Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα τρώει το αγγελούδι μου,

στις 7.30 το πρώι πριν φύγώ για δουλειά

στις 10 αντλημένο γάλα

στις 13.00

στις 15.30

στις 17.30

στις 21.00 (το μόνο στανταρ τον απασχολώ για να ξεχνάει την πείνα του μέχρι εκείνη την ώρα!!!)

στις 2.30 ή 3 .

5.30 ή 6 .

Τώρα όλο αυτό παίζει στα μισάωρα(δηλαδή λίγο νωρίς ή πιο αργά)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ntinaki 4 mhnwn o giokas sou mprabw!!xronia tou polla kai na sou zisei!

Είδες madalenaki μεγαλώνουν τα νινάκια μας!!!Και σκέφτομαι πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός απο την στιγμή που είδα την ρόζ γραμμούλα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι έγινε ρε Ελευθερία, το κοψε μονότερμο ο μπέμπαρος??

Φτου φτου, άντε καλή αρχή! Να το κάνει συνήθειο!

Καλέεεε τώρα και καιρό βαράει αυτό το πρόγραμμα. Πιο πολύ εγώ του το επέβαλα, αμ τι νόμιζες??? Γαμπρός με τρόπους!!! εχεχε

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα σας!

Ελευθερία πες μου ότι δεν τον ταίζεις το βράδυ να τρελαθώ!να σου αδυνατίσει το παιδί? πλάκα κάνω!

Εμένα είχε αρκετές μέρες που ξυπνούσε μία φορά κι αυτή κατά τις 6.00, τώρα πάλι ξυπνάει 2 φορές!! και το απόγευμα - βράδυ έχει μια γκρίνια ένα πράγμα, δεν ξέρει τι θέλει, τρώει λίγο, κοιμάται λίγο, σε λίγο ξυπνάει και γκρινιάζει, λέω μήπως δε χόρτασε τον ταίζω και πάλι απ' την αρχή, χαμός!!

Εμμμ τι λέμε τόση ώρα??? Τώρα και 1 μήνα κομμένο το νυχτερινό. Το ταβερνείο είναι κλειστό!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοπελιές το αντράκι μου έγινε 4 μηνών!!!

να σου ζησει κοπελα μου να τον χαιρεσαι το λιο σου!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Και εμένα 7 γεύματα κάνει αν και δεν τον ταίζω την νύχτα. Πώς τα καταφέρνει? Εκεί γύρω στο μεσημέρι κάνει σε 3 ώρες όχι 1 αλλά 3 γεύματα!!!!Σήμερα έφαγε στις 1, στις 3:30 και στις 4!!!!

Θυμάμαι και τότε που αντλούσα ό,τι την μια μπορεί να έτρωγε 100μλ την άλλη 60μλ αλλά στο σύνολο της ημέρας έπινε σχεδόν πάντα το ίδιο. Ξέρουν αυτά τι κάνουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ Νεκταρίτσα, λύσε μου μια απορία. Εφόσον ο Γιώργης τρώει από το στήθος εσύ γιατί αντλείς??Το μωρό μπορεί να τραβήξει 3 φορές περισσότερο γάλα από ένα θήλαστρο! Αυτό που του δίνεις στο μπουκάλι μπορεί να το βρει και σε μεγαλύτερη ποσότητα στο στήθος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

γειά σου madalena,

κι εμένα 4 κάνει, αν την πιέσω για 5 πίνει λιγότερο

οπότε δεν έχει νόημα.

Εμένα το γύρισε κ τρώει 8-11-14.30-17.00-20.30-00.00

Η γιατρός είπε αυτό είναι πρόγραμμα advanced, αυτό είναι πρόγραμμα κανονικό για αργότερα δηλ. γάλα-φρούτα-φαγητό-γιαούρτι-γάλα-

Ετοιμη η μικρά!!

Κ βασικά καλύτερα να τρώνε πιο συχνά από πιο λίγο, ειδικά η δικιά μου με τηη γοπ, αυτό της κάνει καλό. Το κατάλαβε κ το γύρισε μόνη της.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κλεό τα καλά της δικιάς σου κάνει κι ο δικός μου!

Αν δε χωρίσω...λέω να κάνω το 2ο... ;)

Η μικρά πλέον κοιμάται 3-4 μισάωρα ανάμεσα στα γεύματα κ ένα δεκάωρο σερί (παναγιά μου να κρατήσει) το βράδυ 21.00-7.00.

Για το 2ο που λες, πότεεεεεεεεεεε?????????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ντινάκι,να τον χαιρεστε τον μικρο σας,χιλιοχρονο το γαλανομάτικο μας!!!!!!!!!!

Εμενα ποσα γευματα κάνει???:confused::confused:

αναρωτηθηκα τωρα που διαβασα την ερωτηση..

λοιπον..δε ξερω:-(

σημερα π.χ. εφαγε στις 10 το πρωι και στις 2 το μεσημέρι και ακομη δεν εχει ξαναφάει φανταζομαι οπου να ναι θα αρχισουνε οι τσιρίδες..αρα ΄λογικά κάνει 5-6.

Τα βραδυνά δε τα λογίζω κανονικά γευματα γιατι παρολο που ξυπνάει 2-3 φορες τρωει απο λίγο.

Ελισάβετ & Κλεοπάτρα ,εσας τα μωρουλια σας ειναι ευλογημένα να κοιμουνται και ετσι να μεινουν!!!! και γιατι ζητας συγγνώμη καλε! Ελα Παναγιά μου!!!

Λες και φοβασαι να το πεις αυτο για να μη στενοχωρεθουμε ε??ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!:lol::lol::lol::lol:

Χαλάλι τους μωρε!!Ας κανουν οτι γουστάρουν!!!

Εγω λεω στον αντρα μου,αμα δε κακομάθουμε το 1ο παιδι ποιο θα κακομάθουμε???

Νεκταράκι παμε για το 2ο??? Αντε βρε με το καλό!!! Τωρα εχουμε 2 τεστάκια το μήνα να περιμένουμε (εσυ & Αντριάνα!!) !!!!

Αχ τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!! Ηοney ακους???!!!!

Λοιπον λεω να τον παρω τον αποστειρωτη πιπιλας,ελπιζω να μιλάμε για τον ίδιο ε?

Κανει 25 ευρο. Εσεις τοσο τον πηρατε?

Οσο για το αράβικο το μπερδεψα με το μεξιkάνικο βρε κοριτσα!!!

Αντε ποτε θα πάμε? Να οργανώσουμε Ladies night!!!!!

EΠισης θα παιξει και "La Pasteria night" χαχαχα τσαμπα την εκανα τη διαιτα μου φαινεται.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Anstef για πες μας τι διαιτα κανεις μιας και απο σημερα το πρωι το χω ραψει το στοματακι μου!! Αχ μέχρι και τη λεμοναδιτσα μου αρνηθηκα σημερα κι εχω σταθει βραχος. Ανεβαλα και τα κουλουρακια!!! Εχω γινει σκ@τ@...με το συμπαθιο και συγνωμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...