Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βρε κορίτσια το εγώ και άντρας μου το έχουμε αποφασίσει το τρίτο. το θέλουμε σίγουρα. αφού ήμασταν τυχεροί και μας ήρθαν τα δίδυμα, λέμε να το κάνουμε ένα ακόμη. μας αρέσει να ειναι τρία αδελφάκια (και περισσότερα δηλαδή, αλλά για παραπάνω δεν μας παίρνει από πολλές απόψεις).

βέβαια εντάξει χαλαρά, θα το προσπαθήσουμε και αν ήρθε, καλώς να έρθει διαφορετικά δεν πειράζει και με τα δύο αγόρια μια χαρά θα ήμαστε. ε και εννοείεται ότι θέλουμε ένα κοριτσάκι.

Ανδριάννα από τη Σίκινο κατάγεται η νύφη μου, η γυναίκα του αδελφού μου. έχω έρθει και εγώ τέσσερις φορές, αν θυμάμαι καλά. όμορφη νησί είναι. κοίτα να δεις. εκτός της νύφης μου δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλο να ειναι από τη Σίκινο. άντε βρε και άμα κάνεις την βάφτιση τον Αύγουστο θα σου έρθουμε γιατί θα ήμαστε στην Ιο!!! (κοίτα να δεις που προσκαλεστήκαμε κιόλας)

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια στις 23 οκ,κανενα προβλημα αλλά θα πάμε μονο για φαι??

τα μπεμπονακια σας δε θα τα δω???

θα κλάψω,εχω προετοιμάσει το παιδι μου για τη μεγαλη συναντηση με τα συμφορουμιτάκια καλέ..

εννοείται και συνάντηση πριν ή μετά σε σπίτι με τα μωρά!!!!!! (έτσι θα σε αφήσουμε βρε!)

22 έχω τα γενέθλια του κούκλου μου και στις 19 τον αρραβώνα του αδερφού μου, όλες οι άλλες μέρες είναι δικές σας. προσφέρω και το σπίτι μου αν δε βρεθεί άλλο.

απλά λέω να κανονίσουμε και να κλείσουμε για το έξω από νωρίς γιατί δε ξέρω τι θα βρούμε εκείνες τις μέρες. (συμπεθερα μη κοιμάσαι σήκω!!!)

Αχ ενταξει αγχωθηκα προς το παρόν!!!!

Αντε σας αφηνω γιατι ο άντρας μπηκε σε γκρινια mode!

Φιλάκια πολλά θα τα πουμε αργότερα!!

ΥΓ. Ο Θεος να εχει καλα τη Nuk! (θα το βάλω στην υπογραφη μου στανταρ!!!)

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμάς. Καλέ τι ωραία που περνάμε? Άλλες κανονίζουνε συνάντηση παραμονές Χριστουγέννων, άλλες πάνε για δεύτερο νινί και άλλες και τα δυο μαζί.

Πήγα Τζάμπο να πάρω δώρα και πήρα και για τον μικρό το αρκουδάκι της Fisher Price από την μαμά μου. Καλά, γύρισα άρρωστη και με -120, Ευρώ. Επίσης θα πρέπει να ξαναπάω γιατί δεν πήρα ένα παιχνίδι για την ανιψιά του Στέφ. Είχα ξεχάσει το κινητό μου και δεν ήξερα τι κάνει ο μικρός. Και καλύτερα γιατί θα έφευγα κακήν κακώς από το Τζάμπο, δεν ήθελε να φάει από το μπίμπερό και ξεσήκωσε την γειτονιά. Το μπουκάλι είναι της νουκ, άρα ελπίδα για μένα καμιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εδώ είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ποιός κοιμάται καλέ?

Βόλτα απτις 10 το πρωί είμασταν, στη φίλη μας (στο σπίτι σήμερα με τέτοιο ψόφο!), τώρα μαζευτήκαμε!

23 οκ, εγώ νομίζω μια σας βλέπω γουστάρευε αραβικό, είναι Γλυφάδα καλέ, είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, να μη βρούμε τραπέζι δε παίζει, θα το κανονίσω εγώ, τι να κάνουμε??? Πείτε!

Στο φαί θα λεγα καλύτερα άνευ μωρών, δε λέει εκεί μέσα με τους ναργιλέδες!!:lol:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kai ego ayta tis Nuk exo apo tin arxi kai den dexete allo me tipota :).

Kai ekso kai meta me ta mpempakia pos tha to kanoume ayto re koritsia? tha mas ksexesoun i antres mas kai tha exoun kai ena dikio xristougenniatika.

ego leo mia fora na sinantithoume xoris mpempnonia an ayto einai efikto... kai na kanonisoume kai mia akomi sinantisi me mpemponia...

Marita... stile mou PM to onoma tis nyfi sou mporei na tin ksero xexe :). Einai mikro to nysi leme :).

Na erthete stin baftisi alla an den eimai eki tha eimai to lito elpizo na sas do eki :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Νας πω ξέχασα πως είναι λίγο πιαστοκ... το αραβικό!

Αν δε μπορείτε επίσης όλες να κουβαλιέστε Γλυφάδα πάμε και αλλού, κανα κέντρο, εγω μέσα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Mου ηρθε περιοδος και ποναωωωωω!!! Δεν υποτιθεται οτι μετα τη γεννα δεν πονας?? Συναδελφισσα πρεπει να αγχωθω?? Παιζει κατι με το γαλα?? Τι λεει η Πατσουρου ρε παιδια??

Και το αλλο....εχουμε λίγωση ή γέμωση (καλά τα γραφω?) του φεγγαριου? Θα σκασει η μανα μου αν εχει λιγωση γιατι λεει θα ξανακανω αγορι.

Mου ηρθε περιοδος και ποναωωωωω!!! Δεν υποτιθεται οτι μετα τη γεννα δεν πονας?? Συναδελφισσα πρεπει να αγχωθω?? Παιζει κατι με το γαλα?? Τι λεει η Πατσουρου ρε παιδια??

Και το αλλο....εχουμε λίγωση ή γέμωση (καλά τα γραφω?) του φεγγαριου? Θα σκασει η μανα μου αν εχει λιγωση γιατι λεει θα ξανακανω αγορι.

Ligosi exoume Daskalitsa, ego pali ti na po pou i periodos mou einai kati stagones kathe mera..

Koristia ego eimai mesa oti kai na kanonisete:) an eimaste xoris mora tha exo kai to toutou opote mporo na paralabo kai na paradoso kai kosmo :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Eυχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Αν και από όσο διαβάζω στο πάρεντς δεν αλλάζει κάτι. Η Μαρία μας γιατί αγχώθηκε?

Να σας πω και το άλλο... ο μπέμπης μου επιτέλους "μιλάει"! Χθες που πήγα στο κομμωτήριο με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο και με έβαλε να τον ακούσω και μόλις γύρισα τον είδα που τον είχε πάρει με την κάμερα και τρελάθηκα! Μιλάμε για τρελή κουβέντα! Λίγο ήθελε να αρχίσει και τις χειρονομίες! Κι έπαιρνε και ύφος! χαχαχα!!! Και σήμερα το πρωί στην αλλαξιέρα πάλι ψιλή κουβέντα! Και ήρθε και η μαμά μου να κρατήσει το μπέμπη να πάμε εγώ και ο μπαμπάς για δουλειές έξω και ο Άρης γύρισε νωρίτερα και μου είπε ότι μια στιγμή άρχισε να μιλάει και η μαμά μου έκλαιγε από συγκίνηση! Είχα κι εγώ αγωνία ότι θα κόψει το μπλα-μπλα επειδή τον έπιανε λόξιγκας αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...