Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kaleeeeeeeeeeeeeee exoume genthlia simera.... aaaaaaaaaaaa den pao kala ksexasa ta genethlia tou paidiou mou.Ti axristi mana pou eimai :).

Re koritsia poli grigora megalonoun.... pantos tora pou katalabenoun kai prospahtoun na epikinonisoun einai i kaliteri ilikia.Tetia ora mou kanan klisma xexexexeeeeee ti itan kai ayto eee

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααααααα

Να μας ζησει η Κομανέτσι! Αντριάνα με το καλό κ το επόμενο νινάκι!!

Για τη δίαιτα εγώ θα προσπαθήσω....

Βέβαια πρέπει να προστεθεί κ ένα δεκατιανό, απο το πρωινο ως το μεσημεριανό επιβάλλεται κάτι ανάμεσα, πολλές οι ώρες!!

Για το χυμό εγώ θα λεγα να ρίχνεις τα φρούτα στο μπλέντερ με λίγο έτοιμο χυμό, πιο φυσικό έτσι.

Επιτέλους κιάλλη εγκυούλα, αλλά καλέ αυτές δεν είναι πορωμένες!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ βροχή σήμερα!

Κοιμάται ακόμα το μπεμπούλι μου και πάω να βάλω σκούπα!

Τι κάνουν τα εργαζόμενα κορίτσια? την παλεύουν?

Αντριάννα θα σου φύγει πάλι το στεφάνι σου? για πολύ καιρό?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερούλα μου πάλι στις αντλήσεις το γύρισα με αυτόν τον μπέμπη να μου κάνει πάλι νερά δεν ξέρω τι θα γίνω! Ότι γουστάρει κάνει αυτό το παιδί! Πάλι 2 μέρες πίνει μια γουλιά και το αφήνει και με κοιτάει και γελάει! Και χαζεύει και παπαρίζει και μου σπάει το νευρικό σύστημα μέχρι και ο άντρας μου τον κοροϊδεύει! Κι έλεγα πάλι μήπως δεν πίνει καλά κι έχει μειωθεί η παραγωγή και αντλώ γιατί πριν τις 4 ώρες επουδενί να φάει κι αν παπαρίζει κιόλας....! Αν λοιπόν πίνει ανά 4 ώρες και τη νύχτα κοιμάται κι ένα 6ωρο σερί τότε αντίο γαλατάκι!

Νεκταριάκι καλημέρα και με γειά το μεζαμπλί!!!! Λοιπόν έχω να σου πω πως αγχώνεσαι άδικα.Αρκετά παιδιά στην ηλικία αυτή (αλλά και πιο μικρά) τρώνε ανά 4 ώρες. Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ό,τι πρέπει να φάνε στις 2 ή 3 ώρες, είναι αναλόγως το παιδί. Και ο λόγος που πιάνει την ρώγα και την φτύνει και γελάει είναι γιατί ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!Το ίδιο κάνει και ο δικός μου όταν με πιάσουν οι ανασφάλειές μου και με την μία τον βάζω στο βυζί. Αν δεν πεινάει δεν τρώει, αν πειναεί να είσαι σίγουρη πως θα το καταλάβεις!!! Και στο έχω ξαναπεί...γάλα έχεις όσο χρειάζεται ο Γιώργης και το παιδί δεν έχει ανάγκη από αντλήσεις. Εσύ τις έχεις ανάγκη για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου!!!! Αν τρώει ανά 4 ώρες το γάλα θα προσαρμοστεί ανάλογα. Αν κάποια στιγμή θελήσει να τρώει ανά 2ωρο, ξέρει αυτός πως θα εξασφαλίσει το γαλατάκι του. Έτσι λειτουργεί ο θηλασμός καρδιά μου!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερούδια!

σήμερα τα χω και 2 εδώ μόνη μου.

ο μικρός στο ριλαξ και ο μεγάλος από πάνω να του διαβάζει τη "πεντάμορφη και το τέρας!"

δεν υπάρχουμε!

τελικά το βράδυ δε μου το κράτησε το ωράριο τελικά, στις 5 ήταν όρθιος για φαι.

Νεκταρία κι εμένα κάθε 4 ώρες τρώει και δεν έχει μειωθεί η παραγωγή καθόλου.

αχ κομμωτήριο! πότε θα μπορέσω να πάωωωωω. αμάν.

σήμερα δε δουλεύω!!!!! θα κάνω όλο το σπίτι όμως γιατί σε λίγο θα μας χτυπήσει τη πόρτα το υγειονομικό!!!!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά στην Ειρήνη-Μυρτώ!!!!!!!

Καλημέρες καλημέρες!Τι μου κάνετε? Ανδριανούλα να χαίρεσαι την μπλουμπλού σου και σύντομα να έχει συντροφιά ένα αδερφάκι. Μέχρι τον γενάρη πρέπει να έχει γίνει το θαύμα δηλαδή? Δηλαδή, δηλαδή μας μένουν ακόμη 2 μήνες???Αυτό ήταν, αγχώθηκα!!!! Δεν μας το είπες και το είχα πάρει χαλαρά!!!!

Καλέ τι δίαιτες και σαχλαμάρες? Μια χαρά είμαστε! Μανούλες γίναμε δεν αποφοιτήσαμε από τα top models! Δεν λέω, καλό είναι να είσαι φιτ, εγώ ήμουν πάντα υπερ τούτου, αλλά να χαρούμε και λίγο τα κιλάκια μας γιατί όταν αρχίσουν να περπατάνε θα τα κυνηγάμε!!!

Θα πάω Τζάμπο σε λίγο να πάρω τα παιχνίδια σε βαφτιστήρια και ανίψια και μετά στον κουφόγιατρο για τα ώτα μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριτάκι δεν έχει τελιώσει το θέμα του mothercare. Περιμένουμε, σε 1-2 βδομάδες θα ξέρουμε ελπίζω.

Αννούλα καλημέρα. Είναι σήμερα της Αγίας Ειρήνης??? Αγγελική να χαίρεσαι το δεύτερο ονοματάκι σου κοπέλα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο άντρας μου θα κάνει ταξίδι εξπρές αύριο Αθήνα για κάτι μαθήματα που παρακολουθεί. Μήπως να σας έρθω???Αχ το σκέφτηκα αλλά με αυτόν τον κωλόκαιρο που να τρέχω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια,

στο τελευταίο γεύμα δεν του έδωσα μπουκάλι γιατί δεν υπάρχει λόγος πιά αφου ότι και να του κάνω ξυπνάει στάνταρ!!!Οπότε τα μεταμεσονύχτια πάρτυ συνεχίζονται!!!Ανοιξαμε και σας περιμένουμε!!!

Αννούλα καλοφόρετες οι γόβες!!!Χτύπησα και εγώ την περασμένη Παρασκευή 2 ζευγάρια μπότες (1 μπεζ και 1 μαύρο)!!!

Συμπεθέρα να χαίρεσαι την νυφούλα μου!!!Της στέλνω τα φιλιά του Λίο!!!

Δίαιτα ε?Μου χρειάζεται γιατί είμαι σαν φαλαινάκι αλλά ανήκω και στην κατηγορία της Αννούλας δεν μπορώ τις δίαιτες με τίποτα!!!Αννά γυμναστήριο έχει πίσω απο την δουλειά μου!!!Τι λές???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Koritsia i Rinoula sas eyxaristi poli gia tis eyxes sas :) .

Female oxi simera den einai tis Agias Eirinis aplos klinoume tous 4 mines mas :).

Kale min anxonese an to piasoume exei kalos, ego den exo anxothei opote thelei as erthei:). An den erthei fetos tou xronou exei gamo kai baftisi stin Sikino an pali erthei me bleplo na kano gamo kai dio baftiseis mazi :) xexe plaka tha exei na prototipisoume kai ligaki. Ego diata kano edo kai poli kairo alla olo kapoio tapezi exoume kai paei i diaita.

Pou tha paei tha ta xaso ta kila kai tha geino opos eimoun prin.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Μαριτάκι δεν έχει τελιώσει το θέμα του mothercare. Περιμένουμε, σε 1-2 βδομάδες θα ξέρουμε ελπίζω.

Αννούλα καλημέρα. Είναι σήμερα της Αγίας Ειρήνης??? Αγγελική να χαίρεσαι το δεύτερο ονοματάκι σου κοπέλα μου.

το χεις ένα θέμα με τις ονομαστικές εορτές ε! χαχαχαχαχαχαχα

Kαλημέρα κοριτσάκια,

στο τελευταίο γεύμα δεν του έδωσα μπουκάλι γιατί δεν υπάρχει λόγος πιά αφου ότι και να του κάνω ξυπνάει στάνταρ!!!Οπότε τα μεταμεσονύχτια πάρτυ συνεχίζονται!!!Ανοιξαμε και σας περιμένουμε!!!

Αννούλα καλοφόρετες οι γόβες!!!Χτύπησα και εγώ την περασμένη Παρασκευή 2 ζευγάρια μπότες (1 μπεζ και 1 μαύρο)!!!

Συμπεθέρα να χαίρεσαι την νυφούλα μου!!!Της στέλνω τα φιλιά του Λίο!!!

Δίαιτα ε?Μου χρειάζεται γιατί είμαι σαν φαλαινάκι αλλά ανήκω και στην κατηγορία της Αννούλας δεν μπορώ τις δίαιτες με τίποτα!!!Αννά γυμναστήριο έχει πίσω απο την δουλειά μου!!!Τι λές???

κάπου προς τα κει θα κινηθώ ναι. εδώ ζητάνε τα μη πω τους! 150 το μήνα, είναι δυνατόν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...