Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μηπως γινεται να στειλω με το κτελ κατι πραγματακια?

μας εδωσε ρουχα και μια θεια και περισσευουν.

ή αν κατεβει ο αντρας μου 18 ή 22 του μηνος να συναντηθει με καποια απο εσας ή να τα παει ο ιδιος.

Εγώ ευχαρίστως να τον συναντήσω αν δε κανονίσετε κάτι άλλο.

Μου λες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

να σημειώσω ότι το χειρότερο είναι όταν είναι σπίτι η μάνα μου και συμμαχούν με το νίκο και με τον μικρό εναντίον μου και φαίνομαι η κακιά και θέλω να πετάξω αυτούς απ τον 6ο!!!

Δίκιο έχει όποιος περνάει τις περισσότερες ώρες με το μητσάκι!

Στείλτον Μύκονο να ησυχάσεις:lol::lol::lol::lol::lol: αφού θέλει!

δεν έχει καμία δικαιολογία γι αυτάπου κάνει. όλα τα κάνει επίτηδες, δεν αναφέρω τις καταλάθος ζημιές του. το "όχι" γι αυτόν είναι το κόκκινο πανί. τα χουμε δοκιμάσει όλα. ναι ακόμα και τα νευρομπιον για μένα! χα! κι όλες τις τιμωρίες ακόμα και της νταντάς. στην αρχή ζήταγε συγνώμη τώρα μας κοροιδεύει.

έχεις δίκιο Κλεό όποιος διαφωνεί μαζί μου να τον πάρει σπίτι του για καμιά βδομάδα! στη δουλειά του οπουδήποτε!

χιλιόχρονος να ναι ο γιόκας σου Ελευθερία μου! κάθε μήνας που περνάει να τον γεμίζει όλο και περισσότερη ευτυχία και χαρά!

Διαφημίσεις

Κλεοπατράκι και Αννούλα ευχαριστούμε για τις ευχές. Να χαίρεστε και εσείς τα μωράκια σας και ειδικά σε εσένα Αννούλα μου θα ευχηθώ το νέο έτος να σου φέρει ένα πιο ήσυχο Μητσάκι. Διαβάζω αυτά που γράφεις και ΤΡΟΜΑΖΩ!!!! Αν όπως λένε τα αγόρια είναι πιο ζωηρά από τα κορίτσια και αν λάβω υπόψιν μου τον χαρακτήρα που έχει δείξει ως τώρα ο μικρός, θα μου κάνει το σπίτι καλοκαιρινό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν έχει καμία δικαιολογία γι αυτάπου κάνει. όλα τα κάνει επίτηδες, δεν αναφέρω τις καταλάθος ζημιές του. το "όχι" γι αυτόν είναι το κόκκινο πανί. τα χουμε δοκιμάσει όλα. ναι ακόμα και τα νευρομπιον για μένα! χα! κι όλες τις τιμωρίες ακόμα και της νταντάς. στην αρχή ζήταγε συγνώμη τώρα μας κοροιδεύει.

Αννούλα, μήπως περνάει καμιά κρισούλα ζήλιας, τώρα που ξεπετιέται και ο Μανού? Θέλει πολύ επιμονή και σταθερότητα στη συμπεριφορά σου, τώρα που θα βρεις το κουράγιο τι να σου πω κοριτσάκι μου....

Στολίσαμε το δέντρο, κλείσαμε τα φώτα για να το δει καλά ο μικρός και....έβαλε τα κλάματα!!!! Αχαχαχα, ωραία αντίδραση!!!

Χαχαχα κάνουν κάτι απροσδιόριστα ώρες ώρες!

Καλό Σαββατόβραδο κοπέλες, σας αφήνω έρχονται 2 φίλοι (οι μόνοι ουσιαστικοί φίλοι πλέον, αυτό θα σας το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή γιατί τα χω παρμένα) για πίτσα και σανγκρία. Θα πιω σανγκρία (που λατρεύω) μετά από 1 χρόνο και βάλε! Αύριο αναλαμβάνει ο αντρούλης ξύπνημα, το χω δηλώσει. Ε μα!

Φιλιά.

Καληνύχτα Κλεό. Μα με την υποψήφια νονά Νο1 τι έγινε? Είπες και μου διέφυγε? Καλά να περάσετε και τώρα που είπες για σαγκριά, θυμήθηκα μια μαυροδάφνη που αγόρασα τις προάλλες. Βρε λες να κάνω δοκιμή μπας και ξυπνήσει αύριο το μεσημέρι το παλικαράκι μου?????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσάκια τι ΄κανετε???

Εμεις καλουτσικα,εχω να μπω απο χθες λογω καταληψης του άντρα μου στο pc!

Λοιπον εχω πολλάαα να σας πω αλλά θα ξεκινήσω με αυτο που εγινε σημερα το πρωι και εριξα πολύ γέλιο!!!

Ειχαμε πάει για καφε με τη φιλη μου που σας εχω αναφέρει κατα καιρούς, εχει ενα κοριτσάκι 2 ετων και ειναι εγκυος 7,5 μηνων!

Οπως καθομασταν λοιπον στον καναπέ λεω στη μικρή της κόρη, "που ειναι το μωρο σας?" και πάει στη μαμα της πιάνει την κοιλιά και λέει "εζώ στο καπούζι" = εδώ στο καρπουζι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Βαζω κάτι γέλια,α ρε συμφορουμιτισσες λεω,που ειστε να δειτε αλλο ενα γλυκο καρπουζάκι αν και του Φεβρουαρίου νινι θα είναι!!!!!

Χαιδεψα και κοιλούμπα και ευχαριστήθηκα!!!!!!!!

Ελευθερία μου να τα χιλιάσει ο πριγκιπάκος (καλε ονομα βρηκαμε ή θιγω θέμα-φωτιά...αχ αχ αχ κάηκαααα)

Αννα αγωνιστικους χαιρετισμους στέλνω, όλα αυτα τα εκανε ενα 3χρονο ε??!!! Ουφ ουφ ουφ..κουράγιο βρε κοριτσι ,τι να πω..!!!!!!!!

Υπαρχει πάντα και ο Μανου να σου δίνει ελπίδες οτι οι καναπέδες θα ειναι μονο για να καθομαστε!!!!!!!!

Εμεις εχουμε ένα πορτοφόλι και πως να μην εχουμε δηλαδη...αφου ειμαι μια ανεργη επαρχιωτισσα πια!!!!!!!!

Τους παλιους καλους καιρους που δουλευα και γω...δεν ειχαμε παντρευτεί ακομη οποτε ειχαμε ο καθείς το δικο του αλλά και οταν με το κακό :lol: θα ξαναπιάσω δουλειά κοινο θα εχουμε.

ΜΑΡΙΤΑ αν μου πεις πιο φωτιστικό από ΙΚΕΑ θέλεις, κάτι μπορώ να κάνω μάλλον!

σοβαρά; αχ μακάρι ρε κοριτσάκι γιατί το ψάχνουμε πολύ καιρό. θέλουμε δύο φωτιστικά KULA σε κόκκινο χρώμα. αυτό ψάχνουμε. την πρώτη φορά που το είδαμε πέρυσι δεν το πήραμε γιατί θέλαμε να στο σκεφτούμε. μετά από μια εβδομάδα είχε εξαντληθεί. ε από τότε δεν το ξαναβρήκαμε και χθες πάλι έλεγε ότι ειναι υπό παραγγελία.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλό Σαββατόβραδο κοπέλες, σας αφήνω έρχονται 2 φίλοι (οι μόνοι ουσιαστικοί φίλοι πλέον, αυτό θα σας το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή γιατί τα χω παρμένα) για πίτσα και σανγκρία. Θα πιω σανγκρία (που λατρεύω) μετά από 1 χρόνο και βάλε! Αύριο αναλαμβάνει ο αντρούλης ξύπνημα, το χω δηλώσει. Ε μα!

Φιλιά.

Σανγκρια..πεθαινω...

Λοιπον,πρέπει να οργανώσουμε διαγωνισμό ,εσυ εγω και η Αννα27 ( και οποια αλλη προτιμά τον οινο καλοδεχουμενη) ποια μπορει να πιει πιο πολυ!!!!!!

Εγω πινω σχεδον καθημερινά πια.

Και μαυροδάφνη μαρεσει πολύ αλλά μου κάνει κεφάλι οποτε την αποφευγω..(κακως μαλλον...τουλουμπα σου ρχομαιιιιιιιιιιιι)

Ευχαριστούμε Αγγελική! Και εσύ να χαίρεσαι την Καρπουζο-τουλουμπίτσα σου!

Εκκρεμεί μια ακόμη συζήτηση περί ονόματος που την αποφεύγω για να μην συγχιστώ χρονιάρες μέρες. Μάλλον πρέπει να αρχίζω να συνηθίζω το 'Μάνος' και στο επόμενο καλά να είμαστε, θα βγάλω το άχτι μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σανγκρια..πεθαινω...

Λοιπον,πρέπει να οργανώσουμε διαγωνισμό ,εσυ εγω και η Αννα27 ( και οποια αλλη προτιμά τον οινο καλοδεχουμενη) ποια μπορει να πιει πιο πολυ!!!!!!

Εγω πινω σχεδον καθημερινά πια.

Και μαυροδάφνη μαρεσει πολύ αλλά μου κάνει κεφάλι οποτε την αποφευγω..(κακως μαλλον...τουλουμπα σου ρχομαιιιιιιιιιιιι)

άσε δε παλεύομαι, ανοικονόμιτη ειμαι. το μπουκαλάκι το κατεβάζω σε ένα βράδυ. (το μεγάλο ε!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...