Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα!

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!

Πήγα Τζάμπο με τη μάνα μου σήμερα κ της φόρτωσα ένα καρότσι ίσαμε πάνω, μπας κ αξιωθεί κ κρατήσει τη μπέμπα κάποιες ώρες κανα ΣΚ, μπας κ πάμε καμιά βόλτα με αντρούλη. Και δε μπορώ να κουβαλάω 3 τσάντες πράγματα, οπότε της είπα πάρε εκεί να χεις!:twisted:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα σας!

Ελευθερία πες μου ότι δεν τον ταίζεις το βράδυ να τρελαθώ!να σου αδυνατίσει το παιδί? πλάκα κάνω!

Εμένα είχε αρκετές μέρες που ξυπνούσε μία φορά κι αυτή κατά τις 6.00, τώρα πάλι ξυπνάει 2 φορές!! και το απόγευμα - βράδυ έχει μια γκρίνια ένα πράγμα, δεν ξέρει τι θέλει, τρώει λίγο, κοιμάται λίγο, σε λίγο ξυπνάει και γκρινιάζει, λέω μήπως δε χόρτασε τον ταίζω και πάλι απ' την αρχή, χαμός!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα βροχερη πολυ βροχερη...απο χθες δεν εχει σταματησει λεπτο.

Λοιπον εχθες της εβαλα ενα παραπανω κουβερτάκι και παλι ξυπνησε κατα τη 01,30 αλλά χωρις κλάματα εφαγε και ξεράθηκε σε χρονο dt!!! Ξανα μετα στις 05,00 οπου παλι εφαγε και ξεραθηκε.........κρατηθειτε......μεχρι τις 10 το πρωι (στο κρεβάτι μου)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφου ηθελα να παω κομμωτηριο και περιμενα να ξυπνησει πως & πως για να την ταϊσω!!!!

Καταληγει κάπου αυτο?? Φταει το extra κουβερτάκι? τι φταιει αραγε?

Επισης σημερα σκεφτηκα,το λαχανο που την πειραζε το αλλαξα με μαρουλι-ροκα,λετε να την ενοχλουν γενικά τα λαχανικα? Εχθες που δεν εφαγα μια χαρα κοιμηθηκε το λουλουδάκι μου.

Αρα που καταληγουμε? Εγω δεν εχω ιδέα πάντως.:lol::lol::lol:

Ασχετο, εχει πάρει καμιά σας τον φορητο αποστειρωτη πιπιλας? Πηγα εχθες Λητω και ρωτησα πως λειτουργει αφου δεν παιρνει νερο και δεν ηξεραν να μου απαντησουν!

Ο άντρας μου λεει οτι προφανως θα ειναι με μικροκυματα,ειναι βλαβερο ομως ε?

Σκεφτομουν να το παρω τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα για ευκολία,μην εχω κατσαρόλες να βραζω κάθε τόσο.

Σας αφηνω γιατι ο άντρας μου εχει δουλειά στο pc,ισως μπω αργοτερα!!

Φιλάκιαααα

Καλησπέρα! Κι εμένα ξύπνησε χθες 2 φορές! Και στις 4 όπου τον θήλασα γιατί ξύπνησε για τα καλά κι έκλαιγε κιόλας και στις 6 παρά όπου έδωσα μπουκάλι 120 γρ. Ωστόσο ξύπνησε και στις 8 παρά όπου τον πήρα στο κρεβάτι λέγοντάς του: "Νανά!!! Ορίστε μας!" :lol:

Και τελικά ξύπνησε 9 και κάτι αλλά εγώ ωστόσο είχα σηκωθεί να αντλήσω. Στεναχωρήθηκα που τον τάισα στις 4 αλλά με τη νύστα που είχα δεν το πάλεψα αρκετά. Ελπίζω να το ξεχάσει και να μάθει επιτέλους να ξυπνάει μόνο στις 6 για μαμ!

Ωστόσο 2 μέρες τώρα δεν κοιμάται μέχρι το μεσημέρι μετά το φαγητό στη 13:00.

Κλεό τα καλά της δικιάς σου κάνει κι ο δικός μου!

Και να τον δείτε που νυστάζει κορίτσια να πεθάνετε στο γέλιο!!! Έχει το βλέμμα του ροφού! Κοιτάει το κενό και να πας μπροστά του δε σε κοιτάει και του βάζεις την πιπίλα στα χείλη και επίσης δεν την κοιτάει και δεν μπορεί ούτε το στόμα του να ανοίξει να την πιάσει από την κούραση! Αλλά το μάτι ανοικτό ρε παιδιά λες και παλεύει να κρατηθεί!!! :lol: Πολύ ξεροκέφαλο παιδί! Είμαι κι εγώ πεισματάρα κι ο μπαμπάς μας αγύριστο κεφάλι ωραία οικογένεια φτιάξαμε!

Στις 5 θα πάω κομμωτήριο να γίνω άνθρωπος! Κούρεμα και βαφή αλλά κοντά στο φυσικό μου, δεν το γυρίζω ακόμα στο ξανθό. Αν δε χωρίσω...λέω να κάνω το 2ο... ;)

hello....

Anstef τον εχω αυτον τον αποστειρωτη, ειναι με λαμπα UV, αλλα τελικα μας βγηκε πολυ space κατασταση, του βαλαμε μπαταριες και ελεγε στις οδηγιες οτι με το που εισαγεις την πιπιλα και την πιεζεις στην ειδικη υποδοχη, αναβει ενα φωτακι και το αποστειρωνει, αλλα....δεν γινοταν τιποτα! το πηγα πισω και μας ειπαν οτι ειναι ΟΚ, τελικα το εχω σε ενα συρταρι....αστο...

Εγω κοριτσια για την υγεια τη δικια μου και της μικρης, προσπαθω -ματαια- να της ξανακοψω το νυχτερινο....σνακ, αλλα ακομα ξυπναει. Αλλες βραδιες την κοιμιζω (ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να κοιμηθει τελειως) κι αλλες δεν τα καταφερνω, τελικα σπαω και την ταιζω. Οποτε αναγκαστικά μένω ξυπνια αλλο ενα τριωρο, ή λαγοκοιμαμαι.

Διαφημίσεις

Σήμερα αλλάξα ταμείο ασφάλισης του μωρού μου.Τον βάλαμε στου μπαμπά!!!Ε!Δεν πήγαινε άλλο το Σαββάτο κάνει επαναληπτικό 140 ευρώ και + τα του γιατρού!!!Τώρα θα πλήρώνουμε μόνο το γιατρό και όχι τα εμβόλια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λες ρε συ? ενα ελαφρυ παπλωματάκι και 1 κουβερτάκι της εχω,ααα τι να κάνω να βάλω και 3ο??? λες να κρυωνει? τι ζωον ειμαι ρε συ δε πηγε το μυαλο μου..ο υπνοσακος που εχω ειναι πολυ χοντρος για να τον βαλω απο τωρα και ο αλλος του ικεα πολυ λεπτος για την εποχη..

καλημερα!

με του ικεα τον υπνοσακο της βαζω μια λεπτη κουβερτουλα διοτι εχει και πολυ υγρασια η περιοχη. και με τον αλλο δηλαδη.

αλλιως παγωνει η δικια μου...

Μανταλενάκι και Ελισάβετ να τις χαίρεστε τις κούκλες σας τις όμορφες!!!Α ρε γλέντια που θα γίνουν του χρόνου!!!

Ευχαριστουμε!!!

του χρονου τρικουβερτο γλεντι θα κανουμε!!!

Χρονια πολλα και για σας!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική εύχομαι να ήταν το κουβερτάκι που ήθελε η μπέμπα και να κοιμάται τώρα καλύτερα, να ξεκουράζεσαι κι εσύ!!

Νεκταρία άντε να φτιάξεις το μαλλί να ανανεωθείς!

Γέλιο θα έχει ο μικρός έτσι όταν είναι γλαρωμένος αλλά δεν κοιμάται!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...