθηκε η πειθερά μου, νόμιζε πως θα τον παντρέψει γιατί είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άντρα μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Sisi24 είπε:
Τι να κάνω ρε συ, μάθανε τώρα και το έχουνε δεύτερο σπίτι εδώ!

Καλά θα αρχίσει κι εμένα πάλι τα γνωστά, έχεις γάλα και μήπως δε χορταίνει το παιδί, αλλά ευτυχώς ο Άρης σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον της τη λέει, τι να κάνω που γκρινιάζει το παιδί! τώρα ειδικά που τρώει και τα χέρια του θα το έχουνε σίγουρο πως πεινάει!

Άμα δεν την παλεύεις να φύγετε, αρκεί να μη σε βγάλει υπερβολική ο σύζυγος, το κάνουν καμιά φορά!!

Εγώ προχθές έκανα πονηριά! Επειδή τσακωθήκαμε το έπαιξα πολύ στεναχωρημένη κι έκλαιγα κιόλας. Όχι ότι δεν ήμουν αλλά το έριξα στη μάνα του και καλά. Του είπα που μου έλεγε όταν είχε έρθει ότι δεν έχω γάλα και φυσικά όπως λες με έβγαλε υπερβολική ότι και καλά δεν ήξερε ότι θα στεναχωρηθώ αν μου πει ότι δεν έχω γάλα. Γυναίκα του χωριού που δεν ξέρει τι προσφέρει ο θηλασμός κι ότι ήθελα τόσο να θηλάσω... Και τον αποστόμωσα Σόφη μου! Γιατί του είχε πει τότε: "Η Νεκταρία μάλλον δεν έχει γάλα αλλά μην της το πεις και τη στεναχωρήσεις!" Ορίστε λοιπόν που ήξερε ότι θα στεναχωρηθώ! Γιατί μου έλεγε λοιπόν μετά αυτή ότι δεν έχω γάλα??! Και την έβγαλα κακιά και μοχθηρή οπότε ο άντρας μου είναι με το μέρος μου! ;) Ε μα άδικο έχω??

Sisi24 είπε:
Και θα έρθει και ο κουνιάδος μου που είναι στα Χανιά να μείνει μάλλον, χώρισε με την κοπελιά και είναι κάπως, τι κάνετε εσείς οι Χανιώτισσες στα παιδιά μας!! σκληρές γυναίκες! όχι όλες εντάξει! και στενοχωρέθηκε η πειθερά μου, νόμιζε πως θα τον παντρέψει γιατί είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άντρα μου!

Ηλίθιες είναι οι περισσότερες!Ψηλομύτες και ψωνάρες! Εγώ λέω ότι πήρα από τη Λασιθιώτισσα μαμά! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...