Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταρίτσα για την παραγωγή κατά την διάρκεια της περιόδου δεν βρήκα κάτι αλλά λέει πως μπορεί το μωρό να αρνείται να θηλάσει το πρώτο 24ωρο ή να θηλάζει αλλά να είναι εκνευρισμένο και αυτό οφείλεται σε ορμονικά αίτια.

Συνεχίζω το ψάξιμο και αν βρω κάτι άλλο θα σου πω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol: Ναι η περίοδος θα του φταίει και δε θα θέλει αυτός να θηλάζει!

Το άλλο σου το είπα? Από όταν έγινε το περιστατικό με τη λιλιπούπολη ο άντρας μου επίτηδες τονίζει το "λι" σε όλες τις λέξεις!!!! χαχαχα!!! Επειδή λέει μου αρέσει! Όταν θα καταντήσει σπαστικό και θα του φέρω τίποτε στο κεφάλι θα φταίω εγώ???!!! :lol:

Εγώ ξέρεις πότε το καταλαβαίνω ό,τι λέω το 'λι'???Όταν ακούσω τον εαυτό μου σε βίντεο να μιλάει!!! Μιλάμε για πολύ 'λιιιιιι'~~

Τι θα κάνουμε με εσένα και τον θηλασμό???Με αγχώνεις!!!!!!!!!!!!

Κοίτα εδώ αν θέλεις κάπου βοήθεια, είναι πολύ έγκυρο site:

www.kellymom.com

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα πήγα και στον κουφόγιατρο και μου είπε ό,τι το δεξί μου τύμπανο τα έχει παίξει και συν τοις άλλοις έχω και αστάθεια αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα (φάρμακα και εξετάσεις) εφόσον θηλάζω. Η γιατρός ήταν γυναίκα και μου λέει επί λέξη 'ο θηλασμός που κάνεις είναι πολύ πιο σημαντικός από το πρόβλημα στα αυτιά σου. Συνέχισέ τον για όσο μπορείς και άσε τα αυτιά'!!!

Αν δεν έχω κουφαθεί μέχρι να αποθηλάσω, να μην με λένε Ελευθερία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ εμένα μιλάει τώρα και καιρό, στριγγλίζει, βγάζει αστείους ήχους, χτυπάει πόδια χέρια και τώρα 10 μέρες του κρατάω πχ. ένα παιχνίδι ανάμεσα στα χέρια, του επαναλαμβάνω 'πιάστο, πιάστο' και συντονίζει τα χέρια του και το πιάνει!!!Χαρά εγώ, μπράβο, ζήτω!!

Επίσης όταν του κάνουμε το ξεσηκωτικό 'έλα, έλα να το πάρω' απλώνει τα χέρια του. Λίγο άτσαλα ακόμη, δεν μπορεί να τα κουμαντάρει πλήρως αλλά γίνεται παιδάκι μωλέ!! Λέτε να μου το πάρει η ΝΑΣΑ??????????

Τι παιχνίδι θα τους πάρετε? Έχω σταμπάρει της fisher price 2-3, εσείς κάτι ενδιαφέρον??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα πήγα και στον κουφόγιατρο και μου είπε ό,τι το δεξί μου τύμπανο τα έχει παίξει και συν τοις άλλοις έχω και αστάθεια αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα (φάρμακα και εξετάσεις) εφόσον θηλάζω. Η γιατρός ήταν γυναίκα και μου λέει επί λέξη 'ο θηλασμός που κάνεις είναι πολύ πιο σημαντικός από το πρόβλημα στα αυτιά σου. Συνέχισέ τον για όσο μπορείς και άσε τα αυτιά'!!!

Αν δεν έχω κουφαθεί μέχρι να αποθηλάσω, να μην με λένε Ελευθερία!

xaxaxaxa!!! Μην ανησυχεις κι ο άντρας μου από το ένα αυτί δεν ακούει καλά κι από το άλλο λιγουλάκι... Κουφάλογο κανονικό! Τα κλάμπινγκ τον έφαγαν! Αν πω κάτι που δεν τον συμφέρει κάνει πως δεν ακούει! Ξέρεις...να κάνει καμιά δουλειά...τέτοια!!! :lol:

Αχ πονάωωωω! Πάω να κάνω κανένα χαμομήλι! Και ζαλιζόμουν και πονούσα απο το πρωί αφού αν δεν αδιαθετούσα αυρίο θα έκανα τεστ εγκυμοσύνης! χαχαχα!!!

Καλέ εμένα μιλάει τώρα και καιρό, στριγγλίζει, βγάζει αστείους ήχους, χτυπάει πόδια χέρια και τώρα 10 μέρες του κρατάω πχ. ένα παιχνίδι ανάμεσα στα χέρια, του επαναλαμβάνω 'πιάστο, πιάστο' και συντονίζει τα χέρια του και το πιάνει!!!Χαρά εγώ, μπράβο, ζήτω!!

Επίσης όταν του κάνουμε το ξεσηκωτικό 'έλα, έλα να το πάρω' απλώνει τα χέρια του. Λίγο άτσαλα ακόμη, δεν μπορεί να τα κουμαντάρει πλήρως αλλά γίνεται παιδάκι μωλέ!! Λέτε να μου το πάρει η ΝΑΣΑ??????????

Τι παιχνίδι θα τους πάρετε? Έχω σταμπάρει της fisher price 2-3, εσείς κάτι ενδιαφέρον??

χαχαχα! Κι εγω τα ίδια λέω με τη Νάσα! Εγώ τα έχω πάρει όλα της fisher price για την ηλικία μας! Μιλάμε για τρελό καταναλωτικό όργιο η μάνα! Τώρα θα στραφώ στην chicco!

Αχαχαχα! Ρε συ Νεκταρίτσα, είναι καλό να μην ακούς. Ο σύγυξ λέει πώς έχω 'επιλεκτική μνήμη', τώρα θα αποκτήσω και 'επιλεκτική ακοή'!!!

Και που σαι?? Προσοχή τώρα ε??Μην σκάσει μύτη και το δεύτερο πριν το 6μηνο!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αααα εγώ θεωρώ τα παιχνίδια λίγο 'πεταμένα λεφτά' αν και κάποια αξίζουν, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τα έχουν με μέτρο! Ο συνωστισμός παιχνιδιών είναι 'κακό χούι' και δεν το υποστηρίζω.

Επίσης είχα ακούσει μια φορά κάτι σωστό. Όταν λέει φέρνουν πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα στα παιδιά, πχ. στις γιορτές, καλό είναι μετά από 1-2 μέρες να αποσύρεται μερικά. Μετά από κάμποσο καιρό που θα έχουν ξεχάσει την ύπαρξή τους, τα εμφανίζεται ένα ένα και κάνουν τρελή χαρά. Σωστό μου ακούγεται, δεν ξερω αν είναι πραγματοποιήσιμο όμως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πριν το εξάμηνο???????????!!!!!!!! Παναγιά μου! Ευχαριστώ κοριτσάκι για το σάιτ είναι πολύ ωραίο θα το ξεψαχνίσω! Ποπό πάω να κάνω κάτι για την περίπτωσή μου! Αχ μακάρι να μην κρατήσει πολλές μέρες! Τρίτη πάμε Σητεία και θα ξενερώσω να έχω περίοδο! Αν έχω και νεύρα θα την πληρώσει η πεθερά! :lol: Aχ έφυγα!!! Μάκια!!!!!!!

Αααα εγώ θεωρώ τα παιχνίδια λίγο 'πεταμένα λεφτά' αν και κάποια αξίζουν, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τα έχουν με μέτρο! Ο συνωστισμός παιχνιδιών είναι 'κακό χούι' και δεν το υποστηρίζω.

Επίσης είχα ακούσει μια φορά κάτι σωστό. Όταν λέει φέρνουν πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα στα παιδιά, πχ. στις γιορτές, καλό είναι μετά από 1-2 μέρες να αποσύρεται μερικά. Μετά από κάμποσο καιρό που θα έχουν ξεχάσει την ύπαρξή τους, τα εμφανίζεται ένα ένα και κάνουν τρελή χαρά. Σωστό μου ακούγεται, δεν ξερω αν είναι πραγματοποιήσιμο όμως.

Αυτό κάνω του τα παρουσιάζω εναλλάξ και κάθε φορά το κάθε ένα το νομίζει για καινούριο! Αν δεις φάτσα! Κι εγώ τα ίδια έλεγα με τα παιχνίδια αλλά ρε γμτ όταν πηγαίνω στα μαγαζιά όλο του παίρνω και κάτι! Δεν μπορώ να κρατηθώ! Τώρα που θα πάρουμε νέο αυτοκίνητο και θα φύγουν τα ευρώ θα συγκρατούμαι!

Ελευθερία ελπίζω να μην κουφαθείς τελείως καλέ μέχρι να αποθηλάσεις!

Πως το έπαθες?

Νεκταρία μπράβο που λέτε λογάκια!! συγκινήθηκε η γιαγιά ε?

Πείτε ρε κορίτσια κανένα καλό παιχνιδάκι, ποιό αρέσει στα νινάκια σας?

Κι εμένα τώρα άρχισε να τους δίνει πιο πολύ σημασία και να τα ψιλοπιάνει και να τους γελάει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

λοιπον μπηκα με μαυρη διαθεση γιατι τα βαλαμε με το συζυγο το μεσημερι....κακη του ωρα του γαιδαρου αλλα μου τη φτιαξατε τη διαθεση νεκταρια και ελευθερια με τα λιιιιιι!!!!!!!!!

Εκανα παλι γελια μονη μου!!! Με την περιοδο στεναχωριεμαι γιατι 2 μερες τωρα οταν βαζω το παιδι κλαιει και γκρινιαζει πολυ. Φοβαμαι μην ειναι απο αυτο. θα ανατρεξω στα

πατσουροβιβλια ομως. Να σας πω...με τα οικονομικα του σπιτιου πως τα εχετε? Γιατι εμεις ειμαστε ο καθενας κι απανω του και τα εξοδα ολα μισα μισα. Και μου τη σπαει αυτο γιατι νιωθω οτι ειμαστε ξενοι. Εσεις πως το κανετε???? Το κουμπαρά????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...