Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιαυτό σας λέω, κάτι τέτοιες μέρες λέω δε πα να ξυπνάει και κάθε μία ωρα το βράδυ, καλά ναναι το μωράκι μου και μεις να μαστε καλά να το προσέχουμε και να το αγαπάμε. Παναγίτσα μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά αυτό εννοείται! και να μστε κι εμείςκαλά μωρέ απ τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι αυτός μη πάθω τίποτα και που θα τ αφήσω....

αυτό με το Αλεξάνδρας το άκουσα κι εγώ. πολύ τραγικα όλα αυτά!!!

αστα Κλεοπατρα...

πριν, κατα και μετα την εγκυμοσυνη σταματησα να βλεπω ταινιες με δραματα.

αλλα ειδικα τωρα, ουτε το πακετο στο αλφα.

με πιανουν τα κλαμματα.

και το μεγαλο σοκ ηταν 3 μερες μετα τον τοκετο, που καναμε εισαγωγη λογω ικτερου.

σε μια αιθουσα ειχαν τα μωρα που τα αφηναν οι γονεις να τα ταιζουν οι νοσοκομες ανα 3ωρο, και σπαραζαν στο κλαμα.

ακομη το θυμαμαι και πιανεται το στομαχι μου....

α, το ταμειο ειναι κοινο. ουτως ή αλλως σε ενα σπιτι μενουμε και τα εξοδα ειναι κοινα.

αχ οταν ξεκαρδιζεται στα γελια γελαω και εγω μαζι της!!!

την γαργαλαω και με μαλωνει ο αντρας μου...

τωρα κοιμηθηκε.

στις 8,30 καναμε μπανιο, θηλασμος, λογακια (μαλλον μου λεει πως περασε την μερα της!), τα κανουμε (συνηθως κατουραμε μονο αλλα σημερα γιναμε για μπανιο ξανα!) μετα παλι θηλασμος και νανι..........

φιλια σε ολες, παω να κατσουμε λιγο με τον αντρα μου τωρα που ειναι εδω!

α και το καλο, μαλλον 2 νονους θα εχουμε αυτους που μας παντρεψαν!

ερε γλεντια παλι χαμος θα γινει....

και τελος αφησα το δυσαρεστο,

ειναι ο πατερας μου στο νοσοκομειο με νεα γριπη και πνευμονια. ειναι υπερβαρος και εχει σακχαροδιαβητη. κοινως χαλια.

σημερα μπηκε και θα μεινει 10 μερες τουλαχιστον.

να παω δεν μπορω, ειναι η αδερφη μου εκει (με μασκες και μαντηλακια), η οποια δευτερα θα κανει το εμβολιο.

εμεις (ο αντρας μου και εγω) συναποφασισαμε να μην το κανουμε. (και εχει και θεια γιατρο που μας κυνηγαει να το κανουμε, το εκαναν και τα πεθερικα μου).

τωρα τι θα γινει δεν ξερω.

καλά αυτό εννοείται! και να μστε κι εμείςκαλά μωρέ απ τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι αυτός μη πάθω τίποτα και που θα τ αφήσω....

αυτό με το Αλεξάνδρας το άκουσα κι εγώ. πολύ τραγικα όλα αυτά!!!

Και γω, έχω γενικά μια αρρωστοφοβία, τώρα έχω γίνει άλλο πράμα.

Σκ@τ@ λέμε, είναι και μια στέγη παιδιών στο Φάληρο, κοντά στο σπίτι της φίλης μου, μένουν εκεί 18 κορίτσια 8-20 ετών, κάποιοι άνθρωποι της νομαρχίας το ξεκίνησαν κ ζουν με δωρεες, η φίλη μου παει εκεί εθελοντικά και κάνει συνεδρίες (είναι ψυχολόγος). Και ένα φίλος γιατρός πάει που κ που και τα κοιτάει τα παιδιά, πάμε ρούχα, βιβλία, cd, dvd, παιχνίδια κατά καιρούς, αλλά τι να το κάνεις, ζωή είναι αυτή?

Διαφημίσεις

Περαστικά στο μπαμπά....τίποτα δε θα γίνει, όλα καλά θα ναι, θα ταλαιπωρηθεί δυστυχώς για λίγο αλλά θα συνέλθει. Αυτή η παλιογρίππη, δε τη γλιτώσουμε μου φαίνεται.

Και γω φεύγω, είμαι κομμάτια σήμερα, ευτυχώς ΣΚ και θα χουμε το μπαμπά εδω, φιου.

Με συγχωρείτε για τα ωραία που σας είπα βραδιάτικα αλλά τα παιξα, αν και πρέπει να λέγονται ακομα και αυτά πιστεύω, είναι μαθήματα για μας που είμαστε καλά, τα έχουμε όλα, να τα εκτιμούμε περισσότερο.

Καλο βράδυ σε όλες!

Ελισάβετ μου χίλια περαστικά στο μπαμπά σου!!!!!!!!! καλό σας κουράγιο.

κι εμείς δε θα το κάνουμε το εμβόλιο. σήμερα πήγαμε το μητσάκι για το απλό της γρίπης.

άστο βρε καλό μου όπου και να κοιτάξεις μια φρίκη υπάρχει! τουλάχιστον να δίνονται τα παιδιά για υιοθεσίες γιατί κι αυτό πολύ άδικο είναι που δε κυλάει σωστά.

μη μου στεναχωριέσαι!

φιλάκια κι από μένα, πάω να βάλω τον μεγάλο για νάνι!

Ποιες υιοθεσίες?

Εχω συνάδελφο ετών 45 που δε μπορεί να κάνει παιδί, παρακαλάει από το 1999 για υιοθεσία κ δε τσουλάει, κολλάει το θέμα, και μια χαρά οικονομική άνεση εχει, μια χαρά σύζυγο.

Τεσπα, σκ@τ@.

Τώρα φεύγω....

Και άκουσα και σήμερα ότι παρατήσαν κάτι μωράκια πάλι, στο ΑΛεξάνδρας, και είναι τίγκα και δεν έχουν που να τα βάλουν ούτε ρούχα, τίποτα. Μάζεψα μια τσάντα με διάφορα της μπεμπούς που δε τα φοράμε πια και δε θα τα κρατήσω όλα εξάλλου και κάτι πάνες μικρές που ξέμειναν και τα πήγα στη φίλη μου, μάζεψε και αυτή της δικιάς της μπεμπούς πράγματα και θα τα πάει αύριο. Σκ@τομέρα.

κλεοπατρα πηγα σημερα στο αλεξανδρας.εκεινο που χρειαζονται ειναι ριλαξ κ παρκα-ρουχαλακια απ οτι μου ειπαν εχουν μαζεψει αρκετα.κ το επισκεπτηριο σειναι 7.30-8.30 το βραδυ κ 12-13 το πρωι.τι να πω μπηκα μεσα κ σφιχτηκε η καρδια μου...ηταν κ ενα προωρακι σε θερμοκοιτιδα-θεε μου τοσο μικρο μου φανηκε...ευτυχως αυτο θα το παρει η μανα του σπιτι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κλεοπατρα πηγα σημερα στο αλεξανδρας.εκεινο που χρειαζονται ειναι ριλαξ κ παρκα-ρουχαλακια απ οτι μου ειπαν εχουν μαζεψει αρκετα.κ το επισκεπτηριο σειναι 7.30-8.30 το βραδυ κ 12-13 το πρωι.τι να πω μπηκα μεσα κ σφιχτηκε η καρδια μου...ηταν κ ενα προωρακι σε θερμοκοιτιδα-θεε μου τοσο μικρο μου φανηκε...ευτυχως αυτο θα το παρει η μανα του σπιτι.

Καλά που το πες!

Η φίλη μου έχει ριλάξ κ πάρκο αχρείαστο.

Εγώ δε σκοπεύω να πάω, ειλικρινά δε μπορώ.

Καλά που το πες!

Η φίλη μου έχει ριλάξ κ πάρκο αχρείαστο.

Εγώ δε σκοπεύω να πάω, ειλικρινά δε μπορώ.

καλημερα!αν θες εγω θα ξαναπαω-αν εχεις πραγματα να δωσεις μπορεις να συναντηθουμε κ να τα παω εγω.θα παω μαλλον λιγο πριν τα χριστουγεννα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!αν θες εγω θα ξαναπαω-αν εχεις πραγματα να δωσεις μπορεις να συναντηθουμε κ να τα παω εγω.θα παω μαλλον λιγο πριν τα χριστουγεννα.

Elisabeth na sinantithoume na pame mazi.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalimera sas,

Simera mas pire o ypnos kai mama kai kori stis 9 ksipnisame.

Re kleo ? popo i kardia mou me epiase.. oso skeftome oti yparxoun morakia pou den exoun tin aggalia tis mitera toous me pianei i kardia mou.

Giati den kanoume kati poio omadiko na mazepsoume oles oti exoume kai mas periseyei kai na to pame eki, einai kai xristougenna... po po sigkinithika.

As mas exei o theos gerous kai dinatous na prosexoume ta paidakia mas koritsia

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Elisabeth na sinantithoume na pame mazi.

ναι αμε οποτε θελεις!στειλε μου πμ να κανονισουμε.

καλημερα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...