Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν αυτό με το φεγγάρι Μαριτάκι μου έχει ως εξής: Κοιτάς την πρώτη περίοδο μετά τον τοκετό. Αν αδιαθετήσεις σε λίγωση του φεγγαριού το επόμενο θα είναι αγόρι. Αν αδιαθετήσεις σε γέμωση ή πανσέληνο το επόμενο θα είναι κορίτσι! Από πριν να γεννήσω μου το υπενθύμιζε η μάνα μου να σημειώσω πότε θα αδιαθετήσω για πρώτη φορά και την κορόιδευα! Χθες που της είπα ότι αδιαθέτησα έπρεπε να ακούσεις ύφος! "Μμμμ ωραίααα!!! Ετοιμάσου για το δεύτερο γιο!"

"Σώπα μωρέ μαμά και αυτά είναι βλακείες!"

"Ναι καλά! Αυτά είναι παρατηρήσεις των παλιών και θα με θυμηθείς!" (εδώ να δεις ύφος! :lol: )

"Δεν πειράζει γερό να είναι!"

Και θέλω να είναι κορίτσι μόνο και μόνο για να της τη σπάσω! :lol:

Όσον αφορά στο ταμείο μας... δεν λογαριάζουμε δικά σου και δικά μου αλλά με το να πληρώνω εγώ τους λογαριασμούς επειδή ο Άρης σχολάει αργά... εγώ πάντα έχω ένα μισθό κι ο πονηρός 10 στο λογαριασμό του!! Αλλά αν καμιά φορά φρικάρω όταν δω το υπόλοιπό μου τότε βγάζει από το λογαριασμό του και μου δίνει να κινούμαι! Τώρα που θα πάρουμε τουτού θα δώσει αυτός την προκαταβολή αφού έχει μαζέψει τόσα λεφτά.

Λοιπόν τελικά το χαμομήλι κάνει δουλειά στα πονάκια! Να το θυμάστε όσες πονάτε στην περίοδο από παλιά το έκανα. Βράζεις χαμομήλι μπόλικο να γίνει βαρύ ας πούμε με φακελάκια αντί για ένα στο φλυτζάνι βάζεις 2. Και πίνεις πολλά τέτοια μες στη μέρα. 3-4 φορές! Ή που μαλακώνει τον πόνο ή που σε μαστουρώνει και δεν καταλαβαίνεις! Πάντως κάνει καλό και στα νεύρα!!! Ακόμα δεν τσακωθήκαμε σήμερα με τον άντρα μου... Βέβαια κι αύριο μέρα είναι...

Ας πιω ένα ακόμα για να μη σκοτώσω τους από κάτω που καταχτυπάνε κι εγώ δεν ξέρω τι, τα ζώα (!!!) μεσημεριάτικα και κοιμάται ο μπέμπης μου!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως γινεται να στειλω με το κτελ κατι πραγματακια?

μας εδωσε ρουχα και μια θεια και περισσευουν.

ή αν κατεβει ο αντρας μου 18 ή 22 του μηνος να συναντηθει με καποια απο εσας ή να τα παει ο ιδιος.

ναι μπορεις ελισαβετ να τα στειλεις!δεν υπαρχει προβλημα.

παιχνιδακια δε χρειαζονται-ετσι μου ειπαν βεβαια οτι θελει καθεμια κ της περισσευει μπορει να το δωσει.

περαστικα στο μπαμπα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Έχουμε γενέθλια!!!!!!!!!!!

χρονια σας πολλα!να σου ζησει ελευθερια παντα γερο κ δυνατο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εμένα να δεις τι εφημερίδες θα με γράψουν!!!!!!!!

ο κανακάρης μου― εκτός του ότι έτριψε με το τοστ (βούτυρα-κασέρια-παριζάκια) όλους τους καναπέδες....έχυσε σε όλη τη κουζίνα σοκολατούχο γάλα, πάνω στο τραπέζι είχα και κάτι διαφημιστικά και κόλλησαν και τώρα το ωραίο λιλά ίνοξ τραπέζι μου είναι γεμάτο με την επωνυμία του lidl! έχει και συνεχεια μας έφεραν το πρωί ένα τάπερ με μουσταρευριά και επειδή δεν τον άφησα να το ανοίξει (του βαζα φαγητό εκείνη την ώρα) το πέταξε επίτηδες κάτω και γέμισε όλη η κουζίνα τριμμένα καρύδια τα οποία και πάτησε και μετέφερε σε όλο το σπίτι!

τι θα τον κάνω δε με ακούει καθόλου! και δε βρίσκω και συμπαράσταση από τον άντρα μου που λέιπει όλη τη μέρα και μου τη λέει κι από πάνω που τον μαλώνω.

εσείς οι παιδαγωγοί τι λέτε...βοήθεια θα πέσω απ τον 6ο!!!!!!!

να σημειώσω ότι το χειρότερο είναι όταν είναι σπίτι η μάνα μου και συμμαχούν με το νίκο και με τον μικρό εναντίον μου και φαίνομαι η κακιά και θέλω να πετάξω αυτούς απ τον 6ο!!!

Κοριτσάκια σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Και εσείς να χαίρεστε τα μωράκια σας!!

Ανάψαμε τζάκι και μόλις κοίμησα τον μικρό. Ετοιμαζόμαστε να στολίσουμε δέντρο, όταν ξυπνήσει να το βρει στολισμένο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εμένα να δεις τι εφημερίδες θα με γράψουν!!!!!!!!

ο κανακάρης μου― εκτός του ότι έτριψε με το τοστ (βούτυρα-κασέρια-παριζάκια) όλους τους καναπέδες....έχυσε σε όλη τη κουζίνα σοκολατούχο γάλα, πάνω στο τραπέζι είχα και κάτι διαφημιστικά και κόλλησαν και τώρα το ωραίο λιλά ίνοξ τραπέζι μου είναι γεμάτο με την επωνυμία του lidl! έχει και συνεχεια μας έφεραν το πρωί ένα τάπερ με μουσταρευριά και επειδή δεν τον άφησα να το ανοίξει (του βαζα φαγητό εκείνη την ώρα) το πέταξε επίτηδες κάτω και γέμισε όλη η κουζίνα τριμμένα καρύδια τα οποία και πάτησε και μετέφερε σε όλο το σπίτι!

τι θα τον κάνω δε με ακούει καθόλου! και δε βρίσκω και συμπαράσταση από τον άντρα μου που λέιπει όλη τη μέρα και μου τη λέει κι από πάνω που τον μαλώνω.

εσείς οι παιδαγωγοί τι λέτε...βοήθεια θα πέσω απ τον 6ο!!!!!!!

Είχε καμιά καλή δικαιολογία που έτριψε τα τοστ πάνω στους καναπέδες? Πχ. Εικαστική παρέμβαση? Δοκίμασες μαλακό τρίψιμο με ζεστό νερό και σαπουνάκι ή λίγο ξυδάκι πάνω στο τραπεζάκι σου?

Έχεις σκεφτεί καθόλου τα ηρεμιστικά? Για σένα όχι για το γιο σου (ακόμα...) Κανέναν πιο ανώδυνο τρόπο αυτοκτονίας σκέφτηκες? Το ενδεχόμενο να αναφέρεις στη μάνα σου και στο Νίκο ότι σκέφτεσαι να τους πετάξεις από τον 6ο αν δε συμμορφωθούν?? Να πετάξεις τον μικρό από τον 6ο αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί το φαΐ του ως μέσο καταστροφής των καναπέδων και του ίνοξ τραπεζακίου το σκέφτηκες??? Άλλα παιδαγωγικά δεν έχω να σου προτείνω... :lol:

Επεξεργάστηκαν by mikio

Καλησπερούδια.

Τι μου κάνετε??

Εδώ ρίχνει κατραμπούκια, ότι πρέπει για τη διάθεσή μου, έχω μαυρίσει από χτες. Το πρωί ήταν θαύμα με ήλιο, πήγαμε Γλυφάδα βολτίτσα, ψώνισα κάτι πραγματάκια από το περίπτερο της unicef, κάρτες, στολίδια για το δέντρο, μέχρι και παιδικό σετ κουτάλι-πιρούνι-μαχαίρι για τη νίνα πήραμε. Εχει πολύ ωραία πράγματα.

Η μικρά έπεσε σε χειμερία νάρκη στη βόλτα, την είχα μέσα στη στολή αστροναύτη και την είχε πέσει ωραιότατα, ξύπνησε στο στάρμπακς, κουτσομπόλεψε λίγο, έφαγε, ξαναξεράθηκε. Ωραία!

Ξέχασα να πω μπράβο στη τουλουμπίτσα που έκανε το χατίρι της μαμάς της και έφαγε απτο μπιμπερό και θα μπορέσει και αυτή η κακομοίρα να βολτάρει λίγο πιο άνετα!

Οσον αφορά τα πράγματα, εγώ όπως είπα τα έδωσα ήδη όλα όσα είχα για δόσιμο (προς το παρόν βέβαια) στην "ελπίδα" πριν λίγες μέρες. Βέβαια αν ψαχτώ λίγο όλο και κάτι θα βρω, στο τέλος τέλος αγοράζω και κάτι χρήσιμο, όταν κανονίσετε μέρα συγκεκριμένη για Αλεξάνδρας πείτε μου Σοφία και Ανδριάνα, λέω να έρθω, να το δω και από κοντά. Και η φίλη μου θα θέλει να έρθει αν δε σας πειράζει. Απλά πείτε το μου λίγο νωρίτερα για να κανονίσω να μου κρατήσουν τη μικρή κάποιος. Πρωί ε?

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Συμπεθέρα, κουράγιο....

Τη νταντά στο σκάι τη βλέπεις?

Ετσι να τον "μαλώνεις", λένε εχει αποτέλεσμα και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντιπαιδαγωγικό.

θα μπορουσαμε να στειλουμε κ στις φυλακες θηβες στις κρατουμενες γυναικες που εχουν τα μωρακια τους μαζι τους.χρειαζονται ρουχαλακια, πανες, κουβερτουλες, γαλατα, οτι μπορει καθεμια να προσφερει.

Εκεί πώς στέλνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...