Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalimera sas,

Simera mas pire o ypnos kai mama kai kori stis 9 ksipnisame.

Re kleo ? popo i kardia mou me epiase.. oso skeftome oti yparxoun morakia pou den exoun tin aggalia tis mitera toous me pianei i kardia mou.

Giati den kanoume kati poio omadiko na mazepsoume oles oti exoume kai mas periseyei kai na to pame eki, einai kai xristougenna... po po sigkinithika.

As mas exei o theos gerous kai dinatous na prosexoume ta paidakia mas koritsia

θα μπορουσαμε να στειλουμε κ στις φυλακες θηβες στις κρατουμενες γυναικες που εχουν τα μωρακια τους μαζι τους.χρειαζονται ρουχαλακια, πανες, κουβερτουλες, γαλατα, οτι μπορει καθεμια να προσφερει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! τι κάνετε κοπελιές μου; απ' ότι διαβάζω ωραία πράγματα. μπράβο κορίτσια που το σκεφτήκατε αυτό με την βοήθεια στα παιδιά. πρέπει όλοι, όσο μπορεί ο καθένας να βοηθήσουμε. παιχνίδια και τέτοια χρειάζονται; θα ήθελα και εγώ να προσφέρω κάτι αλλά να ειναι κάτι που θα χρειάζονται όχι κάτι που θα καταλήξει άχρηστο. Πολλή στενάχωρα πράγματα. άι στο καλό!

Ελισάβετ περαστικά στον μπαμπά σου. πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση. να περάσει η ταλαιπωρία αυτή και τα Χριστούγεννα να είναι κοντά σας γερός και δυνατός.

Νεκταρία αυτό με το φεγγάρι δεν το κατάλαβα. το εξηγείς λίγο, αν θέλεις. με ενδιαφέρει γιατί εμένα περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμη. όχι τιποτα άλλο να το έχω υπόψην μου.

Κλοέμακ, μην στεναχωριέσαι βρε! και εγώ ξεχωριστό ταμείο έχω με τον άντρα μου και δεν θεωρώ ότι αυτό σημαίνει κάτι για την ποιότητα της σχέσης μας. Ο καθένας έχει το πορτοφόλι του και όταν πρέπει να πληρώσουμε κάτι συνεισφέρουμε και οι δύο. μάλιστα επειδή το σπίτι που μένουμε είναι ιδιοκτησία του συζύγου, άρα αποτελεί μία σημαντική οικονομική συνεισφορά στην κοινή μας ζωή, εγώ έχω προσφερθεί και πληρώνω λογαριασμούς, πετρέλαια κλπ. και όταν αγοράζουμε τρέχοντα πράγματα πχ σούπερ μάρκετ πληρώνουμε και οι δύο.

προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αυτό το σύστημα, γιατί θεωρώ οτι έχουμε μια κοινή ζωή αλλά είμαστε και αυτόνομες μονάδες και καλό είναι εως ένα βαθμό ο καθένας να έχει την ανεξαρτησία του σε σχέση με κάτι που θέλει να αγοράσει. Για μένα πιστεύω ότι ειναι καλύτερα χωριστά πορτοφόλια γιατί τα οικονομικά, πολλές φορές, φέρνουν μπλεξίματα ακομη και στα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Εξάλλου, και τελειώνω γιατί το παρατράβηξα, σημασία έχει να μην ζοριζόμαστε οικονομικά, το αν θα τα έχουμε σε κοινό η ξεχωριστο πορτοφόλι ειναι καθαρά διαδικαστικό ζήτημα που λίγη σημασία έχει.

πολλά είπα. επανέρχομαι με νέο μήνυμα.

fYFap3.pngIV83p3.png

επανήλθα! λοιπόν εχθές πήγαμε στο ΙΚΕΑ για το το "φεστιβάλ άχρηστων αγορών τέλος 2009" το τι άχρηστα πράγματα φέραμε σπίτι δεν λέγεται: ένα κάρο ρεσώ, μικρά και μεγάλα, τα οποία προσθέσαμε στα ήδη άπειρα που είχαμε πάρει τις άλλες φορές, γεμίσαμε το καλάθι με χαρτοπετσέτες, αυτές τις μεγάλες που έχουν. τις λατρεύω, μου αρέσουν τόσο πολυ έτσι όπως ειναι χρωματιστές και παχιές παχιές που κάθε φορά παίρνουμε ένα σωρό. πήραμε κορνίζες, φόρμες για κέικ και βάσεις για τούρτες και ένα σκαμπό από ίνες μπανανιάς που το λιγουρευόμουν εδώ και καιρό. δηλαδή σχεδόν ότι δεν χρειαζόμασταν. το κακο ειναι ότι έχουμε εδώ και καιρό βάλει στο μάτι ένα φωτιστικό που θέλουμε πολύ να το πάρουμε αλλά κάθε φορα ειναι υπό παρααγγελία. μέχρι να το βρούμε θα έχουμε αγοράσει όλο το μαγαζί.

Μετά το Ικεα λοιπόν πήγαμε να φάμε στο κουκάκι με κάτι φίλους σε ένα συριακό μαγαζί. παιδιά το φαί δεν μου άρεσε΄καθόλου και το κρασί ήταν χάλια!!! με δύο ποτήρια έγινα κουδούνι, με ποναει το κεφάλι μου σήμερα...

αυτά παθαίνεις άμα έχεις καιρό να βγεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

επανήλθα! λοιπόν εχθές πήγαμε στο ΙΚΕΑ για το το "φεστιβάλ άχρηστων αγορών τέλος 2009" το τι άχρηστα πράγματα φέραμε σπίτι δεν λέγεται: ένα κάρο ρεσώ, μικρά και μεγάλα, τα οποία προσθέσαμε στα ήδη άπειρα που είχαμε πάρει τις άλλες φορές, γεμίσαμε το καλάθι με χαρτοπετσέτες, αυτές τις μεγάλες που έχουν. τις λατρεύω, μου αρέσουν τόσο πολυ έτσι όπως ειναι χρωματιστές και παχιές παχιές που κάθε φορά παίρνουμε ένα σωρό. πήραμε κορνίζες, φόρμες για κέικ και βάσεις για τούρτες και ένα σκαμπό από ίνες μπανανιάς που το λιγουρευόμουν εδώ και καιρό. δηλαδή σχεδόν ότι δεν χρειαζόμασταν. το κακο ειναι ότι έχουμε εδώ και καιρό βάλει στο μάτι ένα φωτιστικό που θέλουμε πολύ να το πάρουμε αλλά κάθε φορα ειναι υπό παρααγγελία. μέχρι να το βρούμε θα έχουμε αγοράσει όλο το μαγαζί.

Μετά το Ικεα λοιπόν πήγαμε να φάμε στο κουκάκι με κάτι φίλους σε ένα συριακό μαγαζί. παιδιά το φαί δεν μου άρεσε΄καθόλου και το κρασί ήταν χάλια!!! με δύο ποτήρια έγινα κουδούνι, με ποναει το κεφάλι μου σήμερα...

αυτά παθαίνεις άμα έχεις καιρό να βγεις.

Re marita stin gitonia mou eisoun xthes :), ama to iksera tha se kernaga ego krasaki.

Etsi opos to pame emeis tha broume kai kinous filous xexe

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Re marita stin gitonia mou eisoun xthes :), ama to iksera tha se kernaga ego krasaki.

Etsi opos to pame emeis tha broume kai kinous filous xexe

πες το ψέματα Ανδριάνα μου! Κουκάκι μένεις; δεν το ήξερα. αν το ήξερα θα περνάγαμε για γνωριμία. καλά μιλάμε το κρασί πολύ - πολύ χάλια δεν παιζόταν

fYFap3.pngIV83p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΩΡΑ Η ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΣΕ ΚΙ ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ!ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΚΙΟΛΑΣ...

Διαφημίσεις

καλημερα!αν θες εγω θα ξαναπαω-αν εχεις πραγματα να δωσεις μπορεις να συναντηθουμε κ να τα παω εγω.θα παω μαλλον λιγο πριν τα χριστουγεννα.

μηπως γινεται να στειλω με το κτελ κατι πραγματακια?

μας εδωσε ρουχα και μια θεια και περισσευουν.

ή αν κατεβει ο αντρας μου 18 ή 22 του μηνος να συναντηθει με καποια απο εσας ή να τα παει ο ιδιος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...