Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξανάρθα...

Χαχα λέτε για παιχνίδια ε? Εγώ νομίζω το παιχνίδι είναι η ζωή τους όλη μωρέ των παιδιών, αυτό να τα κρύβεις κάποια σωστό είναι κ στην ψυχολογία, αλλιώς χάνουν και το νόημά τους 25 παιχνίδια μαζί.

Τώρα εμένα η κουτσούνα μου πιάνει πλέον συνειδητά, κ κατευθείαν στο στόμα τα πάντα. Πολύ γέλιο. Κάνει κάτι ήχους ωραίους, και καμιά φορά της βγαίνουν κατά λάθος κάτι περίεργα και εκπλήσσεται και η ίδια, αυτό έχει πραγματι πολύ πλάκα! Από συζήτηση άλλο πράγμα, μεγάλη κουτσομπόλα. Και της αρέσει πολύ ο κόσμος, πολύ κοινωνική, επιλεκτική όμως! Κάποιους απλά δε τους θέλει!

Το αγαπημένο μου απ'όλα είναι όμως όταν γελάει. Ειδικά το κακαριστό το γέλιο, το κελλαρυστό, μιλάμε πεθαίνω, μου ρχεται να κλάψω απτη συγκίνηση κάθε φορά. Τη γαργαλάω στην αλλαξιέρα και κακαρίζει φωναχτά, της κάνω διάφορα σαχλά και σκάει στο γέλιο και απλά ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Ευτυχώς εκείνες τις κραυγές σα τη Μρία Κάλλας που έκανε τις έκοψε, ουφ, μαλλον συνειδητοποίησε ότι είναι η φωνή της και ηρέμησε! Τωρα μιλάει πιο νορμάλ σε ντεσιμπέλ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον μπηκα με μαυρη διαθεση γιατι τα βαλαμε με το συζυγο το μεσημερι....κακη του ωρα του γαιδαρου αλλα μου τη φτιαξατε τη διαθεση νεκταρια και ελευθερια με τα λιιιιιι!!!!!!!!!

Εκανα παλι γελια μονη μου!!! Με την περιοδο στεναχωριεμαι γιατι 2 μερες τωρα οταν βαζω το παιδι κλαιει και γκρινιαζει πολυ. Φοβαμαι μην ειναι απο αυτο. θα ανατρεξω στα

πατσουροβιβλια ομως. Να σας πω...με τα οικονομικα του σπιτιου πως τα εχετε? Γιατι εμεις ειμαστε ο καθενας κι απανω του και τα εξοδα ολα μισα μισα. Και μου τη σπαει αυτο γιατι νιωθω οτι ειμαστε ξενοι. Εσεις πως το κανετε???? Το κουμπαρά????

Για τη περίοδο από τα λιγοστά που ξέρω εφόσον έχει εδραιωθεί και με το παραπάνω ο θηλασμός νομίζω δε τρέχει τίποτα!

Για τα οικονομικά εμείς έχουμε κοινό ταμείο, όλα τα έσοδα μπαίνουν σε κοινό λογαριασμό.

Πείτε ρε κορίτσια κανένα καλό παιχνιδάκι, ποιό αρέσει στα νινάκια σας?

Τα κουκλάκια του ριλάξ τα τραβάει με μανία και αφού τα τρώει καλά καλά, τα εκσφενδονίζει μακριά και μετά ανασηκώνεται κ προσπαθεί να τα πιάσει, τα λατρεύει!

Επίσης της αρέσουν πολύ όλα όσα κάνουν μπιπ μπιπ, μιλάμε σκάει στο γέλιο με αυτά.

Τα αγαπημένα μας είναι

μία σαρανταποδαρούσα με κριτς κρατς κ μπιπ μπιπ απ'το Early Learning Centre

μια μουσική παπια από το ΙΚΕΑ (την ακούγαμε στη κοιλιά...)

ένα πάνινο βιβλίο με ζωάκια Fisher Price

ένα καθρεφτάκι με κριτς κρατς κ μπιπ μπιπ Fisher Price

A!! Kαι το φωτιστικό πάνω από το κρεβάτι της μαμάς που κρέμονται 2 πεταλούδες. Το λατρεύει!

χαχαχαχα κι εγώ πολύ γελάω έτσι όπως τα γράφετε!!!!

λοιπόν με τη περίοδο το πρώτο 24ωρο άντε βία και το δεύτερο, 2 φορές μου χει έρθει. μετά όλα οκ με το γάλα κανένα πρόβλημα. ένα είναι το σίγουρο θα στε πολύ πολύ πιο κουρασμένες αυτές τις μέρες. μετά πάλι ανακάμπτετε.

εγώ ποτέ δε κρατάω λεφτά όλο τα ξοδεύω οπότε αναγκαστικά τα πληρώνει τα έξοδα ο νίκος. γενικά έχουμε 2 πορτοφόλια κι ό,τι βρούμε μπροστά μας αρπάζουμε έτσι όπως τρέχουμε κάθε φορά. έχουμε κι ένα ξύλινο κουτί στο σπίτι με τα πιο πολλά γιατί με τα ιδιαίτερα παίρνουμε χρήματα όλη τη βδομάδα και μ αυτά πορευόμαστε. γενικά είμαι πολύ σπάταλη και το παρακάνω με το κοινό ταμείο, αφού λέω θα βγει κανα χέρι να με δαγκώσει καμιά φορά απ αυτό το κουτί!!!!

Διαφημίσεις

Ελευθερία ελπίζω να μην κουφαθείς τελείως καλέ μέχρι να αποθηλάσεις!

Πως το έπαθες?

Νεκταρία μπράβο που λέτε λογάκια!! συγκινήθηκε η γιαγιά ε?

Πείτε ρε κορίτσια κανένα καλό παιχνιδάκι, ποιό αρέσει στα νινάκια σας?

Κι εμένα τώρα άρχισε να τους δίνει πιο πολύ σημασία και να τα ψιλοπιάνει και να τους γελάει.

Δεν είναι κάτι παθολογικό, ήρθε και θα φύγει. Δεν έχω ιδέα πως το έπαθα.

Λοιπόν, του πήρα σήμερα το σκυλάκι της fisher price και έχει ξετρελαθεί και αυτός και εγώ. Το είχα πάρει και στην βαφτιστήρα μου αλλά δεν το είχα ακούσει ποτέ. Είναι από 6-36 μηνών!

Να αυτό εδώ είναι:

http://www.fisher-price.com/gr/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=33113

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όχι καλέ τα μωρά σε μαγαζί παλαβές είμαστε! μόνες! εγώ δεν έχω πρόβλημα ό,τι να ναι. πάω και μέχρι την Αντριάνα και κατεβαίνουμε μαζί. πάμε και αλλού. ένα ωραίο που ξέρω είναι ο τζίτζικας κι ο μέρμυγκας στη μητροπόλεως και για μεσημεράκι. μ αρέσει και το ούζου μέλαθρον προς το μοναστηράκι.... δε ξέρω πολλά έχω χρόνια εκτός. πείτε εσείς

λοιπον μπηκα με μαυρη διαθεση γιατι τα βαλαμε με το συζυγο το μεσημερι....κακη του ωρα του γαιδαρου αλλα μου τη φτιαξατε τη διαθεση νεκταρια και ελευθερια με τα λιιιιιι!!!!!!!!!

Εκανα παλι γελια μονη μου!!! Με την περιοδο στεναχωριεμαι γιατι 2 μερες τωρα οταν βαζω το παιδι κλαιει και γκρινιαζει πολυ. Φοβαμαι μην ειναι απο αυτο. θα ανατρεξω στα

πατσουροβιβλια ομως. Να σας πω...με τα οικονομικα του σπιτιου πως τα εχετε? Γιατι εμεις ειμαστε ο καθενας κι απανω του και τα εξοδα ολα μισα μισα. Και μου τη σπαει αυτο γιατι νιωθω οτι ειμαστε ξενοι. Εσεις πως το κανετε???? Το κουμπαρά????

Μαράκι εμείς έχουμε κοινό πορτοφόλι από τότε που αρραβωνιαστήκαμε. Αυτό το 'μισά-μισά' δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα μας.

Κανόνισε να βρεθούμε από κοντά και να γελάς με το 'λιιιιιιιιιιιι' μου!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία τι έγινε με το χέρι??

Εμένα πέρασε, κράτησε 2 μέρες η κρισούλα, κοπήκαν τα κούνα-κούνα κ ίσιωσα!

Προς το παρόν πάντα....

Ο ορθοπεδικός μου είπε ό,τι δεν είναι τενοντίτιδα αυτό και να μην δίνω σημασία στο μούδιασμα. Όμως τώρα 4-5 μέρες προσέχω τις κινήσεις μου από εκείνο το χέρι και έχει περάσει το μούδιασμα αισθητά. Προσοχή θέλει μάλλον! Φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ!!!Αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε κορίτσια θέλω κάτι να σας ρωτήσω καιρό και όλο το ξεχνάω. Τα μωράκια σας πριν κοιμηθούν τα ταίζεται σωστά? Αν έχει φάει στις 8 και πρέπει να ξαναφάει στις 11, περιμένετε ως τότε να ταίσετε? Γιατί εμείς αν τον κάνουμε μπάνιο στις 9 πχ. θέλει αμέσως φαγητό. Έχει συνδέσει ό,τι μετά το μπάνιο κάνουμε μαμ και πέφτει με τα μούτρα. Και αναρωτιέμαι...πώς γίνεται να πεινάει και να θηλάζει μισή ώρα και...εφόσον δεν είναι η ώρα του να φάει. Παίζει κάτι? Καμιά ιδέα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα χω παίξει, μόλις έμαθα κάτι συγκλονιστικό, παναγιά μου ούτε να το πω δε μπορώ. Μία κοπέλα, ανιψιά γνωστής μας κυρίας, γέννησε στο γνωστό μεγάλο μαιευτήριο πριν μερικές μέρες, όλα καλά, φυσιολογικός τοκετός, το μωράκι μια χαρά, προχτές θα έβγαινε αλλά δε πρόλαβε.....χριστέ μου, η κοπέλα πέθανε, έτσι στα καλά καθούμενα, κάποια στιγμή είπε δε νοιώθω καλά και μέχρι να έρθει κάποιος να τη δει, πέθανε. Ο Θεός να μας φυλάει, έχω τρελαθεί. Κάτι λένε για εσωτερική αιμορραγία, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Το ψάχνουν. Ο πατέρας είναι σε δραματική κατασταση, το νεογέννητο μόνο, η μητέρα της κοπελας στην εντατική με εγκεφαλικό, το έπαθε επί τόπου....τι είναι αυτό τώρα, παναγιά μου, έχω πάθει φρίκη.

Τι είναι αυτά που σας λέω τώρα βραδιάτικα, συγνώμη αλλά παρασύρθηκα, τα χω ψιλοπαίξει, που να την ήξερα κόλας τη κοπέλα, μόνο ακουστά, δε μπορεί ρε γμτ, θα χε κάποιο πρόβλημα, ξέρω γω, αλλά λένε όλα καλά ήταν, τι να πω τώρα....Αυτό το μωράκι σκεφτομαι, πωπω.

Και άκουσα και σήμερα ότι παρατήσαν κάτι μωράκια πάλι, στο ΑΛεξάνδρας, και είναι τίγκα και δεν έχουν που να τα βάλουν ούτε ρούχα, τίποτα. Μάζεψα μια τσάντα με διάφορα της μπεμπούς που δε τα φοράμε πια και δε θα τα κρατήσω όλα εξάλλου και κάτι πάνες μικρές που ξέμειναν και τα πήγα στη φίλη μου, μάζεψε και αυτή της δικιάς της μπεμπούς πράγματα και θα τα πάει αύριο. Σκ@τομέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...