Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Anstef για πες μας τι διαιτα κανεις μιας και απο σημερα το πρωι το χω ραψει το στοματακι μου!! Αχ μέχρι και τη λεμοναδιτσα μου αρνηθηκα σημερα κι εχω σταθει βραχος. Ανεβαλα και τα κουλουρακια!!! Εχω γινει σκ@τ@...με το συμπαθιο και συγνωμη!

ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

· 1 ποτήρι χυμό και 2 φρυγανιές με μέλι ή

· 1 ποτήρι χυμό και 1 φέτα ψωμί και 1 φέτα milner ή

· 1 ποτήρι γάλα και 1 φλ. δημητριακά ή

· 1 ποτήρι χυμό και 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 14:30

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

· 1 σαλάτα πράσινη βραστή ή ωμή επιλόγής με 2 κ.γλ. λάδι ή

· ντοματοσαλάτα μερίδα εστιατορίου με 1 κ.γλ. λάδι ελαιόλαδο

(7 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

· ~150 γρ. τονο σε νερό, γαρίδες ψητές ή βραστές ή ψάρι ψητό

· ~150 γρ. κοτόπουλο ψητό ή βραστό ή κατσαρόλας ή φούρνου χωρίς πέτσα

· ~150 γρ. μοσχάρι (φιλέτο,μπιφτέκι,μπριζόλα)ψητό

· ~1 φλ. φακές ή αλλα όσπρια μαγειρεμένα με λίγο λάδι και 1 φέτα milner τυρί

· ~1 φλ. μακαρόνια βρασμένα άκαυτα,τυρί τριμμένο και 100 γρ. μπιφτέκι ψητό

· ~1 φλ. λαδερό φαγητό στεγνά μαγειρεμένο και 100 γρ. κοτόπουλο ψητό

· ~2 αυγά ομελέτα με πιπεριές κ.λ.π. ψητή με 1 κ.γλ. λάδι

Συνοδευτικά με το γεύμα(εκτός των μακαρονιών)

· 1 φέτα ψωμί ή 2 φρυγανιές ή 1/2 φλ. ρύζι ή 200 γρ. πατάτα βραστή ή ψητή

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

· 1 ποτήρι χυμό

ΒΡΑΔΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

· 1 φλ. γάλα και 1/2 φλ. δημητριακά και 1 φρούτο ή

· 1 φρούτο και 1 μπάρα δημητριακών ή

· 1 γιαούρτι και 2 φρυγανιές και 1 φρούτο ή

· 1 αραβική πίτα με 2 φέτες γαλοπούλα και φετάκια ντομάτας και 1 φρούτο ή

· 1/2 παξιμάδι κριθαρένιο και 1 φέτα milner και 1/2 ντομάτα και ρίγανη

Περαστικά μας!!!!!!

Δε χρειαζεται λιμοκτονία πάντως,εγω καθημερινά ετρωγα και 1 ρυζόγαλο γιατι μου αρεσει πολυ και δε μπορω να ζησω χωρις αυτο,τρωω απο τη μερα που γεννησα!

Και 1-2 μερες εκανα και τις παρασπονδίες μου,3 κιλα εχασα σε 17 μερες.τωρα καλα ή κακα,πολλά ή λιγα δε ξερω!

Αλλα αφου ειπε και η Μανταλένα 10 κιλα σε 3 μηνες,ειναι νορμάλ και η δικια μου διατροφη.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερούδια κι από μένα! είχα μάθημα σήμερα, στο γυρισμό χτύπησα και 2 ζευγάρια γόβες ένεκα ο αρραβώνας ντε και τώρα σπιτάκι.

εμένα ο Μανού δεν έχει στάνταρ γεύματα ακόμα, ούτε στάνταρ ωράριο ύπνου. δε νομίζω όμως ότι τρώει πάνω από 5 φορές + το βραδυνό μπουκάλι των τελευταίων ημερών.

έβαλε κρύο ε? άντε να δούμε χειμώνα...

μαγειρεύω μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες τηγανητές.

ο μικρός κοιμάται κι ο μεγάλος παιζει με το μπαμπά του.

κι έχω κι ένα σπίτι μπάχαλο

κι έβαλε ο νίκος πρωινό μάθημα οπότε άκυρο το κομμωτήριο που ήθελα να πάω....

ΤΣΑ!!

Ηρθα και γωωωωωωωωωω.

Αγγελική με πόρωσες κ έβγαλα κ γω τα κιτάπια μου, και βρήκα τις διατροφές (ο Θεός να τις κάνει διατροφές δηλαδή...) που έκανα κάποτε. Ξεκινάω άμεσα, πρώτα σούπερ μάρκετ και μετά φύγαμε. Θα χώσω κ τον αντρούλη, δε μπορώ να κάνω 2 φαγητά (εδώ δε μπορώ να κάνω 1 καλά καλά), θα τρώει τα ίδια με μένα, να χάσει κανα κιλό που χει γίνει στρογγυλός, άντε τώρα, θύμωσα!

Τι καλά, θα γίνω αδύνατη πάλι, το αποφάσισα!! Δε μπορεί, μαζί κ τα χιλιόμετρα που κάνω με τη μπεμπού καθημερινά, τι στο καλό, θα χάσω!

Συμπεθέρα μεγειά τις γόβες!!

Παρεπιπτόντως, η δίαιτα γιατί δεν έχει κ "ξέσκισμα στο αραβικό εστιατόριο"?

Γιατί πρέπει να γίνει κ αυτό!

Τέλος να σας πω ότι αύριο έχει ματς με τη νονά Νο1. Ωχχχχ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

δεν έχω κάνει δίαιτα ποτέ μου. νομίζω δε θα μπορέσω με τίποτα να τηρήσω τέτοιο πρόγραμμα και έχω ανασφάλεια με το θηλασμό.

πχ τσακίζω τα γλυκά λογικό είναι σκέφτομαι το γάλα μου να χει συγκεκριμένη σύσταση και προ πάντων γεύση. δε το ρισκάρω να το αλλάξω αυτό μήπως μου κάνει το μωρό νερά. έχω πάρει κιλά βέβαια, αυτό δεν αλλάζει και δεν αισθάνομαι πολύ άνετα με το σώμα μου αλλά προτιμώ να κοιμάμαι ήσυχη προς το παρόν όσον αφορά το μωρό.

αργότερα βλέπουμε.

και πάλι δίαιτα όμως πολύ χλωμό το βλέπω να κάνω. δε μπορώ είμαι πολύ λιχούδω!!!

λέω να χτυπήσω κανα γυμναστήριο προς το φλεβάρη μεριά για αερόμπικ τα πρωινά, ήμουν πολύ του γυμναστηρίου την προ παιδιών εποχή.

Χυμο πορτοκάλι δε πινω γιατι οταν επινα φυσικο ηταν εκεινες οι μερες που δε μου καλοτρωγε,μαλλον ξινιζε το γάλα δε ξερω,παντως δε ξαναπινω!

Τωρα παιρνω απο το σουπερ τον "Ολυμπος" που ειναι πορτοκαλι-μηλο-καροτο και ειναι μια χαρα.

Τον απογευματινο χυμο δεν τον επινα λογω ρυζόγαλου!

Οντως 2 φαγητα ειναι λιγο σκοτωμα αλλα εγω ένα εκανα κάθε φορα, ενταξει οσπρια,μπιφτεκια,μακαρόνια,κοτοπουλο τρωγονται άνετα.Μετα οτι εμενε σε ταπεράκι και το ετρωγα αλλη μέρα.Α,επισης στο Lidl εχει καταπλητικά φιλέτα σολωμου, τα εχω τσακίσει,το πετας στο φουρνο και σε 15 λεπτά ετοιμο.

Τις καρμπονάρες εκοψα μαχαιρι!!Αχ βαχ...

Τωρα τη σταματησα και απλα δε σαβουριάζω οπως πριν..να δουμε ποσο θα αντεξω δηλαδη χρονιαρες μερες.

Αννουλα με γεια τις γοβες!!!!!!!!

Θελω και γω να παρω μποτες καφε, αλλά περιμενω να ερθω Αθηνα, εδω οτι πάρεις πας για καφέ και το βλέπεις και το φοράει η μισή Χίος,τα καλά του νησιου! (εκτος και εαν πάρεις μποτες που κάνουν 250 ευρο,που προσωπικά δεν ειναι της τσέπης μου)!

Ναι ναι Honey παει το λουκουμι,μας φοβηθηκε τις παρανοϊκές..ποπο.

Παντως η διαιτά μου εχει "αραβικη πιτα" ετσι..ειδες ε???!!!!!!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλέ νυστάζω τρελά αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω!!!!!!!!!!!! Έφαγα 4,5 ώρες στο κομμωτήριο! Έλεος! Πιο τελειομανής γυναίκα από την κομμώτριά μου δεν υπάρχει!! Ούτε τρίχα δε θέλει να της ξεφύγει! Καρέ το έκανα που έφτανε μέχρι χαμηλά την πλάτη...παράξενο μου φαίνεται! Και κοντά στο φυσικό μου το χρώμα αλλά αυτό το σχολιάζω αργότερα!!!!!!!!

Ελευθερούλα μου πάλι στις αντλήσεις το γύρισα με αυτόν τον μπέμπη να μου κάνει πάλι νερά δεν ξέρω τι θα γίνω! Ότι γουστάρει κάνει αυτό το παιδί! Πάλι 2 μέρες πίνει μια γουλιά και το αφήνει και με κοιτάει και γελάει! Και χαζεύει και παπαρίζει και μου σπάει το νευρικό σύστημα μέχρι και ο άντρας μου τον κοροϊδεύει! Κι έλεγα πάλι μήπως δεν πίνει καλά κι έχει μειωθεί η παραγωγή και αντλώ γιατί πριν τις 4 ώρες επουδενί να φάει κι αν παπαρίζει κιόλας....! Αν λοιπόν πίνει ανά 4 ώρες και τη νύχτα κοιμάται κι ένα 6ωρο σερί τότε αντίο γαλατάκι!

Κι έρχομαι στο ψητό! Καλέ τίποτα δεν αφήνετε να πέσει κάτω!!!!!! Μια κουβέντα είπα και με βγάλατε μέλλουσα γκαστρούλα!!! :lol: Είχα πει ότι στο 6μηνο θα αρχίσουμε προσπάθειες...αλλά το εξάμηνο έφτασε καλέ!!! Σήμερα το έλεγα στον άντρα μου! "Δλδ εμείς σε 2 μήνες θα αρχίζαμε προσπάθειες για δεύτερο??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!"

Είπαμε να το κάνουμε σύντομα αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός μου φαίνεται ότι είμαι τρελή!

Αν όσο περνάει ο καιρός γίνω "Μαμά ζεν σέλω να πάω σχολείο!!!!" μπορεί να αρχίσουμε πριν να λήξει η άδεια ανατροφής! Αλλά φοβάμαι με το τερατάκι που έχω μην γίνω "Πότε επιτέλους θα ανοίξουν τα σχολεία να ξεκουραστώ???!"

Τις δίαιτες δεν τις σχολιάζω γιατί ο άντρας μου γριλίζει ότι νύσταζα λέει...

Μόνο να πω ότι χτύπησα ένα πιτόγυρο κι είχα και μαγειρεμένα φασολάκια...αλλά όπως είδατε είμαι της δίαιτας παιδί κι εγώ! :lol:

Φιλάκια κοριτσάκια μου και καλή σας νύχτα!!!!!!!

Kalimera koritsia,

Ksagripnisa gamoto kai eno i mpampas kai i mploumplou kimonte ego eimai ksipnia , meta to proino geyma tis mploumplous.

Oxi tipote allo alla den yparxei kai logos na ksipniso toso noris gamoto, tora ama pao na xouzourepso tha eimai zablakomeni gia to ypolipo tis meras.

Daskalitsa me to kalo kopela mou na ksekinisete gia to deytero, kai ego sto 6mino tha to ithela alla tote tha prepei na to kano me to krino mia kai o antroulis mou mesa sto Genari logika tha mas figei :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρες! πωπω σπαστικό να μπαίνω αξημέρωτα και να μην βρίσκω καμία σας εδώ αλλά τι να κάνω σε 10' φεύγω οπότε...

πάλι κουβεντούλα για δίαιτες; χαράς το κουράγιο σου Αγγελική που την έκανες. μια χαρά ισορροπημένη είναι. έχω και εγώ τέτοιες άπειρες από παλιά αν θέλει καμία κοπελιά να της στείλω ευχαρίστως γιατί εγώ δεν μπορώ αυτή την εποχή ακόμη να κάνω κάτι. είμαι λιώμα από την κούραση ίσως βέβαια φταίνε και τα κιλά που υποχρεώνω τον ευατό μου να κουβαλάει αλλά δεν έχω κουράγιο γμτ!!! ίσως μετά τα χριστούγεννα με πιάσει η προκοπή.

σήμερα το απόγευμα θα πάμε ΙΚΕΑ για ψώνια, παρότι και αυτό το άτιμο ειναι στην ελλάδαπανάκριβο σε σχέση με το εξωτερικο.

α τώρα που το είιπα ρε κορίτσια έχουμε κανένα νέο από mothercare; ελπίζουμε σε κάτι ή έχει τελειώσει το θέμα;;;

άντε φιλούρες πολλές και ελπίζω να έχετε μια όμορφη, αν και βροχερή μέρα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...