Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Της βαζω πιπιλα κουνάω και κλαίει σπαρακτικα, την παιρνω μετα στο κρεβάτι βασικα περισσότερο πιπιλάει παρα τρωει και κοιμάται εκει αφου εχει περασει 1 ωρα και...

Λες ρε συ? ενα ελαφρυ παπλωματάκι και 1 κουβερτάκι της εχω,ααα τι να κάνω να βάλω και 3ο??? λες να κρυωνει? τι ζωον ειμαι ρε συ δε πηγε το μυαλο μου..ο υπνοσακος που εχω ειναι πολυ χοντρος για να τον βαλω απο τωρα και ο αλλος του ικεα πολυ λεπτος για την εποχη..

Τεσπα,θα βαλω ενα παραπανω σκεπασμα αποψε να δουμε και εαν δε ξυπνησει ,αυριο πρωι πρωι θα παρω καραβι να ερθω Κρητη να σε φιλησω!!!!!!

Καληνυχταααα!!!!!!

Αχαχαχα μπορεί ναι! Εγώ παρατηρώ πως αν τον σκεπάσω με παπλωματάκι και ένα κουβερτάκι ξυπνά μόνο 1 φορά! Διαφορετικά 2-3!!!!

Μακάρι ρε κοπελιά να είναι αυτό να μην ταλαιπωρείσαι να σε δούμε και στα μέρη μας επί ευκαιρία! Καληνύχτες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κουκλίτσες καλημέραααα. μπήκα για νυσταγμένη καλημέρα και φεύγω. τα ζουζούνια μου ήταν καλά παιδιά σήμερα ξύπνησανα στις πέντε για φαί και από τότε ύπνο σήμερα μάλλον θα έχει κρύο εεε;;; ποιος ξέρει βαριέμαι να βγω να δω εξάλλου ντύθηκα τώρα. μην τα αφήνεται ρε κορίτσια να σας παίρνει από κάτω και εγώ σχεδόν κάθε μέρα με πιάνουν κάτι μαυρίλες... αλλά μετά κάθομαι και σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι και το παίνρω αλλιώς.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Από τις 11 παρά χθες κοιμάται με διάλλειμα στις 2:30 (κλασικά) που τον αλλάζω πλευρό και ξανακοιμάται αμέσως. Έχω παρατηρήσει πως όταν τον σκεπάσω καλα, χουχουλιάζει και δεν μεταξυπνά!

Αγγελική περιμένω νέα!!

Έλεγα να κατέβω κέντρο σήμερα αλλά με αυτόν τον καιρό χλωμό το κόβω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρες πολλές!!!

Νυστάζωωωωωω!!!

Ο μπέμπης κοιμήθηκε στις 9 ξύπνησε στις 12 του έβαλα την πιπίλα και ξανακοιμήθηκε.Στις 2 ξύπνησε και είχε όρεξη για κουβέντα και πλακίτσα και τον είχε ο μπαμπάς μέχρι τις 3!!!Τον αφήσαμε στο κρεβάτι του μήπως κουραστει και κοιμηθεί αλλά τίποτα το ματι γαρίδα και το στόμα ροδάνι!!!Το πρωί ξύπνησε στις 6.10 και δεν άντεξα τον πήρα στο κρεβάτι μου που κοιμήθηκε μέχρι και τις 7.30!!!Της κουμπάρας μου ο κούκλος της ξυπναει μέχρι και τώρα που είναι 17 μηνών!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπον αν και όταν με το καλό ξαναγκαστρωθώ που λέγαμε και μου μυρίζει σοκολάτα Ντινάκι θα κάνεις καμιά καλή ε? Και Κλεό συνταγή για ταμπουλέ!!!!

Αχ δασκαλίτσα μου ετοιμάστε εσείς το αδερφάκι του Γιώργη και στα Χανιά θα στη φέρνω εγώ την σοκολάτα!!!;)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ακόμα να ξυπνήσει!!!!!!!Κοιμάται από τις 11 παρά χθες βράδυ!!!!

Φτου φτου το παιδί!!!Ελευθερία αν σου λείπει κάτι να νταντεύεις το βράδυ σου στέλνω με κούριερ το Λεωνίδα!!!χαχαχχα!!!:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kalikmera koritsia...

Sas eyxome kouragio me ta ksenixtia pou rixnete, ego den tha tin paleuma me tipota na mou ksipanei to bradi.

Re koritsia exei pesi poli douleia kai oxi tipotis allo den exo kai kefi gia douleia gamoto :(.

To sabbato tha ftiakso kourampiedes kai melomakarona... Pote tha erthete na ta katabroxthisoume parea ?????????????????????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Φτου φτου το παιδί!!!Ελευθερία αν σου λείπει κάτι να νταντεύεις το βράδυ σου στέλνω με κούριερ το Λεωνίδα!!!χαχαχχα!!!:D

Τελικά ξύπνησε στις 10. Μου λείπει μωρέ άμα κοιμάται τόσες ώρες!

Και δεν τον στέλνεις τον Λεωνιδάκο να κάνει παρέα με τον δικό μου???Μια χαρά θα τα βρουν οι δυο τους, εμένα από που θα με μαζεύεται είναι άλλο θέμα!Αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΑΑΑΑ δε σας είπα!

Πήρα εισητηρια για το μέγαρο!!

yeah yeah θα δω τον Jeremy Irons, πωπω θα πάθω υστερία τύπου Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηη

μιλάμε ψοφάω για τον τύπο, έχετε ακούσει τη φωνή του?

Τι καλά, θα ξελαμπικάρω λίγο, και ο αντρούλης θα κάνει baby sitting, χεχεχε

κι εμένα μ αρέσει με τρέλα όμως μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...