Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!!

τι κανετε?

Ανδριανα, Χρονια Πολλα!!!!!!!!

Αχ Μαριτα τι ωραια εικονα!!!

αυτη και της Αννας με τα αδελφακια!!!

και εμεις θελουμε στο εξαμηνο (μεσα φλεβαρη) να ξεκινησουμε για 2ο.

οταν μου ερθει περιοδος....

ΣΗμερα πηγαμε παιδιατρο!!!!!

πηρε 3,5 εκ (64,5εκ) σε υψος και 530γρ (6580γρ) !!! η γιατρος μας βρηκε τελεια!

της γελουσε και της μιλουσε. μετα καναμε το εμβολιο και ακουστηκαμε παντου!!

στο τελος ομως παλι γελουσε!!!

ηταν ομως καλα διοτι ειχαμε παει με τον μπαμπα μας παρεα!!!

τοσες δουλειες στο σπιτι να δω ποτε θα της κανω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελισσάβετ είπα "κερνάω καφεδάκι και γλυκάκι" αλλά δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά. τι διαβάζω και εσείς το σκέφτεστε το δεύτερο; α καλά κορίτσια νομίζω ότι συντομα εκτός από μανούλες το καφέ μας θα γεμίσει ξανά και εγκυούλες. τι καλά!! μακάρι. να πω την αλήθεια και εμείς θέλουμε ένα ακομη παιδάκι αλλά το σκέφτομαι εκεί προς το τέλος της άνοιξης, να μας βγει, θεού θέλοντος, χειμωνιάτικο το επόμενο! και να έχουν πάρει λίγο πάνω τους και τα δίδυμα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Ελισσάβετ είπα "κερνάω καφεδάκι και γλυκάκι" αλλά δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά. τι διαβάζω και εσείς το σκέφτεστε το δεύτερο; α καλά κορίτσια νομίζω ότι συντομα εκτός από μανούλες το καφέ μας θα γεμίσει ξανά και εγκυούλες. τι καλά!! μακάρι. να πω την αλήθεια και εμείς θέλουμε ένα ακομη παιδάκι αλλά το σκέφτομαι εκεί προς το τέλος της άνοιξης, να μας βγει, θεού θέλοντος, χειμωνιάτικο το επόμενο! και να έχουν πάρει λίγο πάνω τους και τα δίδυμα.

μπράβο μαρίτα σε θαυμάζω, δουλεύεις, έχεις τα διδυμάκια και προγραμματίζεις και το δεύτερο.....

καμιά φορά κουράζομαι με τη μικρή και σκέφτομαι τις μαμάδες με δίδυμα ή με δυο παιδάκια και ντρέπομαι :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

κοριτσια να σας πω την αληθεια εγω κουραζομουν πιο πολυ οταν ειχα μονο τον δημητρη γιατι ηθελε να του δινω προσοχη συνεχεια!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

έκανα όλο το σπίτι, έφτιαξα σπίτι με τουβλάκια, σχολείο, κλουβί για πάνθηρα και για ιπποπόταμο, τάισα μπιφτέκια με κασέρι ψωμί του τοστ και αγγούρι (ό,τι να ναι δηλαδή, έχω μια βδομάδα να ψωνίσω)

α κάναμε και μαγειρική....βέβαια.... αυτό ακριβώς Μανταλένα βαριούνται!!!! του λέω έλα να κάνουμε μαγειρική...και τι κάναμε, παίρναμε μπισκοτάκια παπαδοπούλου τα αλοίφαμε με βούτυρο και γλυκό κυδώνι βάζαμε το ένα πάνω στο άλλο σάντουιτς και τα καταβροχθίζαμε. τι να κάνω η δόλια μάνα....

πάω και στο μικρούλι λίγο τώρα που κοιμήθηκε ο τύραννος!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!

Ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη σημερα!!!!

Δε περιμενα τετοια χαρα να την πάρω η δόλια μάνα!!!!

Το κορίτσι μου!!! Ναι!!! Επιτέλους!!! Εφαγε απο μπιμπερο!!!!!!!!!!!

Προχθες ειχαμε πάει στα ΚΟΥΚΟΥ και της πηρα μια πιπιλα γιατι την ειχε διαλυσει,ε, λεω ας παρω και ένα ακομη νέο μπιμπερό να το βάλω στη συλλογη με τα υπολοιπα στο ράφι!

Βγαζω γάλα και εχθες τα χαραματα λεω αντε να δοκιμάσουμε!!!!!!!

Το πηρε αμεσως!!!! ρουφηξε ολο το γάλα και δεν εβγαλε άχνα!!!!!!!!!

Ο Θεος να εχει καλα τη NUK!!!!!

Και το γελιο ειναι οτι σπιτι εχω 2 nuk αλλα αυτο που πηρα εχθες ειναι διαφορετικο,δε το ηξερα οτι υπηρχε..ποπο εχω σκατοχαρει!!!

Αφου ξυπνησα τον άντρα μου να του ανακοινωσω το χαρμοσυνο γεγονός!!!

Σημερα πηγα και πηρα αλλο ένα ίδιο το μεγάλο ομως.

Αυτο σημαινει πολλές βόλτες στα μαγαζια!!!!!!!!!! yupi!!!!!!!!!!!!

Αντριάνα να χαιρεσαι το λουλουδάκι σου!!! Να το δεις να ανθιζει και να γινεται όλο και πιο ομορφο καθως μεγαλώνει!

Και συντομα με το 2ο και γιατι οχι και με 3ο εκτος και εαν πιάσεις δίδυμα!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαριτάκι,μπραβο ρε κοπελα μου!!! Σκεφτεσαι και για 3ο??!!!

ΠΟπο!! χιλια μπραβο!! Εγω προσωπικά δε θα την πάλευα με τιποτααααα!!!

Κοριτσάκια, εχουμε κανονισει για συναντηση τελικά??

αγχωνομαι!!! Να πω οτι θα ειμαι Αθηνα 19-27 Δεκ!

που σαι συμπεθέρα!!!θα κλείσεις τελικά στο αραβικόοοοο

να προτείνω το 23??? να σας κεράσω κι ένα ποτό για τον έρωτα της ζωής μου που την προηγούμενη θα χει γενέθλια?

αλήθεια στους άραβες τι σε αλκοόλ τους βρίσκεται?

ο καθένας με τη τρέλα του

Επεξεργάστηκαν by ANNA27!

Maritaki ti akouoo??? Tha pas gia trito, Mprabo sou brre kopela mou dineis to kalitero paradeigma... me to kalo na apoktiseis kai mai mpoumpou.

Oso gia tin Sikino nai exo katagogei apo eki kai pigenoume kathe xrono, basika i mitera mou emene monima mexri kai prin ligo kairo pou irthe stin athina gia na me boithaei me tin mpoumpou.

Exoume dialeksi ena ksoklisei me fantastiki thea kai an ola pane kala eki tha kanoume kai gamo kai baftisi.

esi exeis kami sxesi me to nysi?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

ψάχνω χριστουγεννιάτικο δώρο για τη μπέμπα

έχετε καμιά ιδέα?

ένα γουίνυ έχω σταμπάρει εγώ που κάνει διάφορα, εκπαιδευτικό της φίσερ πράις, θα χει πλάκα για αργότερα

Maritaki ti akouoo??? Tha pas gia trito, Mprabo sou brre kopela mou dineis to kalitero paradeigma... me to kalo na apoktiseis kai mai mpoumpou.

Oso gia tin Sikino nai exo katagogei apo eki kai pigenoume kathe xrono, basika i mitera mou emene monima mexri kai prin ligo kairo pou irthe stin athina gia na me boithaei me tin mpoumpou.

Exoume dialeksi ena ksoklisei me fantastiki thea kai an ola pane kala eki tha kanoume kai gamo kai baftisi.

esi exeis kami sxesi me to nysi?

εγώ δεν εχω σχέση με το νησί αλλά θ αποκτήσω όταν θα ρθω στη βάφτιση σας έτσι? φαίνεται ότι θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!!!

που σαι συμπεθέρα!!!θα κλείσεις τελικά στο αραβικόοοοο

να προτείνω το 23??? να σας κεράσω κι ένα ποτό για τον έρωτα της ζωής μου που την προηγούμενη θα χει γενέθλια?

αλήθεια στους άραβες τι σε αλκοόλ τους βρίσκετε?

ο καθένας με τη τρέλα του

κι εγώ μέσα για τις 23!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Κοριτσια στις 23 οκ,κανενα προβλημα αλλά θα πάμε μονο για φαι??

τα μπεμπονακια σας δε θα τα δω???

θα κλάψω,εχω προετοιμάσει το παιδι μου για τη μεγαλη συναντηση με τα συμφορουμιτάκια καλέ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...